Pari uutista todella nopeasti

Kuten julkaisuajankohdasta voitte päätellä ei odotettavissa ole normaalia päivitystä. Vain pari sanaa ja uutista päivän tapahtumista ja jotain voi mennä ohikin, sillä uutisten seuraaminen on myös jäänyt hyvin vähälle.

Tämä huhu kelpaisi paremmin kuin hyvin. Valitettavasti luotettavuus on tasoa nolla, mutta kaikin puolin Morgan Schneiderlin olisi pelaaja, joka vahvistaisi joukkuetta selvästi. Ranskalainen voisi pelata box to box-roolissa tai sitten puhtaana keskikentän pohjapelaajana. Menisi mielestäni avaukseen ennen kuin kumpikaan nykyisistä vaihtoehdoista eli Arteta tai Flamini. Harmi vain, että tämä on täysin toiveajattelua, sillä eiköhän Wenger mieluummin roudaa jonkun toivotaan toivotaan pelaajaan Ranskan kakkosliigasta kuin kokeneen ja tasonsa osoittaneen valioliigapelaajan, jonka todellinen läpimurto voi tapahtua välittömästi isompaan seuraan siirrettyä.

Yksi loukkaantuminen lisää loppukaudeksi, mutta onneksi ei millään tapaa merkittävä. Ryo on sivussa nilkkavamman takia loppukauden ja ehkä ensi kauttakin, mutta toivottavasti se ensi kauden osalta tarkoittaa jotain muuta joukkuetta. Japanilaisen taso ei ole edes lähellä mitä sen pitäisi olla meidän ykkösjoukkueessa. Kerrankin turhasta pelaajasta voisi luopua ajoissa tai no ajoissa on suhteellinen käsite, sillä Ryon tason riittämättömyys on ollut selvillä jo vuoden tai parikin, eikä se siitä miksikään muutu.

Sagnalle olisi huhujen mukaan tehty viimeinen sopimustarjous. Kaksivuotinen sopimus 85 000 punnan viikkopalkalla. Saa nähdä riittääkö tämä ranskalaiselle vai ei? Pahoin pelkään, että ei ja silloin ensi kausi mennään Jenkinson ykkösvaihtoehtona ainakin jos Wenger jatkaa managerina.

Loppuun vielä Ray Parlourin tarina Kolo Touren hankinnasta ja norsunluurannikkolaisen trialista seuran harjoituksissa. Melkoinen stoori ja iah nuskottava, kun miettii Kolo Touren alkuaikojen pelityyliä seuran väreissä. Kannattaa kuunnella ja katsoa tuo videopätkä, sillä Parlourin selostus on parempi tapa kuulla tarina kuin pelkkä tekstin lukeminen.

Näin lyhyesti tänään ja mahdollisesti huomenna jotain samantapaista tiedossa jos ylipäätään päivitystä ollenkaan.

Mainokset

3 thoughts on “Pari uutista todella nopeasti

  1. Näin enneunen, eli huomenna jäädään 0-0 tasuriin chelskin kanssa. Samassa unessa ManC ja Liverpool nappasivat rumilla numeroilla 3 pistettä. Tässähän se ero meidän ja hyvien seurojen välillä on, eli me tehdään chelskin kanssa naurettavan vähän maaleja. Tosin ei meidän nipulla niitä hirveästi voi odottaa jos fööni pyörii kärjessä ja keskikenttä on kuraa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s