Nelossijapokaali varmistettu jo ennen ottelun alkua

Manchester City otti melko odotetun voiton, vaikka ei Everton mitenkään helposti kaatunut. Mestaruus näyttää siis vahvasti kuitenkin loppujen lopuksi olevan matkalla Manchesterin siniselle puolelle. Toki tämän kauden mestaruustaistelussa on nähty niin monta käännettä, että edelleenkään täysin varma asiasta ei voi olla. Kuitenkin Cityn kotivoitot Aston Villasta ja West Hamista ovat ainakin ennakkoon todennäköisiä.

Emme tippuneet tälläkään kaudella neljän joukosta, mutta sen ei pitäisi olla se kysymys tai edes keskusteltava asia. Managerin tavoitteiden ja seuran kunnianhimon pitäisi olla korkeammalla kuin nelossijassa. Edes kakkossija ei olisi riittävä, vaikka tästäkin managerimme jo vuosia sitten ehti sanomaan, että ottaisi sen jos sitä tarjottaisiin seuraavaksi 20 vuodeksi.

Hente sanoi tämän hyvin, kun puhuimme eilen. Olisi ollut paljon parempi jos viimeisen yhdeksän vuoden aikana palkintokaappiin olisi tullut muutamia pokaaleita eri kilpailuista, vaikka jonain vuosina vastapainoksi se sitten olisi tarkoittanut sijoittumista liigassa neljän sakin ulkopuolelle. Jonain vuonna vaikka kahdeksas tai jotain vastaavaa jos taas toisella kaudella olisimme voittaneet jonkin oikean pokaalin. Tulosurheilusta puhuttaessa se on vain niin, että voittajat muistetaan. Edes hopeasijalle jäänyttä ei muisteta mitenkään puhumattakaan nelossijasta.

Tänään on kyseessä pelipäivä, mutta eilisen tuloksen myötä ottelusta lähti viimeinenkin merkitys. Toki nelossijaa mahtavana saavutuksena pitävät voivat jäädä juhlimaan sitä ottelun päätyttyä, kun joukkue tekee perinteisen kierroksen stadionin ympäri ottelun päätyttyä. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin aivan valtavasti kannattajia ei tuota spektaakkelia jää todistamaan.

Kokoonpanoa tai peliä oikeastaan muutenkaan ei kovin syvällisesti jaksa alkaa miettiä. Avauksesta ja ylipäätään kokoonpanosta sen verran, että ne pelaajat, joilla on jotain pientäkään loukkaantumista tai vaaraa sellaisesta pitäisi suosiolla jättää katsomon puolelle. Ei ole mitään järkeä ottaa yhtäkään tarpeetonta ja äärimmäisen typerää riskiä täysin merkityksettömässä ottelussa. Tärkein jäljellä oleva asia kaudesta on FA Cupin finaali ja sen täytyy olla etusijalla kaikissa valinnoissa.

Yleisesti ottaen odotan kuitenkin pelin kulkevan hyvin ja meidän ottavan selvän kotivoiton. Tämä ainoastaan siitä yksinkertaisesta syystä, että mitään pelattavaa ja sitä kautta paineita ei ole enää jäljellä ottelussa. Oikeastaan ainut toive päivän otteluun on, että yhtään loukkaantumista ei tulisi, ei ainakaan tärkeille ja cupin finaalissa todennäköisesti esiintyville pelaajille.

COME ON YOU GUNNERS!

Mainokset

26 thoughts on “Nelossijapokaali varmistettu jo ennen ottelun alkua

 1. Eliset tulokset oli vähän liian sopivia, panos meni matsista täysin. Arsenal voi teoriassa ohittaa Chelsean ja WBA voi teoriassa vielä pudota, mutta kumpikaan ei toteudu ja kaikki suhtautuvat asiaan siten.

  Päivän katkerat naurut tarjosi tähän saumaan Mirror, joka tuo ikinuorta Rio Ferdinandia Arsenaliin. Sepä olisikin kaappaus.

