Nopea päivitys perjantai-illan päätteeksi

Huomisen Manchester City kohtaamisen suhteen odotukset ovat käytännössä niin nollissa kuin mahdollista. Meidän saldo huippujoukkueita eli Chelseaa, Manua ja Manchester Cityä vastaan on viimeiset vuodet ollut aivan kamala. Tämä yhdistettynä nykyiseen surkeaan vireeseen ei lupaa muuta kuin tennisnumeroista tappiota. Jos tämä olisi vierasottelu, niin useamman maalin tappio olisi aivan saletti, mutta nyt saatetaan selvitä jos hyvin käy parin maalin tappiolla.

Meidän loukkaantumistilanne ei anna helpotusta kokoonpanoon, vaan Ramsey, Özil, Koscielny ja Wilshere jatkavat loukkaantuneina samoin kuin koko loppukauden varmuudella sivussa oleva Walcott. Poissaolijat eivät kuitenkaan käy selityksestä, sillä oikeastaan Wilsherea lukuun ottamatta kaikki loukkaantumiset ovat typerän peluutuksen ja rotaation puutetta. Myöskin Monreal on sivussa, joten paljon on pelissä Gibbsin suhteen ja se ei yleensä pääty hyvin tietäen miehen lasisuuden. Nyt Koscielnyn ollessa myös sivussa viimeinen vaihtoehto puolustukseen on tuoda Jenkinson oikealle ja siirtää Sagna vasemmalle jos Gibbs hajoaa normaaliin tyyliin, kun pelejä tulee vähänkään tiheäpään tahtiin.

Tilanne nelossijan suhteen on alkanut käymään tukalaksi Evertonin piristyttyä viime aikoina. Olemme kuusi pistettä edellä, mutta Livepoolin sinisillä on peli vähemmän pelattuna ja muistaakseni tuo rästiottelu on joku suhteellisen helppo kotimatsi. Huomisen jälkeen jos Everton voittaa Fulhamin Craven Cottagella, joka on oletettavaa ja me häviämme totuttuun tyyliin huippuottelun on ero enää kolme pistettä.

Seuraavalla kierroksella onkin sitten nelossijapokaalin kannalta loppukauden tärkein ottelu, kun kohtaamme juuri Evertonin Goodison Parkilla ensi viikon sunnuntaina. Jos huomiset ottelut menisivät yllä mainitulla tavalla ja häviäisimme lisäksi ensi viikonloppuna menisi Everton meidän ohi paremmalla maalierolla ja lisäksi sillä olisi ottelu vähemmän edelleen pelattuna. Eihän tämä mitenkään varmasti näin mene, mutta ei tuo vaihtoehto aivan tuulesta temmattu ole katsoessa joukkueiden huomisia otteluita ja virettä ylipäätään.

Pahin pelkohan tässä on loppukautta ajatellen, että jos tulokset menevät juuri, kuten yllä mainitsin, niin Wenger kierrättää FA Cupin välierässä miehistöä kovalla kädellä priorisoiden kolmen päivän päästä pelattavan liigaottelun West Hamia vastaan olevan huomattavasti tärkeämpi. Wengerin ja koko meidän seuran ajatusmaailmassa keksitty nelossijapokaali on paljon merkittävämpi kuin oikea pokaali, joka olisi ensimmäinen lähes vuosikymmeneen. Elämme todella surullisia aikoja.

Öitä ja katsotaan jos sitä ehtii huomenna vielä kirjoittaa ennakon tai ainakin pari sanaa lisää todennäköisestä tappiosta.

Mainokset

6 thoughts on “Nopea päivitys perjantai-illan päätteeksi

  1. Kautta on kuutisen viikkoa jäljellä ja Arsenalilla ei ole sopimusta ensi kauden managerista. Real Madridissa joka kesäinen tilanne, mutta Arsenaissa erittäin outoa. Onkohan Wengerin paksu nahka sittenkin kulumassa loppuun?

    Siinä mielessä Villen epäilyä FA cupin dumppaamisesta ei ole. Jos Wenger on päättänyt lähteä, hän varmasti ottaa FA cupin läksiäisiksi. Se on siedettävä tilanne. Jos lähtee kesällä tyhjin käsin, kyseessä on käytännössä potkut.

    • Wenger ei ota FA Cupin pokaalia tosta vaan kuten maitopurkki myymälän hyllyltä. Mä uskon että pokaalin voittaminen on enemmän kuin ison työn takana.

      • Kappas, Gunnertre. Kyllä vikanin peli on hyvinkin svansea pelin toisinto.

  2. En usko, että lähtee. Sen verran vahvasti indikoi lehdistötilaisuudessa jäävänsä. Veikkaisin, että kyse on sopparin pituudesta (2 vai 3 v.) ja siitä millaiseen rooliin Wenger sitoutuu jatkossa. Sopimuksen julkistamiselle odotellaan varmaan myös parempaa ajankohtaa, joka voisi olla nimenomaan FA-cupin voiton jälkeen tai finaalipaikan varmistuttua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s