Jenkinsonin West Ham laina varmistui ja älytön huhu Quinterosta liikkeellä

Aloitetaan huhujen sijaan vahvistetulla tiedolla. Jenkinsonin ura jatkuu vuoden mittaisella lainasopimuksella West Hamissa. Mies halusi selvästi pysyä Lontoossa, joten valinta oli kai suhteellisen helppo, vaikka muutama muukin Valioliigaseura oli osoittanut kiinnostuksensa. Onneksi tämä oli laina, sillä on hyvä nähdä kuinka paljon Jenkinson pystyy kehittymään saadessaan peliaikaa viikosta toiseen. Tietysti tuo ei ole varmaa, mutta jos penkki kutsuu Upton Parkilla, niin ura tykkimiespaidassa on varmasti ohi.

Fat Sam ei ole niitä pidetyimpiä managereita goonereiden keskuudessa, mutta näkisin West Hamin olevan kuitenkin melko hyvä paikka Jenkinsonille. Callen pitää erityisesti parantaa puolustuspelaamista ja sitä saa toden totta harjoitella Itä-Lontoossa. Samoin kovuutta ja tietynlaista äijämäisyyttä puuttuu Jenkinsonin pelistä ja tähän voisi kuvitella tulevan parannusta.

Pari päivää sitten muistaakseni Timo kommentoi kuinka näkee Jenkinsonin tulevaisuuden pelipaikan mahdollisesti olevan enemmän topparina. Tämä on jännää kuinka eri ihmiset näkevät asiat ja pelaajat useasti aivan eri tavalla, sillä henkilökohtaisesti en näe Jenkinsonia taas topparina missään nimessä. Pääpeli Jenkinsonilla on aivan liian puutteellista pelinluvun ja sijoittumisen ohella. Lisäksi Jenkinson on yksi joukkueen kovakuntoisimpia ja juoksuvoimaisimpia jaksaen painaa laidalla ylös ja alas 90 minuuttia ottelusta toiseen. No saa nähdä ja voin hyvin olla väärässäkin. Ehkä Fat Sam, vaikka kokeilee Jenkinsonia topparina ja se toimii.

Jenkinsonin laina on lähtökohtaisesti hyvä ainakin pelaajan kehityksen kannalta jos peliaikaa tulee. Nykytilanteessa ja erityisesti ajateltuna meidän topparitilannetta se on kuitenkin riskitekijä. Jos Vermaelen jää, mihin en usko, voisi Chambers ehkä hoitaa myös nelostopparin roolia ensisijaisen paikkansa eli Debuchyn tuuraamisen ohella. Jos kuitenkin Vermaelen myydään, niin toppareita on auttamatta liian vähän. Ja toisaalta vaikka kapteeni jäisikin en haluaisi hyvin kokemattoman 19-vuotiaan olevan edes nelosvaihtoehto toppariksi. Tämä siksi, että Chambers on ensisijaisesti oikea laitapuolustaja eli ei voi kahdella paikalla samaan aikaan pelata ja kokemusta topparina pelaamisesta ei taida Valioliigassa olla yhtään.

Tiivistettynä nyt viimeistään Jenkinsonin lainan myötä on hankittava yksi toppari jos Vermaelen jää, mutta mahdollisen myynnin seurauksena hankintoja pitäisi tulla kaksi tai muuten taas lähdetään kauteen ottaen tarpeettomia riskejä ja siinä toivossa, että loukkaantumisia ei juuri tule.

Huhuihin uusimpana nimenä on noussut FC Porton kolumbialainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Juan Quintero. Mies on pienikokoinen ja ilmeisen taitava sekä lahjakas, mutta ei todellakaan mitään mitä tarvitsemme. Oikeastaan lähes viimeinen hankinta, jota nyt tarvitsemme on toinen Cazorlan tyylinen pelaaja, kun espanjalainen näyttää huhuista huolimatta jatkavan ainakin vielä yhden kauden punavalkoisessa paidassa.

