Hankintoja ei näy ja tekosyyt alkavat olla lopussa

Näin ollaan maagisessa päivässä 1.7 eli heinäkuun puolella ja siirtoikkuna on virallisesti auki. Yllätys oli suuri avatessani Arsenal.comin, kun uusia hankintoja tai edes hankintaa ei näkynytkään poseeraamassa etusivulla. Ai niin, mutta PUMA:n pelipaitojen julkistus on vasta ensi viikon torstaina 10.7, joten kai se on teknisesti mahdotonta julkistaa siirtoja tuota ennen. Eihän voi olettaa, että PUMA saisi toimitettua paria kappaletta paitaa ennakkoon tai ylipäätään uusi pelipaita tuskin on mikään pakko olla edes mukana julkistustilaisuudessa ja kuvissa.

Ehkä uusien hankintojen suhteen tilanne on vain sama kuin ennenkin eli mitään ei ole saatu aikaan yli kuukausi viime kauden loppumisen jälkeen. Tämä tuntuu jossain piireissä olevan täysin mahdoton ajatus ja loppuun asti keksitään mitä ihmeellisimpiä syitä miksi uusia pelaajia ei ole tullut. Samaan aikaan vain muut joukkueet pystyvät hankkimaan pelaajia, vaikka pelaajat olisivat mukana MM-kisoissa tai jopa niin, että manageri on kisoissa jatkossa olevan joukkueen peräsimessä. Mutta eihän Arsene toistaisi samoja virheitä uudelleen kerta ja kesä toisensa jälkeen, ei kuulosta ollenkaan managerimme tapaiselta toiminnalta..

Koko kesän huhuissa pyörinyt Balotelli on alusta asti ollut toivoton tai ainakin mahdottomalta kuulostava siirto. Nyt myös italialaisen agentti on todennut, että mitään tapaamista Wengerin kanssa ei ollut, vaikka niin laajasti huhuttiin reilu viikko sitten. Eipä olisi arvannut ja tuskin Wengerillä on aikaa leipätyöhönsä Brasiliassa, kun kaikki aika menee rannalla oleskeluun ja kisojen kommentoimiseen.

Aurierista huhut ovat loppuneet lähes kokonaan ja uudeksi kohteeksi on vaihtunut oikean pakin tontille Debuchy. Ranskalainen olisi omaan makuuni parempi valinta, mutta en ymmärrä miksi emme mieluummin pitäneet Sagnaa, kun Debuchy ei ole ainakaan yhtään parempi ja vain kaksi vuotta nuorempi. No varmaan tässä on joku logiikka, vaikka vaikea tuota on ymmärtää. Tietysti ollaan vielä kaukana Debuchyn hankinnasta ja jos huhuttu 12 miljoonan punnan pyyntihinta Newcastlen puolelta pitää paikkansa, niin voimme olla varmoja, että ranskalainen ei tule Grovelle siirtymään. Wenger menee mieluummin Jenkinsonilla ja Bellerinillä sekä säästää pari miljoonaa, vaikka se vaikuttaakin joukkueen tasoon negatiivisesti.

Artetan lähtö Athletic Bilbaoon vaikuttaa epätodennäköiseltä, jota se oli toki heti huhun tultua ilmoille. Mikelin agentti on kieltänyt siirron mahdollisuuden ja tuskin baski haluaa lähteä takaisin kotimaahan alennetulla palkalla, kun voi ensi vuonna siirtyä vapaana agenttina ellei Wenger sitten taas kerran yllätä negatiivisesti ja tarjoa miehelle jatkosopimusta, vaikka parhaat päivät ovat selvästi takana.

Päivän kevennyksenä Tottenhamin jäissä olevan stadionprojektin syyksi yritetään saada Arsenalia kannattava päättäjä. Aika epätoivoista jopa loskanvalkoisilta. Eiköhän todelliset syyt ole, että naapurille riittää nykyinen noin 35 000 henkeä (idioottia 🙂 )vetävä stadion paremmin kuin hyvin ja rahkeet eivät vain riitä massiiviseen projektiin, joka sisältää muutakin kuin uuden stadionin.

