Kim Källström – ei tämä ole enää todellista

 

Pankissa 100 miljoonaa rahaa, uusia sponsorisopimuksia tulee koko ajan ikkunoista ja ovista, mutta parasta mitä pystytään hankkimaan on ruotsalainen entinen lupaus Källström. En yleensä halua tuomita hankintoja ennen kuin pelaajat ovat saaneet tilaisuuden näyttää osaamistaan kentällä, mutta tällä kertaa ei oikein ole muita vaihtoehtoja. Eikö olisi ollut ihan sama pitää Frimpong loppukauden ja antaa peliaikaa pakon edessä kuin hankkia suhteellisen kallispalkkainen ruotsalainen kehäraakki loppukaudeksi Spartak Moskovan vaihtopenkiltä.

Källström on viimeksi ollut avauksessa vajaa kolme kuukautta sitten eli varmaan mies on huippukunnossa ja valmis auttamaan taistelussa pokaaleista. Ei hyvää päivää tätä seuran ja ennen kaikkea Wengerin  toimintaa. Uusi ennätyssopimus Puman kanssa julkaistiin alkuviikosta, mutta silti mitään kunnianhimoa ei löydy menestyksen tavoitteluun tärkeimmällä osa-alueella eli pelikentällä.

Muutenkin keskikentän keskustan pelaajan hankkiminen ennen hyökkääjää on suuri vitsi ja todella joukkueen menestysmahdollisuuksia syövä sellainen. Wenger perustelee, että hankinta oli tarpeellinen Flaminin kolmen pelin poissaolon ja Ramseyn loukkaantumisen (ryssityn kuntouttamisen) myötä. Kyseessä on kolme peliä ja tämän takia oli syytä heti hankkia yksi keskikenttäpelaaja lisää joukkueeseen, joka muutenkin on täynnä keskikentän keskustan pelaajia. Toki koko kausi 50-60 peliä voidaan helposti mennä pelkällä Giroudilla kärkessä ja se ei ole m ikään ongelma. Todella pettämätön logiikka taas kerran Wengerillä, mutta mitäpä tässä arvostelemaan miestä, joka on manageroinut yli 30 vuotta, kuten joka välissä saamme kuulla..

En odottanut mitään siirtoikkunalta, eikä mitään saatu. Silti pettymys on järjetön, sillä tämä todistaa, että mitään kunnianhimoa managerilla tai seurajohdolla ei ole taistella pokaaleista. Nelossija riittää hyvin ja se on tällä hetkellä hyvin haarukassa, joten miksi panostaa yhtään enempää. Lippujen hinnat on saatu jo nostettua ensi kaudeksi ja sponsorisopimukset tehtyä, joten taas voidaan olla tekemättä yhtään mitään ja tyytyä nelossijapokaaliin. Aivan toivotonta kannattajan näkökulmasta katsottuna ja mitään toivoa ei ole edes näköpiirissä muutoksen muodossa. Päinvastoin Wengerin jatkosopimus on kai tehty ja on vain julkaisemista vaille valmis.

En tosin ymmärrä miksi sitä ei ole julkaistu tähän mennessä, sillä asiat tulevat menemään vain huonompaan suuntaa aivan kohta. Tilanne on vähän saman kuin lipun hintojen korotusten kanssa. Ne oli pakko julkaistu silloin, kun meni vielä hyvin ja olimme sarjakärjessä. Tästä syystä en ymmärrä miksi Wengerin jatkosopimusta ei julkaistu, kun johdimme vastoin odotuksia liigaa puolen kauden verran. Luulisi jatkosopimusilmoituksen olevan huomattavasti vaikeammin perusteltavissa siinä vaiheessa, kun tämäkin kausi kaatuu parin seuraavan viikon sisällä tai viimeistään maaliskuussa. Luultavammin 19.2 Bayen Muchen kohtaamisen jälkeen ei ole jäljellä muuta kuin taistelu Wengerin pokaalista eli selviytymisestä Mestareiden liigaan.

