Kisat jatkopelivaiheessa ja muutama siirtohuhu

Kisoissa alkaa tänään neljännesvälierät, joten kaksi maata lisää lähtee kotimatkalle illan otteluiden jälkeen. Mahdollisesti ja jopa todennäköisesti toinen näistä maista on Chile. Jos näin käy, niin yksi kisojen kuumimpia nimiä Alexis Sanchez olisi kisaurakkansa suorittanut. Samalla siirtoruletti miehen ympärillä voisi saada lisää kierroksia ja ehkä jonkin ratkaisun lähiaikoina.

Hollanti on ennakkosuosikki, mutta ei Meksikon jatkaminen illan myöhemmässä ottelussa mikään maata mullistava tulos olisi. Korjaus: Hollanti pelaakin vasta huomenna. Hollannin tippuminen vaikuttaisi ennen kaikkea siirtoihin Van Gaalin verran. Hollantilaisluotsi olisi näin ollen valmis aloittamana täysipainoisesti Manun managerina. Veikkaan, että mies ei pidä mitään lomaa, vaan aloittaa välittömästi uuden työnsä. Hiukan eri tilanne kuin meillä, mutta eihän tässä useiden mielestä ole vielä mitään ongelmaa, kun kesä on vasta alussa.

Otetaan huhukierros vielä tähän päivitykseen ja aloitetaan epätodennäköisimmistä. Vidal olisi loistava kaappaus, mutta Wenger ei ikipäivänä maksa yli 40 miljoonaa keskikentän puolustavasta pelaajasta. Ottajia on varmasti muutama muukin jos chileläinen on myynnissä, joten en usko missään nimessä Wengerin edes lähtevän tähän kisaan mukaan.

Toinen vaihtoehto keskikentän pohjalle on jo ainakin vuoden verran huhuissa liikkunut Bayern Leverkusenin Lars Bender. Saksalaispelaaja kelpaisi myös mainiosti ja olisi melkein puolet halvempi kuin Vidal, mutta veikkaan silti hinnan olevan vain liian suolainen managerillemme.

Kolmas vaihtoehto olisi ehkä helpoiten saatavissa ja halvimmalla, tai no kai hinta olisi aika samaa luokkaa kuin Benderin kohdalla. Kyseessä on myös kestohuhu eli Southamptonin Morgan Schneiderlin. Tämä olisi omaan makuuni loistava hankinta, vaikka ranskalainen ei vielä statukseltaan olekaan kahden ensin mainitun vaihtoehdon luokkaa. Kannattaisi kuitenkin toimia nopeasti jos Schneiderlin halutaan, sillä Southampton ei varmasti aivan kaikkia avainpelaajiaan tule myymään kesän aikana. Tähän menneessä on myyty jo Lambert, Shaw ja Lallana sekä Lovren on huhujen mukaan jättänyt siirtopyynnön. Voi jopa olla, että Schneiderlinin suhteen ollaan jo myöhässä tai hinta on ainakin noussut huomattavasti muiden myyntien seurauksena.

Lovrenia on myös huhuttu meille ja mies olisi loistava lisä toppariosastolle. Kroatialainen on parempi pelaaja kuin Vermaelen tällä hetkellä ja pysyy myös kasassa paremmin. Vermaelenin vaihto Lovreniin olisi hieno veto ja kaikista paras tilanne olisi jos Vermaelen jäisi tästä hankinnasta huolimatta. Todellisuudessa veikkaan kuitenkin Lovrenin päätyvän aivan muualle kuin meille, todennäköisesti Liverpooliin, joka on ollut kiinnostunut kroatialaisesta jo jonkin aikaa.

Ei voi kuin sanoa, että säälittää hiukan Southamptonin tilanne. Joukkue on pelannut pari hyvää kautta, mutta koko homma romuttui tämän kesän aikana. Ensin Tottenham palkkasi hyvää työtä tehneen Pochettinon ja varmaan osittain sen seurauksena osa avainpelaajista on jo vaihtanut maisemaa. Nyt etelärannikon seuraan huhutaan Lambertin korvaajaksi Bendtneriä. Jos ei ole helppoa olla gooneri tällä hetkellä, niin ei ole paljon juhlan aiheita myöskään Sotonin kannattajilla.

Myyntihuhuissa Arteta olisi Athletic Bilbaon kiikarissa Manuun siirtyneen Herreran korvaajaksi. En olisi missään nimessä pahoillani, vaikka tämä siirto tapahtuisi. Parin miljoonan korvaus Artetasta on maksimi mitä voi saada, mutta paljon tärkeämpää olisi tilanne, jossa jopa Wenger olisi pakotettu ostamaan uusi puolustava keskikenttämies tilalle ja hyvällä tuurilla se olisi joku aiemmin mainitusta kolmikosta. Todellisuudessa en kuitenkaan usko Artetan myyntiin ja vaikka myynti tapahtuisikin, niin eiköhän korvaaja olisi joku alelaarin pelaaja Ranskasta.

Mainokset

2 thoughts on “Kisat jatkopelivaiheessa ja muutama siirtohuhu

  1. Arsenalille voitto viikinsaaren turnauksesta. Ja mikä parasta, niin SPUDSIT kaatui 2-0 alkusarjassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s