Saadaanko Suarez ja Sturridge kuriin riittävän hyvin?

Paljon on puhuttu ja kirjoitettu tästä neljän ottelun huippuputkesta. Enää ei tarvitse odottaa kauan, sillä pelipäivä on täällä taas. Tämän pelikierroksen avaa koko kierroksen mielenkiintoisin ottelu, joka on todella tärkeä molemmille joukkueille. Meidän on saatava vähintään piste pysyäksemme kärkikamppailussa mukana, kun taas puolestaan Liverpool tarvitsee ehdottomasti voiton pitääkseen epätoivoiset mestaruushaaveensa yllä. Nelossijan kannalta taas kotiotteluista Rodgersin ryhmän on kerättävä pisteitä oli vastassa kuka tahansa.

Liverpoolin kausi on ollut kohtuullisen hyvä tähän mennessä ja joukkue on kiinni sen päätavoitteessa eli nelossijassa ja Mestareiden liigan karsintapaikassa. Lähtökohdat päivän kotijoukkueella kauteen olivat kohtalaisen epäselvät ennen kaikkea Suareziin kesällä kohdistuneiden tarjousten vuoksi. Lopulta kuitenkin uruguaylainen jäi Merseysidelle ja jopa solmi jatkosopimuksen. Lisäksi Sturridge on jatkanut viime kauden maalivirettä, joten Liverpoolilla on koko liigan paras kärkipari joukkuueessa.

Vähän liioitellen voi sanoakin Poolin joko voittavan tai kaatuvan Sturridgen, mutta ennen kaikkea Suarezin mukana. Gerrard ei ole enää entisaikojen vedossa ja rooli on muuttunut selvästi puolustavammaksi kuin ennen. Nykyään Englannin maajoukkueen kapteeni saattaa jopa pelata keskikentän alimpana pelaajana, eikä nouse hyökkäyksiin mukaan kovinkaan hanakasti. Edelleen tietysti erikoistilanteissa Gerrard on vaarallinen oli kyse suorasta vapaapotkusta tai sivuvaparista. Coutinho on neljäs mainitsemisen arvoinen pelaaja kotijoukkueelta ja varsinkin hyvän päivän sattuessa kohdalle Coutinho on erittäin vaarallinen ja muodostaa Suarezin sekä Sturridgen kanssa todella vaikeasti pysäytettävän kolmikon.

Liverpoolin keskikenttä Gerrardin johdolla ei ole mikään kovin erikoinen varsinkin, kun Lucas on taas kerran loukkaantuneena sivussa. Keskikenttä pitäisi meidän pystyä ottamaan haltuun, mutta vielä keskikenttääkin pahempi ongelma suurimmaksi osaksi loukkaantumisten takia on Liverpoolilla sen oikeastaan koko puolustuslinja. Ykkösvaihtoehdot ovat lähes kaikki sivussa loukkaantuneina. Tämä on näkynyt selvästi ja tähänon pakko pystyä iskemään jos piste puhumattakaan kolmesta halutaan ottaa pelistä.

Meidän kauden vahvin osa-alue on ollut maalivahtipeli, puolustuslinja ja puolustuspelaaminen joukkueena ylipäätään. Tämä on mielenkiintoinen tilanne, kun tänään vastassa on liigan parhaat hyökkääjät. Ei paras hyökkäys, mutta parhaat hyökkääjät, koska parhaan hyökkäyksen titteli on pakko antaa Manchester Citylle. Jos Suarez ja Sturridge saadaan kiinni samalla tapaa kuin Grovella kauden ensimmäisessä kohtaamisessa tai edes lähelle sitä, niin olemme lähellä voittoa. Tämä on kuitenkin todella paljon helpommin sanottu kuin tehty ja nyt pelipaikkana on kuitenkin Anfield Groven sijaan.

