FA Cup viikonloppu ja Mourinho vastasi Wengerin kommentteihin karulla totuudella

Huomenna on vasta vuorossa meidän ottelu Liverpoolia vastaan, jossa olisi mahdollisuus tasata tilit tai vähintään saada jonkin asteinen hyvitys viime viikonlopun nöyryyttävän Anfield tappion jälkeen. Tänään on kuitenkin merkityksellinen päivä FA Cupin kannalta, kun illalla Manchester City ja Chelsea iskevät yhteen toisen kerran kahden viikon sisään. Paras tulos olisi tasapeli ja uusintaottelu. Molemmille joukkueille yksi peli lisää tiiviiseen otteluohjelmaan ei varmasti auttaisi ajateltaessa liigaa. Varsinkin Cityn peruuntuneen ottelun ja liigacupin finaalin ansiosta manchesteriläisten osalta lepopäiviä ei ole tiedossa tulevan kuukauden tai parin aikana kovinkaan paljoa.

En oikein tiedä kumman olisi parempi mennä jatkoon. Ei tietenkään vielä tänään, vaan uusintaottelun ja mielellään jatkoajan jälkeen. Ehkä City olisi helpompi, vaikka kaukana helposta. Mourinhoa Wenger ei vain onnistu voittamaan edes vahingossa, mutta Pellegrinin miehistön suhteen voisi olla edes häilyvän pieni toivo. Tietysti edes tästä uneksiminen edellyttäisi huomisen ottamista tosissaan ja voittoa, joka ei tällä hetkellä näytä kovin todennäköiseltä hyvässä vireessä olevaa Liverpoolia vastaan.

Chelsean ja Cityn ohella pitäisin vaikeimpina vastuksina Evertonia ja Southamptonia cupissa vielä mukana olevista joukkueista. Everton kohtaa huomenna Swansean kotona ja on suosikki, vaikka ei Swansean jatkopaikka mikään maata mullistava yllätys olisi. Southampton kohtaa puolestaan Sunderlandin vieraskentällä ja on ennakkosuosikki huolimatta Gus Poyetin hyvästä työstä Sunderland managerina.

Tällä hetkellä cupissa on mukana vielä 16 joukkuetta, joka tarkoittaa voiton tällä kierroksella varmistavan paikan puolivälierissä. Ne taidetaan pelata vielä normaalisti arvotun parin kotijoukkueen stadionilla, mutta välierät kai ovat jo Wemleylla vai muistanko aivan väärin?

Wenger yritti avata sanasodan ja mediapelin Mourinhoa vastaan kommentilla, kuinka portugalainen pelkää epäonnistumista ja siksi vähättelee Chelsean mahdollisuuksia mestaruustaistossa. Sinällään ihan oikea kommentti ja olen samaa mieltä. Valitettavasti vain Mourinho iski täydellisesti takaisin ja kertoi sen mitä kukaan muu ei halua tai uskalla mediassa nostaa esille:

If he is right and I am afraid of failure it is because I didn’t fail many times. Eight years without silverware, that’s failure. He’s a specialist in failure. If I do that in Chelsea, eight years, I leave and don’t come back.

Olkoon Mourinhosta mitä mieltä tahansa ja varmasti näin ollaankin, niin ei tuohon ole mitään lisättävää tai pois otettavaa. Mielenkiintoista kuinka Wenger tulee vastamaan tähän totuuteen. Joskus kannattaisi olla vain hiljaa, mutta saa nähdä. Voin kuvitella selityksen olevan jotain rahaan ja FFP:hen liittyvää roskaa tai jotain muuta, joka ei tosiasiassa edes liity varsinaiseen aiheeseen.

Mainokset

50 thoughts on “FA Cup viikonloppu ja Mourinho vastasi Wengerin kommentteihin karulla totuudella

 1. ”Iski täydellisesti takaisin”? Puuh, kai nyt vaihdat jatkossa blogin nimeksi Mourinho-lovers tai Suomen Chelski fanclub?

  Täydellistä tuossa on vain se kuinka pikkumainen ja itserakas Moulkku on.