No toivoa on niin kauan olemassa kuin tuota Wengerin jatkosopimusta ei julkaista. Ei missään nimessä paljoa toivoa, sillä kaikki viittaa Wengerin jatkavan seuraavat kolme vuotta, vaikka mikään järkiperäinen selitys tätä tuekaan. Ehkä PSG tai Monaco on valmiita tarjoamaan Wengerillä vielä enemmän kuin meidän järkyttävän suuri 24 miljoonan palkka kolmesta vuodesta. Toivossa on hyvä elää tämän suhteen, vaikka mahdollisuus onkin häviävän pieni. Toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti liian hirveä.

Ajatus Wengerin jatkosta ja siinä samassa tämän tuskan sekä toivottomuuden jatkumisesta seuraavan kolmen kauden ajan on suorastaan toivoton. Tämä kausi olisi ollut paras mahdollisuus voittaa jotain, mutta mitään kunnianhimoa ja menestysnälkää ei ole jäljellä Wengerissä. Jääräpäisyys, taistelu kaikkia muita vastaan ja omista vääräksi todistetuista periaatteista kiinnipitäminen ovat managerillemme huomattavasti tärkeämpiä kuin joukkueen menestys.

Pitkään tai tarkemmin sanoen vuosikausi on ollut selvillä, että Wenger ei tule voittamaan enää pokaaliakaan Arsenal managerina, mutta siitä huolimatta miehen asema on seurassa jumalaan verrattavissa. Eilinen oli todella surullinen päivä ja todisti vain kuinka aiemmat pelot ja ennustukset kävivät toteen. Enää kaiken tämän kurjuuden kruunaa se jatkosopimuksen julkistus nyt siirtoikkunan sulkeuduttua ja heti perään sen jälkeen kauden mureneminen käsiin vajaassa kolmessa viikossa juuri niin kuin on jo kauan pystynyt näkemään.

David Ornsteinin kommentti on asian ytimessä:

Afc board were happy to meet Schalke fee for Draxler & keen this month to avoid summer battle, but AW valuation lower & unwilling to budge.

Siinäpä se tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan yhdeltä luotettavimmasta lähteistä puhuttaessa Arsenalin siirroista tai asioista ylipäänsä. Lyhyesti sanottuna seura ei ole enää Arsenal FC, vaan Arsene FC, joka on sanoinkuvaamattoman järkyttävää.

Mainokset

46 thoughts on “Kim Källström – ei tämä ole enää todellista

 1. Kardashian maksaa palkkoina sen 1.5miljoonaa keväältä.
  Frimpongin myötä sen verran oli vapaata.

  Klose ei irronnut nappuloilla, eikä myöskään kalou tai cisse.
  Ennen viimeistä päivää olisi varmasti irronnut, jos Tarjoukset olisi aloitettu tammikuun alusta. Kauden ajan ollut onnea loukkaantumisten suhteen. Nyt tarvitaan vain giroudin loukkaantuminen… Kardashian kärkeen?

 2. Jos ei lasketa rahalla kasattua cityä niin mikä joukkue on tarpeeksi kova haastamaan Arsenalia? Sinäänsä pilaa koko jalkapallon tuo älytön rahan käyttö.. Bayern, Barcelona, City, Real, PSG.. taitaa munakin lukeutua tuohon joukkoon… Dortmund taitaa olla niitä harvoja kovia seuroja joita voi arvostaa..

  Enkä tarkoita tällä sitä, etteikö vahvistuksia pitäisi hankkia, mutta tämän blogin perusteella pelaajat vaihtuisivat mennen tullen.. valmentajasta puhumattakaan.

  • En tietääkseni ole ollut vaihtamassa pelaajia mitenkään erityisen tiheään, vaikka siihenkin olisi perusteita kahdeksan ja kohta yhdeksän pokaalittoman kauden jälkeen. Tietysti jos vahvistusten vaatiminen, kun joukkueessa on yksi hyökkääjä tai muita täysin selviä puutteita on pelaajien vaihtamista niin siitten tunnustan.