En usko meidän tekevän kuin maksimissaan kaksi maalia ja jotenkin pelkään maalimäärän jäävän vain yhteen Liverpoolin heikohkosta puolustajatilanteesta huolimatta. Näkisin puolustuspelin olevan se avain asia tänäänkin, sillä Giroudin johtama hyökkäys ei vain tahdo osua juurikaan näissä huippuotteluissa. Nolla omissa ja voitto on lähellä, mutta jos ja todennäköisesti kun Liverpool onnistuu maalinteossa voi tasapeli olla parasta mitä on otettavissa ja sekään ei ole mitenkään varmaa.

Tasapeli ei olisi mikään katastrofi, sillä tämä on yksi niitä otteluita, joissa pistekin on ok. Tietysti mestaruudesta taistelevan ja sarjaa johtavan joukkueen ei pidä tyytyä siihen, kun Liverpool ei kuitenkaan ole mikään Chelsean ja Cityn tasoinen ryhmä. Pelkään pahasti kuitenkin tuon yhdenkin pisteen ottamisen olevan ylitsepääsemätön tehtävä tänään. Toivottavasti olen todellakin väärässä.

Nyt on puheet pidetty ja on tekojen aika.

COME ON YOU GUNNERS!!!  

Mainokset

97 thoughts on “Saadaanko Suarez ja Sturridge kuriin riittävän hyvin?

 1. Tää oli hyvä teksti, ilo lukee! Vaan kylhä niit maalei on omast mielestä tullut aina sillon tällön ihan hyvin kärkijoukkueit vastaan, Etihadilla 3, Poolia vastaan ekassa kaks ja sitä pohjois-lontoon vitosjoukkuetta vastaankin pari rysää, että ei se ihan niin synkältä näytä. Optimsiti veikkaa 1-3 OG, Kos, Cazorla, poolin maalin tekee rottamies jollain onnenkantamoisella.

 2. Tänään kaikki pääkaupunkiseutulaiset Sporttiin 13.30 ja siitä elmoon ryskyttämään pooli kumoon!

 3. 4 pinnaa kahdesta seuraavasta matsista olisi siinä mielessä mukava, että Arsenal olisi edelleen piikissä tai ainakin tasapisteissä. Nimittäin tässä on kahtalainen psykologinen asetelma: jos Manu ei edelleenkään kaadu (tai Pool, mutta mieluummin Manu), näkeekö joukkue itsekään itsensä mestariaineksena? Joku kova kilpailija pitäisi pystyä joskus lyömään, nyt on City ja Chelsea edelleen voittamatta ja Manu verille ruoskittunakin tunnetusti vei viime matsin Arsenalin ollessa kautta linjan heikko. Pool ei ole vuosiin sijoittunut top4-joukkoon, joten sen lyömisen merkitys ja huippujoukkuestatus on kyseenalainen, vaikka juuri nyt sillä meneekin lujaa.

  Toisekseen, jos Arsenal ei kykene voittamaan näistä kumpaakaan, miten luonnistuu näille häviäjiksi leimatuille pelaajille takaa-ajoasetelma? Oletan ainakin, että joko City tai Chelsea voittavat ja menevät siten kärkeen. Minulla on tuntuma, ettei Arsenal vielä ole takaa ohi ja mestariksi -tyyppiä joukkueena, vaan se kestää, jos kestää Dortmundin tapaan piikissä loppuun asti. Lisäksi viime kevät oli Arsenalilla rauhanluja tuloksellisesti, mutta muuten viime vuosina ei ole voinut liiemmin hehkuttaa upeaa kevätkuntoa.

  4 pinnaa ja kurssi säilyy, romahduspuheet jätetään taas vähän myöhemmäksi. Isossa kuvassa FA cupin peli ja ylivoimaisen Bayernin kohtaaminen ovat vähämerkityksisempiä. Vaikka niistä tulisi nokkaan, paha niistä on liigan piikkipaikalla olevalle romahdusta esittää.

