Kesän ensimmäinen hankinta on todennäköisesti tehty ja tietysti Ranskan kakkosliigasta

Odottava on tunnelma tällä hetkellä ennen sunnuntain päätöskierrosta ja Newcastlen kohtaamista. Tuntuu että kaikki olennainen on suurin piirtein jo selvillä sunnuntain pelistä ja mitään yllätyksiä ei pitäisi olla luvassa. Newcastlen loukkaantumislista on ainakin pidempi kuin meidän, joten kerrankin näin päin.

Usmanov on hankkinut lisää osakkeita seurasta ja on enää yhden ainoan osakkeen päässä tuosta paljon puhutusta 30 % rajasta. Käytännössä tuolla 30 % omistuksella ei ole enää mitään väliä, kuten tästä artikkelista hyvin selviää. Silti voisi olettaa tuon 30 % rajan rikkoutuvan lähiaikoina, kun kausi tulee päätökseen.

Peter Hill-Wood on jäämässä näiden tietojen mukaan jäämässä sivuun roolistaan seurassa. Toivottavasti tämä pitää paikkansa ja koko toiminnasta sivuun jääminen olisi saanut tapahtua vuosia sitten. Tuskin kovin moni meistä jää kaipaamaan sitä kuinka mies haukkui meidät kannattajat kerta toisensa jälkeen typeriksi jos emme uskoneet puhetta nelossijapokaalista tai muusta seuran propagandasta, jolla yritetään perustella taloudellisen tuloksen olevan se tärkein kentällä tapahtuvien asioiden sijaan.

Kesän todennäköisesti ensimmäinen hankinta on tehty, kyseessä on 20-vuotias hyökkääjä Ranskasta. Tämä tuskin yllätti monia, jotka ovat Wengerin tekemisiä viime vuodet seuranneet. Tämä Wengerin pakkomielle ostaa Ranskasta ei todellakaan ole toiminut enää pitkään aikaan. Yaya Sanogo tulee Ranskan kakkosliigasta, jossa mies on tehnyt yhdeksän maalia 11 ottelussa. Takana on tietysti kohtalaisen paljon loukkaantumisia, joten tämän parempaa esimerkkiä tuskin voisi keksiä Wengerin siirtopolitiikasta. Siirto on periaatteessa ilmainen, mutta ei kuitenkaan, koska pelaajan ollessa alle 23-vuotias joudutaan kasvattajakorvaus maksamaan. Tuo on varman parin miljoonan luokkaa ja siihen palkat sekä allekirjoituspalkkiot, niin kokonaishinta tulee olemaan varmaankin 5-10 miljoonan välillä riippuen sopimuksen pituudesta.

Tietysti tämä siirto voi olla hyväkin ja Sanogo osoittautua pelimieheksi, mutta se tässä onkin se ongelma. Jos ja kuten pelkään, niin tämä tai vielä toinen samantyylinen hankinta jäävät ainoiksi vahvistuksiksi hyökkäyspäähän. Sanogon voi hankkia, mutta se ei saisi olla mitään pois todellisen ykköshyökkääjän hankinnasta.

Voin sanoa, että en ole koskaan nähnyt Sanogon pelaavan minuuttiakaan, joten sen suhteen ei ole mitään tietoa minkä tyylinen pelaaja on kyseessä. Wikipedian mukaan Sanogo on 191-senttinen hyökkääjä, joten pääpeli voisi olla tämän mukaan ehkä miehen vahvuus. Kokonaisuutena pelejä miehellä on kuitenkin aikuisten ammattilaissarjoissa todella vähän. Tuskin miehestä ainakaan ensi kaudella kannattaa odottaa vielä yhtään mitään. Ehkä vähän minuutteja Liigacupissa ja vähemmän tärkeissä peleissä.

38 thoughts on “Kesän ensimmäinen hankinta on todennäköisesti tehty ja tietysti Ranskan kakkosliigasta

 1. Kyllähän Arsenal on pelaajia naarannut viime vuosina aika tasasesti Ranskan lisäksi myös Espanjasta ja Saksasta, noi ranskalaiset on vaan sitten flopanneet Koscielnyä ja ehkä Giroudia lukuunottamatta. Kuitenkin hyvä muistaa, että viime vuosien paskin ostos tuli Copa del Rayn voittaneesta Sevillasta. Noiden junnulupausten naaraamisessa vaikuttavana asiana on myös se, että espanjalaisilla ja saksalaisilla on kovin vähän syitä siirtyä ylipäätään saarille saatika Arsenaliin. Barcasta noita rahanahneita teinei sentäs välil saa naarattua siitä syystä, että Englannissa saa tarjota ammattilaissopimuksen vuoden Espanjaa aikasemmin.

