Huomisen Coventry pelin kokoonpanovaihtoehtoja ja siirtohuhut junnaavat lähinnä paikoillaan

Huomisen poikkeuksellisesta pelipäivästä johtuen Wengerin viikon perinteinen lehdistötilaisuus pidetään jo tänään. Siirtojen suhteen on turha odottaa mitään mullistavia uutisia, mutta loukkaantumistilanne kiinnostaa todella ja siihen liittyen huomista avausta on helpompi arvella ja hahmottaa.

Toiveissa olisi kierrätystä melko reippaasti, sillä Ykkösliigassa pelaavan vastustajan on kaaduttava oli kentällä suurin piirtein ketä tahansa. Fabianski tulee pelaamaan varmaankin maalissa, vaikka tämä olisi todennäköisesti kauden viimeinen mahdollisuus antaa Vivianolle edes yksi mahdollisuus näyttää osaamistaan.

Puolustuksessa molemmat toppareille olisi hyvä saada lepoa, mutta tuo ei ole mahdollista, koska joukkueessa ei ole kuin kolme topparia. Toki Sagnan voisi laittaa toppariksi, mutta ranskalainen tarvitsee vielä toppareitakin enemmän lepovuoroa ja huominen täytyy olla ottelu, jossa Jenkinsonin voi laittaa kentälle. Sagna ja Merte huilivuoroon olisi oma valintani, mutta tietysti paljon riippuu onko Vermaelen pelikuntoinen ja ainakin viime viikon Wengerin puheiden mukaan näin ei olisi.

Keskikentällä Arteta avaukseen jos varakapteeni on toipunut loukkaantumisestaan ja rinnalle Rosicky sekä mahdollisesti junnuista joko Eisfeld tai Zelalem. Toisella laidalla täytyy avata Oxin ja toisella Podolskin ellei saksalainen ole kärjessä, joka on hyvin mahdollista sillä Giroudia on pakko lepuuttaa huomenna.

Saa nähdä osuuko omat valintani edes lähelle vai mennäänkö kokoonpanolla, joka on huomattavasti lähempänä normaalia avausta. Lähtisin yllä olevan tapaisella avauksella, mutta penkille on syytä ottaa varmuuden vuoksi vähintään muutama pelin ratkaisemiseen kykenevä pelaaja, kuten Özil, Cazorla ja Giroud.

Siirtohuhuissa ole mitään uutta, vaan lähinnä samat nimet ja huhut kiertävät kehää. Draxler on huhuissa esillä ja riippuen lähteestä kauppa on joko mahdollinen tai lähes täysin pois suljettu tammikuun aikana. Vucinicin siirto Interiin näyttäisi kariutuneen tai ainakin oleva hetkellisesti jäissä, joten sen suhteen huhut ovat uudelleen lämpiämässä. Martinezin puolestaan uutisoidaan olevan tekemässä jatkosopimista Porton kanssa, joten kiinnostus ei liene kovin konkreettista ollut missään vaiheessa.

Niin ja Wengerin eilisen matkan tarkoitus ja päämäärä on selvitetty jos huhut pitävät paikkansa. Managerimme matkasi katsomaan B*rcan peliä ja erityisesti keskikenttäpelaaja Sergi Robertoa. Kyseessä ilmeisesti joku reservipelaaja tai ainakin vähemmän katalaanien kokoonpanossa esiintynyt 21-vuotias peluri. Toivottavasti tässä uutisessa ei ole todellisuusperää, sillä keskimmäinen keskikenttäpelaajan paikka on suurin piirtein viimeinen mihin tarvitsemme tällä hetkellä vahvistusta. Tosin Wenger tykkää kerätä juuri keskikenttäpelaajia, joten sen puolesta jotain totuuspohjaa uutisessa voisi olla.

Bendtner puolestaan on agentin mukaan jäämässä vähintään loppukaudeksi seuraan. Ei mitään uutta siis ja tuskin moni uskoi juutin mihinkään siirtyvän tässä tilanteessa. Jutussa mainitaan myös mahdollinen jatkosopimus, vaikka mitään neuvotteluja ei ole käyty, mutta ei kai tuo ole mahdollinen ilman pientä ihmettä. Juutti saa pelata melkoisen loppukauden, jotta saa jatkaa seurassa ensi kaudellakin. Toivottavasti pelaa, sehän olisi kaikkien meidän etu.

Mainokset

22 thoughts on “Huomisen Coventry pelin kokoonpanovaihtoehtoja ja siirtohuhut junnaavat lähinnä paikoillaan

 1. Nimenomaan keskikentän keskustaan tarvitaan lisää pelaajia. Wenger aikoo uusia taktiikkansa ja peluuttaa ainakin viittä keskikentän keskustassa viihtyvää pelaajaa yhtä aikaa. Ensi kaudella tavoite on seitsemän. Lisäksi wenger haluaa päästä historiaan managerina, jonka taktiikalla ottelussa ei tule yhtään sivurajaheittoa.