   Toki myönnän, että varmasti välillä menee kritiikki yli. Se vain on melkein väistämätöntä, kun on eri mieltä Wengeristä ja ylipäätään seuran suunnasta ja sen johtamisesta kuin osa kannattajista ja lukijoista. Vuosia blogia päivittäneenä ja viimekin vuonna yli 300 päivitystä kirjoittaneena sitä varmasti näkee asiat liikaa tietystä näkökulmasta, mutta toisaalta en edes yritä kirjoittaa jotain muuta kuin ajattelen, sillä siitä ei ainakaan tulisi mitään.

   Wenger on vaihtanut pelaajia ihan tarpeeksi ja liikaakiin näinä vuosina ja se ei ole menestystä muuttanut sen paremmksi. Ehkä olisikin syytä vaihtaa jotain muuta kuin pelaajia?

 3. Älytön rahan käyttö johon Arsenal itsekin syyllistynyt !
  8-2 manu tappion jälkeiset yli 100miljoonan ostokset. Ei meilläkään pikku rahalla pelata.
  Kesän Özil hankinta 50miljoona???

  Junnu akatemia jonne ostetaan muiden joukkuiden pajatsoista pelaajia, joista muutama sitten mahtuu edustukseen.

  100 puntaa jalkapallo pelistä. Kummola varmasti iloisena vertailee seuraavien mömöm kisojen lippuja Arsenalin lippuihin….

  Muutoksia seurassa tarvitaan. Ei pieniä vain suuria. Joko taustat kokonaan uusiksi tai managerin ja boardin siivous!

 4. M4TTI puhuit edellisessä ketjussa täyttä asiaa. Pääasialliset vaikutukset 8 vuoden kannuttomaan ”romahdukseen” ovat nimen omaan stadionin rakentaminen ja kahden joukkueen ostaminen itsensä huipulle. 2004 alkoi stadionin rakentaminen ja Chelsean omistajan muutos, 2008 Cityn. Ei ole huonoa managerointia, nämä asiat huomioon ottaen, että ennen 2004 sijoitukset olivat 1/2 ja tämän jälkeen 3/4. Olen samaa mieltä että Wenger on ollut täysin oikea valmentaja tälle ajanjaksolle. En todellakaan keksi kuka realistinen vaihtoehto olisi ollut parempi. En toki sitä kiistä että monia asioita olisi voitu myös tehdä paremmin, esim voittaa joku cuppi.

  Alkukauden menestys, taloudellisen tilan paraneminen ja özilin osto antavat merkkejä noususta takaisin terävimpään kärkeen. Ainakin haluan uskoa näin… Jos tilanne jatkuu samana seuraavat 4 kautta,…i’ll get me coat..

 5. Olipahan vaisu siirtoikkuna. Ei pelkästään meidän suhteen, vaan ylipäätäänkin. Itse olisin kuvitellut, kuten monet muutkin, että edes jonkinlainen kärkipelaaja värvätään. Samalla viimeistään WH pelleilyn ja Matan myynnin jälkeen pidin varmana, että Chelsea täräyttää +50m tiskiin jostain todellisesta huippu hyökkääjästä (Suarez, Cavani, Rooney, Costa). Kova luotto tuntuu olevan molemmissa jengeissä nykyiseen rosteriin. Ehkäpä Eto’on hattutemppu Maunoa vastaan on hämännyt Joseen. Wenger nyt elää omassa kuplassaan – ei mitään uutta auringon alla – Sanogoa kentälle vaan tiukan paikan tullen.

  Manchester City on pommin varma mestari. Noh, eipä siinä mitään, veikkaukselta tulee muutama satanen törsättäväksi kesän kisoihin ja kaveriporukan United ja Chelsea keuhkoajilta jokunen viinapullo. Samaiset pullot kyllä saattaa joutua pistämään kiertoon Liverpool intoilijoiden iloksi. Pääasiahan on, että ainakin jossain ryypätään kunnolla. Kyllähän tässä riittää ihan helvetisti jännättävää kevääseen… Ihan oikeesti hei. – – – Ei vittujen vittu, että voi aidosti pistää miestä vituttamaan sen Ranskalaisen kuu-ukon kaavailut. TÄYDELLISTÄ KUNNIAHIMON PUUTETTA!!!