  Niitä näitä, kukapa tosta Sanogosta tietää miten se tulevaisuudessa pärjää, valtaosahan ton statuksen pelaajista ei ikinä saa isoa roolia Arsenalin ykkösjoukkueessa. Kuitenkin tämmösetkin siirrot on pakollisia joukkueen tulevaisuuden suhteen, niitä ei kuitenkaan saa käyttää tekosyinä siihen miksi joukkuetta ei oikeesti vahvisteta.

 2. Ensin huhutaan Joveticia, Higuainia ja ties ketä kärkeen ja sit saadaan nobody Ranskan kakkosliigasta. Mikään ei vois olla wengerimäisempää. Ainakaan mua ei kiinnosta pätkääkään että Sanogo ”voi olla hyvä hyökkääjä”. Me tarvitaan varmoja maalipyssyjä tyyliin Cavani, Lewandowski ja Falcao eikä mitään toivotaan, toivotaan-tulevaisuuden hankintoja. Jos jotain teinitalentteja ostetaan niin miksei sit hommata parhaita brittejä mitä saarelta löytyy? Sanogon hankinta on sit vielä ok jos kärkeen hankitaan yksi kovan luokan tekijämies mutta jos muita ei piikkiin tule tai Sanogon hankinnan takia vain joku alelaarin jantteri niin taju lähtee. Wenger kiusaa kannattajia loppuun saakka Ranskan ihmeillä.

  • Eihän siirtoikkuna oo ees auki viel ja ekat tyypit on raivoissaan Wengerille siitä et se hankki pelaajan 😀 Tolla Sanogolla ei oikeesti oo mitään tekemistä sen kanssa hommaako Arsenal kärkeen uuden pelaajan vai ei, toki voihan Wenger yrittää kusettaa fanei jollain ”noh, tuli meille se Sanogo ainakin”-tyylisellä mantralla jos siirtoikkuna menee täysin harakoille, mutta varmasti siel on tällä hetkellä ihan eri pelaajat tähtäimessä. Toi nyt on tommonen halpa arpa tulevaisuuteen, voi osuu tai sitten ei.

   Cavania, Lewandowskia ja Falcaota on toki Arsenaliin turha odottaa, mut se ei kyllä johdu tippaakaan Wengeristä. Todennäköisesti kuitenkin joku Joveticin, Higuainin tai Villan tapainen kärki on se ”iso ostos”. Toivotaan, että sen lisäksi tulisi se ”legendaarinen” DM ja Jenkinsonille/Bellerinille kokenut kirittäjä oikeeksi pakiksi.

 3. Ainakaan ei pidä hankkia spuds-taustaisia: teme tainio otti suoran punaisen. Joo, Sorry, klubi-tps menossa.

 4. Sanogo lienee Chamakhin korvaaja. Higuain saa luvan olla se kova hankinta kärkeen ja sitten siihen päälle Jovetic tuomaan lisää luovuutta ja maaliuhkaa taustalle. Keskikentälle hankitaan Lars Bender Hyypiän joukoista, maaliin Begovic ja oikeaksi pakiksi Piszcek jos Bak päättää lähteä. Ihan kiva kesä tulossa siis.

 5. Mä ainakin olen ihan tyytyväinen siitä että Sanogo saapuu Lontooseen! Huipputalentti, vasta 20-vuotias, ja lähtee lähes ilmaiseksi. Toki pieni riski, sillä kaverilla on taipumusta loukkaantua, mutta jos kehitys jatkuu niin kaverilla on ainesta vaikka mihin!

  Ette kai nyt vaan ajatelleet että tämä siirtoikkuna oli tässä? 😀 Kyllä sieltä on tulossa ainakin 1 hyökkäyspään pelaaja Sanogon lisäksi, ja myös puolustuspäähän ja keskikentälle vielä molempiin yksi. Sanokaa mun sanoneen..

 6. Higuain ei kelpaa. Aina ollut törkeän yliarvostettu ja huono vimeistelijä Realissa, joka voittaa yleensä matsinsa 11-0. En ihmettele, että Benzema on pannut kyykkyyn.

