Siirtohuhut tällä hetkellä

Otetaan kiinni päivän tai paremmin sanoen viime aikojen siirtohuhuihin. Yhtään siirtoa ei ole julkistettu ja ainut saatu sopimus on Wengerin jatko seuraavaksi vähintään kolmeksi vuodeksi, jonka lisäksi jossain on jo ehtinyt liikkua tietoja, ettei tämä olisi edes Wengerin viimeinen sopimus. Tätä ”riemua” on siis parhaassa tapauksessa jäljellä vielä paljon pidempään kuin kolme vuotta.

Remyn hankintaa pidetään selvänä muutamissa uutisissa, joiden luotettavuus ei vain ole järin hyvä. Silti ranskalaishyökkääjän visiitti Grovella kauden viimeisessä kotiottelussa sekä jatkuvat huhut nostavat ehkä tämän siirron todennäköisyyttä verrattuna normaaleihin yli 99 prosentin varmuudella vääriksi osoittautuviin tietoihin.

Remy olisi ok hankinta jos kyseessä olisi kolmoskärki, joka taistelisi Giroudin kanssa peliajasta. Remy ei kuitenkaan ole edes lähellä sitä tasoa, jota meidän ykköshyökkääjän täytyisi edustaa. Ainoana hyökkääjähankintana Remy olisi täydellinen pettymys. Ringin laajentajana hyvä ja varmasti parempi kuin tämän kauden muuta vaihtoehdot Giroudin takana.

Tietysti jo pelkkä Remyn hankinta on parempi kuin mitään ja Giroud sekä Remy olisivat parempi kuin päättyneen kauden pelkkä Giroud. Missään tapauksessa Remy ei saa kuitenkaan olla muualta pois, vaan ehdottomasti vain lisä ja erilainen vaihtoehto hyökkääjän tontille verrattuna Giroudiin. Ehdoton toive olisi myös, ettei ranskalaishyökkääjä ole taas Wengerin multifunktionaalinen hankinta, joka hoitaa myös laiturin paikat samalla. Tämä nimittäin tarkoittaisi, että tänäkään kesänä ei hankita sitä todellista laiturivahvistusta.

Toinen normaalia vahvempi huhu on Serge Aurier. Uusin tieto tässä saagassa on, että norsunluurannikkolainen olisi sanonut maaottelun yhteydessä Arsenal kannattajalle siirtyvänsä tykkimiespaitaan. Tästä on kuva ja juttu sekä myös lyhyt videon pätkä. Tosin tuo video ei nyt oikein todisti yhtään mitään.

En ole kovin innostunut tästä Aurierin hankinnasta Sagnan korvaajana. Toki en tiedä paljoakaan pelaajasta, mutta ensinnäkin jatkuvat Afrikan mestaruuskilpailut ovat asia, jonka takia hankinta ei hurraa huutoja aiheuta. Toisekseen tason riittävyys on kysymysmerkki ja mieluummin kerrankin ostettaisiin valmis pelaaja, joka ei pahemmin sopeutumisaikaa tarvitse. Tämä tietysti maksaa tuplat mitä Aurier, mutta mitä sitten? Meillä olisi siihen hyvin varaa.

Hyökkäyssuuntaan Aurier olisi raporttien mukaan parannusta Sagnaan, mutta puolustaminen on kuitenkin se olennaisin asia laitapakille. Tämä puoli on kuulemme vielä kaukana Sagnan tasosta ja puhumattakaan siitä, kun Ranskan liiga lisäksi vaihtuu Valioliigaan. Jos Aurier oltaisiin hankkimassa kakkosvaihtoehdoksi olisi tilanne eri, mutta avauksen pelaajaksi näen asiassa aivan liikaa riskejä ja nimenomaan sellaisia, joita ei tarvitsisi ottaa.

Muissa huhuissa Fabregas näyttäisi olevan lähtökuopissa, mutta meidän kiinnostus ei vaikuttaisi olevan järin suurta ainakaan tällä hetkellä. Pelipaikaltaan entinen kapteeni on viimeinen mitä tarvitsemme joukkueeseen, mutta tasoltaan toki mahtuisi mukaan erinomaisesti. Silti paljon kriittisemmät paikat tulisi ensin vahvistaa ja jos sitten jää se tarvittava 25-30 miljoonaa tai 15 miljoonaakin voi riittää jos huhut pitävät paikkansa, että B*rca on edelleen noin 10 miljoonaa velkaa siirrosta. Ennen Fabregasia haluaisin kuitenkin nähdä hankittavan esimerkiksi Costan, Colemanin, Schneiderlinin ja Griezmannin.

