Wenger – kyllä vai ei?

Eilisen kommenteista tämä ajatus tuli mieleen, joten tehdään tämän päivän päivitys eri tavalla kuin yleensä. Nostetaan se suurin kissa pöydälle, aihe joka jakaa valitettavasti kannattajakunnan kahtia ja aiheuttaa melkoisia ristiriitoja. Kyseessä on tietenkin Arsene Wenger. Tänään ei luvassa mitään muuta kuin yksi kysymys teille lukijoille, joka kertoo suomalaisten kannattajien tai ainakin tätä blogia lukevien mielipiteen. Kyllä tai ei vastaus riittää, mutta perustelut ovat toki enemmän kuin tervetulleita.

Haluatko Arsene Wengerin jatkavan managerina myös ensi kaudella?

a)    kyllä

b)    en

Mainokset

52 thoughts on “Wenger – kyllä vai ei?

 1. Ei. Kiitos ja kumarrus todelliselle Arsu-legendalle mutta aika ajaa vääjäämättä ohi.. On uusien tuulien aika

 2. a).Kyllä.
  1-2 kautta vielä,kesällä kunnon hyökkääjä sisään ja mestaruuden jälkeen eläkkeelle viskinenän tapaan.
  Mutta ,jos ei tule 4.sijaa eikä FA-cuppia niin sitten Wenger sais siirtyä eläkeputkeen jo tämän kauden jälkeen.

  • Siis mikä tuossa 4. sijassa on oikeasti se pointti?
   Vuodesta toiseen?
   Ehkä lepään hetkisen…

 3. Ei. 8 vuotta, 10 kuukautta ja 20 päivää ilman pokaalia ei ole hyväksyttävää käytössä oleviin resursseihin nähden. Hienoa työtä wenger on tehnyt valtaosan ajastaan arsenalissa, mutta en usko wengerin johdolla tulevan liigamestaruutta enää koskaan. Wengerin palkalla pitäis olla helppo houkutella huippukoutsi korvaajaksi.

 4. B. Silläkin uhalla että suunta hetkellisesti olis alaspäin. Jengin aika saada asenne ja sydän taas mukaan peliin. Wenger ei siinä roolissa ole enää kartalla.

 5. b) En.

  Arsene Wenger on ollut Arsenalissa jo pitkään ja tehnyt erittäin hienoja asioita joukkueen hyväksi, mutta nyt hänen aikansa alkaa olla ohi. Arsenal tarvitsee muutoksia niin pelillisesti kuin seuran sisällä ja Wengerin vanhat ajattelumallit sekä jääräpäisyys eivät tätä asiaa auta.

 6. B) Kunnioitettavasta urasta huolimatta: Ulos.

  Perusteluna jo vuosia jatkunut saamattomuus sekä päättämättömyys ja viime vuosina kyse näyttäisi olevan myös valmentajan osaamattomuudesta.

  Nykyisin koko joukkue ja manageri näyttävät niin väsyneiltä ja alistuneilta, tuntuu että myös ko. yhteistyön mahdollisuudet olisi kulutettu loppuun. Voittavaksi joukkueeksi kasvaminen ei tule mielestäni enää onnistumaan Wengerin johdolla. Muutokset olisi pitänyt tehdä paljon aikaisemmin. Aika jatkaa matkaa, mutta eri suuntiin.

 7. B. Ja ei ole sidoksissa loppukauden menestykseen.

  Edellisessä viestiketjussa aina niin oivaltava ogee-jotakin kritisoi kekkosvertaustani. Ja ihan syystä. En täsmentänyt, että en tarkoittanut Kekkosen viimeisiä aikoja, vaan edellisiä vaaleja, joissa hänet vielä valittiin. Ei ollut enää silloinkaan täydessä terässä. Alatyylisen kommentin (enkä nyt tarkoita omaani, vaikka sekin sellaiseksi voitaisiin tulkita) johdosta pidän jälleen viikon paussin.