  Källström vastauksena fanien huutoon vaikuttaa lähinnä vittuilulta tai huonolta vitsiltä. Samaa kyllä sanoin Flaministakin kesällä ja mielelläänhän sitä olisi väärässä tässäkin. Ehkäpä mies pommittaa vapareista 15 pussia ja syöttää Sanogolle toiset kymmenen. Cityn ohi mennään heittämällä viimeistään keskinäisen pelin myötä. Arsene knows.

 6. Kohta kun tämä kausi saadaan taas pokaalittomasti taputeltua alta pois, vaadin Wengerin seuraajan olevan joku seuraavista: Raymond Domenech, Ron Atkinson, Avram Grant tai Pekka Virta.

 7. Kahta kappaletta pidemmälle en viitsinyt lukea mutta Källström on parempi kuin arteta anytime. Harmi ettei hyökkääjää saatu. Källström tulee tekemään loppukauden aikana ainakin 2 vapaapotkumaalia joita on viimeksi nähty?

 8. Kuten joku jo eilen maalaili, eiköhän Giro pamahda tällä tuurilla rikki helmikuussa. Monta kertaa on jo topparit hyppineet nilkoille, mutta on selvitty säikähdyksellä, vaan eihän se ikuisesti voi kestää. Sitten vaan koitetaan peluuttaa vuorotellen Poldia ja Bendtneriä kuumaksi. Saa nähdä riittääkö pelimäärät siihen, että jompikumpi onnistuu.

 9. Perry Groves ihmetteli miksi Chelseakaan ei ostanut huippukärkeä ja tuli siihen tulokseen, että Mourinho ”hämääntyi” Eto’on hattutempusta! Ilmeisen vakuuttuneita täällä ollaan siitä, että se pelaajien hankinta on yhtä helppoa kuin irtokarkkien osto. Kansi auki ja rollet pussiin!

  Hmmm…jos ainuttakaan huippukärkeä ei liiku siirtoikkunan aikana ja manageri toisensa jälkeen vakuuttelee, että tammikuussa on vaikea saada niitä huippupelaajia niin voisiko se olla niin, että se nyt vaan on ihan helvetin hankalaa hankkia sitä huippulaatua? Ilmeisesti sen takia, että joukkueet eivät halua jostain älyvapaasta syysyä myydä parhaita ukkojaan kesken kauden kun kesällä saa about samat fyrkat ja on parempi mahis hankkia korvaajkin. Mene ja tiedä.

  Mitä jos oltaisiin tarjottu Rooneystä 50 miljoonaa? Mitä sitten? Minkä helvetin takia ManU olisi myynyt? Sama kysymys Cavanin ja Falcaon osalta. Eli näitä ”miks ei lyöty PUMA rahoja tiskiin ja ostettu Cavania” -tyyppiset kritiikit on mun mielestä aika turhia nyt. Cavani liikkui kesällä niin kuin Falcaot ja kumppanitkin. Sillon olis pitäny olla hereillä.

  Toki ymmärrän kritiikin kärkipelaajan hankkimatta jättämistä kohtaan. Varmasti Källström -tyyppinen stop gap ratkaisu olisi ollut saatavilla, mutta jostain syystä sitä ei tehty. Älytöntä kun kuitenkin keskikentän osalta päädyttiin sellainen tekemään.

 10. En sinänsä ihan loputtomasti jaksa itkeä kärjen ostamattomuutta. Nykyinen pelisysteemi tuottaa tai sen pitäisi tuottaa paljon maaleja laitureilta ja keskikenttämiehiltä. Ja onhan niitä tullut, en usko että Wengeriä sinänsä paljon harmittaa Giron ”vain” 10 maalia.