 4. Monreal jatkaa avauksessa… Gibbsillä on pakko olla joku vamma. Muuta ”selitystä” en keksi. Tai sitten Nacholla on jotain kiusallista kuvamateriaalia tmv Wengeristä:)

  Joka tapauksessa, homma hoituu! 0-2, Jack ja Poldi (vaihdosta).

 5. Ja giroud’lla oli heti mahku kuitata, mutta kun poikittaisliike oli kuin vanhainkodista, niin pakki pääsi väliin.

 6. No, täytyy toivoa että tää on tuttua Poolia. Huippujengejä vastaan ensin johtoon, mutta häviävät kuitenkin.

  Arsenalin ilme ei hirveästi vakuuta, mutta ainahan nämä alkaa nykyään veltosti.

 7. Voi jumalauta. Karmeaa tekemistä joka erikoistilanteesta. Mahtaako olla Anfieldilta tuttu 4-0 tulossa?

 8. Kun peleissä alkaa olla panosta ja painetta, Arsenal sulaa ja kadottaa itsensä.

  Peli voisi olla jo 13 minuutin kohdalla 4/5-0.

 9. Jätän areenan vähäksi aikaa nyt keep the faith posselle, ei tätä munatonta ”mestaruuskamppailua” enää kestä kommentoida.

  Faktahan näyttää olevan, että top4 kärkikohtaamisten vieraspeleistä tulee rajusti tukkaan joka kerta, ettei paljon muisteltavaa jää.

 10. Nyt kun hävitään niin tehään se sit saatana isoilla numeroilla , eipähän jää jossiteltavaa ja mies joka ei ostanut pelaajia markkinoilla vaikka pankki pullotti rahasta niin saa astua jo sivuun . Tervetuloa Mika Lehkosuo

 11. Onpas karmeaa. Eikös poolin puolustuksen pitänyt olla varamiehinen? Miten ihmeessä näitä romahduksia tulee kaudesta toiseen?

 12. On varmaan upeaa siellä Elmossa Goonereilla. Voisi ruveta ryyppään, ei tätä selvänä pysty atseleen

 13. Ei pysty enää kattoo. Nyt katotaan pikaluisteluu. Seurataan peliä tän välityksellä. Mutta ei kiitos noita Wenger hirteen kommentteja…

 14. Mutta ihan sairaan hyvä ! Syypää istuu tutussa pitkässä takissaan … Vitutus miestä kohtaan jo vuosia eikö jo jumalauta voitaisi antaa mahdollisuus jollekkin toiselle?!

 15. Toivottavasti hävitään vähintään 8,9-0.

  Arteta on turhin/paskin pelaaja. Kaverilla on kaksi tehtävää kentällä tasapainottaa peliä ja puolustaa. Kummatkin menee päin metsää ja sitten kaveri ei osaa syöttää kuin taaksepäin.

  • Kerrankin olen rumasti häviämisen puolella .
   On vaan ni turhauttavaa .
   Ei tästä kukaan nouse edes tasoihin ..

 16. Pokaaleja tulee tällä kaudella niin helvetisti. Ei mahdu edes kaikki viime vuosien pokaalisateessa kasattuun uuden karheaan palkintokaappiin. Tässä meidän squadissa on itseluottamusta vaikka muille jakaa ja nämä isot pelit on meidän heiniä aina.

 17. 10 maalia omiin kahdessa kärkipelissä. Mestarilla ei ole tainnut ikinä käydä niin, eikä käy nytkään. Torstaina lienee Arsenalila 4 pinnaa kärkeen. Kyllä sille on syynsä, että moni kannattaja odottaa pelonsekaisin tuntein näitä huippumatseja. llahtua ei kovin usein saa.

 18. Tätä ei edes kolo toure muuksi muuta! Eikö vois jo ottaa miehiä vaihtoon ja lepuuttaa seuraavaan peliin! Tosin eipä tää peli kovin rasita kun kukaan ei edes liiku!

