Hiljaista ennen Evertonin kohtaamista lukuun ottamatta katastrofaalista päätöstä Grovesta

Tänään ei ole paljoa tapahtunut Arsenalin punavalkoisessa maailmassa tai sitten se on mennyt totaalisesti ohi itseltäni. Tämä on ihan hyväkin, sillä tänään on taas sellainen päivä, ettei aikaa tähän harrastukseen ole liiemmin käytettäväksi.

Sunnuntain Everton peliin on vielä liian pitkä aika, jotta mitään suurempia ennakoita kannattaisi alkaa väsäämään. Loukkaantumislistalta tuskin kovin moni jos kukaan pelaajista on pelaamassa takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Ramseyn on huhuttu olevan ehkä pelikuntoinen FA Cupin välierässä, mutta pelituntuman hakuun menee varmasti ottelu jos toinen yli kolmen kuukauden poissaolon jälkeen. Samoin edes paluuseen tai arvioituihin päivämääriin ei uskalla luottaa pätkääkään, kuten tiedetään. Olen tippunut laskuissa kärryiltä montako kertaa tämän reilun kolmen kuukauden aikana Ramsey on ehtinyt jo Wengerin puheiden mukaan olemaan sen legendaarisen kahden viikon päässä paluusta pelikentille.

Monreal saattaa olla takasin kokoonpanossa viikonloppuna, mutta ei tuo ratkaiseva asia ole varsinkaan jos Gibbs on pelikuntoinen. Tietysti Gibbsin loukkaantumisherkkyyden tietäen on hyvä, että espanjalainen olisi jälleen käytettävissä. Özilin, Wilsheren ja Koscielnyn paluusta kentille ei sen sijaan ole mitään tietoa ja voi hyvinkin olla, että niitä ei enää tällä kaudella nähdä.

Positiivinen asia loppukauden osalta on, että mitään peliruuhkaa ei enää ole. Nyt taitaa koko loppukauden ajan olla vain yksi ottelu viikossa. Tällä tahdilla pelatessa voisi olla pientä toivoa, että ukkoja ei tippuisi enää sairastuvalle samaa tahtia kuin tähän mennessä. Toki kuormitus on tietyillä pelaajilla melkoinen ja edes leppoisampi ottelutahti ei välttämättä pelasta tilannetta, kun virheet peluutuksessa ja ennen kaikkea rotaation puutteessa tehtiin alkukaudella tai tarkemmin sanoen kauden ensimmäisellä puoliskolla.

Tänään jatkuu Mestareiden liiga, vaikka ei se tietenkään enää kosketa meitä tänäkään vuonna. Ylen peli on ManU-Bayern Munchen, joka on mielenkiintoinen siitä syystä, että voi verrata paljonko Moyesin ryhmän tappiolukemat ovat saksalaisille. Me lähdimme ulos kisasta 1-3 yhteismaalein, mutta miten pärjää huonoin ManU-joukkue yli kahteen vuosikymmeneen samaa vastustajaa vastaan? Oletusarvo on vielä rumemmat lukemat ainakin ainakin omissa papereissani, mutta saa nähdä mikä on todellisuus. Toivottavasti tämä, sillä Manun nöyryytystä on aina mukava katsella ja siihen tuskin kyllästyy koskaan.

Suurin uutinen loppuun eli olemme käsittämättömästi, mutta seurajohdon nykylinjalle kuitenkin perin tyypillisesti sopineet stadionin jaosta Tottenhamin kanssa kaudesta 2016-2017 eteenpäin. Tottenham tulee siis pelaamaan Grovella kotiottelunsa tuosta kaudesta alkaen sen sijaan, että rakentaisi uuden oman stadionin. Kaikkea sitä joutuukin näkemään.. Tässä vielä koko artikkeli kokonaisuudessaan.

Pahoittelut parempaan ei pystynyt tänään jo puhtaasti ajankäytöllisistä syistä ja katsokaa peiliin, mutta ennen kaikkea kalenteriin jos ajatus Tottenhamista alivuokralaisena ahdistaa liikaa 🙂

Mainokset

5 thoughts on “Hiljaista ennen Evertonin kohtaamista lukuun ottamatta katastrofaalista päätöstä Grovesta

 1. Ainahan meitä Arsenalin kannattajia ahistaa……
  Ja kun heikottaa, syödään silliä……

  Go Silvermoon Gunners!

 2. Isselle vielä, kun luin tämän jutun ensiksi:
  Tottahan se on, että lippu on jo plakkarissa….näin etuoikeutettuna.

  Still: Go Silvermoon Gunners! Ehkä se Vemplillä toteutuu…

 3. Onhan tämä touhu surulliseksi mennyt kun ei moneen moneen vuoteen olla oltu metsureiden liigassa edes tässä vaiheessa. Aika hiljaiseksi ja vihaiseksi jopa vetää.

 4. Sääli vaan, että tuo Barcan sanktio tulee lähes 100% todennköisyydellä kumoutumaan joko täysin tai ainakin lieventymään merkittävästi. FIFA luikkii saman tien pakoon kun katalaanien nillitys alkaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s