Pikapäivitys tiistain uutisaiheista

Tänään ei ehdi millään normaaliin tapaan panostaa päivitykseen eli mennään parilla sanalla ja uutisella.

Tänään voi katsoa Mestareiden liigassa tulevan viikonlopun vastustajan otteita. Chelsean viikkopeli on hyvä siinä mielessä, että sinisillä on muutama päivä vähemmän palautumisaikaa lauantain otteluun meihin verrattuna. Olisihan se hienoa jos Galatasaray tiputtaisi Mourinhon joukkueen jatkosta, mutta toisaalta pari lisäpeliä rahaliigassa voisi vaikuttaa liigaan pistemenetysten muodossa. Tämä olisi varmaan paras vaihtoehto, kunhan eivät vain voita koko kilpailua, kuten pari vuotta sitten.

Oxin pohjevammasta on ollut pientä huhuja ja epätietoisuutta liikenteessä Tottenham voiton jälkeen, kun mies tuli vähän ennen loppua vaihtoon. Tämän mukaan kuitenkaan kyseessä ei pitäisi olla mitään vakavampaa. Toivottavasti näin todella on, sillä Ox on tällä hetkellä korvaamaton pelaaja hyökkäyspelin kannalta. Se tästä vielä puuttuisi, että myös Oxin koko loppukausi menisi Özilin ja kumppaneiden seurana vesijuoksussa.

Sagnan kohdalla tilanne on edelleen auki, mutta ei missään tapauksessa näytä kovin hyvältä jatkosopimuksen kannalta. Inter ei kuitenkaan olisi enää mukana kisassa ranskalaisen palveluksista jos huhuja on uskominen. Hyvä niin, mutta Galatasaray ja luultavasti Ranskan liigan kaksi ökyseuraa ovat edelleen todellinen uhka. Ainut tilanne missä hyväksyn Sagnan lähdön on jos tilalle ostetaan kunnon korvaaja mallia Seamus Coleman tai vastaava. Tämän toteutumiseen en kuitenkaan usko hetkeäkään. Kaikissa muissa tapauksissa Sagnalle pitäisi antaa miehen haluama palkankorotus, joka ei ole edes kohtuuton kun puhutaan ensimmäisestä korotuksesta koko Arsenal uran aikana.

Kausikorttien uusimisajankohta on ilmeisesti lähellä, kun lehtiin alkaa ilmestyä uutisia kuinka Wengerillä on ensi kesänä käytössään 100 miljoonan siirtobudjetti. Ehkä näin onkin, managerimme vain sanoi jo vuosia sitten, että jos saisi 100 miljoonaa käyttöön niin palauttaisi ne takaisin seuran kassaan. Ei kai kukaan jaksa uskoa tai ottaa tosissaan enää näitä samoja enemmän kuin väsyneitä juttuja kesän siirtobudjetin koosta kevät toisensa jälkeen.

Loppuun vielä päivän kevennys Niklas Bendtnerin tai oikeastaan juutin agentin toimesta. Lähtiessään seurasta kesällä Bendtner haluaa tuplata nykyisen 52 000 punnan viikkopalkkansa 🙂 Ottajia on varmaan jonoksi asti jo ovella..

6 thoughts on “Pikapäivitys tiistain uutisaiheista

 1. Tänään siis junnujen sieniliigaa Eurosportilta, jos jotakuta kiinnostaa ja jäänyt huomioimatta. Barcelona-Arsenal klo 19

 2. Cazorla, Ramsey ja Gelalem allekirjoittaneet uudet sopparit.

  Erittäin hyvä.

  Vaikka Cazorlakin on tällä kaudella ollut välillä melko aneeminen on kyseessä kuitenkin parhaimmillaan erittäin laadukas pelaaja, jollaisia ei markkinoilta ihan helposti kalstella ilman isoa rahaa

  Ramseyn soppari tietysti pieni riski kun on olemassa mahdollisuus, että mies ei palaakaan loukkaantumistaan edeltäneelle tasolle. Tekeminen oli kuitenkin sen verran vakuuttavaa syksyllä, että eiköhän tuo sijoitus ole ihan paikallaan.

  Gelalem on teknisesti äärimmäisen taitava pelaaja, jolla on eväät mihin vain, joten ehdottomasti kannattaa pitää seurassa. Se kypsyykö kaverista koskaan Arsenal -taso pelimiestä jää nähtäväksi. Tekniikka sen mahdollistaa, mutta kroppa ja pää on ne miktä loppupeleissä ratkaisee.

 3. Cazorla on kyllä ollut Öziliäkin parempi pelaaja tällä kaudella. Joukkeen tärkeimpiä pelaajia.

  • Özil on osan kaudesta puolivaloilla pelatenkin ollut mennen tullen parempi kuin Cazorla. Valitettavasti. Kysymys kuuluukin, miten Wenger saisi saksalaisen tasaisemmaksi? Arsenalin keskikentän voimakaksikko on nähtävästi lähivuodet Ramsey ja Özil, muut ovat lähinnä lahjakkaita statisteja. Remontin tarvetta toki on keskikentällä ja kärjessä/laidoissa, joten varmoja veikkauksia on paha tehdä.

 4. Kyllä olisi hienoa, jos meiltä löytyisi pari maailmanluokan staraa ensi kaudella. Wengerin tyyli kaivella heikommistakin pelaajista tehoja irti on kyllä ihailtavaa. Tähän tyyliin saadaan kasattua joukkue isolla Jiillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s