  • No ainakin tekee aivan helvetisti maaleja joka kausi. Paljon enemmän kuin Bezema ja tehot on ihan huippuluokkaa myös maajoukkueessa. En tiedä oonko kattonu jotain eri Higuainia, mutta se jonka ite oon nähny viimeistelee erinomaisesti molemmilla jaloilla boksin sisältä ja sen ulkopuolelta. Myös tällä kaudella tehnyt enemmän maaleja kuin Benz, vaikka minuutit on olleet vähäisemmät.

   Noh, toki hän meillä on varaa nirsoilla nyt kun on maailmanluokan kaksikko Giroud/Sanogo iskemässä pelkoa vastustajan puolustuslinjaan. Kai se on ihan sama onko se Olmos kärki Higuain, Lewandowski, Falcao vai Cavani kun tuon kaksikon takana jää jäljelle lähinnä kalja cupin pelejä!

   • No niin, herne pois nenästä. Benzema on tehnyt kolmella viimeisellä kaudella enemmän maaleja tämä kausi mukana lukien kuin argokaatuiluja. Eikä niissä pelimäärissäkään ole mainittavaa eroa, paitsi kolme kautta sitten jolloin Higuain oli muistaakseni loukkaantunut. Jos ei ollut, ei kiinnosta. Real Madridissa valmentaja vaihtuu koko ajan ja pelaajia kyykytetään samalla periaatteella.

    Koita nyt kestää vain se, että kaikki täällä pidä Higuainia Arsenalin paidan arvoisena pelaajana, vaikka joskus osuukin. Etelä-Amerikkalaisissa voi olla tyyliä, kuten Cavanissa ja Falcaossa, ja sitten on osasto Suarez ja Higuain, joita ei missään nimessä kaivata paitaa likaamaan.

   • Nenä on ihan tyhjä. En ymmärrä kyllä yhtään miten joku voi verrata Higuainia rottakuningas Suareziin! Noh, joka tapauksessa me tarvitaan kärkeen mies joka osaa tehdä maaleja. Higuain osaa niitä tehdä ja on ilmeisesti Myytävänä. Ymmärrän toki jos ei pidä Higuainista pelaajana, mutta turha on ruveta keksimään asioita kuten ”on huono” viimeistelijä. Ei ole montaa miestä maailmassa, jotka olis paukutellu kovempaan tahtiin maaleja kuin Higuain, jossain Euroopan neljästä suuresta liigasta. Eriä tässä mun mielestä ole enää varaa vaatia kärkipelaajaa, joka olis jotenkin mukava mies. Maaleja, kiitos!

    Ja kyllä mun mielestä Arsenal paitaa häpäistään aika paljon enemmän joidenkin nykyisten pelaajien toimesta kuin mihin Higuain kuuna päivänä.

  • Ota Mauce kortisoonia niin lähtee kutinat. Wenkkuhan on vielä nuori mies ja 3-vuoden jatkopahvin julkistaminen on enää ajan kysymys. Eli homma jatkuu ja Stan on tyytyväinen.

   Huvittavaa lukea väittelyitä. Gunnertre kiteytti: Cavani, Lewandowski, Falcao. Siinä ne ketä pitäisi Arsenaliin hankkia (ja varaa yhteen olisi kevyesti, huolimatta propagandasta jonka osa goonereistakin on niellyt). Wenkku yllätti kaikki ja toi nobodyn Ranskasta. On se veijari tuo Arsene!

   • kiitti tapsa se tepsi 😀 no yleensä on jo ajoissa tehty tuo jatkopahvi ja kohta vetää viimestä kautta…..

 7. No toki kannattaa näin viikonlopun kunniaksi palata maan pinnalle – Cavani ja Falcao eivät ole Arsenalin hintaluokassa – siirtosumma £30M-£50M ja palkka £250k+/vko ja Lewalla taitaa soppari sen toisen FCB:n kanssa olla jo tehtynä. Miksi Arsenalin ei samalla kannattaisi hommata Ronaldoa tai Messia 🙂

  Higuainia en halua – pelaajana hän on kuitenkin aika yksinkertainen ja kun loukkaantumiset ovat syöneet vauhtia pois, niin vaikea nähdä hänen tekevän yli 20 maalia kaudessa Arsenalissa.

