Schneiderlin ja Vermaelen päällimmäisinä huhuissa eri suuntiin

Tänään lyhyesti päivitys muutamalla sanalla.

MM-kisoissa Costa Rica jatkoi hyviä otteitaan ja eteni jo kahdeksan joukkoon. Tähän mennessä meidän pelaajista eniten huomiota kisoissa on saanut Joel Campbell, joka eilenkin pelasi täyden ottelun ja onnistui vielä rangaistuspotkukisassa. Paljon on potentiaalia miehessä, mutta saa nähdä mihin tuo riittää Valioliigassa ja saako mies ylipäätään mahdollisuutta ensi kaudella näyttää osaamistaan. Tässä on vielä lisäpohdiskelua asiasta.

Huhut pyörivät vahvasti Morgan Schneiderlinin ympärillä, mutta kokemuksesta on oppinut olla innostumatta suuremmin ennen kuin varmistus siirrosta saadaan viralliselle sivulle tai vähintäänkin BBC:n luokkaa luotettavuudessa olevalle sivustolle. Ranskalainen on jo parin vuoden ajan ollut omissa papereissani ehdottomasti hankkimisen arvoinen pelaaja, joten olisin todella tyytyväinen jos siirto tapahtuu. Samalla puolustavan keskikenttäpelaajan tontti ei olisi enää ongelmakohta, kun Schneiderlin olisi ykkösvaihtoehto, jota sitten Flamini ja mahdollisesti seuraan jäävä Arteta tuuraisivat.

Jos Schneiderlin on huhuissa kovasti tulossa, niin huhut Vermaelenin myynnistä Manuun pysyvät myös pinnalla. Nykykunnossa Vermaelen ei ole mitenkään korvaamaton pelaaja, oikeastaan kaukana siitä. Tästä huolimatta toppariosastolta ei pitäisi myydä ketään ennen kuin hankintoja saadaan sisään, koska Sagnan lähtö jo heikensi topparitilannetta entisestään. Toinen vielä merkittävämpi asia on uskottavuus ja periaate kuinka emme yksinkertaisesti voi olla niin tyhmiä, että myisimme toisen kapteenimme Manuun parin vuoden sisällä. Näin sitä luulisi, mutta Wengerillä voi olla aivan toinen mielipide asiasta, kunhan tilille saadaan vain muutamia miljoonia.

PUMA:n uusista kohta julkaistavista pelipaidoista on liikkunut paljon eri versioita huhuissa. Tässä viimeisimmät niin kotipaidan kuin vierasasunkin osalta. Tyylikkään näköiset, mutta paljon saa tapahtua kesän aikana, että olen valmis noita tai muutakaan fanikamaa ostamaan.

Eilen pudonneiden Uruguyan ja Kreikan joukkueissa ei taida olla juurikaan pelaajia, joita olisi edes huhuissa suuremmin yhdistetty meihin. Se nyt ei vielä tarkoita, että sieltä ei voisi löytyä useitakin vahvistuksia, mutta Cavani taitaa aikalailla olla ainoa nimi ja tuohon kauppaan hyvin harva jaksaa uskoa.

Mainokset

6 thoughts on “Schneiderlin ja Vermaelen päällimmäisinä huhuissa eri suuntiin

 1. Schneiderlin todennäköisesti maksaa liikaa jonkun mielestä Arsenalissa. Arsenalin on pakko wengerismillä jatkaessaan parantaa pelaajatarkkailua ja sopimusneuvottelujen loppuun viemisiä. Esimerkkiä Juvesta, joka hankki Vidalin ja Pogban oikea-aikaisesti ja alehinnalla.

 2. Jaahas, yöllä sitten eka Puma-juttu eetteriin kotisivuilla. Uuden paidan/paitojen julkistus on tosiaan 10.7. Samalla huhut Debuchyn hankkimisesta lisääntyneet. Debuchy olisi ehkä pitänyt hankkia jo muutamia vuosia sitten, mutta tuntuu aika riskittömältä vaihtoehdolta Sagnan korvaajaksi. Hyökkäyssuuntaan on Sagnaa parempi, mutta puolustussuuntaan kenties ei ihan samalla tasolla. Debuchy taitaa täyttää tänä vuonna 29, joten mikäään monivuotinen ratkaisu tämä ei ole. Lasketaanko siellä sitten, että Bellerin olisi valmis ja riittävä vaihtoehto sitten muutamien vuosien päästä?

  Schneiderlinin hintaa lienee 15-20 miljoonaa. Tai ainakin alempi kuin Benderin tai mahdollisesti Khediran. Miehen haastattelu antoi ymmärtää, että Soton ei asettuisi tielle jos haluaa lähteä. Täytyy toivoa, että Koemanilla olisi joku puukenkä katsottuna tuolle tontille ja MS pääsisi lähtemään jos Arsenal tarjouksen tekee.

  Sanchezista vielä sen verran, että huhujen mukaan Barca haluaisi miehen myydä koska tarvitsevat rahaa Suareziin. Sanchezin ttas väitetään haluavan siirtoa vain Arsenaliin jos Barcassa ei saa jatkaa. Pool ei kiinnostaisi. Näiden lähteiden todenperäisyydestä onkin sitten vaikea sanoa mitään.

 3. Kyllä Sotonin hintapyyntö varmasti nousee ihan noiden aikaisempien myyntien takia. Eri asia tietysti, jos pelaaja jättää siirtopynnön ja muutenkin osoittaa haluttomuutensa edustaa seuraa, sehän aina taas laskee hintaa. Mutta tämä on nykyaikana harvinaista bonuksien ja fanivihan takia.

 4. Rivakasti saatiin tosiaaan virallisen saitin sponsorit päivitettyä, eli kaupallisella puolella sentään joku tekee hommia seurassa. Jalkapallopuolella lomat jatkuu.

  Miehistöstä muuten sopimuksen loppuun pelanneet poistettiin listauksesta. Mutta Djourou jäi. Siinä se nelostoppari sitten on.

 5. Joo, siellähän se Djourou komeilee. Saas nyt nähdä onko Skysportsin uutisointi ollut enemmän huhu-pohjalla. Vai saadaanko lähtöön virallinen ilmoitus sitten lähipäivinä. Djourou kyllä kelpaisi oikein hyvin nelostoppariksi.

 6. Mulla on jostain kumman syystä iskoistunut sellainen ajatus päähän, että Wenger suunnittelisi tulevaisuudessa Callesta topparia. En kyllä tiedä miksi……

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s