Mainokset

8 thoughts on “Hankintoja ei näy ja tekosyyt alkavat olla lopussa

 1. Meikäläisen rukoukset auttaneet?
  Luojan kiitos ei Balotellia.

  Myöskin iloinen siitä ranskiksesta(huhusta) ennenkuin norsusta. Ainakin majussa Sagnan yläpuolella.

  Itse edelleen pidän huippuhyökin hankkimista tärkeimpänä. Onhan toi Giroud nyt yks saatanan mopo.

 2. Tässähän voi piristää itseään lukemalla Poolin varmentaneen tänään Lallanan ylihinnalla ja Chelsea Costan vielä reilummalla ylihinnalla. Tai ainakin tämä argumentti kannattaa käyttää ja toivoa huippuhankintojen floppaaavan. Eipä arsenalistin alku- ja keskikesään muutakaan ilonaiheita ole, meidän seurassa tapahtuu UCL-paikan varmistuttua jos silloinkaan.

 3. Itse nähnyt Costalta noin 10 peliä viimeisen vuoden aikana. Näissä peleissä äijä ollut ihan lapanen. Toki en ole nähnyt jotain Almerioita vastaan nähtyjä hattutemppuja. Jotka ovat joidenkin pöksyt saaneet kostumaan.

  Niin ja jos multa kysytään kyseisen kaverin ikä on lähempänä neljääkymmentä kuin kaupassa ilmoitettua 25 vuoden merkkipaalua.
  Nyt haukkas Mou ison kasan paskaa.

  Lallanan 25 milj. siirtosummalle , ei voi ku nauraa. ”ihan hyvä pelaaja” Ei muuten menisi Arsenalissa lähellekkään avausta. Toki lädi.

 4. Itse en ole ikinä ollut kenenkään muun maajoukkueen puolella kuin suomen. Lähinnä seuraan vaan pelaajien edesottamuksia(arsenalin)
  Nyt jo odotan Merten ja Kosin vääntöä kulmapotkutilanteissa.

  No sen verran myönnän,että sympatiat on Costa rican puolella. Toki kahvimerkkiä en vaihda Brazilista presidenttiin,,costa ricaan tai mihinkään muuhunkaan.

  Oli kyllä kiva seurata Kamppelin otteita Kreikkaa vastaan jätkä oli ihan paskana lopussa(väsyny) Niin se vaan taisteli koko ajan kahta tai kolmea puolustajaa vastaan.

  Ehdottomasti jos tuon työmoraalin tuo mukanaan,niin näytönpaikan ansainnut.

  P:s
  Häettääköhän noita ihmebantun tekiöitä? On muuten harvinaisen paska sketsiohjelma. Nooh verorahoilla….

 5. Jos nimekkäämpiä pelaajia on tulossa, niin kait Puma haluaa niitä boostaamaan paidan julkistusta. Toki eihän se estä siirron julkaisemista kotisivuilla lyhyempänä tiedotuksena. Jos Sanchezista ollaan kiinnostuneita ja huhut siitä, että mies haluaa Lontooseen pitää paikkansa, niin tämä diili olisi hyvä closata nopeasti. Liverpool tässä toki voi koittaa tehdä kiusaa kun Barca haluaa Suarezin.

  Jos sitten hankinnat ovat tyyliä Debuchy, Schneiderlin ja Sanchez, niin eihän nuo vielä hetkeen olisi aloittamassa preseasonia, eli sen suurempaa käytännön merkitystä ilmoituksen ajankohdalla ei ole.

  Mielenkiintoista, että kaikki Arsenalin topparit palaavat vasta myöhemmin lomaltaan. Samaan vielä Miguelia huhuillaan Espanjaan. Ketähän siellä vetelee preseasonilla sitten keskuspuolustuksessa? Calle kenties, mutta tuokin on saattanut saada ylennyksen AMF:ksi kun rintakuoletuksen jälkeiset volleyt kerran löytää hyvällä osoitteella maaliin 😉

 6. Hauskaa, miten vuosi vuoden jälkeen tässä haluaa itsekin uskoa aina näihin (teko) syihin, miksei nimiä julkisteta heinäkuun alussa 🙂
  Kyl sielt pari isoo kalaa tulee. Uskokaas pois 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s