Olisiko tämä vihdoinkin lopun alkua Wengerille?

Everton – Arsenal 3-0 (2-0)

Yllättikö tulos tai kenties esitys? Eipä oikeastaan ja sehän tässä on kaikkein kauheinta. Eilisen kaltaiset esitykset ovat odotusarvo nykyään Wengerin johdolla, kun vastassa on vähänkään parempi joukkue ja manageri, joka on ajan tasalla nykypelissä ja sen taktiikoissa.

Kauden mittaan on saatu useita ja oikeastaan ihan lähiaikoinakin pari selkäsaunaa vieraskentällä, mutta siitä huolimatta mitään ei edes yritetä tehdä toisin. Tämä on vain ja ainoastaan managerin typeryyttä sekä itsepäisyyttä. Se ei johdu rahasta tai Chelsean ja Manchester Cityn rahankäytöstä. Vai onko Everton myös mahdoton voitettava loputtomien rahavarojensa takia?

Koko ottelu oli aivan hirveää katseltavaa ja jo taas kerran avauksen nähtyään pystyi sanomaan, että tuloksena on todennäköinen tappio. Pään hakkaaminen seinään viikko ja peli toisensa jälkeen on järkyttävää katseltavaa, mutta kai se tämän vaatii ja ehkä vielä vähän enemmänkin ennen kuin muutos on mahdollista.

Jos mahdollista niin nyt haluaisin kuulla Arsenen kannattajilta miksi mies on edelleen se paras ja lähes ainoa vaihtoehto seuran manageriksi myös tuleviksi vuosiksi? Tämä on siis todellinen kysymys ja kertokaa ja perustelkaa näkemyksenne jos edelleen olette tätä mieltä.

En mene yksittäisiin pelaajasuorituksiin ollenkaan, koska se on aivan turhaa. Kentällä oli vain huonoja, vielä huonompia ja aivan surkeita pelaajia. Tämä ei kuitenkaan ole enää pelaajien vika, vaan syyllinen löytyy aivan muualta. Pelaajat eivät ole pelanneet enää pitkään aikaan managerilleen täysillä ja se näkyy peli peliltä enemmän. En tiedä onko tämä kuva oikea vai käsitelty, mutta joka tapauksessa se kertoo enemmän kuin tuhat sanoo jos on todellinen.

Eilen emme tainneet luoda yhtään kunnollista maalintekopaikka ennen kuin Sanogo lisäajalla toimitti pallon maaliin, mutta väärä paitsioliputus vesitti postimiehen avausosuman seurassa. Ainoat paikkamme saimme Evertonin puolustuksen kahdesti lahjoittaessa pallon oman boksin tuntumassa meille, mutta niitäkään tilanteita ei osattu hyödyntää.

Olimme kaikilla osa-alueilla niin selvästi Evertonia jäljessä, että 3-0 tappio oli pikemminkin liian vähän kuin suurinumeroinen. Jos Naismithin kaltainen pelaaja pitää meidän koko puolustusta ellei joukkuetta pilkkanaan, niin siinä ei ole kysymys enää rahasta tai mistään vastustajan kiistattomasta paremmuudesta. Jos managerimme olisi edes vähän kärryillä tämän päivän taktiikoissa, valmennuksessa tai ylipäätään missään, joka liittyy joukkueeseen eikä seuran pankkitilin kasvattamiseen, niin eilisen kaltaiset tapahtumat eivät olisi mahdollisia tai ainakin oikeasti niitä vahinkoja, joita meille vain sattuu nykyään lukuisia kaudessa.

Everton nousi pisteen päähän ja lisäksi sillä on parempi maaliero, joten kotona pelattavasta suhteellisen helposta rästipelistä sille riittää tasapeli ohittamaan meidät. Muutenkin meidän loppuohjelma on helpompi paperilla, mutta se ei paljoa paina, sillä nykyisillä otteilla ja vireellä emme ota keneltäkään kolmea pistettä, tuskin edes yhtä.

