Odotellaan torstaita ja sen tuomia mahdollisia siirtoja

Tilanteen voisi sanoa olevan melko odottavalla kannalla. Ei niinkään yleisesti kesän suhteen tai uuden kauden odotuksen takia, mutta nyt lähinnä odotetaan torstaita. PUMA:n paidat julkistetaan tuolloin ja luotto on monissa paikoissa ja useilla kannattajilla kova, että hankinta tai hankintoja julkaistaan paitojen kanssa samaan aikaan. Aivan mahdollista, mutta en silti kovin paljoa löisi vetoa asian puolesta.

Viimeisin huhu taitaa olla, että jopa kolmikko Debuchy, Sanchez ja toinen kaksikosta Schneiderlin tai Khedira julkaistaisiin torstaina. MM-kisojen osalta tuo olisi jopa mahdollista kaikkien muiden kuin edelleen turnauksessa Saksan väreissä pelaavan Khediran osalta. Muut realiteetit ovat vain ne, mitkä tässä enemmän epäilyttävät kuin saksalaisen kalenterista ajan löytäminen.

Aurier oli kesän ensimmäinen huhu oikean pakin tontille Sagnan korvaajaksi ja kaupan piti olla selvä jo moneen otteeseen. Loppujen lopuksi tuo kuitenkin jäi huhuasteelle, joka on ihan hyväkin ottaen huomioon jatkuvat Afrikan mestaruuskilpailut, joita pelataan vähintään joka toinen vuosi ja joskus jopa peräkkäisinä vuosina. Aurierin jälkeen Debuchy on noussut ylivoimaiseksi ykköshuhuksi oikeaksi pakiksi ja muutenkin miehen siirtoa pidetään varmaan todennäköisimpänä kaikki pelipaikat mukaan lukien.

Vielä ei kuitenkaan ole saatu mitään tarpeeksi luotettavaa vahvistusta ranskalaisen siirrosta ja uusimmassa huhussa mukaan vaihtoehdoksi on nousemassa egyptiläispelaaja, joka edustaisi taas kerran ehdottomasti tuota toivotaan toivotaan osastoa ja hankitaan kerran halvalla tai jopa ilmaiseksi saadaan. Edellä mainitusta kolmikosta Debuchy olisi paras vaihtoehto, mutta ei joukkueen taso Sagnaan verrattuna siitä yhtään nousisi. Coleman olisi omissa papereissani ollut paras vaihtoehto, mutta sen tiesi jo alusta asti turhaksi toiveeksi, jonka irlantilaisen jokin aika sitten tekemä jatkosopimus Evertonin kanssa todisti.

Puolustavan keskikenttämiehen suhteen pieni piiri pyörii tuttua ympyrää. Schneiderlinin ja Khediran ohella eniten huhuissa mukana ollut Lars Bender on nostettu taas mukaan kuvioihin. Kaikki tämä voi tietysti olla pelkkää median palstatilan täyttöä, kuten paljon mahdollista onkin. Silti en sulkisi pois mahdollisuutta, josta on paljon puhuttu meidän pelaajasiirroissa eli Wenger ei vain osaa päättää ja tehdä sitä lopullista ratkaisua, vaan jahkailee useaan otteeseen eri vaihtoehtojen välillä sekä muuttaa mieltään jopa ihan loppuhetkillä. Useasti tämä tapahtuu sillä seurauksella, että pelaaja tai jopa pelaajat ehtivät siirtyä muihin seuroihin, joiden valmentajat ja managerit osaavat tehdä nopeammin päätöksiä.

Valitettavasti Schneiderlinin kohdalla ollaan jo tilanteessa, että olisi pitänyt toimia aiemmin. Liverpool ja ManU ovat jo ostaneet Southamptonin avainpelaajia, joten kynnys myydä lisää tärkeimpiä pelaajia etelärannikon joukkueella on entistä suurempi. Kirjoitin asiasta jo muutamia viikkoja sitten ja nyt nuo uhkakuvat näyttäisivät toteutuvan melko pitkälti. Toki Schneiderlinin hankkiminen on edelleen täysin mahdollista, mutta todennäköisesti hankalampaa ja kalliimpaa kuin se olisi ollut heti kauden päätteeksi. Tämä taas lähes varmasti tarkoittaa sitä, että miehen nimi voidaan vetää yli mahdollisten hankittavien vahvistusten listalta.

Mainokset

One thought on “Odotellaan torstaita ja sen tuomia mahdollisia siirtoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s