 8. En ole aiemmin tänne mitään kommentoinut, vaatinee jonkin sortin käyttäjätunnusta? Liityin FinnGoonereihin virallisesti vasta vähän aikaa sitten, vaikka seuraa olen koko nuoren ikäni seurannut.
  No, joka tapauksessa. Vastaus kysymykseen: b.
  Wenger on pitkään nauttinut luottamustani, ehkä jopa liian pitkään. Jälleen kerran erehdyin uskomaan, kun vielä kärkisijoista taisteltiin, että josko se nyt tällä kaudella. Oli kehitystä, otettiin rutiinivoittoja heikommista joukkueista ja diipadaapa. No, jälleen nähtiin se jo niin tutuksi tullut romahdus ja taistelu sieniliigan karsintapaikasta. Mikään ei siis todellisuudessa ole muuttunut. Kammottavia tuloksia etenkin vieraskentällä ja kuten tässäkin blogissa on moneen kertaan todettu, muutoksia ei tehdä. Ne ovat nimenomaan ne muutosten tuulet joita seura nyt kaipaa.
  Olen aina pitänyt Wengeristä, paljon. Joku voisi ihmetellä ja kysyä miksi, ja varmaan ihmetteleekin. Ihmettelen välillä itsekin. Mitta on kuitenkin täyttynyt, Özilin hankinta kesällä herätti taas uskottavuutta, mutta se sammui kyllä viimeistään tammikuun siirtoikkunan farssiin. Tällöin olisi parilla nappihankinnalla voitu olla tosissaan taistelemassa mestaruudesta.
  En halua lähteä arvailemaan, saammeko uuden managerin vai kirjoitetaanko Wengerille jatkosopimus. Vaihtoehto a tässä kyselyssä olisi mielestäni kuitenkin idiotismia.
  Toivon, että pokaaliton putkemme katkeaa tänä keväänä FA-cupin muodossa. Se olisi oiva lopetus managerille, joka kaikesta huolimatta on jokaisen Goonerin sydämessä tavalla tai toisella.

 9. En.

  Muurinen,malinen, aivan sama vaikka moyes. Kunhan yksi mies ei mene ylimuiden. Wenger voi sitten kirjassaan paljastaa oliko kaikki kiinni vain johtoportaasta !

 10. B) ulos. Tuli, näki ja voitti. Mutta aivan liian monta vuotta on taaperrettu ilman pystiä, suppealle pelaajamateriaalilla ja huonolla taktiikalla/miehityksellä. Myi vielä RVP:n munaan!anteeksi antamatonta

 11. Päivän aiheen vierestä: Miksi liigan ja fa-cupin tulevia pelejä on merkitty alkavaksi 7 minsaa yli tasatunnin tai puolen?

 12. En. Argumentteja on useita, mutta päällimmäisenä jo vuosia kestänyt kyvyttömyys voittaa huippujoukkueita. Ryssityt siirtoikkunat, pelin hitaus, kevään romahdukset jne.

  FA-cupin voitto (jos näin käy) olis hieno piste Wengerin uralleensa Arsenalissa.

 13. En helvetissä. Arsene on menettänyt otteensa todellisuuten jo kauan aikaa sitten ja nyt siitä kärsii koko seura ja eniten ärsyttää nämä aivopestyt fanit, jotka ovat sisäistäneet tämän nelossija-pokaalin riittävyyden.

 14. a) Kyllä

  Aivopestynä lampaana uskon viime vuonna tapahtuneen kehityksen jatkuvan ensi kaudella, varsinkin kun kesät voidaan käyttää nykyään joukkueen vahvistamiseen.

 15. b) ei. Siitä huolimatta olen huomenna 100% joukkueen takana!

  She wore, She wore,
  She wore a yellow ribbon,
  She wore a yellow ribbon in the merry month of May,
  And when, I asked, Oh why she wore that ribbon,
  She said its for the Arsenal and we’re going to Wembley, Wembley, Wembley,
  We’re the famous Arsenal and we’re going Wembley

  😉

  • Perustellaan nyt omaa näkemystä sillä tavalla, että Wenger on kiistatta yksi parhaista ellei paras manageri Arsenalin historiassa. Valitettavasti viimeiset 8 -vuotta on ollut melkoista matalalentoa joka aiheuttanut kunnioituksen häviämisen Wengeriä kohtaan. Jos Wenger nyt poistuisi voisi vanhat meriitit joskus painaa senverran, että Ranskalainen saisi ansaitsemansa arvostuksen. Jos taas meno jatkuu tälläisenä, niin Wenger tullaan muistamaan miehenä, joka tuhosi hienon joukkueen, jota oli itse mukana rakentamassa.

   • Siitä ei nyt pitäisi olla kysymystä kuka on paras manageri Arsenalin historiassa! Wenger on saavuttanut eniten pokaaleja, ollut pisimpään valmentajana ja nostanut Arsenalin todelliseksi suurseuraksi! Toki arvostus on hiipunut pokaalittoman jakson aikana ja tullaan varmasti muistamaan yhtälailla kuin menestysjaksokin!
    Mennään aika metsään jos ajatellaan että Wenger on jotain tuhoamassa, ollaan liigassa kumminkin neljäntenä vaikka onkin aika kriisi päällä seurassa ja ei joukkue silti ole koskaan romahtanut täydellisesti pitkäksi aikaa ja en usko että nytkään romahtaa vaan tästä noustaan ainakin jollekkin tasolle ja kausi päätetään paremmissa merkeissä kuin nyt!