Olemme keränneet viimeiseen kuuteen peliin viisi pistettä ja tällä majaillaan kuntopuntarin sijalla seitsemäntoista. Samaan aikaan Everton on täydellä 18 pisteellä Liverpoolin kanssa jaetulla kärkisijalla. Aika paha tässä on meitä pitää enää suosikkina nelossijalle vaikka asiaa kuinka yrittäisi katsoa. Tosin nelossija on nyt yksi ja sama etenkin jos Wenger jatkaa. Olisihan se uudelle managerille parempi jos olisimme mukana Mestareiden liigassa, mutta ei tuo pelkkä kisaan osallistuminen mitään lisäarvoa tuo jos menestysmahdollisuuksia ei ole. Tässä tapauksessa onkin parempi Liverpoolin tapaan laitaa keskittyminen täysillä liigaan ja esim. FA Cupiin.

Kaudella 2010-2011 kymmenisen kierrosta ennen loppua Wenger sanoi mestaruuden olevan kahden kauppa. Kuinka kävikään? Tuolloin hävisimme Liigacupin finaalin ensin Birminghamille ja lopulta sijoituimme kahden joukkueen mestaruustaistelussa neljänneksi. Melkoinen suoritus ja tällä kaudella ollaan laittamassa vielä pykälää ”paremmaksi”.

Johdimme liigaa vielä kymmenen kierrosta sitten ja mestaruustaisto oli kolmen kauppa. Nyt Wenger on jälleen tekemässä uutta ennätystä ja ilmeisesti joukkue pelaa sitä aina vahvaa kevättä, kuten managerimme pari viikkoa sitten mainosti. Olemme jäämässä viidenneksi, kolme hevosen kisassa. Eikä nykyisillä esityksillä seitsemän pisteen päässä olevan Manun pitäminen takana ole kirkossa kuulutettua ja vielä vähemmän Tottenhamin jos se voittaa tänään nousten viiden pisteen päähän.

Ensi sunnuntain FA Cupin välierää tuskin edes uskaltaa vielä ajatella tässä vaiheessa. Kuinka on mahdollista, että Mestaruussarjassa sijalla viisi oleva Wigan aiheuttaa tällaista epävarmuutta ellei jopa ole suosikki ottelussa. Niin pahalta kuin se kuulostaakin olen valmis ottamaan tappion sunnuntaina jos se tarkoittaa managerin vaihtuvan kesällä. Tämä siis ainoastaan jos nuo asiat olisivat täysin toisistaan riippuvaisia. Näin ei kuitenkaan ole, vaikka ei se kaukana ole, että FA Cupin voitto voi olla viimeinen oljenkorsi Wengerille jatkaa managerin paikalla. Sitä se ei kuitenkaan saisi olla, vaikka jostain ihmeen syystä voittaisimmekin tuon pokaalin.

Mainokset

26 thoughts on “Olisiko tämä vihdoinkin lopun alkua Wengerille?

 1. Meni kyllä vastauksena eiliseen keskusteluun ensin, mutta laitetaan nyt vielä tähänkin arviota kauden onnistujista:

  Se, että Podolski on parempi kuin Giroud ei vielä paljon todista… Oikeastaan se ei meinaa yhtään mitään. Aikamoista halutonta paskaa on nimittäin Poldinkin peli suurimmaksi osaksi ollut. Ottaisin koska vain esim. Jason Puncheonin Poldin tilalle.

  Myöskään puolustuksesta ei voi kenellekään antaa kaudesta puhtaita papereita. Lähtijä Sagna on ollut varmin suorittaja, mikä kuvaa hyvin joukkueen tilaa. Mertesackerista haluaisin sanoa samaa, mutta jos asia katsoo realistisesti, niin yhtä pihallahan iso mies on ollut näissä nöyryytyksissä kuin muukin alakerta. Jos alkaa kehua hasardikaksikkoa Koscielny – Szzzzzny niin täytyy olla totaalisen sokea tai seniilimuumio-Wenger-moodissa. Vasemman laidan jampoista ei nyt voida puhua edes puolustaja termiä käyttäen loukkaamatta oikeita puolustajia.

  Kun katsoo koko kauden näyttöjä, ei Arsenalin kauden pelaajaksi voi olla kuin yksi vaihtoehto eli Ramsey. Puoli kautta sivussa, mutta silti täysin omassa kategoriassaan. Plussan puolelle yltävät myös Özil, Oxlade, Walcott ja Gnabry – loput ovatkin sitten olleet enemmän tai vähemmän kuraa kautta linjan. Flamini toki ansaitsee taisteluilmeestä pienet aplodit, mutta kyllä tuollekin elintärkeälle pelipaikalle pitäisi saada joku kunnon pelimies ensi kaudelle.