Kestohuhuna viimeisen reilu puoli vuotta jauhettu Morata olisi viimeisen tiedon mukaan päätymässä Juventukseen. Tämä ei haittaa mitään, sillä en ole alkuunkaan vakuuttunut Real Madridin penkkiveikon tasosta. Toki kolmoshyökkääjäksi taistelemaan peliajasta olisi varmaan ihan hyvä veto ja ajaisi asiansa siinä kuin Remykin. Siirtosumma on kuitenkin sitä luokkaa, että asiassa ei ole mitään järkeä ja vielä pahempi asia on Realin vaatima takaisin ostopykälä sopimukseen. Tähän ei missään nimessä kannata suostua ja alkaa vielä nykyistäkin enemmän muiden isojen joukkueiden kasvattajaseuraksi.

Uusi huhuttu vieraspaita vaikuttaisi tyylikkäältä. No ostamisen kannalta tuo ei vaikuta mitenkään, sillä seuran nykyisellä linjalla mentäessä ei tulisi edes mieleenkään ostaa mitään ylimääräistä pelilippujen lisäksi ja nekin alkavat olla aivan siinä rajoilla erityisesti kotipelien osalta.

Mainokset

9 thoughts on “Siirtohuhut tällä hetkellä

 1. Uskon, että Remy sieltä todennäköisesti lopulta tulee, ja kauteen lähdetään Giroud, Remy & Sanogo kolmikolla. Villeimmissäkään unissa en näe meillä mahdollisuuksia napata Costaa. Mutta en näe tarvettakaan uudelle ykköshyökkääjälle. Giroud on meidän tämän hetken peliin sopiva hyökkääjä, jos muut avainmiehet kunnossa. Ei tosissaan itse tee paikkojaan, mutta rakentaa hyvin muille paikkoja ja silloin ei ole välttämätöntä tarvetta nopealle hyökkääjälle, kun Ramsey, Walcott ym. tekemässä juoksuja. Yhteispeli Rambon kaa ihan huippuluokkaa! En usko, että mestaruus jäi kiinni tällä kaudella tai tule jäämään ensikään kaudella Giroud’n takia. Toinen kärki (Jonka uskaltais laittaa kentälle useemmin, kuin 3 kertaa kauteen) niin pysyy panomieskin virkeenä

 2. Vai panomies, eikö täälä oteta villeintä huhua Balotellia huomioon olleskaan? Meinaako joku, ettei sovellu arsuun?

  • Koko maailman penkkiurheilijoiden kannalta paras siirto olis, kun Balotelli meni PSG:hen niin nähtäis aivan huikee egojen taistelu!

 3. Naurettavaa on FB:n puolella keskustelu, jossa moni ottaisi tusina-Remyn ennen Balotellia. AIka huomattava lahjakkuusero kyllä näiden pelaajien välillä ja 27-v Remy ei tuosta paljon kehity.

 4. Tarvitaanko me oikeasti laituria?

  Vasemmalla Poldi ja Cazorla toimivat molemmat hyvin. Oikealla Walcott ja Ox. Lisäksi tietenkin melkein koko keskikenttäpelaajisto kykenee pelaamaan laidalla, jos oikeasti on tarvetta.

 5. No, FB:n puolella nyt on ehditty jo huolestua siitäkin, ettei vaan Wenger käytä liikaa rahaa siirtoihin. Remyn kun saa halvemmalla, niin kannattaa hankkia…

 6. Jos vain Balotelli saataisiin, niin kannattaisi ottaa. Taitojen puolesta loistohankinta ja toisi lisää säpinää, kyllä me joulupukkia aina tarvitaan…
  Se vain minua ihmetyttää, että meillä ei ole yhtään argentiinalaista, kun voittavassa joukkueessa pitää aina olla joku argentiinalainen!

  Silver, Silver….

  • Szczesny jos loukkaantuu, niin pahimmassa tilanteessa meillä on argentiinalainen tolppien välissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s