 2. Hyvä kirjoitus jälleen kerran. Mitään panosta ei näissä kahdessa liiga pelissä enään ole.
  Ferdinand olisi jatkumo wengerin tavalla myydä joukkueen kovin kärki manuun ja tuoda sieltä joukkueen paskin puolustaja. Onneksi lähde on tasoa vitsi, mutta saatinhan me kim gay kälströmkin

 3. Ramseyllä pientä reisivaivaa/lepuutusta eli ei pelaa. Muuten aika lailla parhailla mahdollisilla mennään. Myyttinen Diaby penkillä, onkohan vuorossa tänään cameo kentällä ja kannattajien hyvästely, jos on lähdössä kesällä?

 4. Lähinnä kahdessa viimeisessä pelissä on mahdollisuus Poldilla ja Girolla kaunistella teholukemiaan paineettomissa peleissä. Puolustuksen kunnia on jo viety, mutta hyökkääjien henkilökohtaiset statsit jäävät jossain määrin elämään, ainakin näissä ikuisissa nettiväittelyissä, eikä kukaan enää muista tuliko ne maalit tärkeissä vai höntsäpeleissä.

 5. Onhan tää erikoinen tilanne, kun sarjapelissä ei ole käytännössä panosta. Kas, maali! Tai onhan teoreettiset mahkut ohittaa chelski, mut niin hyvää munkkia ei nyt kuitenkaan.

 6. Seitsemästä edellisestä kaudesta kolmessa on paras Arsenalin maalintekijä tehnyt enemmän maaleja kuin Giro. Ja patongilla on edelleen pieni sauma päästä tasoihin van Persien heikomman kauden kanssa (18 2010-11). Sitä edeltävästi olikin Henryn taholta koreaa luettevaa nuo tilastot, vain miehen viimeinen kausi oli heikompi. Näitä pokaalittomia vuosia yhdistääkin suunnitellun ykköspyssyn vaisut tehot, vain kolme kunnon kautta eli Henryltä, Adebayorilta ja van Persieltä kultakin yksi 24-30 maalin kausi. Suuri yksinkertaistus ja todenmukaisempaa on arvostella laiturien ja keskikentän heikkoja tehoja vs. esim. City, mutta voi asiaa näin Pool-tyylisestikin sankarikärkien kauttakin tarkastella.

 7. Eilenhän Taivainen jutteli, että Micah Richards menossa Pooliin eli ottaa palkanalennuksen. Miksei Wengeriä kiinnosta, vahva pakki vähän samanlaisilla ominaisuuksilla ja heikkouksilla kuin Sagna?

 8. Virkkunen vois painua v…tuun selostuskopista. Jatkuvaa paskanjauhantaa ja kruununa Özil: Mitähän Mesut miettii? Haluaisiko vielä olla valkoisessa paidassa? Voi saatana mitä paskaa! Fysiot haukuttu, Wenger sitä Wenger tätä, Sagnasagnasagna, Arteta on ihan hyvä jne. Haista Virkkunen pitkä paska.

  • HAhahaha, oletko tosissasi? Ei jumaliste. Virkkunenhan juuri puhuu Arsenalisesti realistisesti ja on hyvin perillä Arsenal maailmasta (siitä syystä hän onkin tainnut selostaa melkein jokaisen Arsenalin pelin). Virkkunen on selvästi lueskellut eri fani-saitteja kun tietää niin hyvin Goonereiden joukossa valitsevista erilaisista mielipiteistä.

   Tietenkin se on vaan todellista faniutta jos katsoo/kuuntelee liian punavalkoisilla-kiikareilla selostuksia, mutta kaikki mitä Virkkunen sanoi niin olen ainakin täysin joka sanasta samaa mieltä! Mutta toki mielipiteitä on eriäviä. Silti ”haista vittu Virkkunen” – purkaukset ovat aika yliampuvia mielestäni.

   • Arsenalisesti ja realistisesti Virkkunen ymmärtää vain espanjan kuplaliigaa,hänelle on suurta kärsimystä selostaa valioliigaa ja sen kyllä kuulee ….hoovee Virkkunen !!!

  • Oli kai pakko ottaa kapteeni Vermaelen johtamaan pelin jälkeistä kunniakierrosta kannattajille.

 9. Kaksi kertaa invicibles-kauden jälkeen tullut enemmän pisteitä kuin tällä kaudella, lähin 2007-08. Eli ei tulevan kesän Wengerin eteenpäin on menty -puheet aivan täysin katetta vailla ole, varsinkin koska cup-voitto tulee.