 19. Nyt on kyllä kiva toisaalta, että Pool on heti viikon päästä vastassa cupissa. Pakko siinä pelissä on näkyä ylpeyttä ja ottaa voitto. Tuollainen tusinaseura kuin Pool ei vaan voi dominoida jatkuvasti keskinäisissä ja tuhota Arsenalin kautta kokonaan.

  • Helposti voi! Munchenissäkin myhäillään jo! Vois alkaa antaa bendtnerille peliaikaa, eihän ton giroudin touhuista oo tullu moneen kuukauteen mitään!!

 20. On se vitun kumma kun millekkään keskikastin joukkeuille tai häntäpään huipuille esim. Stoke, Norwich, Fulham, Spuds, Cagliari, Real Betis, Nurnberg jne ei tapahdu tällaisia 6-3, 4-0, 8-2 sulamisia mutta saatananperkele FC Arsenal Londonille tapahtuu. Aivan häpeällistä ja ainut selitys tähän on Wengerin ylimielisyys. Taktiikkoja ei ole, pelaajilla ei ole uskoa kaikista kovimmissa peleissä ja muutenkin valmistuminen menee päin persettä. Ja on se kumma kun pelaajat joukkueessa vaihtuu, mutta valmentaja ei ja tällaisia blackoutteja tulee. Ei vaide eihän tämä Wengerin syy ole vaan Shittyn sheikkien ja Abrahimovicin.

 21. Kuntokäyrähän on antanut osviittaa: Sotonia vastaan olimme helisemässä, surkeasta Crystal Palacesta ähelsimme voiton.
  Keskiviikkona onkin vastakkain kaksi kriisijoukkuetta… paitsi eihän yksi tilastotappio kriisi ole. Eipä tietenkään.

   • Ei täällä monenkaan mielestä saa keskustella kriittisesti, se on omaan pesään kusemista niin kauan, kun sijoitus on hyvä.

   • Höpöhöpö. Ei kukaan kriittistä keskustelua ole kieltänyt. Ellet tarkoita kriittisellä keskustelulla näitä hirteen veto kommentteja. Se että jonkun kriittinen näkemys on eroava tai positiivisempi ei tarkoita että hän ei salli muita mielipiteitä.

 22. Giroudikin on kyllä täysi vitsi näissä kovemmissa peleissä. Kertokaa koska Giro olisi tehnyt maalin kaikista kovimmissa peleissä??? Tai saldo kaikkineensa isoissa peleissä?? J a se ei todellakaan ole Giron syy etteivät taidot riitä maalintekoon koska kaveri tekee kaikista meidän kenttäpelaajista eniten töitä kentällä. Mutta heeeei laitetaan Bendtner kentälle!! Kyllähän se 4 tekee ihan minä iltana tahansa.

 23. Viime viikkoina ollu peliesitysten toiveita että pelattais vaan toiset puoliajat, nyt vois kyllä toivoa että lopetettais tähän ekaan jaksoon!

 24. Kyllähän se on nyt alusta asti ollu selvää ettei mestariksi voi päästä jos joukkueessa ei ole keskitasoa parempaa hyökkääjää. Giroud myyntiin kesällä ja moniulotteisempi pelaaja kärkeen. Olisiko Wengerin kannattamut toimia jo tammikuussa. Top 4 tavoite pitäs olla loppukaudesta senki eteen saa tehä töitä.

  • Ja kuka maksaa Özilistä 40 miljoonaa. Täysi turhake pelannut viimeksi hyvän pelin 3 kk sitten.

 25. Arsenal tutun vaisu avausjaksolla. Tätähän on jo vähän odotettu, sillä niin vitun huonosti näihin peleihin on viimeaikoina lähdetty. Nyt vaan erona se, että velttoilu ensimmäisellä jaksolla kostautuu, eikä auta enää 20 minuutin pelailu lopussa. Ei ole näköjään vieläkään isojen pelien voittajaksi tästä näpertelevästä lammaslaumasta.