  • Kertoo paljon tietämyksestäsi jos Puncheon on parempi kuin Saksan majussa yi 40 ampunut pelaaja. Podolski on joukkueen ja liigan paras viimeistelijä.

   • Miten noin yksipuolinen pelaaja voi kenenkään mielestä olla liigan paras viimeistelijä? Yllättyy taas miten pahasti ankara fanitus sokaisee.

    Ainoa maalintekokeino mikä Poldilla nykyään Arsenalin munattoman pelinrakentelun keskellä on, on juoksu vasemmalle viistoon karkuun puolustajaa ja silmät kiinni veto vasurilla. Onhan ne komeita, mutta ei ne turhan usein maaliin mene. Harhauttaa ei osaa keskelle eikä siitä mitään hyötyä olisikaan, koska ei osaa vetää oikealla. Pääpeli on välttävää eikä varsinkaan mitään mainittavaa hyökkääjän vaistoa ole, eli oikea-aikainen liike boksiin maalintekosektorille on todella hakusessa.

    Samanlainen väärällä hetkelle seisoskelija Poldi on kuin Girokin. Terävyys, tappajan vaisto ja keinovalikoima kusee. Enkä helvetissä ole unohtanut niitä perkeleen hölkkämatseja, kun herraa ei tarjolla oleva peliaika miellyttänyt. Saksalaisetko muka ammattimaisia, mitä?

 2. Poldista puhutaan paljon ja enimmäkseen ukkoa dissataan. Pahiten Poldia on dissannut mr Wenger koirankoppeineen. Poldi tarvitsee koutsin joka luottaa häneen ja peluuttaa vahvuuksilla (suoraviivainen 1vs1-haastaja joka tarvitsee tilaa = vrt Lukaku vs Monreal, kliininen viimeistelijä, hyvä laukaus). Tuhnu on saanut sen luoton joka olisi pitänyt antaa Poldille. Ei ymmärrä. Linkistä kipeää faktaa.

  http://espnfc.com/blog/_/name/bootroom/id/813?cc=5739

 3. Laitetaan nyt tännekin, eli facebookin puolella järjestetään kilpailu:
  KILPAILU JA ARVONTA JOSSA VOIT VOITTAA PAKETTIMATKAN FA CUPIN FINAALIIN!

  Palkintona FA Cup finaalipaketti sisältäen lennot, hotelliyöpymiset sekä lipun peliin (arvo n.1200€).
  Näin pääset mukaan:
  1. Avaa pelitili NordicBetille alla olevasta linkistä. http://record.affiliatelounge.com/_hrZO_3zVrEIBAi7SkfQRl2Nd7ZgqdRLk/22
  2. Tee vähintään 10€ talletus ja panosta se johonkin peliin.
  3. Lähetä sähköposti osoitteeseen kampanja@nordicbet.com otsikolla ”FA Cup” samasta osoitteesta jolla avasit NordicBetin pelitilin.

  ARVONTA
  Kaikkien UUSIEN pelitilien avanneiden kesken arvotaan 10.4. kaksi (2) pakettimatkaa.

  Jos sinulla on jo pelitili niin voit avata uuden jonkun toisen (tyttöystävän, vaimon, kaverin tai vaikka vanhempien tiedoilla). Näin pääset mukaan arvontaan!
  Voittajat voivat luovuttaa matkansa toiselle mutta palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
  Tilinavaukset tarkistetaan!

  KILPAILU
  Lisäksi järjestetään kilpailu johon voit osallistua kunhan sinulla on pelitili!
  Tämä vaatii vain saman 10€ talletuksen ja sen panostamisen.

  1. Veikkaa 9.4. pelattavan Bayern- ManU ottelun avausmaalin syntyaika.
  2. Lähetä veikkauksesi ennen ottelun alkua sähköpostilla osoitteeseen kampanja@nordicbet.com muodossa min.sek (esim. 9.53). Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jolla olet rekisteröitynyt NordicBetin asiakkaaksi.
  3. Lähimmäksi veikannut voittaa matkapaketin.
  4. Veikkaus on jätettävä ennen ottelun alkua. Jos useampi veikkaaja osuu yhtä lähelle, matkapaketti arvotaan. Pelin päättyessä 0-0, matkapaketti arvotaan kaikkien veikkauksen jättäneiden kesken.

