Stoke huomenna – viime vuosien tilasto ei enteile hyvää tulosta

Katsotaan miltä viikonlopun ohjelma näyttää kilpailijoiden kannalta. Liverpool kohtaa Southamptonin etelärannikolla ja voitto on kaikkea muuta kuin varmaa. Southampton pystyy haastamaan kenet tahansa hyvänä päivänä. Me olimme todellisissa vaikeuksissa muutamia viikkoja takaperin ja jos Soton pelaa edes suurin piirtein samalla tavalla voi ennustaa Liverpoolin haparoivan puolustuksen päästävän useamman maalin. Pistemenetys Rodgersin ryhmälle ei olisi suuri yllätys huomenna iltapelissä.

Manchester City ei pelaa liigaa tämän viikonlopun aikana, vaan joukkue kohtaa Wembleyllä Sunderlandin liigacupin finaalissa. Chelsea puolestaan kohtaa Länsi-Lontoon paikalliskamppailussa Fulhamin Craven Cottagella ja kaikki muu kuin vierasvoitto olisivat todellisia yllätyksiä. Fulham managerinvaihdoksesta ja Chelsean keskiviikon Mestareiden liigan vieraspelistä huolimatta tuskin pystyy laitamaan kampoihin sinisille.

Sanoisin Chelsealla olevan helpoin ottelu tällä kierroksella ja Liverpoolilla puolestaan ehdottomasti pahin kärkijoukkueista. Toki ei meidän Stoken kohtaaminen Britannia Stadiumilla ole mikään läpihuutojuttu, oikeastaan hyvin kaukana siitä jos tilastoja on uskominen.

Olemme voittaneet yhden ainoan ottelun kuudesta viimeisestä vierailusta Stoken kotiareenalle. Tämä on todella järkyttävän heikko saldo. Toki yksi ottelu ei ollut liigapeli, vaan FA Cupia. Se ei kuitenkaan muuta tilastoa juuri sen paremmaksi, kun myös tuossa FA Cupin pelissä tuli tappio. Viimeisien kuuden vierailun saldo kokonaisuudessaan on murheellinen yksi ainut voitto, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Kaksi viimeisintä on sentään päättynyt tasapeliin tappion sijaan, mutta yksi piste ei ole millään muotoa riittävä tulos huomenna katsoi asiaa miltä kantilta tahansa.

Viime ottelun kokoonpanoon on tulossa varmasti muutamia muutoksia. Özil palaa avaukseen lepovuoronsa jälkeen ja tämä tapahtuu todennäköisesti Podolskin kustannuksella. Vasempana pakkina tulee pelaamaan luultavasti Sagna, Vermaelen tai jopa Flamini. Nämä ovat ne todennäköisimmät muutokset viime viikonlopulta.

Loukkaantuneina todennäköisesti huomenna ovat Gibbs, Monreal, Ramsey, Walcott, Källström ja Diaby. Kahdella edellä mainitulla saattaa olla pieni mahdollisuus toipua, mutta muut ovat varmuudella sivussa. Luultavasti kuitenkin kumpikaan normaaleista vaihtoehdoista vasemmaksi pakiksi ei ehdi kuntoutua huomiselle.

Ramseyn tilanteesta viimeisin arvio olisi walesilaisen kuntoutuvan ehkä Tottenham otteluun parin viikon päästä, mutta saa nähdä pitääkö tämä paikkansa. Vaikka pitäisikin on Ramseyn pelikunto ja tuntuma varmasti melko heikko useamman kuukauden poissaolon jälkeen eli ei varmasti puhuta samasta pelaajasta kuin kauden alussa. Väkisinkin takaisin täyteen iskuun pääseminen vaatii muutamia pelejä ja valitettavasti siihen ei olisi aikaa. Silti Ramseyn mahdollinen paluu olisi loistava lisä keskikentälle.