  Se ehkä on lopulta ratkaisevin isku kaudelle siirtomarkkinaepäonnistumisen ohella, ettei tarvittavaa piristysruisketta ja maaleja keskikentältä tulekaan Ramseyn muodossa. Parhaassa terässä oleva Ramsey olisi ollut paljon kovempi plussa kuin nuoruusvuosien kovavireinenkään Källström. Nyt kuntoutuksen mennessä puihin Ramseyn pelaamattomuuskin venyy kovin pitkäksi ja kuumavaihe ja ylipäätään vire menevät melkoisella varmuudella ohi. Paras toivo tähän saumaan olisi Wilsheren harppaus eteenpäin pelillisesti, josta oli jo pientä viitettä, mutta ehkäpä vammat sotkevat senkin. Ox, Gnabry ja muut eivät vaan kykene millään yhtäkkiä parantamaan mestaruusjuoksun paineissa. Pikemminkin jäätyvät.

  Itse olisin liputtanut tiukasti Theon puolesta, jolle on myös jossain määrin ominaista nostaa tasoaan isommissa peleissä, mutta sekin kortti meni. Erittäin pahaan saumaan tuli monta loukkaantumista ja Flaminin joulukortti aika pitkälti söi myös vaihtoehdon pelata tasapeliä (toivoen 1-0 voittoa kuitenkin). Ilman Flaminia ei alakerta vaan ole yhtä pitävä huippuvastustajaa vastaan, ei sille voi mitään.

 11. Keskikentällehän olisi ollut saatavilla laatua, koska Hernanes siirtyi. Tosin italiasta tulevien pelaajien sopeutuminen nopeasti Valioliigaan on aika harvinaista enkä tiedä kuinka järkevä hankinta olisi ollut kyseessä pitkällä tähtäimellä tarkasteltuna.

 12. Ilman Ramseyn takapakkia ja flaminin aivopierua, tuskin olisi hankittu ketään. Nytkin, säästösyistä, tehtiin lainadiili ja sekin rahoitetaan frimpongilta ja parkilta vapautuvilla palkkarahoilla sekä frimpongista saatavalla siirtokorvauksella. Tosin parkin liksaa watford tuskin kokonaan maksaa.

  Wenger ei tammikuussa hanki kuin suuressa hädässä: arshavin tuli, kun nelossijapokaali oli karkaamassa ja nacho, kun gibbs oli vaihteeksi sökönä.

  • Lisäys: källström tuskin tekee vapareista yhtään maalia. Syy: hän tuskin pääsee niitä laukomaan. Tai sit gazorla ja özil ovat molemmat sivussa. Ja poldi kopissaan.

   • Joo, todella todella vakuuttavasti saa swedu esitellä vaparitaitojaan treeneissä, ennen kuin pääsisi peleissä koittamaan. Kyllä näissä pelaajan statuksellakin on merkitystä ja sehän ei ruotsalaisella ole mitään Santiin ja Mesutiin verrattuna.

 13. Nyt kyllä piristäisi kevättä, jos saisi vihiä Draxlerin kesäsiirron varmistumisesta. Enää vaikea sanoa, onko realismia, mutta koska Bayern ei pelaajaa halua, kaiketi yhä saumaa on. Bayernin kiinnostuksen puute on tietysti vähän huolestuttavaakin, melkeinpä ne kaikki muiden saksalaisseurojen lupaavat pelaajat haalivat väkisin sinne, vaikka olisi ns. eturistiriitoja ja vihanpitoa kuten Dortmundin, Schalken ja Kölnin kanssa.

 14. Pannaan vielä kaikkien piristykseksi kaikki kesällä vapautuvat senioripelaajat eli sopimus loppuu. Aika hyvin transfermarkt on hajulla nykyään sopimuksista. Kyse on 30 pelaajan juokosta seuraavista:

  Lukas Fabianski
  Emiliano Viviano
  Bacary Sagna
  Kim Källström
  Chuks Aneke
  Tomas Rosicky
  Niclas Bendtner

  Noista jatkaa varmaan vain Rosicky, oletan ettei Sagna enää pane nimeä paperiin.

  Lisäksi samanmoisella joukossa sopimus katkolla kesällä 2015. Tosin tärkeimmällä eli brittiläisellä corella on pitkäaikaiset sopimukset. Todellinen kiire on oikeastaan vain Merten kanssa. Lisäksi 2015 katkolla olevia ovat mm. Vermaelen, Arteta, Flamini, Diaby. Varmastikin joko Arteta tai Flamini päivitetään viimeistään kesällä 2015.

