Tilanne liigassa ja viikonlopun kierros

Tänään jatkuu Valioliiga kahdeksan ottelun verran ja huomenna pelataan kaksi muuta ottelua. Kierroksen ehdottomat helmet ovat huomiset pelit. Tänään kuitenkin Chelsea voi ottamalla voiton Villa Parkilla repäistä eron meihin jo 10 pisteeseen. Toki meillä on kaksi ottelua tuolloin vähemmän pelattuna, mutta silti ero on todella suuri jos Mourinhon ryhmä hakee odotetun voiton.

Toinen mestarikandidaatti Manchester City puolestaan palaa liigapelien pariin kahden cup-otteluita sisältäneen viikonlopun jälkeen. City nousee voitolla meidän ohi ja lisäksi, sillä olisi vielä ottelu vähemmän pelattuna. Cityn vastustaja on tämän päivän klo 14:45 pelissä Hull City vieraskentällä. Hull on pelannut hyvin varsinkin kotonaan tällä kaudella, mutta siitä huolimatta Pellegrinin miehistön voisi olettaa voittavan. Toivottavasti jompikumpi Chelsea tai City jäisi edes tasuriin.

Liverpool kohtaa huomenna Old Traffordilla Manun. Mahdollisuudet Poolilla ovat paremmat voittaa kyseinen ottelu kuin pitkään aikaan, mutta saa nähdä riittääkö se. Meillä sama asetelma ei ainakaan näkynyt mitenkään tuloksessa.  Mestaruustaistelussa mukana ollakseen Liverpoolin olisi pakko voittaa ja toisaalta jos ManU haluaa edes elätellä toivoa Torstailiigapaikasta olisi sen pystyttävä ottamaan kolme pistettä.

Nelossijataistelusta puhuttaessa huominen Tottenham kohtaaminen on erittäin merkittävä. Naapuri on juuri viidentenä ja se todennäköisin haastaja neljän joukkoon. Eroa meihin on kuitenkin kuusi pistettä ja lisäksi Tottenham on pelannut ottelun enemmän. Tasapeli todennäköisesti riittäisi pitämään meidät nelossijalla kauden loppuun jos mitään katastrofaalista romahdusta ei nähdä. Tasuri pitäisi tilanteen samana nelospaikan suhteen, mutta kaikki muut tulokset kuin kolme pistettä lopettavat meidän teoreettisetkin toiveet mestaruudesta jos jollain on vielä moisia.

Loukkaantumisista puhuttaessa Ramseyn sairasloma pitenee ja paluu näyttää tällä kaudella olevan siinä ja siinä varsinkin jos puhutaan hyvään pelivireeseen pääsystä. Aika perinteistä kun ensin puhuttiin parista viikosta ja nyt on mennyt pari kuukautta ja arvio on edelleen sama kaksi viikkoa.

Eilisen loukkaantumispäivityksen jatkoksi täytyy linkittää tämä uutinen kuinka seurassa ollaan nyt toimimassa ja pyritään selvittämään jatkuvien loukkaantumisten syy. Hyvä toki jos pitää paikkansa, eikä Wenger puhu vain lämpimikseen. Tosin jo Walcottin loukkaantumisen laittaminen pelkän huonon onnen piikkiin kertoo aika paljon managerimme ajatusmaailmasta.

Muutenkin tämän uutisen ajankohta on vähintäänkin arveluttava. Miksi juuri nyt oltaisiin selvittämässä asiaa ja alettaisiin tutkia loukkaantumisten syitä tarkemmin? Sama ongelma on ollut vuosikymmenen ellei kauemmin ja juuri nyt vasta asiaan herättiin. Kuulostaa taas enemmän siltä, että kun lehdistö on ottanut asiaa esille, niin Wenger yrittää paikkailla tilannetta ja vierittää syitä muiden niskoille. Tämä on vähän sama kuin siirtojen suhteen eli ei ole mitään selvää pitkän aikavälin suunnitelmaa, vaan kaikki tapahtuu vasta myöhässä reagoiden, kun loukkaantumisia tulee. Tietysti myöhään olisi parempi kuin ei milloinkaan, mutta todellisuudessa en usko mitään muutosta tulevan ja puheet ovat pelkkää sanahelinää Wengerin puolelta.

Källström on muuten palannut treeneihin ja on mahdollisesti mukana huomenna kokoonpanossa. Pääsee huippuhankinta oikein näyttämään tasonsa heti yhdessä kovimmista paikoista. En ole yhtään varma kumman näistä miehistä valitsisin kentälle huomenna jos pakko olisi ja tämä ei todellakaan mairittele ruotsalaishankintaamme.

Mainokset

9 thoughts on “Tilanne liigassa ja viikonlopun kierros

 1. Tää blogi elää vain ja ainoastaan kirjoittajan inhosta Wengeriä kohtaan,eikö edes yhtä päivitystä voisi olla ilman Wenger sitä ja Wenger tätä,tää on kyllä tullu selväks että Wenger on jarruna arsenalin pelille jos voitetaan,voitetaan Wengeristä huolimatta.Ei saatana spurs-sivustoillakaan ole näin pilkallista asennetta gunnersia kohtaan !!

  • Miksi ihmeessä sä luet tätä blogia jos ei jutut kelpaa? Eiköhän blogin ylläpitäjällä ole oikeus sanoa mielipiteensä?!? 😀 sama asia kun joku vieras tulisi sinun kotio ja kysyisi miksi sinulla on tällaiset kalusteet.

   Nyt on pakko sanoa pahasti: ei saatana mikä idiootti….

 2. Kymmenen miehen city vei. Ei tullut apuja sieltäkään. Kaikki on omissa käsissä. Kim God Kälström on varmasti viritetty ja kestänee loppu kauden. Spurs kaatuu huomenna, mutta onko miehiä chelsea peliin?

  • Joo jos ei jutut kelpaa ni älä lue,kyllä oli villellä ihan hyvä pointti Tän päivän aiheessa,Tää ei ole enää pelkkää huonoa tuuria et aina johetaa loukkaantumistilastoa,jotai tehää väärin ja pahasti.

 3. Kaikesta tästä huolimatta chelski otti pataan Villa Parkilla, mutta Shitty onnistui vajaamiehisenäkin hakemaan pojot. Mutta pls, taas kerran: ei aleta keskinäistä nokittelua. Ei johda mihinkään. Hyvä Pelsu!

 4. Hyvä että on blogi jossa puhutaan suoraan asioista ja niin kuin ne on. Vaikka blogistin mielipiteet usein aika jyrkkiä niin useimmiten pääosin oikeita. Facebookin puolella on semmoinen vähän hillitympi keskustelu jossa kehutaan enemmän vaikka ei olisi mitään syytäkään. Toki positiivinen asenne ei ole huono mutta silloin kun menee päin persettä niin ei tarvitse kehua tai etsiä väkisin jotain hyvää.

  • Niin mistä sää tiedät kuinka oikeita mielipiteet esim.loukkaantumisista ovat ,onko teillä jotain tietoa,mikä minulta puuttuu.Täällä siteerataan enlantilaista paskalehdistöä ja jopa paremman puutteessa setä josea ja kaikki suurena totuutena,mää olen vaan vitun surullinen tälläsesta,jopa voitetun pelin jälkeen,tulevasta negatiivisesta paskasta.Tää messias on kyllä yliveto asiantuntija !!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s