Ramseyn paluu mahdollinen ja vieraspelien tilasto kärkiotteluista aivan järkyttävää luettavaa

Tänään todella myöhäinen päivitys ja sekin suurin piirtein juosten kirjoitettuna.

Yllättävän hiljaista on uutisrintamalla ottaen huomioon sunnuntaina olevan edessä seurajohdon ja Wengerin kauden tärkein ottelu. Jotain sentään saatiin kuulla kokoonpanosta loukkaantumispäivityksen muodossa.

Ramsey on palannut harjoituksiin lähes neljän kuukauden poissaolon jälkeen ja saattaa olla mukana kokoonpanossa viikonloppuna. Tuskin kuitenkaan aloituksessa ja maksimissaan voisi ajatella miehelle tulevan joitain minuutteja vaihdosta jos kaikki menee hyvin. Ei kuitenkaan kannata odottaa walesilaisen olevan samassa iskussa tai edes lähellä kuin alkukaudesta. Pelivireen takaisin saamiseen menee varmasti useita otteluita ja tämä kausi voi loppua kesken. Lisäksi vaarana ovat tietysti uudet loukkaantumiset, varsinkin jos peluutus on heti alkuun kovia minuuttimääriä. Tämä ei yllättäisi kun ollaan nelossijataistelussa ja kausi loppuu kesken jos otetaan varovaisempi lähestymistapa.

Ramsey ei ole ainoa kokoonpanoon todennäköisesti palaava, vaan Gibbs saa varamiehen vasemman pakin paikalle Monreal ollessa taas pelikuntoinen tai ainakin hyvin lähellä sitä. Hyvä näin, sillä Gibbsin kohdalla uusi loukkaantuminen vaanii koko ajan nurkan takana.

Muista loukkaantuneista Diaby on palannut jonkin asteisiin harjoituksiin viheriölle, mutta tuskin kukaan uskoo tosissaan miehestä enää olevan mitään hyötyä joukkueelle. Sairastupa on tyhjenemään päin, mutta Özil ja Koscielny ovat vielä sen perinteisen ja hyvin vaikeasti määriteltävän parin viikon päässä pelikunnosta. Lisäksi tietysti Walcottin kausi on ollut ohi jo kauan, kuten tiedetään.

Mitenkään edelliseen liittymättä tai ylipäätään mihinkään päivän aiheeseen otan pari lainausta Onlinegoonerin forumilta, jotka osuvat nappiin. Ensimmäinen on kommentti Wengerin auto- ja kolarivertaukseen Chelsea nöyryytyksestä:

One ”accident” is careless, but three in the space of three months, all three the fault of the same driver. Maybe it’s time for this driver to lose his ”license”.

Vaikea sitä on enää paremmin sanoa.

Toinen lainaus on myös Chelsea tappioon, mutta myös Liverpoolille kärsittyyn 5-1 häviöön liittyvä:

The only common thing I see is that maybe we were a bit too cautious or a bit on the back foot.

Cautious????? On the back foot??? Combined we lost those two games 11-1, thank Christ we weren’t on the front foot or it would have been a cricket score.

Ylempi lause on siis Wengerin sanoja. Tämä on yksi todella hyvä esimerkki kuinka Wenger luulee voivansa puhua mitä tahansa ja kannattajat tai kukaan muukaan eivät muka huomaa totuutta. Tai tietysti voi olla niinkin, että managerimme ei vain tajua puhuvansa puuta heinää, kun on tehnyt sitä niin kauan. En tiedä oikeastaan kumpi vaihtoehto on edes se huonompi. Kumpikaan ei kuitenkaan ole hyvä, se on varmaa.

Loppuun vielä eräs tilasto, joka liittyy ylempänä mainittuihin tappioihin oleellisesti. Viimeisen viiden kauden aikana olemme keränneet liigassa 15 vierasottelusta kunkin kauden lopuksi neljän parhaan joukkoon sijoittuneita joukkueita vastaan neljä pistettä saldolla yksi voitto, yksi tasapeli ja 13 tappiota. Ei paljoa naurata ja vaikka tilaston on voinut kuvitella tai paremmin sanoen tietää huonoksi on tuo jotain täysin katastrofaalista.

Mainokset

3 thoughts on “Ramseyn paluu mahdollinen ja vieraspelien tilasto kärkiotteluista aivan järkyttävää luettavaa

  1. Ei tarvii olla noin yltiöpositiivinen!,Meinaan Ramsey palaa kokoonpanoon”,mutta kyllä se uusi loukkaantuminen jo nurkan takana odottaa” ,juu kyllä saa poika olla tarkkana jalkojensa kanssa ku Arsenen paatissa seilaa,sen muijalla ja lapsillaki on varmaan koko ajan nilkat paskana.on kyllä Wengerillä aikamoinen työpaikka.jos se on kaikesta vastuussa,mistä täällä häntä syytetään,kyllä muut suurseurat on hänestä kiinostuneita,vaikka aivan paska onkin,Ranskan maajoukkueesta lähtien !!

  2. Ennemminkin voisi kysyä kuinka jälleen kerran olemme ajautuneet nelossija-pokaali taisteluun kun meidän piti vielä kaksi viikkoa sitten taistella mestaruudesta? Voi huonoa säkää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s