 4. Laitetaan nyt tännekin, eli facebookin puolella on kilpailu koskien AFSC:n jäseniä/ryhmäläisiä.

  KILPAILU JA ARVONTA JOSSA VOIT VOITTAA PAKETTIMATKAN FA CUPIN FINAALIIN!

  Palkintona FA Cup finaalipaketti sisältäen lennot, hotelliyöpymiset sekä lipun peliin (arvo n.1200€).
  Näin pääset mukaan:
  1. Avaa pelitili NordicBetille alla olevasta linkistä. http://record.affiliatelounge.com/_hrZO_3zVrEIBAi7SkfQRl2Nd7ZgqdRLk/22
  2. Tee vähintään 10€ talletus ja panosta se johonkin peliin.
  3. Lähetä sähköposti osoitteeseen kampanja@nordicbet.com otsikolla ”FA Cup” samasta osoitteesta jolla avasit NordicBetin pelitilin.

  ARVONTA
  Kaikkien UUSIEN pelitilien avanneiden kesken arvotaan 10.4. kaksi (2) pakettimatkaa.

  Jos sinulla on jo pelitili niin voit avata uuden jonkun toisen (tyttöystävän, vaimon, kaverin tai vaikka vanhempien tiedoilla). Näin pääset mukaan arvontaan!
  Voittajat voivat luovuttaa matkansa toiselle mutta palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
  Tilinavaukset tarkistetaan!

  KILPAILU
  Lisäksi järjestetään kilpailu johon voit osallistua kunhan sinulla on pelitili!
  Tämä vaatii vain saman 10€ talletuksen ja sen panostamisen.

  1. Veikkaa 9.4. pelattavan Bayern- ManU ottelun avausmaalin syntyaika.
  2. Lähetä veikkauksesi ennen ottelun alkua sähköpostilla osoitteeseen kampanja@nordicbet.com muodossa min.sek (esim. 9.53). Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jolla olet rekisteröitynyt NordicBetin asiakkaaksi.
  3. Lähimmäksi veikannut voittaa matkapaketin.
  4. Veikkaus on jätettävä ennen ottelun alkua. Jos useampi veikkaaja osuu yhtä lähelle, matkapaketti arvotaan. Pelin päättyessä 0-0, matkapaketti arvotaan kaikkien veikkauksen jättäneiden kesken.

 5. Kuka päättää Wengerin jatkosta? – No Wenger.
  Haluaako Wenger erota tämän kauden jälkeen? -No ei.
  Wenger tekee 2(1+1)vuoden sopimuksen: Jos ei voita valioliigaa ensi kautena niin lähtee. Tällä sopimuksella lepytellään osaa faneista ja fucking foxhuntereita.

 6. Laitetaan tännekin infoa!
  Eli Facebookin puolella on käynnissä arvonta, jossa palkintona 2 pakettimatkaa FA Cupin finaaliin (sis. lennot, hotelli ja pelilippu)
  Arvontaan pääsee mukaan näin:
  1. Avaa pelitili NordicBetille alla olevasta linkistä. http://record.affiliatelounge.com/_hrZO_3zVrEIBAi7SkfQRl2Nd7ZgqdRLk/22
  2. Tee vähintään 10€ talletus ja panosta se johonkin peliin.
  3. Lähetä sähköposti osoitteeseen kampanja@nordicbet.com otsikolla ”FA Cup” samasta osoitteesta jolla avasit NordicBetin pelitilin.
  Voittajat julkaistaan 10.4.

  Lisäksi järjestetään kilpailu pelitilin avanneille, jossa jaetaan yksi pakettimatka.
  1. Veikkaa 9.4. pelattavan Bayern- ManU ottelun avausmaalin syntyaika.
  2. Lähetä veikkauksesi ennen ottelun alkua sähköpostilla osoitteeseen kampanja@nordicbet.com muodossa min.sek (esim. 9.53). Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jolla olet rekisteröitynyt NordicBetin asiakkaaksi.
  3. Lähimmäksi veikannut voittaa matkapaketin.
  4. Veikkaus on jätettävä ennen ottelun alkua. Jos useampi veikkaaja osuu yhtä lähelle, matkapaketti arvotaan. Pelin päättyessä 0-0, matkapaketti arvotaan kaikkien veikkauksen jättäneiden kesken.