  Kai sitä vuonna 2014 pitäisi jo Villenkin tietää, ettei trolleja saa ruokkia; ja sellainen Mourinho todellakin on. Kun jopa perinteiset Arsenal-vastaiset britti-mediat ovat kritisoineet ison Ämmän kommentteja tietämättöminä, niin luulisi että bloginkin päässä jotkut kellot soisi onnistuneen trollailun johdosta.

  ps. Suomen naiset voitti viesti-hopeaa äskettän. Wuu! 🙂

 2. Blogisti on itse trolli ja ollut sitä jo pitkään – eihän näitä mielipiteitä voi tosissaan ottaa.. Huumoria vaaditaan ja paljon..
  Hiljattain mm kehui liigan paskinta dumaria parhaaksi, sit tämä jatkuva wenkkuviha ja morinhon kehunta jne. Taitaa kirjoitella sininen paita päällä..
  Hauskaa luettavaa, keep it coming!

 3. Samaa mieltä,tää alkaa olla murinho on jumala palsta,Wenger täyttä paskaa.Kaikki saa olla Wengeristä mitä mieltä haluu,mutta tällä palstalla siitä on tullut helvetinmoinen rasite,tää yhden miehen sota meidän joukkuettamme kohtaan,siis Wenger on mun mielestä yks meistä,alkaa mennä naurettavaksi(vai pitäskö itkee).Hetkittäin tuntuu että täällä on joku chelski-fani provoilemassa.Kuten tuolla jossain kirjoitettiin ,me emme voi taloudellisesti taistella venäläisiä oligarkkeja ja qatarin valtiota vastaan,täytyy vaan myöntää tosiasiat ja lopettaa tää vinkuminen!
  Keskitytään seuraavaan peliin ja nautitaan pelistä !!

 4. Kyllä se tosissaan alkaa kyllästyttämään tämä Mou ihannointi.. Realissa käytti sellasen määrän nappuloita ja silti failure koputti kantapäille.. Oikeasti vaihda siniseen..tai vaikka valkoiseen.

 5. kyllä minunkin mielestäni clattenburg lukeutuu ainakin parhaiden tuomareiden joukkoon,ellei ole jopa paras.(häntä blogisti muistaakseni kehui).

 6. Haluan FA-cupiin Arsenal-City finaalin. Se on kevään maksimi omasta mielestäni, parempaan ei tämä joukkue pysty.

  City on myös siksi mukavampi kuin Mourinhon joukkue, että tappio olisi paljon helpompi sietää. Ja voitto olisi voitto, kelpo pokaali kivikovaa vastustajaa vastaan. Toki jo Spursin ja Poolin kaataminen on hyvä ja ehkä poikkeavan kovakin tie cupin voittoon, mutta katkerien Spurs/Manu-inisijöiden takia haluan myös huipputason finaalin ja Arsenalin voiton, ettei kenellekään jää mitään seliteltävää.

  • Timo, tuo on juuri vääränlaista ajattelua. Chelsea olisi mukavampi joukkue vastaan, koska voitto olisi hienompaa. 🙂

   City kuitenkin sen vai 😦

 7. Blogisti Ville on oikeassa. Mourinho on oikeassa. Osa kommentoijista tyytyy vähään. Kahdeksan vuotta on liikaa. Wenger ulos.

 8. Mouninhon kommentin tyylikkyys, tai tyylittömyys, on oma lukunsa. Se on kuitenkin syytä erottaa itse asiasta. Aiheesta kirvonnut keskustelu osoittaa, että se osui, vaikkei sitten kaiketi upottanutkaan. Kommentti selkeästi satutti ja otti luonnolle.

  Meidän ei kuitenkaan kannata tuhlata energiaa Mouninhon sanomisien puimiseen, ei ainakaan persoonansa kautta. Älkää ampuko viestintuojaa, vai miten sitä on tapana sanoa.

  Kyllä meidän täytyy edelleen keskittyä keskustelemaan omista tekemisistämme ja sanomisistamme. Tavallaan joka tapauksessa Mouninhon siihen itse asiaan viitaten, ja sopivasti huomisen ottelun alla kun Englannin cupin ottelusta on kyse, tässä Wengerin kommentti lähes tasan kahden vuoden takaa:

  ”For me, there are five trophies – the first is to win the Premier League, the second is to win the Champions League, the third is to qualify for the Champions League, the fourth is to win the FA Cup and the fifth is to win the League Cup.”