    Vastaus kysymykseen:
    Riippuen vaihtoehdoista Wengerin tilalle koska mielestäni ei kannata vaihtaa pelkän vaihtamisen ilosta ja tällä hetkellä esim. Guardiola, Klopp, Simeone eivät ole saatavissa ja Arsenalin tulevan valmentajan pitäisi olla huippuvalmentaja joka on näyttänyt kykyjään!
    Joten vastaus:
    A

 16. B) En.

  Intohimoa ja uusia taktisia sekä kuntovalmennuksen tuulia kaivataan. Jos nyt ei tule nelossijaakaan, niin uuden valmentajan myötä voi ei voisi tulla enää edes mitään merkittävää pudotusta. FA cup olisi Wengerille kohtuullinen, ehkä koko uraa peilaten vähän laimea läksiäislahja, mutta en näe mitään mahdollisuuksia Wengerilla kaapia kovempaakaan pokaalia Arsenalissa.

 17. B
  Nyt on jonkun muun aika koittaa lammaslauman luotsausta. Wenger on tehnyt aikoinaan hienoa työtä mutta enough is enough! Toivon kuitenkin, että voitamme huomisen pelin ja selviytyisimme 4 parhaan joukkoon liigassa.

 18. Gallupin ensi tuloksetkin vakuuttavat, että tänne on kerätty Suomen gooneristien ”negativistit”. Ne posetiivarit on sitten Facessa tai jossain muualla.

 19. Kun allekirjoittanut (tai kuten nokkelimmat epäilemättä haluaisivat ilman täsmennystä huomauttaa, yllekirjoittanut) nelisen vuotta takaperin oli vastuussa blogin päivittäisestä ylläpidosta, muistan Villen tänään esittämän kysymyksen olleen jo tuolloin agendalla. Tai kysymyshän on tavallaan agendalla 24/7, mutta jo tuolloin elettiin uskaltaisinko sanoa niin epätoivoisia – tai epätietoisia – aikoja, että kysymys oli niin relevantti, että siitä oli tarpeen järjestää ’kansanäänestys’.

  En teistä muista tiedä, mutta minusta se on.. Tässä kohtaa pitäisi olla korkeakoulutettu löytämään täysin oikea termi kuvaamaan tunnetilaani, mutta yhtä kaikki en ole, eli ..minusta se on surullista.

  Hetkinen, tilanne on lähes pysäyttävä kokemus. Suljen silmäni toviksi, mietin sen hetken omaa elämääni ja muistelen mitä ihmettä silloin tapahtui? Pysäyttävä kokemus siksi, että tässä muistamattomana oman elämän kiemuroista, koen jonkin sortin apatiaa mitä tulee samaisen ajanjakson tapahtumiin elämäni Punavalkoisessa sektorissa.

  Käsitys ajankulusta hämärtyy.

  Olipa Ville v*tun piristävä kysymys viikonlopun kynnyksellä, haha! Niin, tunsin kaiketi vain pakottavaa tarvetta purkaa julkisesti ihottumaa aiheuttavaa hämmennystäni tilanteesta, missä kaksi yhdessä ja samassa ihmiskehossa elävää elämää joutuvat törmäyskurssille pahemman kerran.

  On hämärän peitossa muistikuvat siviilielämästä noin neljän vuoden takaa, mutta Punavalkoinen EKG:ni piirtyy yhä tasaisenpana viivana.

  Ettei tapani ja tyylini tunteville herää turhia pohdiskeluja, siirrän kahvikupin syrjään tässä kohtaa, on aika istahtaa sohvalle Jalon ystäväni seuraan. H*lvetti, toivottavasti Jalo ystäväni on kutsunut tällä kertaa lisää tuttavia kinkeripiiriin.

 20. b) en
  Kiitos ja kumarrus menneistä vuosista ja hienoista hetkistä mut aika on vaan ajanut AW,n ohi kun ei ole näköjään kykyä/halua uusia ”pelikirjaansa” ajan mukaiseksi .

  Kukaan valmentaja ei ole suurempi kuin SEURA..