  Muista asioista sen verran, että Sanogo on ihan hyvä haku. Tietävätköhän Arsenalin toimistossa jotain Joel Campbellin tulevasta kaudesta ja päättivät hommata siihen jonkun tilalle? Lisäksi täytyy muistaa että Arsenal vapauttaa/vapautti 16 junnupelaajaa ressuista ja nuorten joukkueista, joten täytyy sinnekin hommata ukkoja, jolla olisi sitä potentiaalia – ja sitähän Sanogolla tosiaan löytyy.

  Tässä on muuten pelaajat, jotka eivät ole enää ensi kaudella Arsenalissa:

  Martin Angha (–> Nuremberg)
  Kyle Ebecilio (–> Twente)
  Conor Henderson (–>?)
  Sanchez Watt (–>divari)
  Craig Eastmond(–> Nandos, tämähän on itsestäänselvää)
  James Shea (–>?)
  Samir Bihmoutine (–>Wolves)
  Zach Fagan (–>Ipswich trial)
  Josh Rees (–>divari/liiga jengiin)
  Nigel Nieta (–>?)
  Jordan Wynter (–>?)
  Sead Hajrovic (–>?)
  Reice Chales-Cook (–>?)
  Elton Monteiro (–>?)
  Jernade Meade (–> liiga tai tod.näk. divarijengi)

  Kyllä noidenkin palkkakuluista säästää jo ihan hyvin. Ja samalla sinne tarvitaan uusia kavereita antamaan näyttöjä.

  • Kif, kukaan ei tule saamaan £250k/vk ja vaikka saisikin niin Arsenalilla olisi siihen varaa. Surkeata lukea kuinka osa goonereistakin on alistunut tilanteeseen jonka Kroenke, Gazidis & vo ovat seuraamme luoneet. Jotkut pitävät Arsenalia jonkinlaisena viimeisenä tasapuolisuuden linnakkeena jossa ei kapitalismi juhli. Naurettavaa! lukekaa Forbesia. Todellisuudessa meidän pääomistaja on pahempi kapitalisti kuin esim Abra. Arsenalilla tehdään nykyisin pelkästään rahaa omistajien taskuun. Stan Kroenke on suurin syöpä mitä Arsenalille on ikinä tapahtunut.

   Mene Stan h…vettiin rakkaadta seurastamme!

 8. tohon Kiffin juttuun liittyen:

  Jernade Meade ‏@Jernade_R_Meade 15 h
  Today was a sad day as it was my last at arsenal, will miss all the boys and wish them the best of luck! Also love to all you fans #AFC

 9. ”Arsenalilla tehdään nykyisin vain rahaa omistajien taskuun”.

  Tapsa, minkä vuoden tilinpäätöksessä kerrotaan, että omistajat ovat ottaneet rahaa ulos Arsenalista? Älytöntä toitottaa mantraa, joka ei perustu mihinkään. Stan ei ole nostanut yhtiöstä yhtään euroa, puntaa, dollaria eikä mitään muutakaan oravannahkaa.

  Toi mantra on vähän samanlainen kuin ”Arsene ostaa vain Ranskan kakkosliigasta”. Paskapuhetta.

  • Pls, ei olla nyt naiiveja. Arsenal ei ole Kroenkelle harrastus, vaan osa hänen urheilubisnestään. Ja siihen bisnesmalliin ei kuulu riskien ottaminen, kustannusten kasvattaminen jne. Siihen kuuluu seuran taloudellisen arvon kasvattaminen. Se on yksi ja sama, onko Kroenke siirtänyt puntia omaan taskuunsa.

   • Eikös tässä nyt ole kaikki oikeassa? Jos kerran Kroenke ei saa mitään vuosittaisia osinkoja osake omistuksistaan niin Hessu on oikeassa. ja kerran Kroenken tyyli on vain kärsivällisesti odottaa sijoituksen arvon nousua ja ottaa rahat pois myymällä osakkeet sitten tulevaisuudessa, niin Tapsa on oikeassa,.. parin vuoden päästä.

    En ole hirveästi tutkiskellut seuran tilinpäätöksiä ja muutenkaan ole kiinnostunut, mutta mulla on se käsitys että jos haluttaisiin esim taitella Cityn, Chelsean ja Manun kanssa pelaajista joiden
    palkkaa voisi nousta 200- 250 tonniin viikossa niin meidän pitäisi pyytää apuja Kroenkelta? Tosin me jouduttas varmaan nostaa se palkka hieman yli 250 jos oltais taistelemassa samasta pelaajasta kuin esim city. Olenko väärässä?
    Täälläkin on ollut paljon puhetta seuran vääristyneestä palkkatilanteesta. Ihan uteliaisuuttani kysyn että voisko joku heittää linkin josta näkee Arsun pelaajien palkat ja vaikka Cityn tai chelsean.Laiska kun olen.

