Ajatuksia MM-kisoista, Cazorlan tulevaisuus epäselvä ja Draxler pysyy Schalkessa

Tänään melko lyhyesti, sillä aikataulu sen enempää kuin energiakaan ei riitä tähän harrastukseen normaaliin tapaan.

MM-kisoja on tullut seurattua jonkin verran, mutta paljon otteluita on jäänyt myös väliin. Yksinkertaisesti kiinnostus ei ole niin suurta, että uhraisin yöunia maaotteluiden takia liiemmälti. Tämän takia muun muassa Englanti-Italia ottelu jäi väliin, mutta se ei näin Arsenal näkökulmasta paljoa olisi muutenkaan tarjonnut.

Campbell on varmaan se kuumin nimi meidän pelaajista juuri tällä hetkellä kisoissa. Costaricalainen teki maalin ja esiintyi hienosti ensimmäisessä ottelussaan. En nähnyt koko ottelua, mutta vakuuttavaa tekemistä kaikin puolin. Silti yksi ottelu on aivan liian vähän vetää johtopäätöksiä lopullisesti suuntaan tai toiseen.

Toki tässä tapauksessa tilanne on helpompi, sillä ei ole kyse hankinnasta, vaan omasta pelaajasta. Tietysti Campbellin tilanne saattaa vaikuttaa hankintoihin hyökkääjän ja laiturien tonteille, joten sen suhteen asia on kuitenkin toisaalta merkityksellinen. No Wengerin kommentti taisi olla, että Campbell palaa ainakin pre-seasonin ajaksi meille, joka kuulostaa oikealta ratkaisulta tämän hetken tiedoilla ja miehen näytöillä.

Campbellin lisäksi meidän pelaajat ovat olleet vaisuja, ainoastaan Saksan paidassa Merte ja Özil olivat mukana Portugalin murskajaisissa Podolskin saadessa ainoastaan jämäminuutit. Aika heikko on edustus kokonaisuutena ja edes Koscielny ei mahtunut avaukseen Ranskan paidassa. No toisaalta tämä pelaajien määrä ja edustus vain toisaalta kuvaa suoraan pelaajiemme tasoa ja se ei todellakaan ole enää mikään vuosikymmenen takainen, mutta tämänhän kaikki jo tiesivät muutenkin.

Loppuun nopeasti kaksi huhua. Draxler on jäämässä myös ensi kaudeksi Saksaan, joten toivottavasti Wenger tajuaa ajoissa kääntää katseet jonnekin muualle, eikä yritä epätoivoisesti kisutella miestä Grovelle, kun luu jää kuitenkin todennäköisesti kouraan.

Sen sijaan vasta vähän turhaankin jatkosopimuksen tehnyt Cazorla sen sijaan miettii jatkoaan seurassa toden teolla. En ymmärrä kuinka tämä voi olla edes mahdollista? Eikö meillä ole enää mitään kuria ja auktoriteettia pelaajiin ja näiden käytökseen. Jos pelaaja teki pari kuukautta sitten uuden sopimuksen, niin tällaiset kommentit eivät todellakaan ole millään muotoa hyväksyttäviä. Cesc tilanteen kruunaisi tosiaan Cazorlan myyminen ja sitten tilalle hankittaisiin joku keskinkertaisuus tyyliin Grenier. Suoraan sanoen tämä ei edes enää yllättäisi, sillä niin surkeaa on meidän tekeminen verrattuna muihin suurseuroihin ja huippujoukkueisiin.

Mainokset

6 thoughts on “Ajatuksia MM-kisoista, Cazorlan tulevaisuus epäselvä ja Draxler pysyy Schalkessa

 1. Wenger antoi toukokuussa hieman tavallista jämäkämmän lausunnon, jonka viesti oli se, ettei kukaan lähde ilman hänen lupaansa. Mitä nyt Flappy ja Sagna. Joten siinä mielessä Santin lähdön miettimiset tarkoittaisivat sitä, että miestä kevyesti työnnetäänkin seurasta, kuten Songia aiemmin. Pakko ei olisi myydä eriryisesti sopimuksen pituuden suhteen, mutta sehän tässä haiskahtaa, että tätä siirtoikkunaa ei haluta vetää rankasti miinukselle, vaan rahaa pitää myös kerätä. Vermaelen, Cazorla, Djourou ja Vela tuovat jo reilusti yli 30 m.

  Paljonhan voi päätellä maalivahtien, oikean pakin ja topparien hankinnasta. Kaikkia näitä on pakko haalia, joten laatua vai tusinaa? Jos hankitaan tusinaa, on tietenkin varaa ostaa se Balotelli vähän ylihintaankin.

