Aurier huhujen kuumin nimi

Juhannus alkaa olla vietetty tältä erää ja MM-kisoissa ollaan myös kohta tilanteessa, että jokainen joukkue on pelannut kaksi ottelua. Eilen eniten edustetuin maamme eli Saksa joutui todella tiukoille hienosti pelanneen Ghanan kanssa. Mertesacker ja Özil olivat totutusti avauksessa ja pelasivat täyden ottelun, mutta tällä kertaa Podolski ei saanut minuutteja ollenkaan, kun hyökkäyspäässä Klose sai tilaisuuden ja käyttikin sen jäätävästi hyväkseen. Tietysti jo tauolla tehty puolustajavaihto vaikeutti tilannetta ja ilman tuota olisi saatettu myös Podolski nähdä hakemassa voitto-osumaa vasurillaan.

Lazio oli vuosia sitten viisas hankkiessaan Klosen ilmaisella siirrolla. Eihän mies mikään nuori tuolloinkaan ollut, mutta älyttömän hyvä pelaaja siitä huolimatta. Ei saksalainen enää vuosiin mihinkään 50 ottelun kausiin ole pystynyt, mutta välillä avauksessa ja välillä vaihdosta sisään on juuri oikea rooli. Voi sanoa, että olisi ollut meilläkin käyttöä miehelle viimeisten vuosien ajan ja maalimäärät olisivat olleet jotain aivan muuta kuin bendtnereillä,parkeilla, chamakheilla, veloilla ja kumppaneilla. No ei tämän enempää tästä aiheesta, joka vain tuli mieleen eilisestä iltapelistä.

Aurier huhut ovat voimistuneet ja uusimman tiedon mukaan siirto alkaisi olla lähellä. Henkilökohtaiset ehdot olisi jo sovittu arvioidun 60 000 punnan viikkopalkan myötä. Vielä pitäisi kuitenkin päästä sopuun Toulousen kanssa siirtosummasta. Tämä on kuitenkin todennäköistä tai ainakin helpompaa kuin muissa siirroissa, sillä nyt on kyseessä pelaaja Ranskan liigasta eli Wengerin ehdottomasti suosikkipaikasta ja hintakin on juuri tuossa 10 miljoonan tai vähän alle haarukassa.

Henkilökohtaisesti en ole kovin innostunut tästä siirrosta jo pelkästään Afrikan mestaruusturnauksien takia. En ole nähnyt Norsunluurannikon kumpaakaan peliä kisoissa, joten en sen perusteella osaa sanoa mitään Aurierin tasosta. Kehuja mies on kuitenkin kerännyt esityksistään myös kisoissa eli potentiaali ainakin pitäisi olla olemassa.

Jos vaihtoehdot ovat Jenkinson ykkösenä ja Bellerinin nostaminen kakkosvaihtoehdoksi, niin Aurierin hankinta on ehdottomasti positiivinen asia. Kyseessä on kuitenkin Ranskan liigassa hyviä otteita esittänyt pelaaja, jolla on myös jo maajoukkuekokemusta. Silti kerrankin toivoisi hankinnan olevan tasoa Coleman, mutta tämänkin toiveen on toki tiennyt alusta asti olevan aivan turha.

Toinen vaihtoehto joidenkin huhujen mukaan olisi Ivanovic Chelseasta, mutta tämä on aivan naurettava huhu. Jos Mourinho ei lainaa meille kolmos- tai neloshyökkääjänsä, niin aivan turha kuvitella Stamford Bridgeltä irtoavan portugalilaismanagerin luottopuolustajaa, joka pystyy vielä pelaamaan kahdella paikalla tason mitenkään tippumatta.

Joel Campbell on saanut kehuja seuran kaikkien aikojen maalintekijältä. Henry kehuu miestä ja toivottavasti tietää mistä puhuu, sillä tällä hetkellä hyökkäyspään hankinnat näyttävät taas vähintään kyseenalaisilta ja ei olisi mikään yllätys jos kauden alussa uudet hyökkääjämme olisivat esim. Remy ja Campbell.

Mainokset

7 thoughts on “Aurier huhujen kuumin nimi

  1. Ei Aurierissa olisi mitään vikaa, jollei Callen ja Bellerinin näytöt olisi niin heikkoja, että hirvittää. Aurier on tilastojensa puolesta ihan Sagna ja todennäköisest pärjää ihan hyvin valiossa.

  2. Fun fact Aurierista: Toulouse pelaa 3-5-2 jossa Aurier on pelannut 50:50 topparina ja oikeana laitana/wing backinä.

  3. Aurier on selkeästi hyökkäysvetoinen pakki. Antaa myös Norsujen kulmapotkut molemmilta puolilta. Yhden nähdyn matsin perusteella on vaikea sanoa, millainen on puolustussuuntaan – ainakin juoksee kokoajan päädystä päätyyn.

  4. Lukaku ei ole vakuuttanut Belgien kärjessä. Luokatonta linkkauspaleaamista eikä myöskään pallo pysy lainkaan jalassa. Sen verran on ollut hölkkäämisen näköistä molemmissa peleissä, että toki voi olla, ettei kunto ole 100%. Toisaalta, voi olla, että tässä nähdään miksi Mourinho ei ole ollut vakuuttunut miehen otteista. Vastaiskuja lukuunottamatta tuntuu olevan aika hyödytön.

    Jos pelkästään MM-skabojen perusteella pitäisi valita niin ottaisin Giroud’n ennen Lukakua ilman epäilyksen häivää. Toki, reaalimaailma on muutakin kuin MM-kisat

  5. Kas, Cesc kiukuttelee Espanjan treeneissä. Syynä vähäinen peliaika, Espanjan konttaaminen vai ”väärä” seurasiirto? Vai kaikki nämä yhdessä? Ai joo, mähän joitakin aikoja sitten totesin, että en enää kommentoi siirtoasiaa…

    • Kiukuttaahan se, kun sai potkut oikeasta DNA:sta huolimatta ja ura syöksykierteessä. Mutta omia valintojahan nuo on olleet, kestäköön kuin mies.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s