Pikapäivitys

Tänään ei ehdi tähän harrastukseen uhrata normaalia määrää aikaa. Oikeastaan ei ehtisi yhtään, mutta yritän muutaman sanan naputtaa.

Stoke peli lauantaina aloittaa vaikean otteluputken, jossa kohtaamme joukkueet vielä suurimmaksi osaksi vieraskentällä. Ennakkoon ainakin Stoke on helpoin vastustaja, vaikka ei missään nimessä helppo. Olemme kärsineet monta kertaa pistemenetyksiä ja tappioita Stoken kotikentällä vuosien varrella. Tälle kertaa vastassa ei tule olemaan Tony Pulisin joukkue, mutta eipä Mark Hughes kovin paljoa eroa managerina aiemmasta Potters käskyttäjästä. Ainakin henkilönä mies on vastenmielinen ja sopii senkin takia Pulisin seuraajaksi paremmin kuin hyvin.

Loukkaantumiset ovat ikuinen ongelma meillä. Se ei ole mitään uutta, eikä myöskään ylivoimainen piikkipaikka tämän kauden loukkaantumistilastossa Valioliigassa yllätä enää ketään. Olemme kärsineet lähes kolminkertaisen määrän loukkaantumisia Chelseaan verrattuna ja tuplasti Manchester Cityä enemmän. Yritä siinä siiten kilpailla tasaväkisesti. Nyt olisi tai oikeammin sanottuna olisi ollut korkea aika tehdä jotain asialle jo vuosia sitten. Eipä ole tehty ja ei varmaan tehdä Wengerin aikana tulevaisuudessakaan.

Lauantaina kokoonpanosta tai ennen kaikkea loukkaantumistilanteesta saatiin tietoa. Özil palaa odotetusti kokoonpanoon huilattuaan keksityn loukkaantumisen nojalla viime pelin. Vermaelenin pitäisi myös olla pelikunnossa pitkästä aikaa, joka on positiivista. Pelituntuma on kuitenkin varmasti kaukana optimaalisesta. Sen sijaan vasemman pakin tontilla Gibbs ja Monreal ovat mahdollisesti molemmat pois, joten Vermaelen voi löytää itsensä suoraan avauksesta ja vieläpä väärällä pelipaikalla. Toinen vaihtoehto on tietysti peluuttaa Sagnaa vasemmalla ja Jenkinsonia oikealla. Henkilökohtaisesti valitsisin tämän. Joka tapauksessa lähes joka kautinen vasemman pakin kriisi on taas täällä, enkä sanoisi mitenkään yllättäen.

Ehkä Vermaelenin peluuttaminen toisi lisää pääpelivoimaa puolustukseen, joka saattaa olla tarpeen lauantaina, vaikka Stoken pelityyli onkin jonkin verran muuttunut pelaavammaksi. Silti pääpelivoimaa löytyy joukkueesta Crouchin johdolla melko paljon. Toisaalta ei Jenkinson mikään pieni kaveri ole, vaikkakaan ei pääpelissä mikään kovin erikoinen.

No jatketaan tätä pohdintaa paremmalla ajalla, ehkä huomenna jos silloin olisi kalenterissa enemmän aikaa tälle harrastukselle.

Mainokset

6 thoughts on “Pikapäivitys

 1. April’s live fixtures on Sky Sports

  Everton v Arsenal, Sunday 6 April, 1.30pm
  Arsenal v West Ham United, Sunday 13 April, 12.00pm
  Hull City v Arsenal, Saturday 19 April, 5.30pm
  Arsenal v Newcastle United, Monday 28 April, 8.00pm

 2. Ehdottomasti Vermaelen avaukseen, tarvitsee minuutteja ja on käyttökelpoisempi pelaaja kuin Kalle, jos loukkeja vielä puolustuslinjaan tulee. Ja parempi.

 3. Kotkan pojalle eiliseen kyssäriin:

  Barcelona Youth v Arsenal Youth
  Tuesday, March 18
  Kick off 6pm (local time)
  At MiniEstadi , Barcelona
  LIVE ON EUROSPORT

 4. Kidutinpa itseäni katsomalla tokan jakson spudsin ja ukrainalaisten torstailiigamatsista. Spuds oli hätää kärsimässä, kunnes kalastivat ulosajon dnipron jampalle ja kukapas muu kuin adepelle ratkaisi. Kaikkea sitä tulee katsottua. Kohta varmaan jääpalloakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s