  Nyt, kukin saa puolestani allekirjoittaa edellisen, se oikeus itse kullakin tottakai on. Yhtä kaikki, tällaiset sanomiset, tällaiset priorisoimiset ja mitkä ikinä managerimme sanomiset tai tekemiset vaikka sitten pelitaktisissa ratkaisuissaan, niistä meidän pitää edelleen keskustella, ei Mouninhon provosoinnista, vaikka kuinka luonnolle ottaisikin.

 9. Mourinho saa sanoa mitä haluaa, mutta ehkä blogisti olisi voinut jälleen kerran ottaa selväää mitä Wenger oikeasti sanoi eikä lainata jotain lööppiä. Aika vaisu ”sanasodan” ja ”mediapelin” avaus. Arseblog käsitteli tuonkin asian kohtuu asiallisesti. Arsenal asioiden käsittely ilman Wenger-angstia voisi toimia joskus. Noh, kaikki omalla tyylillään.

 10. Täys mulkkuhan tuo Mourinho on ja on itseasiassa aina ollut. Vikisee milloin mistäkin mediassa, puhuu pelikieltoja vastustajille ja arvostelee vastustajan taktiikoita, jos ei voittoa tule jne. Wengerin pitäisi pystyä olemaan tällaisen yläpuolella ja pitää turpansa kiinni ja keskittyä vain ja ainoastaan oman joukkueen tekemisen parantamiseen. Siinähän sitä hommaa pitäisi olla aivan riittävästi. Vielä takavuosina sille toiselle punanenäiselle vinkujalle lähtikin hyviä vastaheittoja esim. vaimojen kauneuteen liittyen, mutta sittemmin valitettavasti samaan aikaan pelillisen tason putoamisen myötä myös mediakäyttäytymisen taso on pudonnut. Ei tuota jatkuvaa selittelyä ja loukkaantumisiin vetoamista vaan jaksa…

  Wengerillä kuten kaikilla muillakin managereilla on mahdollisuus koota sellainen 25 pelaajan + juniorit ryhmä jonka pitäisi kestää useampia samanaikaisia loukkaantumisia tason hirveämmin tippumatta. Vituttaahan tuo Walcottin puuttuminen, mutta ei sillä voi selitellä sitä, että ei enää tehdä maaleja… varsinkaan kun ei Walcott koskaan ole ollut mikään maalinsylkijä.

  Mitä tulee tuohon väitteeseen, että Arsenalilla ei olisi mahdollisuutta taistella samoista pelaajista venakkorahoitteisen Chelsean tai rättipääCityn kanssa niin se on silkkaa paskaa. Jo useampi vuosi on ollut sata miljoonaa siirtokassa ja nyt vasta tehtiin ensimmäinen kova siirto (Özil). Itseäni on jo pidemmän aikaa ihmetyttänyt se, että miten siellä voi aina olla ”vain” se sama sata miljoonaa käytössä vaikka seura tekee kokoajan lisää voittoa. Joku vetää välistä? – Kyllähän sitä rahaa joukkueen vahvistamiseen tarvittaessa on oltava varmasti paljon tuota enemmänkin jos vain oikeasti haluttaisiin. Miten muuten on selitettävissä, että meitä huomattavasti pienemmillä tulovirroilla operoivat joukkueet (esim. Liverpool & Tottenham) käyttävät paljon suurempaa siirtobudjettia vuosi vuoden jälkeen? Pelkkä stadionprojekti ei tätä selitä. Ja eikö joidenkin arvioiden mukaan siitäkin sopasta tonttikauppojen ja rakennushankkeiden myötä pitänyt päästä lähes tasoihin.

  Tänään Vesku Jokisen sanoin lisää persettä rättipäille ja City voittaa vähintään kahdella, 3-1, ja hirmuinen voittoputki veikkaukselta jatkuu.

  • Varoitus, teksti sisältää internetistä löytynyttä ”tietoa”.
   Olishan sitä rahaa, Stan on kohtuu rikas mies. Chelsean ja Cityn omistajat pumpannut sisään kai noin 2 miljardia ja 1 miljardin sen jälkeen kun tulivat kuvioihin. Arsenal tekee toisin, mikä on kiva.

