Jälleen törkeä korotus jäsenyyksien hintoihin ja Koscielnylle taas uusi sopimus

En tiedä onko muilla samanlainen olo, mutta edes reilun viikon päästä pelattava FA Cupin finaali ei oikein jaksa sytyttää tai toisin sanoen pysty pelastamaan tätä kautta ja ennen kaikkea seuran tilannetta ylipäätään. Ehkä se oikea tunnetila vielä löytyy mitä lähemmäksi päivämäärä 17.5 ja kellonaika 19:00 tulee.

Tällä hetkellä kautta ei voi kuin katsoa suurena pettymyksenä varsinkin liigan osalta, jossa oikeilla toimilla kesällä, tammikuussa sekä paremmilla ratkaisuilla muun muassa peluutuksen suhteen olisi tilanne voinut olla aivan toinen. Toki tässä ei ole muuta eroa viimeiseen vajaaseen vuosikymmeneen kuin, että muiden muutokset olisivat tarjonneet vähän normaalia paremman sauman menestykseen. Sekään ei vain enää auta meitä pääsemään edes lähelle.

Kausikorttien ja lippujen hintojen korotukset on ollut tiedossa jo puolisen vuotta, kun ne ilmoitettiin hyvissä ajoin asioiden mennessä vielä hyvin ja meidän ollessa sarjan piikkipaikalla. Samaan aikaan olisin odottanut Wengerin jatkosopimuksen julkaisua, mutta en kerta kaikkiaan käsitä miksei sitä tehty tuolloin jos jatko oli ja on kuitenkin tarkoitus jossain vaiheessa tehdä.

Nyt viimeisimpänä on julkaistu jäsenyyksien hintoihin myös korotuksia ensi kaudeksi. Noin 10 % lisää sekä Silver ja Red memberien hintoihin. Kuvottavaa toimintaa seuralta ja tämäkin osoittaa ainoan tavoitteen olevan pankkitilillä olevan rahamäärän maksimointi urheilullisesta menestyksestä ja kannattajista välittämättä.

Muutamia kymmeniä tuhansia tai maksimissaan pari sataatuhatta lisätuloja ei vaikuta mitenkään seuran budjettiin, vaan on pisara meressä, mutta silti kannattajilta on kerta toisensa jälkeen nyhdettävä kaikki mahdolliset punnat pois. H*lvetti, että on oksettavaa tämä seuran toiminta. Sitten perustellaan, että tämä on ainoastaan toinen korotus hintoihin viimeisen viiden vuoden aikana. No viimeisin korotus oli vain ”hiukan” suurempi. En tarkkoja summia muista, mutta puhuttiin kymmenistä prosenteista, jopa lähes 50 vai jopa ylikin eli aivan turha jeesustella kuinka korottaminen on perusteltua, kun sitä tehdään vain kaksi kertaa viidessä vuodessa.

Eipä tarvitse edes harkita, kuten ei ole tarvinnut vuosiin, ostaa mitään fanituotteita tai muutakaan seuran myymää tuotetta. Viimeiset vuodet ainoa pakollinen hankinta on ollut pääsylippu Grovelle, mutta jatkossa varmaan joutuu suosimaan entistä enemmän vieraspelejä jos ylipäätään tuota Wengerin johtamaa palloilua edes enää viitsii Englantiin asti lähteä katsomaan.

Tekisi mieli luopua jäsenyydestäkin, mutta sen jonottaminen oli yli 10 vuoden työ, joten sitä ei vain viitsi heittää hukkaan. Käyttöä voi kuitenkin olla taas tulevaisuudessa, kun kai tuo Wengerin aika jossain vaiheessa päättyy, vaikka siltä ei tällä hetkellä vaikutakaan. Samoin Kroenken soisi lähtevän viimeistään samalla ovenavauksella, sillä jenkki on todellinen omistajan irvikuva.

Ainut omaan silmääni osunut mainitsemisen arvoinen uutinen tältä päivältä on Koscielnyn lähellä oleva jatkosopimus. Toisaalta hyvä juttu, sillä puhutaan todella tärkeästä pelaajasta joukkueelle. Silti Koscielny teki vasta, oliko jopa viime kaudella, uuden sopimuksen, jota on jäljellä vielä yli kolme vuotta.

Tämä laittaa vähän miettimään, että oliko tämä taas paras paikka käyttää rahaa tai ennen kaikkea oikea ajankohta uusia sopimus? No Wenger käyttää mieluummin rahat nykyisten pelaajien palkankorotuksiin ja kasvattaa palkkabudjettia, kuin että ostaisi vahvistuksia. Tässä ei ole mitään uutta. Tämä oikein ruokkii tätä menestymättömyyden kulttuuria, kun jatkosopimus palkankorotuksella tulee automaattisesti, vaikka edellistä sopimusta on jäljellä vuosia. Ja viimeisellä en tarkoita mitenkään erityisesti Koscielnyn tapausta.

Mainokset

2 thoughts on “Jälleen törkeä korotus jäsenyyksien hintoihin ja Koscielnylle taas uusi sopimus

  1. Mielestäni tämä uusi trendi, jossa kun pelaaja nousee aiemman palkkatasonsa ylle, niin seura tarjoaa uuden rahakkaan sopimuksen eikä myydä Cityyn tai Barcelonaan on ihan hyvä asia.

  2. Joo, kyllähän tuo Kos-case vaikuttaa siltä, että pidetään tarjousten esittäjät loitolla. Esim. just Barca hakee kiivaasti topparia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s