  • Jospa ny keskityttäs peleihin eikä helvetin siirtoikkunoihin ja Wengerin potkuihin,tietääkseni meillä on ihan kelpo pelaajia rivissä! Tää helvetin joukkuueen rakentaminen on aina vaan käynissä täällä kauden aikana,kiihtyy vaan joulua kohti ja maaliskuussa alkaa uuden rakentaminen. Mää aion keskittyä peliin kerrallaan ja kattoa kokoonpanon hieman ennen matsia,kuten olen aina tehnyt,katsominen on aina tuskaa niinku sen pitää ollakkin,(paitsi jos johdetaan 10-0),siksi tää onkin niin upeeta.Kaikki pelit tulee sieltä ajallaan,katsotaan ny miten nissä käy,onneks ei tarvi kahta matsii pelata samaan aikaan,kaikki tulevat on tällä hetkellä 0-0 !!

 15. Ke

  Arsenal

  Vain tiukasta matematiikastaan tunnettu Arsène Wenger pystyy tähän. Pohjoislontoolaiset tarvitsivat ensisijaisesti kärkeensä tukea Olivier Giroudille, mutta ranskalaismanageri pyydysti 31-vuotiaan ruotsalaisen Kim Källströmin keskikentälle. Schalken Julian Draxler jäi myös haaveeksi, sillä saksalaisseuran hintapyyntö oli lopulta liian kova.

  Newcastle

 16. Epvarmojen lähteiden mukaan Klose oli kovin pettynyt lainan kaaduttua, eli kovasti oli tulossa ja Arsenal yritti.

  En oikein ymmärrä, miksi hyökkääjäostos jätettiin viime tippaan, kun kerran oli päätetty sellainen hankkia? Manu ja Chelsea toimivat ajoissa tammikuussa. Ehkä alkaa olla vanhanaikaista sohlata viimeisinä tunteina?

 17. Sori olipas agressiivinen viesti,mutta päiväkänni …..ja huikea siirtoikkuna.Jos tuolla olisi jotain positiivista.

 18. joo aivan maaginen siirtoikkuna , ei voi olla kun ylpeä !
  EN OIKEASTI YMMÄRRÄ WENGERIN PUOLUSTAJIA !
  vielä itsekkin puolustelin ennen siirtoikkunaa kun olimme kärjessä. Mutta pakko on taas sanoa että ei ilman huippukärkeä V**** pärjätä !? Cisse olisi ollut , Klose olisi ollut , Jackson Martinez olisi ollut ja jotain kreikkalaisia pelimiehiä vissiin.

  Kaikki tietää että Kim hommattiin vaan että ei voitaisi sanoa että ei vittu saatu mitään aikaiseksi !

  toi Parkin siirto oli ainoa positiivinen asia !
  ei silläkään mestaruuksia voiteta mutta edes jotain.

  Haluan , Uskon ja Toivon Arsenalin voittoihin ja olen lojaali kannattaja .

  Ei näitä isoja otteluita voiteta jos kentällä on MONREAL tai ROSICKY , olisi wenger voinut nostaa uuden laitapakin ja kärjen mutta se mies mitään osaa

  Özil tuli mutta ei miehen omasta aloitteesta (kuulemma)

  Jännät viikonloput kaikille ja huomenna sit 3 pistettä.

  City – Chelsea maanantain huippu-kamppailussa olisko se tasuri kaikkein mielekkäin ?

 19. Aftonbladetissa:
  Enligt källor ska Källström ha skadat sig vid den första träningen med Arsenal och kan bli borta i två-tre månader.

  Vaikuttaa lupaavalta.