   Tottenhamin pelaajaostot ja -myynnit ovat suunnilleen samaa luokkaa eli käyttävät sen mitä saavat. Liverpool käyttää yleensä enemmän kuin myyvät, paitsi kun saavat esim Torresista 50m. Poolin velkakin on ilmeisesti viime vuosina kasvanut. (transferleague.co.uk). Emirates maksanut noin 500m ja Arsenalin velka tällä hetkellä kai 100m luokkaa. Se on tietysti hyvä kysymys miksei rahaa ole käytetty enemmän uusiin pelaajiin, vaikka lupauksia siitä on viime aikoina annettu. Ehkä ensi kesänä?

   Siirtokassan kokoa en tiedä, mutta tuskin se on toi 100 miljoonaa vaikka tilillä olisi sen verran rahaa.

   Mitä tällä on väliä ? Ei mitään. Kaikenhan voi kuitata; Wenger on paska.

   Joko Chelsea on kriisissä kun ne putoaa FA cupista ? Ai niin, eihän ne yritäkkään voittaa tällä kaudella mitään.

 11. Tuoreen tuloksen mukaan kassassa on reilut 120 miltsiä. Kait niitä on siellä jemmassa hyvää pitää. Tosiaan, vain piste paalupaikkaan, ei hätää, kaikki omissa käsissä, kuntokäyrä ylöspäin (rökäletappion jälkeen tasuri). Lisäksi meillä on maailman paras manageri, joka on myös ainoa vaihtoehto. Ja joka kausi on tullut pokaali (nelossijat lasketaan). Ainoa asia, jota voi harmitella, on Denistä luopuminen. Ehkä huono ampumahiihtomenestyskin vähän korpeaa – ainakin jossain.

  • Medialukutaitoa kauneimmillaan Isse – menemättä jääpallon ihmeelliseen maailmaan. Käristemakkaran tuoksu, ellei peräti lempi, se vain alkaa nivoutua muistoihin. Tekisi melkein mieli sanoa, että olo on kuin Kaisalla pystypaikalla, siis mitä tuleman pitää.

 12. Keep going Ville. Lähes kaikesta samaa mieltä sun kanssa ja on varmaan muitaki, vaikka oltaiski sitten Josen opetuslapsia. Toki blogi on usein ahdistavaa luettavaa, mutta sitäpä tämä Arsenalin otteiden seuraaminen viimeiset vuodet on ollut… Mutta totta kai olisi hyvä, jos blogissa olisi vaikka toinen kirjoittaja siitä positiivisesta näkökulmasta, niin se toisi tasapainoa blogiin. Villen näkökulma on yksi ja toimii hyvänä keskustelun avaajana eikä kukaan voi väittää mikä on oikea ja mikä väärä näkökulma. Jonkun mielestä positiivinen on oikea, jonkun mielestä negatiivinen ja realistista näkökulmaa ei voi kukaan määritellä.

  • Mutta lisäyksenä vielä: tulokset puhuvat puolestaan, siitä jokainen voi miettiä aina, mikä näkökulma on lähellä sitä ”oikeinta” viime vuosien perusteella.

 13. Joo. Ville otahan se Mourinhon kulli suuhun. Tai va vaikka polvistu,
  Olipahan perseestä koko blogi kirjoitus.

 14. Samaa mieltä siitä, että Wengerin pitäisi kohteliaasti kieltäytyä näistä kysymyksistä. Ilman pokaaleita on paha osua nappiin sanasodissa ja muutenkin vanhalle miehelle sallitaan jo rauhoittuminen näissä leikeissä. Nasevien heittojen aika on korkeintaan voiton hetkellä, jos nyt on pakko kerta kaikkiaan joskus antaa takaisin.

  Sitä paitsi, uskoisin Mourinhonkin rauhoittuvan Wenger-pakkomielteessään, jos vastakaikua ei saa.

  Peiliin pitää katsoa siis Wengerinkin, on päästänyt Mourinhon ihon alle ja kalvamaan. Ehkä tässä on yhteys heikkoihin tuloksiin Mourinhoa vastaan, mene ja tiedä.