 26. Huonosti oltiin valmistauduttu peliin ja se ikävä kyllä näkyy nyt tulostaululla. Häviöitä tulee aina silloin tällöin, mutta itseäni häiritsee (ja on häirinnyt jo useamman vuoden), että tuntuu etteivät meidän pelaajat enään edes usko kaikista kovimmissa peleissä voittoon vaan hirveä jännitys ja paniikki päällä aina. Ensi viikon ManU peli on tässä määrin aivan huippumielenkiintoinen, koska pelkäänpä että tämä epäusko hiipii takin sisään pahemman kerran.

 27. Se on tietysti ihan huuhaata, että tammikuun lopussa Arseanalin joukkue oli väsynyt ja uskossaan koeteltu, mutta odotti buustia uuden hankinnan merkeissä ja osoitusta seurajohdon kovasta kunnianhimosta. Karmea pettys oli kun ilmeni, että ainoa vahvistus on viikkokaupalla loukkaantunut vaatimaton ruotsalaisveteraani.

  Me tyhmät kannattajat näin ajateltiin, Wenger tiesi miehistönsä olevan timanttisessa iskussa ennen ratkaisuviikkoja.

 28. Valitettavasti Pasi osuu asian ytimeen. Poolille on annettu tilaa ihan älyttömästi, jopa kulmatilanteessa. Ja jopa Merte hölkkää.
  Mutta tokalla jaksolla tiätty pyyhimme Poolilla nurmea ja teemme vähintään kuusi.

 29. Jos valioliigassa olisi (?) laajaa vedonlyöntikorruptiota, voisi väittää Arsenalin olevan maksettu häviämään suurinumeroisesti. Sellaisen näköistä menoa.

  Tätä on vaikea kaikin puolin selittää, Pool pelasi täysin odotetusti taktisella puolella, mutta Arsenal ei viitsinyt yrittää. Ihan kuin joku olisi kertonut juuri aamupäivällä pelaajille, että tähdet myydään kesällä ja tämä oli nyt tässä. Ihan uskomatonta kaiken kaikkiaan. Mutta koska tämä on Arsenal, mitään kunnon selityksiä ei kuulu eikä kukaan kommentoi mitään järkevää, pelkkää mental strenghtiä koko ensi viikko.

 30. Wenger had a chance to win the League this season. And he bought one injured has-been in a position we didn’t need cover. Shocking. #Afc

  If this had happened 2 weeks ago, Wenger would have spent big. That’s what he’s like. And that’s why I want a new manager. #Afc

  Allekirjoitan jokaikisen sanan.

 31. Ja allekirjoitan myös väitteet Artetan melko huonosta tasosta ja turhuudesta nykyään. Arteta pitäisi aivan ehdottommasti kesällä kaupata pois kun hänestä vielä saisi joitakin puntia ja ostaa tilalle huomattavasti parempi ja nuorempi pelaaja joka pystyy pelaaman tiheämpään tahtiin loukkaantumatta. Mutta tämä on vaan meikäpoikan ajatusmaailma.

 32. No tähän voi ensi viikolla reagoida vain kahdella tapaa. Meillä se on valitettavasti ollut yleensä täydellinen mahalasku.

 33. Kyllä täst nyt cupin matsiin jää pienet kammot, vaikeeta tulee. Ja bayerni nyt perseraiskaa meidät jokatapauksessa!

 34. Poldi siirtyy taas koirankoppiin. Wenger otti jampan kentälle ratkaisemaan ottelun, mutta ei hikistä viittä maalia pystynyt tekemään.

 35. Eipä tämä tulos tai suoritus mitään muuta. Arsenal taistelee edelleen liigan kärjessä ja kovia pelejä on jäljellä varsin monta.