 2. Raaka totuus tosiaan on et jalkapallon suurmaista vain saksan joukkueen aloituskokoonpanosta löytyy meidän pelaajia .
  Kyllähän tämä karusti kertoo jotain rakkaan seuramme pelaajien nykytasosta .

  Ennen ranskan aloituskokoonpanosta oli kolmasosa meirän miehiä , eivät olleet niitä ns. alelaarin miehiä.

  Vermaelin myynti manuun olisi taas pahimman luokan imagotappio mut sehän ei tunnetusti tunnu jäärää eikä puhuvaa päätä häiritsevän , pääasia et hynkkyä tulee . Cazorlan tilannetta ei tosiaan voi oikein ymmärtää ,hyvä että muste on kuivanut jatkosopimuksessa ni mies on jo palaamassa espanjaan , no hän ei kuitenkaan sentään johonkin kilpailijaan ( kukaan ei oo varmaan kyselly , siksi )
  Jos tosiaan Santi päästetään pois niin Cescin hankkimatta jättäminen joutuu entistä oudompaan valoon ….
  Mut no hätä , ranskan alelaarista löydetään kyllä joku.

  Tästähän tuli katkera kirjoitus taas kerran , ei voi mitään .

 3. Sen verran pakko sanoa tuosta Balotelli-huhusta, että hänellä on sama agentti kuin Zlatanilla (Mino Raiola) ja Zlatanhan kertoo kirjassaan, että Minolla on ollut tapana lypsää seuroilta jokainen saatavissa oleva sentti levittelemällä kaikennäköisiä huhuja mediaan pelaajistaan, joihin seurat sitten ylireagoivat tarjoamalla parempia siirtosummia tai ennen kaikkea parempaa agentinsiirtokorvausta tai pelaajan viikkopalkkaa.
  Esim. tässä tapauksessa jos Monacokin on kiinnostunut niin voisin aika vahvasti veikata, että parivaljakko yrittää vaan kiristää Monacolta jokaisen saatavissa olevan sentin.

 4. Se tietysti tuli Zlatanin tarinoista selväksi, jos niitä uskoo, että kovat nimet todella itse täysin sanelee siirrot ja agentit on vaan rahanlypsyn välineitä seuroilta ja sponsoreilta. Zlatan halusi tiettyyn seuraan ja sitten kärsivällisesti masinoitiin siirto ja saatiin sopiva (vaan ei välttämättä maksimaalinen) korvaus.Sen Zlatanin leiri osasi, että myyjäseura sai vähemmän ja he itse enemmän.

  Eli pelkistettynä kysymys on siitä, kelpaako Arsenal Balotellille? Voi hyvin kelvata, kun Italiassa ei hirveästi ole elintilaa ja Espanjan jätit eivät ole kiinnostuneita. Realisti ymmärtää, ettei Arsenal ole ollut vuosiin ykköskorissa, ei palkanmaksun eikä uran edistämisen kanssa. Uran edistämisellä ei tässä nyt puhuta teinitähdistä vaan oikeista tähdistä.

  Se kiusaa, ettei Saksan kirkkaimpia tähtiä kyllä Arsenal nappaa. Tai edes Draxleria. Reus olisi kiva, tai melkein kuka vaan Bayernista, mutta eipä ole saatavilla. Olisi toivonut Özilin ja Merten tuovan enemmän imuvoimaa, mutta taitaa olla haihattelua sellainen ajattelu.

  • Kysymys kuuluu myös, onko oikeasti pyritty hankkimaan lisää Saksan ykköskorin pelureita. Özil nyt selkeästi sinne kuuluu ja hänet saimme. Myös Merte ja tietyin varauksin Poldikin ovat samaa sarjaa. Monelle saksalaiselle Englanti ei nappaa – eikä kyse ole Arsenalista. Lisäksi mukavaan talvitaukoon tottuneille tapaninpäivän mutapaini ei hirveästi houkuttele.

 5. Periaatteessa ihan fiksu veto Draxlerilta jäädä vielä vuodeksi. Samalla toki pistää miettimään, että ei-niin-hyvän kauden jälkeen mahdolliset tarjoukset eivät ehkä ole olleet mitä on toivonut. Vai kerääkö sitten vielä vuoden sisua että uskaltaa siirtyä Bayerniin.

  Otteluohjelma tuli julki. Ekaan seitsemään otteluun mahtuu vierailut Goodisonilla sekä Bridgellä ja kotipelit Cityä ja Spursia vastaan. Lokakuun alun jälkeen ei ole pahempia putkia tiedossa. Alkukaudesta pitäis olla iskussa..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s