  • Eikös tuo Wenger menny sinne moun ihon alle vähän niin kuin vahingossa. Eihän Wenger suoraan vastaustaan kohdistanut mouhun. Mouhan Se tässä heitti lelut hiekkalaatikolta. En usko että Wenger ja kovin moni muukaan jalkapallon parissa työskentelevät ottavat vakavissaan moun heittoja. Tuskin edes kaikki lehdistössä. Moun letkautukset pitävät kirjoittajat leivässä ja asioiden kärjistäminen etenkin.
   Mitä sitten nämä purkaukset kertovat mousta,lehdistöstä,ja meistä lukijoista kun näitä juttuja puidaan?

   • En edes jaksanut kunnolla tätä kierrosta. Olen kuitenkin sitä mieltä, että näennäisestä herrasmiesmäisyydestään ja paremmista sanavalinnoista huolimatta, Wenger on ajoin yhtä halpamainen pohjimmiltaan ja käy turhaan sanasataa muiden managerien kanssa. Ajoittain.

    Sitä en tiedä, miksi Arsenal ei pärjää Mourinhon Chelseaa vastaan ja onko managerien ilmeisestä keskinäisestä inholla merkitystä. Ihmeellisen munaton oli kuitenkin Wengerin lähestymistapa Emiraateilla viimeksikin. Ihan kuin pelkäisi Mourinhon inhottavaa voitonriemua voiton hetkillä?

 15. Onko se niin vitun vaikee ymmärtää,yrityksen täytyy tuottaa voittoa,se on pelkkää saippuakuplaa,että ostetaan maailman parhaat pelaajat,jonain päivänä narun pää on kädessä! Arsenal oli jo 80-luvulla paha seura pelaajille jotka alko itkeen lisää liksaa,ne löysi itsensä siirtolistalta !! Tällästa seuraa mää olen aina kannattanut,enkä haluu tän muuttuvan ! Ei osteta rahalla pokaaleita.meinaan ne ei maistu ainakaan mun suussa !!

 16. Analyysin kirjoittajalla menee nauhat kyllä pahasti sekaisin. Jos yrittää selvittää otteluohjelman ohella melkein pelaajien vaimojenkuukautiskierron, ollaan hakoteillä. Samaten minua ärsyttää että goonerit toivovat vvastustajalle hankalaa otteluohjelmaa ja otteluruuhkaa. Tämä on totaalisen väärä lähestymistapa. Kaikilla tulisi olla yhtäläiset mahdolliset kannujen voittoon. Osoittaa pikemminkin meidän kuuluvan b-kategoriaan.

 17. Kyllä se on helvetin vaikea ymmärtää. Jos tässä nyt haetaan suoraa vertausta yritysmaailmaan niin siellä voitoilla tehdään investointeja, jotka ovat tavallaan sijoituksia tulevaisuuteen. Investoidaan ja kasvetaan eikä jäädä polkemaan paikoillaan kuten Arsenal nyt tekee. Ei vaikuta olevan halujakaan siirtyä sitä yhtä pykälää eteenpäin Barcan, Realin, ManUn ja Bayernin yms. sakkiin, minne tämän milleniumin alussa oltiin kyllä tyrkyllä, mutta ei noustu.

  Äläkä nyt jumalauta ala jauhamaan tässä mistään 80-luvusta. Ne ketkä silloin seuraa oikeasti seurasivat tietävät sen, että jalkapallomaailma oli pikkaisen erilainen kuin nykyään. Joka joukkueessa pelasi 80% omia kasvatteja oli ulkomaalaiskiintiöt, assimilated pelaajat, äijät napsi kaljaa pelipäivinä jne.

  Ja vielä näille yhden lauseen ihmeille, että älkää nyt helvetissä alkako menemään henkilökohtaisuuksiin blogin kirjoittajaa kohtaan. Äärimmäisen typerää ja loppuu varmaan kirjoittelut lyhyeen. Sittenhän sitä ollaan ff2:lla lueskemassa näitä meidän isä on kovempi kuin teidän isä juttuja kaikki.

 18. Kyllä se on helvetin vaikea ymmärtää. Jos tässä nyt haetaan suoraa vertausta yritysmaailmaan niin siellä voitoilla tehdään investointeja, jotka ovat tavallaan sijoituksia tulevaisuuteen. Investoidaan ja kasvetaan eikä jäädä polkemaan paikoillaan kuten Arsenal nyt tekee. Ei vaikuta olevan halujakaan siirtyä sitä yhtä pykälää eteenpäin Barcan, Realin, ManUn ja Bayernin yms. sakkiin, minne tämän milleniumin alussa oltiin kyllä tyrkyllä, mutta ei noustu.