  Mutta kuitenkin tämän kaltaisten suoritusten takia en voi ottaa vakavasti kun joku puhuu pokaaleista seuran sisältä. Kun paine kasvaa ja eteen tulee ”täytyy voittaa” -pelejä, niin joukkueena Arsenal alisuorittaa ja tuloksellisesti romahtaa. Usein vieläpä niin, että vastustaja saa maalin aivan ottelun alkuun.

  Taisteluun top4-paikasta tällä tuloksella ei kuitenkaan valtavasti merkitystä ole, sillä 70-75p riittää siihen. Ja toistaiseksi siihen nähden tilanne on hyvä.

  Henkilökohtaisesti uskoisin yhteen voittoon tästä neljän kovan ottelun rupeamasta, enkä näe että tätä näkemystä tarvitsisi alkaa korjailemaan.

  Mutta kuten sanoin, eipä tuo mitään muuta – Arsenal saa hävitä vaikka kaikki pelinsä 10-0 mutta siltikin minä Arsenalia rakastaisin ja kannattaisin.

  Come On You Gunners!

 36. It’s not losing to a good Liverpool side that hurts. It’s the pathetic manner of our loss. And yes, I blame Wenger. Buck stops with him.

 37. Viime keväänä romahdus piti alkaa spuds-tappiosta, mutta siitä alkoikin nousu. Joo ei otettu silloin pataan 5-1, mutta jos Tää jotenkin herättäis. Täs niinku jtn myönteistä haen.

 38. Manua vastaan Rosicky ja Poldi avaukseen. Giruun voisi penkittää kuten myös Özilin. Väsynyttä menoa noilla kahdella janarilla.

 39. Prkele, nyt sais jätkät tosiaan sisuuntua tästä tuloksesta. Ehkä tää herättää pelaamaan koko 90 minuuttisen jatkossa. Käännetään tää voitoksi, ja keväällä juhlitaan. Kiitos muuten kaikille Elmossa olleille, ei ainakaan mökässä hävitty isännille.

 40. Jos jotain negatiivista haluaa tästä päivästä löytää niin mehän ollaan tämän päivän jälkeen periaatteessa 2 pistettä Chelsea jäljessä koska meidän maaliero on niin paska emmekä tule Chelsea tai Shittyä siinä tilastossa saamaan kiinni.

 41. 5-1 saimme sentäs maalin ja liigassakin top4 on mahdollista, kukaan muu valmentaja ei voisi hävitä 5-1 vain wenger. Kiitollinen pitää olla. Kämström paras hankinta…

  • Liverpool ilmoittautui mestaruustaistoon. Meidän on nyt vain koottava rivimme ja napattava voitto Manusta. Muuten vaarana voi olla jopa vitos sija. Meidän loppuohjelma on niin hankala, että laskin Cityn,chelskin ja poolin menevän menojaan. Taistelemme paikasta auringossa nevertonin ja spudsin kanssa.

 42. Koska arsenalissa nousee isojen pelien pelajia? Jotka pystyy pelaamaan eikä katoamaan isoissa peleissä ja ratkaisemaan isoja pelejä……mun mielest RVP oli sellainen pelaja

  • Sit oli yks Fabregas, joka yksin kaatoi CL:ssa Milanin… Tääl on paljon kritisoitu Giroud’ta, joka pelaa kuitenkin omalla tasollaan eikä hänkään voi maalipaikaksi muuttua, jos sellaisia ei rakenneta. Mä olen jatkuvasti kehunut Öziliä, mutta nyt alkaa tökkiä – oikeasti 50 miltsin jampan pitäisi olla avainpelaaja vai ovatko muut niin pihalla, että eivät hokaa özilin aivoituksia. En usko jälkimmäiseen. Heppu aloitti loistavasti, mutta taso heikkenee ottelu otteluita. Vähän kuin pikavauhdilla arshavin-ilmiö.
   Enkä nyt puhu tämän päiväisestä, tänään pettivät koko puolustus ja keskikentän puolustavat pelaajat. Viisi meni ja silti konsonantti oli meidän paras.

