Hahaa Liverpool, Remy selitys ja Diabyn tilanne

Odottava tunnelma on Arsenal maailmassa päällä, ei niinkään viikonlopun ja Valioliigakauden päättävän Norwich vierailun suhteen, vaan ennen kaikkea puolentoista viikon päästä pelattavan cupin finaalin takia. Olisi mukava kuulla mikä on ennen kaikkea Ramseyn tilanne, sillä puhutaan joukkueen ehdottomasta avainpelaajasta. Yleensä hiljaisuus on huono ennusmerkki näissä loukkaantumisasioissa.

Meidän nelossijataistelu päättyi jo viime viikonloppuun, mutta mestaruustaistelu jatkui eilen ja oikeastaan myös loppui eilen, vaikka toki teoriassa Liverpoolilla on edelleen pienet mahdollisuudet. Rodgersin ryhmä suli täysin Selhurst Parkilla Crystal Palacen vieraana viimeisen reilun 10 minuutin aikana. 3-0 johto ja mahdollisuus laittaa Manchester Citylle vielä kunnolla painetta muuttui noin kahdeksassa minuutissa 3-3 tasapeliksi. Samalla tämä tarkoitti mestaruushaaveiden olevan lopullisesti ohi ellei City häviä toista peliä tai pelaa molempia jäljellä olevia otteluita tasan.

Henkilökohtaisesti en välitä suuremmin olisiko mestaruuden voittanut City, Liverpool vai Chelsea sen jälkeen, kun meidän odotetuttu romahdus tapahtui. Silti Liverpoolin totaalinen romahdus 10 ottelun voittoputken jälkeen pistää naurattamaan jossain määrin. Pienistä asioista on goonereiden nykypäivänä otettava ilo irti, kun oman joukkueen tai seuran toiminnassa ei pahemmin ole juhlittavaa lukuun ottamatta äärimmäisen harvinaista cupin finaalia tällä kaudella. Harvinaista siis kun puhutaan viimeisestä noin vuosikymmenestä.

Remyn sunnuntaisen Grovella paikalla olon syyksi on joidenkin lähteiden mukaan kerrottu Sagnan kutsu eli mies oli Sagnan vieraana. Voi hyvinkin pitää paikkansa jos pelaajat ovat tuttuja, tästä ei tosin ole mitään tietoa. Muuten vain Sagna on tuskin paras mahdollinen mies tällä hetkellä mainostamaan seuraa ulkopuolisille. Ei sen takia, että mies ei tuntisi seuraa oikeastaan parhaiten nykypelaajista, vaan miehen oman sopimustilanteen takia.

Tuskin Sagna nyt aivan kauheasti on tekemässä palveluksia uusien pelaajien hankkimisessa, kun siirtyy kesällä muualle sen takia, ettei saa haluamaansa palkankorotusta. Toki jos huhuttu 100 000 punnan viikkopalkkapyyntö pitää paikkansa on se hiukan korkea, mutta kun ottaa huomioon miehen pelanneen samalla palkalla koko seurassa olon ajan, niin tuo olisi siihen nähden täysin kohtuullista. Niin ja joidenkin huhujen mukaan Sagna valitsisi uuden seuransa Manchester Cityn ja Chelsean väliltä. Olisipa hienoa nähdä taas yksi meidän luottopelaaja pahimpien kilpailijoiden väreissä ensi kaudella..

Diaby sen sijaan antaa jo kommentteja kuinka toivoo pääsevänsä mukaan Ranskan kesän MM-kisamiehistöön. Toki sitä ennen varmaan pitäisi edes pelata pari minuuttia tälle kaudelle, mutta ei kannata välittää tuollaisista pienistä mitättömistä yksityiskohdista. Sitä paitsi todennäköisempää on Diabyn loukkaantuminen viikonloppuna Norwichia vastaan kuin selviäminen pelistä ilman uutta loukkaantumista.

Jos kuitenkin Diaby pelaisi viikonloppuna ja pysyisi kunnossa olisi tilanteessa parikin uhkakuvaa. Wenger saattaisi hyvinkin valita kultapoikansa FA Cupin finaalimiehistöön, ei ehkä avaukseen, mutta vähintään penkille viemään jonkun pelaajan paikan, joka todella vois auttaa joukkuetta. Toinen uhkakuva on, että Diaby pysyy kunnossa loppukauden ja muutaman harjoituspelin kesällä jotain amatöörijoukkueita vastaan ja tämän jälkeen Wenger tarjoaa miehelle uutta sopimusta, joka samalla tarkoittaa vahvistuksen jäävän ostamatta keskikentän pohjalle myös ensi kaudeksi.

Mainokset

One thought on “Hahaa Liverpool, Remy selitys ja Diabyn tilanne

  1. Semmoisia huhuja pukkaa, että Koscielny on tekemässä 2019 asti jatkosopimuksen. Lars Benderiä ei kiinnosta siirto. Ensi viikko on viisaampi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s