Huomisen ottelu pelattaneen metrolakosta huolimatta, Vermaelenin tilanne ja Wengeriä ei vastustajien vahvuudet kiinnosta

Huomisen suhteen on pitkään ollut epätietoisuutta jopa ottelun pelaamisesta. Metron työntekijät ovat lakossa taas vaihteeksi, joka vaikuttaa merkittävästi useiden linjojen toimintaan. Joka tapauksessa seuran kanta on ollut alusta asti, että ottelu pelataan. Toisenlaista tietoa ei ole tullut, joten tämän tiedon mukaan mennään. Toki toinen Lontoossa huomenna pelattava Valioliigaottelu Fulham-Liverpool sen sijaan saatetaan siirtää, niinkin myöhäisellä päätöksellä kuin tänään.

Joka tapauksessa monista paikoista on saanut lukea kuinka huomisen suhteen on odotettavissa todellisia vaikeuksia stadionille matkaamisen suhteen. Onkin odotettavissa, että paljon tavallista enemmän tyhjiä paikkoja tulee olemaan, vaikka vastassa on ManU. Paikan päälle matkanneet Suomigoonerit ovat varmasti paremmin tietoisia aiheesta kuin itse olen. Silti kannattaa varmaan varata tunteja enemmän aikaa paikan päälle siirtymiseen kuin yleensä. Seuran virallinen neuvo on ollut kai jopa kävely King’s Crossin asemalta saakka.

Paha sanoa miten mahdollinen yleisökato tulee vaikuttamaan otteluun ja sen tunnelmaan. Tässä vaiheessa ottelun peruminen, mikä ei kai ole edes suunnitteilla, olisi kuitenkin todella huono ratkaisu. Tilanne on tiedetty jo viikkokausia, joten viime hetkellä ei pitäisi enää perua. Sadat tai varmaan tuhannet ihmiset ovat kuitenkin matkustaneet tai matkustavat paikan päälle kauempaa ja jo pelkästään heidän takia mahdollinen ottelun siirtäminen uuteen ajankohtaan olisi pitänyt tehdä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Huomenna kuitenkin pelataan nykyisellä tiedolla ilman viime hetkien muutosta. Pelin siirtämisen kynnys on varmasti korkea jo senkin takia, että ottelukalenterista ei tahdo ihan helpolla löytyä päivää, joka sopisi kummankaan joukkueen kalenteriin. ManU on kuitenkin heikosta kaudesta huolimatta mukana vielä Mestareiden liigassa ja me olemme myös ja sen lisäksi ainakin sunnuntaihin asti meidän ohjelmistoon kuuluu lisäksi FA Cup.

Tänään saadaan luultavasti perinteinen loukkaantumispäivitys ennen huomista ottelua. Mikä on muuten Vermaelenin tilanne? Kapteeni ei ole ollut kokoonpanossa pariin viime otteluun, mutta toisaalta Wenger ei ole maininnut mitään mistään loukkaantumisesta. Ei oikein taas kuulosta hyvältä ja onko taustalla jotain erimielisyyksiä, luultavimmin peliaikaan liittyen. Joidenkin maiden siirtoikkunathan ovat vielä auki, joten periaatteessa myynti olisi mahdollinen. Ei kai nyt sentään, mutta toisaalta Källströmin hankinnan jälkeen oikeastaan mikään ei enää yllättäisi.

Onlinegoonerin forumilla nousi esiin mielenkiintoinen kysymys:

Has Wenger ever been to another ground to watch a team before we play them?
You often see other managers at various grounds including our own having a peak at their forthcoming opposition. I don’t ever remember seeing or hearing about Wenger being at another game.

Henkilökohtaisesti en ainakaan muista ainuttakaan ottelua, jossa olisin nähnyt Wengerin katsomossa tarkkailemassa tulevaa vastustajaa ja sen otteita. Yleensähän on saanut lukea kuinka Wenger matkustaa jonnekin tarkkailemaan jotain pelaaja, mutta koskaan en muista nähneeni juttua vastustajan tarkkailemisesta. Muistaako joku muu tällaista tapahtuneen?

Mainokset

10 thoughts on “Huomisen ottelu pelattaneen metrolakosta huolimatta, Vermaelenin tilanne ja Wengeriä ei vastustajien vahvuudet kiinnosta

 1. Hei, huoli pois, wengerin mukaan Pool-nöyryytys olikin vain onnettomuus, joita välillä sattuu. Kylläpä helpotti.

 2. Pahalta tuntuu, kun Özilin formista keskustellaan lehdissä ja lehdistötilaisuuksista. Asiat ei ole kunnossa.

  Floppaus ei ole vaihtoehto, tosin ei tässä nyt absoluuttisesta floppauksesta edes puhuta, vaan suhteellisesta oletetun tason alle pelaamisesta, jota nyt on kai monen mielestä jonkun matsin ajan sattunut. Kova esitys tulisi tarpeeseen jossain tai parissa seuraavista hankalammista matseista. Ei tässä nyt topparit tai Flaminit pelejä hyökkäyssuuntaan ratko, eikä umpipuhki oleva Giro. Kun Theo ja Gordon on poissa pelistä, Özil tai Cazorla, Vaikea on muuta nähdä. Oxin vuoden maalikiintiökin tuli jo täyteen.

 3. En olis huolissa Chelsin hyvästä kunnosta. 1-1 tasuri bromvichi vastaan. Huominen peli on henkisellä tasolla todella tärkeä ja palauttaa meidät sarjan kärkeen….ja antaa voimaa seraaviin isoihin peleihin…..tästä voi alkaa loistaava kevätvire!!!!

 4. Olin myös huolissaan shelskin hyvästä kunnosta, helpotti!
  Eikä olla huolissaan Özilistä, pelimies.

 5. Miten pelaajat on aina puhki Arsenalissa pelatessa vaikka pelaisivat vähemmän kuin kaverit Chelseassa, Real Madridissa, Barcelonassa tai muualla??

  • Taitaa olla Wengerin harjoitusmetodeissa hieman parantamisen varaa. Ilmeisesti vähän samaa vikaa mitä Moyes harjoittaa Manchesterissa. Eli fyysisesti liian raskaita treenejä.

 6. Nyt olis sitten takaisin iskun paikka.Ja olen samaa mieltä kommentoijien kanssa, että Özilin täytyy ruveta astumaan rohkeamin esiin ja ainakaa Giroudille ei kannata enää syöttää sitä superpaikkaa,kun se ei vaan osaa sitä odottaa eli ei siis sitä tajua.Monta paikka on valunut hukkaan.Eli niistä viimeisesti syötöistä voisi välillä yrittää itse.Josko tänään Mesut osuis.

 7. Özil kärkeen… Tällä hetkellä pallon kanssa nopein kaveri ja pääsee tarvittaessa myös kaverista ohitse.. Giruu voi pelata vaikka Merten paikalla..

 8. Jaa oisko sillee, että Van persee tulee takaisin kesällä ja tästä syystä Wenger ei kiiruhtanut hyökkääjäostoksille.. =/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s