 43. Olen ekin kanssa samaa mieltä. Kyllä me Hullit hoidetaan, mutta kun on vähän nimekkäämpi joukkue vastassa ötsilit on ihan jäässä. Hävettää tämän päiväinen tulos, varsinkin kun kaveripiiri on poolväritteinen. Meidän nippu on armotta liian kapea. Siirtoikkunan ” hankinnat” oli riman alitus. Tämän päiväinen esitys osoitti joukkueen surkeuden. Fööni-oliveri on kärjessä lähinnä vitsi. Kaikilla muillakin pelaajilla oli paskat housuissa kun Luis laittoi SG:n kanssa syöttöruletin pyörimään. Meidän ötsilit keskittyivät lähinnä mikluforsselmaiseen neppailuun. Paljon pitää parantaa ManU-peliin, mutta minkäs näillä keskinkertaisuuksilla teet. Vitossija häämöttää.

 44. Omiin menee 5! Ja tyypit syyttää Giroudia? OK. Flaminin puuttuuminen aiheuttaa järkyttävän muutoksen puolustuksessa, kaveri ku on aina siellä missä tarvitaan sitä kolmatta topparia..

 45. Mahtavaa settiä!

  Arsene: ”Ei tällaista keskikastin pinna-automaattia vasten tarvii kun kävellä kentälle. Per, meillä on isoja pelejä tulossa, et sitten ala juoksennella että virtaa riittää. Laurent, on parasta jättää se slovakki rauhaan erikoistilanteissa. Nacho, Theon puuttuessa sinä olet tänään main-winger. Mikel, pidä välimatkat suurina, ja riittää kun syötät sinnepäin. Ja jos Mesut hakee palloa alhaalta, niin muut täyttä vauhtia ylös. Nyt on tärkeää säästää energiaa, turha juoksentelu ei aiheuta mitään positiivista”
  Steve: ”Hei pomo, mä en nyt ihan oo samaa mie…”
  Arsene: ”Shut the fuck up Steve! Täällä määrään minä, enkö määrääkin aarteeni *gollum, gollum*. Nyt menen Ivanin ja Stanin kanssa keskustelemaan lippujen hintojen korotuksista”

  Oli melkoinen shokkiwau lukea kommentteja. Kyllä ensi kesänä tulisi vaihtaa manageri ja ostaa, ostaa niin lujasti että arvometalli maistuu muoviselta. Kyllä nyt ollaan sen verran isossa kriisissä nääs…

  Äkkiseltään jäi pelistä se fiilis, että siellä pukukopissa olisi pitänyt olla melkonen jono peilin eteen. Yksi polakki voisi oikeutetusti jakaa vuoroja. Paska peli, epäreilut jaot. Tukkaan tuli ja ansaitusti. Kenties parempi ottaa dunkkuun oikein huolella, ei jää varaa spekulaatioon.

 46. Giroudistakin vois targettina irrota enemmän jos siellä piikissä olis joskus joku toinenkin ehkä jopa vähän vikkelämpi jamppa jolle niitä palloja pudotella. Ehtiihän sinne toki keskikentältäkin jos vaan vauhtia ja virtaa riittää ravata pystyjuoksuja jatkuvasti. Ramsey ja Walcott kun menetettiin ja Öziliä ei kiinnosta niin hiljaista on ollut. 4-4-2 olis tosiaan ollut kokeilemisen arvoinen optio ainakin joissakin peleissä, jos sinne piikkiin olisi joku pelimies saatu hankittua. Eipä silti, turha näistä taktiikoista on jauhaa, eihän Wenger peluuta enää kahta kärkeä samanaikaisesti edes tappiotilanteessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s