  Äläkä nyt jumalauta ala jauhamaan tässä mistään 80-luvusta. Ne ketkä silloin seuraa oikeasti seurasivat tietävät sen, että jalkapallomaailma oli pikkaisen erilainen kuin nykyään. Joka joukkueessa pelasi 80% omia kasvatteja oli ulkomaalaiskiintiöt, assimilated pelaajat, äijät napsi kaljaa pelipäivinä jne.

  Ja vielä näille yhden lauseen ihmeille, että älkää nyt helvetissä alkako menemään henkilökohtaisuuksiin blogin kirjoittajaa kohtaan. Äärimmäisen typerää ja loppuu varmaan kirjoittelut lyhyeen. Sittenhän sitä ollaan ff2:lla lueskemassa näitä meidän isä on kovempi kuin teidän isä juttuja kaikki.

  • Pari mutua.
   Emiratesin taisi olla tarkoitus olla investointi tulevaisuuteen, katotaan miten käy.

   Noista mainituista ehkä Bayern on hyvä esimerkki. Barca ja Real pelaa vähän eri säännöillä kuin muut. Manun velat on kohtuu korkeata luokkaa, mutta tulotkin on kyllä aika kovat.

   Rahan vaikutus näkyy Italian seuroissa aika hyvin tällä hetkellä ja Espanjan, niillä joilla eri säännöt kuin noilla kahdella.

  • Siis real madrid ja barca,nehän on yhteensä kohta miljardin miinuksella…haloo …onko ketään kotona !!!???

 19. Jumalalle terveisiä: suihinotolla ja persepanolla ei totuuteen mennä. Ainakaan tämä blogi…

  Ala-arvoiseksi menee, mutta antaa mennä vaan sitten.
  Enon taannoinen puhuttelu kielenkäytöstä näillä sivuilla ainakin minun silmiin kohensi sivuston tasoa kummasti,
  vaikken mikään pyhäkoulupoika olekaan.
  Pitää muistaa, että tätä blogia voi lukea kuka vaan.

 20. Kannattais varmaan alkaa OOKOOGin alkaa kannattamaan jotain kansainvälistä finanssipankkia, niillä on varmaan parhaat tuotot ja eniten plussalla. Myös kotimaisista Koneen tai Nokian paitaan voi pukeutua. Ei kai nyt kukaan, jolla on vähänkin järkeä päässä voi väittää, että Barca ja Real eivät olisi niitä suurimpia nimiä jalkapallossa, jonne lähes kaikki huippupelaajat haluavat siirtyä. Kuinka montaa parhaassa peli-iässä olevaa staraa esim. Barca on meiltä kupannut? Pointtini on tietenkin se, että Arsenalin pitäisi edes yrittää nousta siihen asemaan, että meiltä ei ainakaan viedä parhaita. Ja joskus voitaisiin vaikka ihan vittuillessaankin ostaa vaikka Barcan tai Manun kapteeni. Urheilussa vain voittaminen merkitsee, eikä ole olemassa mitään väärinvoittamista. Tuskinpa moni Cityn kannattajakaan haikailee Goaterin ja kumppaneiden aikautta takaisin.

  Wengerin ideologia oli ihan ok niin kauan kun se toimi. Ja vanhoilla meriteillä voi ratsastaa jonkun aikaa, mutta ei missään nimessä kymmentä vuotta. Se on juuri täsmälleen niin kuin täällä on jauhettu jo jonkun aikaa: Yksikään persoona ei saa nousta koko seuraa suuremmaksi. Valitettavasti Wengerin kohdalla on näin päässyt käymään ja hänen jääräpäisyytensä on tällä hetkellä seuran kehittymisen tiellä.