 21. A) Kyllä. 1-2 vuoden soppari. Mun mielestä Wenger on ansainnut uuden sopparin, Viime kaudesta joukkue paransi hieman ja jos fa cupista tulee voitto (toivottavasti vaikeimman kautta), niin se taas yhtenäistää ja kasvattaa joukkuetta. Minun mielestä se ettei viime kesänä kukaan runkopelaajista lähtenyt muihin maisemiin oli tärkeä asia tämän kauden hyvälle alulle ja özilin osto antoi todisteen siitä että raha-asiat rupeaa olemaan pikkuhiljaa kohdillaan. Voitto cupista ja vahva lopetus kaudelle antaa taas lisäpotkua joukkueelle ja uskoa ensi kautta ajatellen. Mutta huomenna pitäisi ensi voittaa Wigan ennen kuin voidaan puhua mistään pokaalista.

  • En usko tähän cupin lisäpotkuun yhtään, varsinkin kun cupin lopussa on vain heikkoja vastustajia. Liigan murskatappiot painaa edelleen kärkimatseissa syksyllä pahana tärinänä, ainakin Wengerin kanssa. Wengerin paha tapa on jumittua näihin alistussuhteisiin tiettyjen seurojen kanssa, eikä eroon rimpuilu tunnu onnistuvan kuin vuosikausien työllä. Onko nyt sitten pahoja peikkoja, mitä, Stoken, Manun, Cityn, Chelsean, ehkäpä Poolin kanssakin, ainakin Anfieldilla? Melko varmaa Wengerin kanssa käydä häviämässä jotain 4/5 noista vieraspeleistä ja Manua ja Mourinhoa nyt ei voiteta edes kotona.

 22. kyllä, jos ja kun fa cuppi tulee, jos taas ei tulis, ni sit en enää oikeesti tiedä itsekään. noi kommentit aivopestyistä kannattajista on kyl vitun upeita…huhhuh. no sama se mulle.
  ei hitto mä odotan sitä blogia ja kommentteja jos se fa pokaali nyt vaan tulis.

  ”En usko tähän cupin lisäpotkuun yhtään, varsinkin kun cupin lopussa on vain heikkoja vastustajia”…..jne (loppu teksti)
  siis mitä vittua? suorastaan neroutta…..
  mikä jengi nyt ois ikinä saanu pokaalin jälkeen hyviä fiboja? no ei vittu kukaan.

  • Hyviä fiboja, kyllä. Mutta mitä helvettiä jonkun Sheffield Unitedin hakkaaminen finaalissa auttaa esim. krooniseen Mourinho-kammoon? Ei yhtään mitään. Arsenalin ongelma on tällä hetkellä vain ja ainoastaan huippumatsit, eikä niissä tule läpimurtoa ennen kuin alkaa ne vastustajat kaatumaan. Siihen ei Wengerillä ole mitään lääkkeitä, epäilen auttaisiko edes 100M törsääminen (ei tule tapahtumaan).

   • no joo, ymmärsin pointin. kunhan louksuttelin….
    aaarghh, voi helvetinperkele et mä vihaan noita ainaisia loukkaantumisia, uskon edelleen et oltais oltu tänävuonna lähellä, ja niin aivopesty olen, että niitä pääosin syytän. alkukaudesta näki jotain sellaista tässä touhussa, mitä ei oo hetkeen ollut ja silloin jo kirjoitin, että tätä ei voi pilata mikään muu kun loukkaantumiset.

  • ”Mä kyllä tiedän, te nauratte.
   Naura vaan, jos osaat.
   Naura lujaa, huuda sika!
   Joskus huomaat, missä vika.”
   (Popeda, Hullut koirat)

   Diaby tulee vielä 🙂

 23. ”Kun yö saapui kylään ja varjot tummentui,
  niin kaikki mönkiäiset yhteen kokoontui.”
  (Popeda, Mönkiäislaulu)

  Toivottavasti tässä nyt ei ole kyse mistään muusta kuin viimeisestä kokoontumisesta. Diaby lopullisesti ULOS!!!! Kiitos!

 24. KYLLÄ.

  Wenger tuo Arsenalin fanittamiseen niin paljon lisää viihdearvoa, että jokaisen lehdistötilaisuuden seuraaminen on kertakaikkinen ilo.

  Todellinen fani ei halua pokaaleja vaan haluaa viihtyä rakastamansa seuran parissa. Ilman Wengeriä se ei ole mahdollista.

 25. B

  Samat pelin ongelmakohdat kausi kauden jälkeen: Koko joukkueen kuriton palloton pelaaminen & samanaikaisesti korkean linjan pelaaminen (mahdoton yhtälö), erikoistilannepelaaminen (mol. päihin!), ammottava aukko toppareiden edessä (kk:n pohjan pelaajan ”puuttuminen” Vieiran lähdön jälkeen).

  Summasummaarum: Yleinen nai’ivius, ylimielisyys ulkopuolisiin näkemyksiin, yksinvaltius (Wenger).

  We don’t need Fabregas because we got Özil… Täh??

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s