 20. Lainadiili varmaan pistetään poikki jos pitää paikkaansa. Varsin tragikoominen lontoon visiitti Kimillä.

 21. Nokitetaan vielä muumalla twiitillä ilmeisen luotettavalta Jan Aage Fjortoftilta:

  Jan Aage Fjortoft ‏@JanAageFjortoft 17m
  Draxler just been on Sky saying that he could have left, had great offers, but at the end Schalke-boss Heldt said no

  Jan Aage Fjortoft ‏@JanAageFjortoft 15m
  My view. Based on my information.
  Bayern Munich managed to stop the Draxler-deal by saying ”we take him in the summer”.

  Eli riippumatta Arsenalin tarjouksesta tammikuun ikkunassa; Heldt olisi jo sopinut Draxlerin myynnistä Bayerniin tulevana kesänä, joten siirto Arsuun jäi nyt toteutumatta.

  • Näinhän se menee. Bayern määrää Saksassa. Kuvaavaa, jos pelaajalta ei edes kysytä, vaan Bayern-kaarti ja seurapomot käyvät kauppaa kuin karjasta. Saksan liitto siunaa asiat, koska maajoukkue hyötyy.

 22. Tällä hetkellä Wenger onnittelee itseään, ettei hommannut kalliimpaa miestä.

  Oikeasti, todellista tragediaa. Nyt tuntuu, ettei Arsenalilla ole pätkääkään tuuriakaan. Vaikka ruotsalainen loukkaantuminen ei heikennä joukkuetta pätkääkään, kyllä pelikaverien vammat aina moraaliin vaikuttavat.

  • Normimeiningillä tässä paljon puhutussa 12 päivän putkessa tulee vielä Parkia ja Frimpongiakin ikävä.

 23. Kallstrom suffered back injury in first #afc training session – being assessed. Understood reports of 2-3 months out inaccurate #bbcfootball

  Sittenkin ”vain” lyhytaikainen selkävamma?

 24. Update ruotsalaisesta. Vamma tuli jo moskovalaisten riveissä, Arsenalin medical havaitsi sen ja kuvasi laajasti. Riski siis otettiin. Arvio on, että missaa vähintään 6 peliä. Källström EI ole treenannut lainkaan Arsenalin kanssa, joten siinä mielessä uutisointi oli ankka. Lähde: BBC.

  • Riski otettiin, kun ketään muutakaan ei ollut enää mahdollista saada. Lopettaisivat jo tämän viimeisen päivän pelleilyn.

 25. Hassua, että tässä ehti tulla vähän vahinkoa seuralle, kun lehdistövastaava ei saanut kertoa aamulla mitään koko asiasta ja lehdet keksivät yksityiskohdat mielensä mukaan. Kannattaisi tiedottaa avoimesti heti kerralla, mutta tässä kohtaa aina same old Arsenal, always silent.

 26. Ihmettelinkin jo, että miksei uutta hankintaa näkynyt kuvissa, kun vilkaisin gettyimagesta aamun reenikuvat. Mutta tosiaan näyttää sekin asia nyt selvinneen.

  Vaikka kuinka positiivisesti ajattelee, niin on äärimmäisen vaikeaa ymmärtää tässä uudessa valossa Källströmin hankintaa. Mikäli kaveri on tosiaan nyt ulkona koko helmikuun ja ilman pelituntumaa yli 4kk:n ajan, niin minkälaisen panoksen hän pystyy tarjoamaan? En ole millään tavalla suuttunut tai vihainen tästä hankinnasta; vaan olen aidosti ymmällään.

  Muuten Timon kanssa samaa mieltä, avoin tiedotus ja muutenkin avoimempi seurapolitiikka olisi mielestäni paitsi nykyaikaisempaa, niin myös kannattajia arvostavampaa. Mutta tämä ei tosiaan ole Arsenalin tapa, siksipä myös eilen ihmettelin sitä BBC:n David Ornsteinin twiittiä, että joku olisi vuotanut seuran jo hyväksyneen Draxlerin siirtosumman, mutta Wengerin olleen maksamista vastaan. Tämähän juttu tosiaan peruuttiin sitten vääränä tietona.

 27. Kuluineen päivineen tästä Källströmin lainasta tulee Arsenalille kuluja miljoonasta punnasta kahteen. Miettikään mihin senkin summan olisi voinut käyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s