Diaby teki paluun reserveissä, Sagnan jatko mahdollinen ja siirtohuhut jo vauhdissa

Tänään mennään suhteellisen nopealla päivityksellä. Arsenal aiheiset uutiset on tullut suurin piirtein selattua läpi ja mitään täysin mullistavia ei näytä tapahtuneen.

Eilisessä reservien tai viralliselta nimeltään alle 21-vuotiaiden ottelussa Diaby teki paluun kentille yli vuoden tauon jälkeen. 45 minuuttia alle ranskalaiselle ja mistään uudesta loukkaantumisesta ei ainakaan ole heti kuulunut mitään. Tosin tuskin kukaan seurassa edes kehtaisi sitä julkistaa jos näin olisi taas tapahtunut.

Reservit hävisivät Chelsealle ja kuten eilisissä kommenteissa tuli jo esille tämä tarkoittaa tippumista ensi kaudeksi alempaan sarjaan. En ole tarkistanut meneekö homma todella noin, mutta paljon mahdollista, kun sarjasijoitus on kolmanneksi viimeinen. Jos työsarkaa on ykkösjoukkueen palauttamisessa menestyväksi, niin on sitä myös toden teolla junnujen puolella. Jonker apulaisineen saa todella tehdä kunnolla muutoksia, jotta tulevaisuudessa myös ykkösjoukkue pääsisi edes muutaman vuoden välein hyötymään oman akatemian kasvateista edes rotaatiopelaajien muodossa.

B*rcan pelaajasiirto tai pikemminkin ostokielto on kumottu, kuten olettaa saattoi. FIFA ja UEFA ovat täysiä vitsejä, mutta mikään edellä mainituista ei tietenkään tule suurimmalle osalle lajia seuraavia minään yllätyksenä. Voimme siis ensi kesänäkin odottaa B*rcan lähestyvän jotain meidän pelaajaa perinteisellä taktiikalla jos vain joku pelaajistamme vielä kelpaa katalaaneille.

Sagnan huhutaan olevan vastoin aiempia odotuksia lähellä jatkospimusta, mutta valitettavasti lähde on todella heikko. Henkilökohtaisesti olen pitkään pitänyt ranskalaisen lähtöä todennäköisimpinä vaihtoehtona ja mikään ei ole muuttunut. Pitäisin kuitenkin mielelläni Sagnan joukkueessa. Hyökkäyssuuntaan roolia tulisi kuitenkin pienentää, mutta edelleen puolustussuuntaan mies on yksi parhaista omalla paikallaan. Lisäksi monikäyttöisyys etenkin topparin tontin suhteen on valtaisa etu. Alkukausi osoitti, että Sagna pystyy hoitamaan kolmos- tai nelostopparin paikkaa aivan riittävällä tasolla. Tietysti rooli ei pitäisi olla avauksen oikea pakki ja samaan aikaan joukkueen kolmos- tai edes nelostoppari, mutta mahdollisesti tulevaisuudessa peliaikaa saattaa tulla enemmänkin juuri topparin paikalla.

Siirtohuhuja tuntuu liikkuvan päivä päivältä yhä enemmän, vaikka kausi on vielä kesken lähes kuukauden verran, jopa enemmän jos lasketaan Mestareiden liigan finaali mukaan, vaikka se ei meitä millään tavalla kosketakaan.

Siirtohuhuihin en kuitenkaan aio mennä yhtään enempää vielä tässä vaiheessa. Aikaa sille on koko kesä jos blogi on tuolloin vielä hengissä. Ja suurin syy on haluttomuuteen kommentoida siirtoja on se, että niin kauan kuin Wenger jatkaa managerina ei tunnelin päässä ole valoa siirtojen suhteen yhtään enempää kuin tähänkään asti viimeisen vuosikymmenen aikana. Wengerin jatkaessa pystyn jo näkemään taas kerran selitykset MM-kisoista, kohonneista hinnoista, maailman huonosta taloustilanteesta, siitä kuinka parempia pelaajia ei vain yksinkertaisesti ole saatavilla jne.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s