Tällä kertaa omista pelaajista Koscielny vaatii vahvistuksia joukkueeseen

Kaikki jalkapalloa seuraavat ovat nähneet ja tienneet jo vuosikaudet meidän ongelmakohdat, oli kyseessä sitten Arsenalin kannattaja tai muiden seurojen fani tai jopa ihan neutraali katsoja. Tästä huolimatta Wenger ei vain halua korjata asioita tai vielä pahempaa ei näe noita ongelmakohtia.

Joka vuosi useat pelaajamme ovat enimmäkseen kesäisin, mutta myös tammikuun siirtoikkunan aikana sanoneet joukkueen tarvitsevan vahvistuksia. Lähes aina kuitenkin toiveet ovat menneet kuuroille korville, aivan samoin kuin kannattajien toiveet. Wenger tekee asiat aina samalla tavalla, vaikka edelliset 10 tai vaikka 20 kertaa tuo tapa olisi osoittautunut huonoksi. Sama koskee niin siirtoja kuin taktiikkaa tai ryhmitystä otteluissa.

Uusin joukkueen vahvistusten toivoja on Koscielny. Ranskalaistopparimme on hyvin pitkälti samoilla linjoilla kuin useat kannattajat. Tässä ranskalaistopparimme kommentit, joissa on toivomus vähintään neljästä vahvistuksesta:

We’ll need a goalkeeper, a right-back, a midfielder and a striker.

Henkilökohtaisesti lisäisin listaan vielä laiturin, joka on ollut toivelistalla jo todella monta vuotta, mutta tuskin tulee tapahtumaan tänäkään kesänä. Hyökkääjästä Koscielny jatkaa vielä tarkemmin ja toiveet ovat hyvin samat kuin meillä kannattajilla:

We need to recruit a very, very good striker, because it’s important for us, for competition for places, because Olivier needs that to become even better. Having a striker who scores more than 30 goals a season can help us win the Premier League. Compared to the squads like Manchester City, even United, Chelsea. … You can see there’s a certain difference.

Taitaa joku muukin kuin kannattajat olla kyllästyneitä Sanogon, Parkin ja Bendtnerin tasoisiin pelaajiin joukkueessa ja siihen, ettei joukkueessa ole kuin yksi oikea kärki ja tuokaan ei ole mitään huippuluokkaa.

Se on turha luulla, että pelaajat eivät tietäisi joukkueen heikkoja kohtia aivan samoin kuin kannattajat tai itse asiassa jopa paremmin. Perinteisesti millään näillä ei ole kuitenkaan mitään väliä ja Wenger jatkaa omalla linjallaan välittämättä kenestäkään, koska seurajohto ja omistaja ovat tehneet manageristamme seuraa tärkeämmän. Samoin osa kannattajista hyväksyy tämän, joka entisestään pahentaa asiaa ja antaa kaiken jatkua ennallaan.

Ei auta kuin jäädä jännäämään milloin se ensimmäinen ”vahvistus” Ranskan liigasta tai divarista saadaan tälle kesälle hankittua. Samaan aikaan Chelsea, Liverpool ja kumppanit vahvistavat joukkuetta oikeilla pelaajilla. Mitä veikkaatte tuleeko yhtään hankintaa ennen elokuuta?

Mainokset

3 thoughts on “Tällä kertaa omista pelaajista Koscielny vaatii vahvistuksia joukkueeseen

 1. Todellakin , nykypelaajatkin jo avautuvat ja vaativat vahvistuksia. Mut eihän niitä kuulemma tässä vaiheessa meidän seuran puolesta ainakaan voi hankkia , isä aurinkoinen on täysin sidottu ranskan teeveen töihin ja munapää gazidis on pelkkä puhuva pää –
  Muut valkun kärkiseurat hankkii pelaajia mut me ollaan paska housuissa , onha meillä varastossa diaby joka on se legendaarinen like new signing ensi kautta ajatellen .

  Fabre päästetään chelskiin jossa tulee dominoimaan keskikenttää ens kaudella fat-frankin lähdettyä .
  Meille ei kelvannu ku ois varmaan tappanu jonkin pelaajan nykyrosterista.

  Vittu saa ottaa ylos tän mun avautumisen ja voitte tuomita sit mut siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

 2. Cupin voittoon ja tosi fiilikseen liittyen…kattelin tossa noi kaikki koosteet läpi
  Arsun Playeristä ja erityisesti jäi mieleen kooste Fans at the final…..oisipa ollut siinä porukassa…vastakohtana taas club level tasolla viime joulukuussa katsottu Arsu vs Hull…seuraavan kerran otan kyllä liput FANIkatsomosta….

 3. Jos historia jotain opettaa niin vaikka siirtoja olisikin jo tehty, ne julkaistaan vasta 1.7. Pitkä kesä on tulossa, jos jo nyt repii pelihousunsa tämän suhteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s