 7. Ja Ville. Saatankyllä syyllistyä pieneen jälkiviisauteen, mutta Arsenen kannattajien suitsutustahan voi lukea
  vaikkapa alkukauden kirjoituksista. Tosin uskon, että osan mielipide on saattanut muuttua viime aikoina…

  …fa-cupin välierä eikös pelata lauantaina?

 8. Laitetaan tämä myös tänne kun kaikki eivät ole FB:ssa:

  KILPAILU JA ARVONTA JOSSA VOIT VOITTAA PAKETTIMATKAN FA CUPIN FINAALIIN!
  Palkintona FA Cup finaalipaketti sisältäen lennot, hotelliyöpymiset sekä lipun peliin (arvo n.1200€).
  Näin pääset mukaan:
  1. Avaa pelitili NordicBetille alla olevasta linkistä. http://record.affiliatelounge.com/_hrZO_3zVrEIBAi7SkfQRl2Nd7ZgqdRLk/22
  2. Tee vähintään 10€ talletus ja panosta se johonkin peliin.
  3. Lähetä sähköposti osoitteeseen kampanja@nordicbet.com otsikolla ”FA Cup” samasta osoitteesta jolla avasit NordicBetin pelitilin.
  ARVONTA
  Kaikkien UUSIEN pelitilien avanneiden kesken arvotaan 10.4. kaksi (2) pakettimatkaa.
  Jos sinulla on jo pelitili niin voit avata uuden jonkun toisen (tyttöystävän, vaimon, kaverin tai vaikka vanhempien tiedoilla). Näin pääset mukaan arvontaan!
  Voittajat voivat luovuttaa matkansa toiselle mutta palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
  Tilinavaukset tarkistetaan!
  KILPAILU
  Lisäksi järjestetään kilpailu johon voit osallistua kunhan sinulla on pelitili!
  Tämä vaatii vain saman 10€ talletuksen ja sen panostamisen.
  1. Veikkaa 9.4. pelattavan Bayern- ManU ottelun avausmaalin syntyaika.
  2. Lähetä veikkauksesi ennen ottelun alkua sähköpostilla osoitteeseen kampanja@nordicbet.com muodossa min.sek (esim. 9.53). Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jolla olet rekisteröitynyt NordicBetin asiakkaaksi.
  3. Lähimmäksi veikannut voittaa matkapaketin.
  4. Veikkaus on jätettävä ennen ottelun alkua. Jos useampi veikkaaja osuu yhtä lähelle, matkapaketti arvotaan. Pelin päättyessä 0-0, matkapaketti arvotaan kaikkien veikkauksen jättäneiden kesken.

 9. Ja Arsenalin hienoja otteita näkee muun muassa Film On -palvelussa (appsi tabletteihin) ja verkkosivukin löytyy. Ja sieltä sit kaivaa ITV1-kanavan. Laatu on jtn muuta kuin Everton-pel… siis striimeissä.

 10. Jaa-a, ei taida olla paine Wengeriä kohtaan tarpeeksi kovaa, kun näinkin paljon valitetaan valittamisesta matsipettymyksen jälkeen. Toki varmastikin enemmistö on jo sitä mieltä Suomessa ja Lontoossa, että nyt riittää wengerismi, mutta ei taida olla vielä kansanliikkeen aineksia, jollaisen muodostaminen naulaisi jo boardin päätöksen.

  • En muutenkaan tajua yhtään sitä ajattelua, ettei saa kääntää selkäänsä Wengerille tai pelaajille. Okei, ei varmaan saisi lopettaa matseissa käymistä, mutta nyt kyse on etäkannattajista, joista harva käy peleissä. Mitä sitten saa tehdä, kun kannattamansa seura on luisussa alaspäin? Itkeä hiljaa tyynyynsä?

   Varmaan siellä on kovia ammattilaisia päättävässä roolissa Arsenalissa, mutta silti ihmetyttää miksi tämä kyntäminen sitten aina vaan jatkuu. Milloin menee alkukausi reisille, milloin kevät. Pokaalista taistellaan loppuun asti aniharvoin. Pelkkää budjettia kun katsoo, niin aivan liian harvoin. Eikö tähän suhteeseen muka saa kuulua mitään kaksisuuntaisuutta?