  Ei se todellakaan mene niin, että sen minkä rakentaa saa myös itse tuhota. Itse en ole tästä blogista ollut tietoinen kuin noin vuoden verran, mutta on ollut hienoa huomata, että jotkut seuraan yhtä intohimoisesti suhtautuvat ajattelevat asioista samansuuntaisesti kuin minä. Itse olin jo jotain 6-7 vuotta sitten ensimmäistä kertaa vaatimassa kovaan ääneen Wengerin eroa. Viimeinen pisara oli kun keskikentän kaksi maailmanmestaria Vieira & Gilberto Silva korvataan kolmella itämaan tietäjällä Diaby, Denilson & Song. Tästä on vuosia ja siinä ajassa mikään ei ole muuttunut… tai oikeastaan onpa sittenkin: nyt meiltä ostetaan parhaat pois ja kunnianhimoisimmat haluavat itsekin lähteä (Ade, Nasri, Fabregas, Clichy, Van Persie…).

  • Niin, eiköhän näiden eteläamerikkalaisten suuri rakkaus Barcaan/Real Madridiin olekin ihan selvää rahaa, eikä esim. kieli- ja kulttuuriasioita? Jos meno on ollut kuten Neymar-casessa, eli perheelle pimeästi eli verovapaasti miljoonia, kyllä se painaa siirtohalukkuudessa. Rahalla saa.

   UEFAn olisi pitänyt FFP:n kärkeen ensin panostaa seurojen tilikirjojen kunnolliseen avaukseen ja esim Espanjan velkojen hoitoon, tuntuu että niitä on pyyhitty aika lailla pois kuntien ja pankkien hyväveli-verkostoilla.

   Mitä tulee rahan käyttöön, edelleen itseäni närästää eniten Wengerin vaikeus maksaa ajanmukaisia siirtosummia, mutta surutta maksaa järjettömiä palkkoja keskinkertaisuuksille. Tämä ei toimi, hyvät lähtee heti pois ja huonot ei lähde kulumallakaan. Politiikan epäonnistuminen pitäisi seurassa myöntää. Aidoille huipulle ei kyetä maksamaan tarpeeksi, vaikka palkkabudjetti jättimäinen onkin ja keskinkertaisuuksista ei päästä eroon (haluttaessa) kun palkka on aivan markkinatason yläpuolella.

   Kaikki todistavat, että tämä malli on Wengerin luomus, joten se on aiheellista kritiikkiä hänelle. Tosin jäänevät pelkiksi puheiksi, että tätä mallia muokattaisiin.

 21. Nyt löytyy Ville oikeasti niitä bannattavia niinkuin kerran jo uhkailit.. Se, että suhtaudun krittisesti Moun ihannointiin ja Wengerin potkimiseen niin eikö nyt jotkut herrat menny oikeasti tämän rajan ylitse?

 22. Oikeassa olet. Bännään nyt itse itseni viikoksi rauhoittumaan. Syyt: Rasismi, voimasanojen käyttö ja liiallinen provosoituminen. Nettikirjoittelu, olympialaiset, kalsarit ja kalja ei ole hyvä yhdistelmä. Pitäis varmaan kietaista kalsarit kaulaan ja painua baariin jauhamaan näitä totuuksia.

  City – Chelsea +1 ykkönen toimii, vaikka tulosveto 3-1 ei ihan natsannutkaan. Pitänee perustaa seuraavaksi vihjepuhelin. Streameille kyllä jälleen pitkä miinus. Toivottavasti huomenna toimivat paremmin. Katsotaan taas viikon päästä onko maailmanloppu askeleen lähempänä vai onko Wenger edelleen nero.

 23. Bännään itsenikin, ainakin viikoksi.

  Jatkuva uho, loukkaaminen ym., blogin ylläpitäjää kohtaan (eri asia kuin olla eri mieltä) ihmetyttää.

  Olen huolissani blogin jatkuvuudesta.

  Kommenttia nykymeiningistä toivoisi, blogin saamiseksi taas oikeille raiteille, blogin ensikommentoijilta.

  Vai ollaanko nyt oikeilla raiteilla?

  Hartiani taitavat laota!

  • Honkanen ja Perry Groves, samoilla linjoilla. Mietin hetken, kuinka kauan olen kommentoimatta – riippuu, miten jatkuu.

  • Minä olen reissussa ensi viikon, joten vähän jaksaa joka tapauksessa. Ei millään lailla kuitenkaan kritiikkinä nykymenolle. Väärässä olijat on väärässä ja oikeassaolijat oikeassa, ei siinä sen kummempaa.