Jos Fabregas ei kelvannut paljon parempana pelaajana ja sitten hankitaan tämä kolumbialainen, niin en yksinkertaisesti keksi enää mitä sanoa. Hinnoissakaan ei vaikuttaisi huhujen perusteella olevan suurta eroa. Valitettavasti tätä hankintaa ei voi täysin sivuuttaa pelkkänä huhuna, sillä pelaajatyypiltään Quintero on juuri mitä Wenger mieluiten ostaa, pienikokoinen hyökkäävä keskikenttämies. Voi vain toivoa, että tuo ei tapahdu, sillä hankintojen pitäisi olla toppari tai kaksi, puolustava keskikenttä ja hyökkääjä. Chambers oli jo ekstrahankinta, kun kolme muuta pelipaikkaa kaipaavat vahvistuksia selkeämmin.

Mainokset

6 thoughts on “Jenkinsonin West Ham laina varmistui ja älytön huhu Quinterosta liikkeellä

 1. Nyt on sillyseason kuumimmillaan. Lähes päivittäin tulee jotain hassunhauskoja huhuja. Costa ja Quintero saivat nyt jatkokseen huhun, että Arsenal olisi Arbeloan perässä. Ja lisää on melko varmaan luvassa. Odottelen, että kyllä elokuu vielä tarjoaa Gourcuff- ja Kalou-huhutkin kaiken muun ohella.

  Myös Koeman on nyt kertonut, että Schneiderlin jää Sotoniin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Schneiderlinin irrottaminen tulee todella kalliiksi, ei siinä paljon siirtopyynnöt auta. Nähtäväksi nyt sitten jää, että tyytyykö mies osaansa vai alkaako julkinen kiukuttelu.

  p.s. David ”the next Beckham” Bentley on lopettanut uransa. Vasta 29 vuotiaana. Tilitys ilmeisesti ollut/tulossa The Sun -lehteen. Ilmeisesti jonnin verran katkeruutta on Spursin suuntaan. Omalla tavallaan hymyilyttää, vaikka samaan aikaan harmittaa, että ihan ok pelaaja tuhottiin naapurissa totaalisesti. Omapa oli valintansa. Tottakai gooner-näkökulmasta Bentley+Spurs oli match made in heaven 😉

  • Äh, sorry, tää oli jo vanhaa tietoa. Muista että onko asia täälläkin tullut käsiteltyä…

 2. En usko, että mitään siirtoja tapahtuu meidän osalta tai muidenkaan isojen seurojen osalta ennen elokuun puolta väliä- Pre-season alkaa olemaan siinä vaiheessa, että monet valmentaja keskittyvät tarkkailemaan miten eri kysymysmerkillä varustetut pelaajat pärjäävät heille annetuissa näyttöpaikoissa ja sen perusteella ruvetaan sitten tekemään siirtoja ennen takarajaa.

  Me varmaan tarkkaillaan Khediran tilannetta ja jos mies ei todella irtoa Realista niin sitten varmaan käännytään seuraavien vaihtoehtojen puoleen. Lehdistöllä on tylsää ja sen vuoksi näitä ihmeellisiä huhuja tulee ovista ja ikkunoista. ManU:n siirtoja odotellessa. Me ollaan seuraavan kerran aktiivisia varmaan elokuun vikalla viikolla kun Khediran lopullinen tilanne selviää.

 3. Emirates cupin televisionnista: eipä taida Suomesta löytyä kanavaa, joka näyttäisi. Ruotsissa näkyy C More Live -kanavilla.

 4. Quintero, samoin kuin aiemmin Balotelli, olivat joidenkin mielikuvituksen tuotetta. Siis näiden hankkiminen Arsenaliin. Wenger, joka on käynyt ihmeen avoimeksi, tyrmäsi molemmat huhut ja hyvä niin. Toki Wenger heitti myös vanhan klassikkokommenttinsa: ei olla lähellä hankkimassa ketään, mutta katsotaan, jos jtn löytyy. Ennenhän tuo tarkoitti, että ketään ei tule, mutta nyt ei voi niin sanoa.

 5. Miksei Champers käy nelostopparista? Kaverissa on potentiaalia ja nuorten maajoukkueissa käsittääkseni nimenomaan toppari. Tottakai kokenut aina parempi, mutta kokenut kaveri, joka hyväksyy roolinsa pelipaikan nelosvaihtoehtona on jo alkujaankin selkeä häviäjä. Toisin on urallaan kovassa nosteessa olevan nuorukaisen kanssa, joka korvaa tahdolla fysiikan puutokset!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s