Källströmin tilanne on sen sijaan todellinen vitsi, kuten koko hankinta ylipäätään. Ruotsalaisen paluupäivästä ei näytä olevan mitään tietoa. No saipa Diaby ainakin kaverin vesijuoksuun, aivan kuin siellä ei olisi ollut jo valmiiksi tarpeeksi seuraa ennen jo valmiiksi loukkaantuneen ruotsalaispelurin hankintaa.

Huomenna ollaan taas muuten streamien varassa, kun Fulham-Chelsea ajaa edelle. Streameja varmasti löytyy kuitenkin ihan hyvin, joten ottelun näkee jos haluaa. En kopioi tähän samaa viime lauantain tekstiä, mutta katsokaa sieltä jos tarvitsette linkin nähdäksenne ottelun.

Mainokset

8 thoughts on “Stoke huomenna – viime vuosien tilasto ei enteile hyvää tulosta

 1. Fulhamin voitto ei tosiaan ole todennäköinen, mutta aika nihkeästi pelillisesti Chelsealla on naapurissa mennnyt. Kuudesta viime kohtaamisesta CC:llä kolme on päättynyt tasan. Melkeinpä tämä derby on Chelsealle vaikeampi kuin väsyneen Spursin esittämä haaste.

  Itse taas uskon Poolin voittavan selvästi, Sotonin pakka alkaa hajota nyt.

 2. ”Tottenham have offered AC Milan £30m misfit Erik Lamela, 21, in a straight swap for Italy striker Mario Balotelli, 23.” 😀 😀

 3. Tää ei liity tämänpäiväiseen päivityksen mutta osaisko joku auttaa. Hyvä kaveri on lähdössä lontooseen ja kyseli multa miten saisi 4kpl lippuja Arsenal-Newcastle peliin.

  Joku joka on lippuja ostellut matseihin voisi kertoa mitä kautta olisi paras tapa jos ylipäätänsä enää saa, thanks.

 4. Lienee sanomattakin selvää, että esim. Norjan TV2 valitsi televisioitavaksi otteluksi Stoke-Arsenalin…

  • Ja hetkinen: Ruotsissa Viasat näyttää kaksi matsia… eli sekä Arsenalin että Chelsean. Eihän tämän pitänyt olla mahd.

   • En ole tarkistanut perusteellisesti, mutta edelleen olen siinä uskossa, että otteluita saa lähettää muualla kuin satelliitissa niin paljon kuin vain pelataan samanaikaisesti launataina viideltä ihan samoin kuin muihin aikoihin. Se on MTV:n oma keksimä sääntö tai linjaus, että ei halua lähettää kaapelissa, antennissa ja netissä eri verran pelejä kuin satelliitin kautta.

    Voin olla väärässä yllä olevassa ja toinen asia on MTV:n oikeuksien laajuus. Luin jostain aikoja sitten, että MTV:llä on oikeudet kaikiin peleihin, mutta se ei vain halua näyttää niitä. Sama koskee uusintoja eli se voisi ymmärtääkseni näyttää uusintoja paljon enenmmän ja eri peleistä kuin mitä on jo aiemmin suorana näytetty.

   • Kyllä Maikkarin soppari on sellainen, että kaikkea ei voi näyttää. Katsomossahan niiden kannattaisi näyttää kaikki, mutta diili ei mahdollista sitä tai jos diili mahdollistaa, se maksaisi enemmän maikkarille. Mutta kyllä tuo la-kuvio on FA:sta lähtöisin: kun oli arkikierros, maikkari näytti kolme matsia yhtäaikaa. Eikä esim. Norjassakaan näytetä kuin yksi matsi la klo 17 (Suomen aikaa). Tuo Ruotsin kuvio on mielenkiintoinen.

 5. Kun kerran eilen oli maininta tuosta Hughesista, niin ainakin syksyllä Stoke pelasi enemmän maata pitkin kuin Puliksen aikana. Vai joko ovat muuttaneet pelitapaansa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s