 24. hieno blogi,vasta reilu pari vuotta lukenut,en edes muista miten tän löysin mutta onneksi näin kuitenkin tapahtui.blogisti tekee hienoa työtä,aikalailla samaa mieltä asioista mutta vaikken ihan kaikkea allekirjoitakaan.kuten joku tossa aiemmin totesi,on hyvä että blogistilla on kriittinen sävy teksteissä jotta saa tänne keskustelua aikaseksi(vaikken itse usein kommentoi,vaan tyydyn vaa lukemaan kommentit).mutta nyt on niin törkeitä kommenttia muutamaan otteeseen tullut että ei mitään rajaa.jos tekstit ärsyttää niin kovin,ni älkää sit lukeko niitä ja tulko pilaamaan hienoa blogia asiattomuuksilla.me ollaa kuitenki tykkimiehiä kaikki,meidän kuuluu kannattaa yhtä joukkuetta eikä riidellä keskenään ku pikkupojat.toivottavasti tämä blogi on ja pysyy.no further guestion,your honor…

 25. Kyllä tässä kärsivällisyyttä on koeteltu ja harmittaa ja osin hävettääkin, että tulee huonolle tuulelle siitä, kun on mennyt tämä kirjoittelu niin paksuksi.
  Seuraan katseella….

 26. Kyllähän suomalaisten goonereiden ajatustenvaihtoa on käyty jo paljon ennen blogin perustamista. AFC-Finland meililista perustettiin vuonna 2001 ja alkuvuosina se oli hyvinkin aktiivinen keskustelupaikka. Se, että ainakin lähes kaikki kirjoittelivat mielipiteitään omilla nimillään ainakin osaltaan ehkäisi pahimpia rimanalituksia. Kritiikki Wengeriä kohtaan oli tuttua jo silloin, mutta ei se kuitenkaan jakanut kannattajia näin vahvasti kuin nyt. Kaikella on tietysti aikansa. Ennen vaan kaikki oli paremmin. Ja jos olet eri mieltä niin sä olet väärässä.

  • Tottakai ennen kaikki oli paremmin. Vuosituhannen vaihde oli parasta mahdollista aikaa olla gooner. En ole hetkeen ränne kirjoitellut ja muutenkin kommenttini voinee laskea kahden käden sormilla.
   Haluaisin jakaa yhden muiston vuoden keväältä 1998. Ensimmäinen matsini livenä ulkomailla osui täysi-ikäistymiseni kohdille. Vastassa oli Wimbledon Highburylla. Muna oli johtanut miltei koko kauden,mutta johto meihin oli sulanut muutamaan pisteeseen. Mieleenpainuvia hetkiä oli mm. pelipaita 8 GOD. Ise pelihän meni loistavasti Wimbledon kaatui 5-0 ja Muna mokelsi oman matsinsa kotonaan poolia vastaan ja me nousimme sarjakärkeen, mikä piti kauden loppuun asti.

   Arsu oli ollut oma joukkueeni jo pitkään. Syy tästä menee isälleni, joka toi arsun pelipaidan ollessani n 6-vuotias. Se paita on yhä tallessa.

   • Vuosituhanteen vaihteeseen kuului kuitenkin myös 1999 punainen toukokuu ja Manun kolmen mestaruuden putki, joka OLI raskasta aikaa. YLEn Manu-kiima on valtavaa luokkaa, siihen nähden nykyinen keskustelu jonkin seuran suosimisesta on pientä.

 27. Toiset täällä kannattaa arsenalin pokaaleita(tulleet mukaan jonkun voiton jälkeen,ku se on siistii),toiset taas rakastaa seuraa ja sen tomintakulttuuria,siitä kai ristiriita syntyy. Charlie George sanoi että kun hän tuli seuraan ei oltu voitettu mitään 17 vuoteen.Kun juttelee lontoolaisten fanien kanssa,ne on paljon enemmän jalat maassa tyyppejä.Totta helvetissä täälläkin vedetään lippu salkoon jos pokaali tulee. Ja perry groves,mieti onko järkevää maksaa pelaajasta lähes 100 miljoonaa,mun mielestä ei,joten ostamme nuoren pelaajan ja teemme hänestä tähden,enkä lähde mitään pankkeja kannattaan ku ne on kaikki perseellään,meinaan mun ja arsenalin liitto on ikuinen !!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s