 10. Trustit ynnä vastaavat painostusryhmät, jotka ovat ylipäätään joskus saaneet Kroenkelta audienssit, ovat hakeneet julkista lupausta Stanilta, ettei osinkoja tai vastaavia kassan tyhjennyksiä tehdä KSE:lle. Eivät ole saaneet. Eikä osinkoja tarvitse maksaa kuin kerran esim. paremmin karttuneesta kassasta ja kilpailukyky voisi mennä vuosiksi. Omistajaportaan kiinnostus Arsenaliin on varmaan ihan hyvä, mutta tekeminen kertoo ihan tarpeeksi, että sijoitusta tässä vaan varjellaan ja mietitään pitkäjänteisiä rahanansaitsemismahdollisuuksia. Kun velka on 10 vuoden kuluttua teknisestikin poispyyhitty ja on vuosia nautittu lihavista sponsorisopimuksista, tuskin lisääntyvää rahaa pannaan miehistöön. En vain näe sitä. Se mitä tässä välissä tapahtuu, on minisatsausten kanssa nappipeliä. Jonain kesänä 25m pelaajiin, jotain kesänä 15 m. Myynneissä tasapainotetaan aina samalla mitalla vuoden sisällä. Vaikea tässä on innostua.

 11. Mäkin olen sitä mieltä, että Kroenke todennäköisesti tulee nostamaan osinkoja jossain vaiheessa. Niin tekisin minä ja varmaankin muutkin palstalaiset. En ihan allekirjoita tota Issen kommenttia siitä, että olisi naiivia sanoa ettei Kroenke ole nostanut osinkoja. Naiivia olisi ehkä sanoa, että Stan-setä rakastaa Arsenalia.

 12. Niin kyllähän me oltais varmasti jo Emirates maksettu, ainakin liki jo, jos Kroenke ja muut omistajat oikeasti olisivat ns. faneja ja seuran todellisia kannattajia.

  Rahalla saa ja hevosella pääsee. Kyllähän tämä ns kupla puhkeaa jossain vaiheessa kun kannattajille on liikaa maksuja siitä että pääseevät katsomaatn oman lähiöjoukkueen matseja, koska nämä bisnesmiehet pilaavat jalkapallo sarjat. Itelleni rupee jo olemaan tiukkaa maksaa näitä TV-kortteja, mut mitä se on noilla oikeilla faneilla tuolla pohjois-lontoossa.

  asiasta toiseen. Luin veikkaaja . vetovihjeet huomisen vakiolle kohteessa 10, 1X. lainataan sitä. ”jos Newcastle ei nosta jalkaa kaasulta, vaan nauttii pelaamisesta, se lähettää lontoolaiset synkälle kotimatkalle bussilla, jonka kyljessä lukee>>Sija 5>>.

  Huomaa kenen kannattaja on kyseessä. Pitäis Sanomankin hieman miettiä kenen annettaan noita vinkkejä tehdä. Todellinen suojatyökeskus.

   • Me oltais saatu pokaali jostain kisasta jo ajat sitten jos urheilumenestys olis ollu prioriteetti. Huolimatta siitä kuka on seuran pääomistaja.

 13. Gunnertre, spot on. Arsenal, through and through. Sanokaa mitä sanotte. Niin ja jottei totuus unohtuisi: Fuck You Stan Kroenke!

 14. Tapsa, tuosta vastauksestasi minun edelliseen viestiin – olen sataprosenttisen samaa mieltä kirjoittamasi ensimmäisen ja viimeisen lauseesi kanssa.

  Kuitenkin Forbesin lista valehtelee; tai tarkemmin sanottuna se on erittäin huono kuvaus seurojen vauraudesta. Se sisältää velkoja, osakejärjestelyjä, vipurahastoja ja muita asioita jotka kasvattaen seuran arvoa todellisuudessa pienentävät sen operatiivista budjettia.

  Oma yksinkertaisettu näkemykseni on:

  -Kronke ei myy ennen kuin uudet pääsponsorisopimukset ovat tehty ja velat on maksettu, jos silloinkaan

  -Arsenalilla on rahaa käytössä, mutta sitä ei käytetä

  -Rahaa on käytössä enemmän kuin mitä maltilliset sanoo, mutta

  -Rahaa on käytössä vähemmän kuin mitä muutosta hakevat vaatii (hankinnat a la Cavani, Falcao, jne.)