 2. ja wenger itkemässä ”kun” manU ostaa Matan , siis en tajua yhtään… miksi? väittää ”kauppaa” epäreiluksi
  Laittaisi itsekkin säästöpossunsa pöytään niin eiköhän epäreiluus lopu hänen osalta

  • Totta kai wengeriä jurppii, kun mourinho taktikoi pelaajasiirroilla: myy inhoamansa Matan munaan, kun chelski on jo pelannut molemmat muna-pelit eli uskoo mahkut pokaaliin menettäneen munan vahvistuvan ja napsivan pisteitä chelskin kilpailijoilta. Lisäksi mou taktikoi jo elokuussa: vedätti ba-diiliä niin pitkään, että wenger ei ehtinyt hankkia ketään muutakaan.
   Onko reilua? Ei ainakaan kiellettyä ja wengerin pitäisi tietää, että Mouta ei kiinnosta pätkääkään tyyliseikat, kun tulosta haetaan.

   • Olet oikeassa joo mutta onko wengerin aina siis AINA pakko avautua mitä ja miten muut tekee , kun ei oma tekeminen (ainakaan siirtomarkkinoilla) ole ollut kummosempaa.

   • Nuo myynnit tapahtui kesällä, jolloin seuraavalla kaudella jokainen pelaa näitä pelaajia vastaan ainakin kaksi kertaa.

 3. On tietysti eri asia myydä kesken kauden kuin Wengerin tapa heittää pyyhe kehään kesällä keventämällä palkkabudjettia.

  Mutta ei Mata niin hyvä pelaaja ole, että Manu sen uhkaavammaksi nousisi. Ongelma on siellä Moyes ja Arsenalin ongelma Manua vastaan on aina Rooney.

  • On tietysti eri asa myös myydä penkin kuluttaja kuin avainpelaaja kerran vuoteen. Joskus jopa kaksi.

 4. Ei pidä myöskään unohtaa,että mou lainasi 20 milj. maksaneen Lukakun Evertoniin riistämään selssin kilpailijoilta pistetä. kaikki keinot kyllä käytössä. Ei kylläkään tule menestys halvaksi.

  Lisäksi ton Salahin jaWilliamin hankinnat vaikuttavat siltä,että lällällää ostettiin siksi että te että saa….

 5. En ihan jaksa uskoa, että tärkeintä on kiusanteko muille. Lukaku on melko varma kultakimpale, mutta ei mahdu vielä riittävästi pelaamaan Chelseassa, tai mahtunut aiemmin. Ensi kaudella on valmis, meidän kiusaksi.

  Matan kohdalla kiehtoo Mourinhoa varmaan se, että joku tyhmä maksaa reilun ylihinnan pelaajasta, jota hän itse ei arvosta. Asennepuolen puutteita varmaan. Mourinho käsittääkseni arvostaa kovasti tiivistä joukkuehenkeä ja espanjalainen prinsessa penkillä ei sitä auta.

  Willianin osto on kieltämättä hämärä, ei vaikuta miltään superpelaajalta, mutta toisaalta kalliit duunarit on yksi lusitanin fetissi.

  Turha tässä on nillittää, Wengerillä on ratkaisun avaimia itselläänkin käytettävissä, tuntuu taas rohkeus ja päättäväisyys puuttuvan. No, viikon päästä rysähtää.

 6. Monelta (ei ehkä niin luotettavalta) taholta kerrotaan, että Draxler siirtyy Arsuun 100% todennäköisyydellä. Ajankohta vaan on vielä määrittelemättä ( nyt/kesä)…

 7. Kokoajanhan Wengerin mielipide koko tammikuun siirtoikkunaa kohden on ollut ihan sama, koomista miten pähkinöiksi jengi taas menee kun esimerkkinä käytetään tätä yhtä siirtoa. Eihän Wenger sano Chelsean tekevän mitään väärää, vaan lähinnä toivoisi sääntöihin pientä adjustointia. Toi Matan siirto nyt lienee Arsenalile tän kauden osalta lopulta aika +-0, toki ManU on kovempi nytten Emiratesilla, mutta toisaaltei espanjalainen nyt kuitenkaan ihan turha kaveri olisi ollut Chelseassakaan.

 8. Kannattaa tosiaan tutustua ensin siihen varsinaiseen vastaukseen, jonka Wenger on suoraan kysymykseen antanut, eikä vetää liian suuria johtopäätöksiä pelkän sensaatiohakuisen otsikon perusteella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s