  • Minun tekstit on kyllä täyttä sarkasmia…
   Näen erittäin mielelläni jo keväällä uuden Arsenalin valmentajan ilmoittavan joukkueen tavoitteista, jotka olisivat tylysti kovempia ja uskottavampia kuin joku wengerin pokaali.

   • Tukeudun osittain myös ulkomaisiin saitteihin ja suomen FB-sivustoon, jossa on vilkas keskustelu väärin kannattamisesta. Yllätyin kyllä vankasta tuesta, oikeastaan tänä keväänähän on jo taivas pudonnut niskaan. FA cupin mahdollinen voitto ei isoa kuvaa enää muuta.

 11. Aika kakspiippunen juttu kyllä,kyllähän wengerillä taktiikoissa selviä puutteita tuntuu olevan tänä päivänä,päätä hakataan jatkuvasti seinään joka jeesuksen pelissä ja tehdään peli vastustajalle helpoksi.sekä en tiedä meneekö myös jatkuvat loukkaantumiset miehen piikkiin vai mistä ne johtunee…mutta kumma kyllä useat pelaajat(myös entiset)tuntuvat liputtavan wengerin jatkon puolesta,ja eikös wenger nimenomaan saanut özilin taivuteltua meille pelaamaan.mutta kyllä isoja muutoksia seurassa tarvittaisiin,mm.tuo villen mainitsema palkkarakenne on aivan perseestä,samoin lippujen hinnat etenkin jos ja kun stadion alkaa olla maksettu,mutta kai sitä ihmettä on turha odottaa,valioliigan kalleimmat liput kai ja silti fanit ei saa vastinetta rahoilleen,kun wenger luottaa sokeasti ideologiaansa kasvattaa junnuja edustukseen,ei pidä enkä haluakaan mitään cityn tai chelsean mallia mutta välillä voi faneille osoittaa jonkinlaista kunnianhimoa,en tiedä olisko özilin osto merkki tulevasta,mene ja tiedä onko jäärä muuttamassa tapojaan kun ei nykyinen malli toimi.itse olen pitkään wengeriä ihaillut mutta ehkä viimein voisin myöntää että ei se vaihtelu tekis pahaa mutta en silti olisi maatani myymässä vaikka jäärä jäisikin,jotenkin tuo özilin diili laitto miettimään et voiko se wenger muuttaa tyyliä?

  • Kyllähän nämä mukavuudenhaluiset surffailijat liputtavat Wenkun puolesta kun kaikilla on kivaa ja (ylisuuri) palkka juoksee vaikka perseilisit kentällä kuinka härskisti tahansa.

   • Harvoinpa istuvaa valmentajaa pelaajat julkisesti arvostelevat. Sehän tietäsi lähinnä itselle vaikeuksia. Özil: totta kai hän sanoo noin. Ketä tahansa pelaajaa hivelisi, jos hänestä olisi maksettu 50 miljoonaa. Kyllä mäkin kehuisin Wengerin maasta taivaaseen pienemmästäkin summasta, esim. 49 miljoonasta.

 12. Ja tietty saa itse sitten kovaa palkkaa. Mä voisin suostua jopa alle 100 000 punnan viikkopalkkaan.

 13. Ah, liian herkullista jättää huomiotta tällaista nannaa Daily Starilta:

  Arsenal make solid offer for Rubin Kazan striker
  ARSENAL are set to duke it out with Italian giants AC Milan over the signature of Rubin Kazan striker Sardar Azmoun.

  Juuri sitä mitä tarvittiinkin tähän saumaan. Kiitos Arsenalin PR-osasto (Hill-Wood jätti DS:n puhelinnumeron).

  Ensi kaudella Joel Campbell, Azmoun ja se sveitsiläispoika dominoivat valioliigan puolustuksia ja Sanogo tietysti ykköspyssynä.

 14. Saas muuten nähdä, tuleeko tänä keväänä edes St. Totteringham’s Dayta. Tod.näk. piste-ero nyt viisi.

 15. On kyllä pirun huonoja tehoja kaikilla kärjillä valiossa lukuunottamatta Poolin kaksikkoa. Vain Aguerolla on alibina vahva loukkaantumiskierre. Eipä noi ”kehutun” Adebayorin maalimäärätkään huimaa, vaikka taas vaihteeksi osuikin liigan huonointa tiimiä vastaan. Negredon 9 maalia on aikamoinen vitsi tuon joukkueen keskellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s