Oxin pelipaikka tiistaina ja loukkaantumispäivitystä

Pitää palata vielä muutamalla sanalla ja ajatuksella keskiviikon Bayern peliin. Positiivista ja yllättävää oli Podolskin avauspaikka. Tarvitsimme maaleja ja tuolloin joukkueen tehokkaimman pelaajan kentällä olo kummasti auttaa. Toki ei se jatkopaikkaan riittänyt, mutta vähemmän yllättäen se oli juuri Podolski, joka maalin teossa onnistui. Tämä oli hyvä ratkaisu avauskokoonpanossa ja toivottavasti jatkossakin Podolski saa paikan avaukseen. Normaalisti näin tuskin olisi, mutta Ramseyn, Walcottin, Wilsheren ja viimeisimpänä Özilin poissaolot saattavat vaikuttaa asiaan.

Negatiivista sen sijaan taktiikassa oli hienon ottelun pelanneen Oxin paikka ja rooli varsinkin toisella jaksolla. Ensimmäisellä jaksolla Ox teki muutaman hienon nousun, mutta toisella jaksolla nämä olivat vähissä. En ymmärrä miksi viimeistään toisella jaksolla Oxia ei nostettu selvästi ylemmäksi, koska oli selvää miehen olevan meidän ainut pelaaja, joka sai jotain aikaan nousuillaan. Özilin tultua vaihtoon tauolla Ox näytti olevan entistä puolustavammassa roolissa, kun parempi vaihtoehto Rosickyn sijaan olisi ollut laittaa Flamini kentälle, joka olisi vapauttanut Oxin ylemmäksi.

En sano otteluparin ratkenneen tähän millään muotoa, mutta jos todella kiriä oltaisiin haluttu saada aikaiseksi olisi Ox täytynyt saada ylemmäksi kenttäryhmityksessä, sillä omalta alueelta lähtevät kuljetukset harvoin onnistuvat ketään vastaan saatikka maailman parasta seurajoukkuetta.

Olen yrittänyt hieman etsiä tietoa Oxin mahdollisesta loukkaantumisesta, mutta mitään ei ole tullut vastaan. Toivottavasti selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Virallisilla sivuilla Wenger ei mainitse Oxista mitään, mutta tuo nyt ei vielä sinänsä takaa mitään, kuten näimme keskiviikkona Sanogon tai Bendtnerin kohdalla. Juutti on muuten taas ”kunnostautunut” aivan muualla kuin pelikentällä. Päissään rähinöinti taksikuskin kanssa on viimeisin episodi tässä pitkässä listassa sekoiluja kentän ulkopuolella.

Loukkaantumistilanteesta tuli muuten sen verran tietoa jo nyt sunnuntaita ajatellen, että Monreal on kunnossa. Tämä on hyvä ja saa nähdä ottaako espanjalainen paikan avauksessa vai saako Vermaelen jatkaa pelattuaan hyvän ottelun. Toki ykkösvaihtoehto Gibbsin pelaaminen saattaa olla mahdollista, mutta ei kai kovin todennäköistä. Tammikuun huippuhankinta Källström on palannut harjoituksiin ja saattaa olla mukana kokoonpanossa sunnuntaina, mutta todennäköisesti ottelu tulee kuitenkin liian aikaisin lyhytaikaiseksi Ramseyn korvaajaksi hankitulle ruotsalaiselle. Ramseyn kuntoutuminen sen sijaan näyttää viivästyvän ja ainakaan viikonloppuna ei nähdä walesilaista kentällä ja vähän Wengerin puheista päätellen voi jäädä vielä useampikin ottelu väliin. Tämä tieto tuskin yllättää kovin monia. Niin ja Sanogon pitäisi olla taas kunnossa, mutta eipä tuo suurta eroa tee meidän hyökkääjäosastoon tai ainakaan maalintekovoimaan.

Luulin Tottenhamin pelaavan tänään Torstailiigassa vierasottelun Benficaa vastaan, mutta se onkin kotiottelu. Harmi sillä matka Portugaliin olisi ollut vielä huonompi tapa valmistautua sunnuntaina pelattavaan Pohjois-Lontoon paikalliskamppailuun. No silti naapurilla on kaksi päivää vähemmän aikaa palautua ja valmistautua otteluun. Kerrankin näin päin.

Mainokset

2 thoughts on “Oxin pelipaikka tiistaina ja loukkaantumispäivitystä

  1. Tossa artikkelissa on varmaan totuuden siemen.Jos kesällä vedetään ku merijalkaväki,ni ei ole ihme jos paikat eivät kestä.Tälläkin kaudella meillä paperilla huikea jengi,mutta alku kauden parhaat ovat nyt kaikki sivussa.Korvaajatkin ovat kelvollisia,mutta Ozilille ja Ramseylle ei löydy korvaajaa ja se näkyy.Sama pätee Theoon,muut ei vaan pysty vastaavaiin juoksuihin.Vuosi sitten en kyl olis uskonut,et kaipaan Gordonia kentälle .No se sentään kohta on tulossa takas.Helvetti ku vituttaa toi Özil.Kuun lopussa on on vielä Lontoonreissu edessä,eikä öziliä näy kentällä…No pelit hävitään tai voitetaan pelaamalla ne yksitellen pois päiväjärjestyksestä ,ei puhumalla tai spekuloimalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s