  -Arsenal ei halua ottaa riskejä, riippumatta mahdollisista voitoista. Matemaattisesti tämä on oikein, mutta tällöin myös positiiviset yllätykset ovat epätodennäköisiä.

  -Ihmiset jotka vaatii uusia hankintoja isolla rahalla samalla valittaen ettei nykyisistä korkeapalkkaisista flopeista päästä eroon kulkevat samaa noidankehää kuin seurakin

  Tämä tilanne on vähän kuin juomasekoitus. Seura on baarimikkona laittannut lasiin mehua/limsaa, limea ja jäätä ja nyt odottelee, että aine rupea käymään lasissa itsekseen. Osa kannattajista taas asiakkaina tahtoo juoda 100%:sta alkoholia litrakaupalla. Totuus on jossakin sopivassa tasapainossa, mutta lasi on baarimikolla kädessä, eikä asiakas tälle mahda mitään, varsinkan nettiselaimen kautta.

  … myös täällä on tullut nautittua rommista tänään. 😀

  • Squill, AA, Marokon kauhu. Eikö noista ainakin päästä eroon? Siinä lienee jo yli £150k/vk. Ja meillä ei siis ole varaa? Herätys! Arsenalilla on varaa. On kyse priorisoinnista ja tahdosta. Voitontahdosta. Enkä puhu taloudellisesta voitosta…

   • Wilsheren, Oxin, Jenkinsonin, Ramseyn ja Walcottin uudet sopparit söivät tuosta valmiiksi aika ison osan. Chamakhilla, Bendtnerilla, Denilsonilla, Santosilla, Diabylla, Parkilla, Fabianskilla ja Mannonella sopimukset eivät vielä tulevaan kesään lopu, joten mitään takeita heidän lähdöstä ei voi tehdä – toivoa toki saa, mutta se on sitten ihan eri asia.

    Mutta edelleen toivoisin, että seura olisi valmis maksamaan pelaajista nykyisen n.£10M sijaan sen £25M, tämänkin ”hintaluokan” pelaajia Arsenal pystyisi ostamaan useampia, eikä tarvitsisi lyödä se £40M all-in siihen ainoaan hankintaan, joka kuitenkin loukkantuu ekassa pelissään.

    Mutta jos puhutaan termein; en puhuisi niinkään ”priorisoinnista” ja ”tahdosta” vaan ”nälästä” ja ”pakkomielteestä” voittaa. Kaikki tahtovat voittaa, toiset ovat vain valmiita tekemään sen eteen enemmän.

 15. Kroenkehan omistaa kaiken mitä Denverissä voi urheilubisneksessä omistaa. Miten on sijoituksiaan käyttänyt voi lukea vaikka uusimmasta Goonerista (appstoresta sähköinen versio). Ei ole koskaan myynyt yhtään osaketta urheiluseuroistaan, mutta ei ole koskaan isosti sijottanut kuin rakastamaansa koripalloon.

 16. According to the Daily Mirror, Cesar will join Arsenal in the summer representing a good move for all parties.

 17. Mikäli seura ostaisi edes sen yhden 40-60miljoonaa maksavan pelaajan, toisi se uskoa että tähdätään eteenpäin. Viimeiset 10vuotta on rahdattu eri junioreita seuraan, jotka on sitten myyty heti kun on vähän tulosta syntynyt ja suurin osa noista junnuista on lähtenyt ilman korvausta pois eri divareihin pelailemaan. Jos lasketaan kaikki flopit pois ja joukkue koostuisi parista fabusta ja junnusta yhdellä kahdella maailmanluokantähdellä olisi meillä kiva kokoonpano ja ainakin liigacup saataisiin.

 18. Ongelma on kyllä siinäkin, että 1-2 todellisen toptoptoptoptop qualityn hankkiminen nykybändiin johtaisi huimaan kastijakoon. Näille megajampoille 250k viikossa, theolle 100k ja lopuille wengerin sosialismiperiaatteen mukaisesti lähes tasapalkat. Kyllä tämä vaatii ihan koko kuvion uudistamisen ja näin tapahtuukin jahka hoidetaan ekaks harakat alta pois.

 19. Se on kauden viimeinen matsi! COYG!!!!!
  Ja muuten, Theo on liigan tehokkain maalintekijä peliminuutteihin suhteutettuna. Hah!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s