 10. Hiukan alkoi närästää jo siirtoikkunakin, kun tällaista Loic Remyä aletaan tarjota. Tietenkin lehdistö innostui, kun mies istui happamena ”viran puolesta” näköisenä Emiraateilla. Ei ole kyllä eteenpäinmenoa yhtään Giroon, paitsi satasen sileällä. Totta kai ok, jos joku varsinainen ykköskärki tulee lisäksi, mutta aika masentava ajatus kilpailu peliajasta kolmikolle Sanogo, Giroud ja Remy.

 11. Neljäs sija sit varmistui lopullisesti, kun Chelsea nyhjäsi 0-0:n. Ellei Chelski häviä viimeistä matsia about 10-0 ja me voiteta 9-0.

 12. Todennäköisesti keskiviikkona varmistuu myös Norwichin putoaminen maalierolla. Eli päätöspäivänä ei paljon muuta merkityksellistä rarkaistavaa kuin mestarin nimi. Tosin sekin voi ratketa jo ennen, jos Pulis yllättää Poolin ja City hoitaa rästipelinsä.

 13. Olipahan höntsämatsi , paras anti ettei ketään näyttänyt särkyvän . Toivottavasti Rambon kohdalla on kyse vain lievästä vammasta ja varotoimenpiteestä
  Pari-kolme pelaajaa nähtävästi pelasi viimeisen pelinsä grovella tykkipaidassa .Toivottavasti ei enää nähdä Sagnaa siellä vihulaispaidassa…

  Kyllä oli tällä kaudella otettavissa enemmän kuin nelossija , viddu .
  Cup-voittoa sit juhlin mut wengertrophysta ei jaksa innostua.

 14. Jokainen voi olla vapaasti Virkkusen kanssa ihanan samaa mieltä ja ei tee goonerista sen parempaa tai huonompaa. Minä en ole Virkkusen kanssa samaa mieltä. Virkkunen on anti-Arsenal ja oli eiliseenkin peliin koonnut pelkästään Arsenal-negailua.

  Tuo loukkaantumisten yhdistäminen fysioidemme ja lekureidemme ammattitaidottomuuteen on toimittajien (mm Virkkunen) rakentama höpöhöpö-myytti. Sori vaan Ville ja moni muu:) Ei meidän fysiotiimi ole sen ammattitaidottomampi tai ammattitaitoisempi kuin Cityn tai Chelsean vastaava. Chelsealle toki hävitään reilusti fysioiden habitusta ihmetellessä… Suurin syy loukkaantumisiimme on Wengerin lanseeraama yksi pelitapa ja se, että meiltä puuttuu Vieiran tyyppinen luunmurskaaja pehmeästä rosteristamme. Ei Flaminia kukaan pelkää niin kova sukittaja kuin onkin. Enemmän terästä kaivattaisiin keskikaistallemme. Lisäksi rosterimme kapeus pakotti esim Theon kentälle karvan liian aikaisin ja rest is history (yliaikaloukkaantuminen Spudeja vastaan). Ei Theoa tuolloinkaan määrännyt pelaamaan fysiotiimimme vaan Wenger. Tod.näk. fysioita konsultoituaan ja lopulta pakon edessä.

  Summasummaarum: Virkkunen ei tiedä mistään mitään. Luulee tietävänsä.

 15. Ihan pelkästä intohimosta jalkapalloon Virkkunen on omassa kastissaan verrattuna uneliaaseen innaseen tai juha ”tilasto” taivaiseen! Se mitä suustaan päästää voi olla joskus sitä sun tätä mutta fiilistä se luo enemmän ku muut yhteensä. Jos nyt kotimaisista selostajista puhutaan. Mutta mielipidejuttujahan nää toki on.

 16. Mun mielestä Virkkunen on helvetin hyvä. Kettuilee kaikille tasapuolisesti ja on hyvin pelin meningissä mukana. Lisäksi hänellä ei ole ärsyttäviä maneereita.

  • Nimenomaan! KYllä aika paljon tuli kehuja syksyllä meijän suuntaan, eikä siinä eilisessä pelissäkään ollu kaikki negatiivista. Erittäin hyvin ajan hermolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s