Vielä pari sanaa Fabregasista ja kohta ollaan taas siirtoikkunan loppuhetkien paniikkitilanteessa

Pakko palata vielä ihan muutaman lauseen ja yhden lainauksen verran Fabregas keskusteluun. Aloitetaan Wengerin uusimmalla kommentilla asiasta:

on Fabregas’ Chelsea debut…

I have no regret about [Arsenal not re-signing Fabregas] at all. My regret is that he left us.

Se mitä olen lukenut aiheesta ja myös tämä viimeisin vain vahvistaa käsitystäni, että Wenger oli syy miksi Cesc tällä hetkellä pelaa Mourinhon alaisuudessa. Luulen entisen kapteenimme olleen enemmän kuin halukas palaamaan Grovelle ja palkka tuskin olisi muodostunut ongelmaksi, vaikka toki se olisi ollut ihan joukkueen parhaita, ehkä jopa Özilin ja Sanchezin tasolla. Tämä on kuitenkin aivan normaalia, sillä puhutaan maailmanluokan pelaajasta parhaassa iässä.

Yllä olevan Wengerin lausahduksen perusteella itselleni tulee ainakin entistä enemmän olo, että Wengerin ylpeys oli syy jättää Fabregas hankkimatta takaisin. Lähtö harmittaa manageriamme edelleen siinä määrin, että vaikka joukkue olisi vahvistunut ja siirtosumma olisi ollut maltillinen tai jopa halpa takaisinostopykälän ansiosta kauppaa ei koskaan tehty. No se tästä aiheesta, mutta tämä oli jälleen yksi todella suuri virhe siirtomarkkinoilla. Tapahtunutta ei tietysti voi enää muuttaa, mutta ei se myöskään tarkoita, että meidän kannattajien tarvitsisi olla tyytyväisiä tai hiljaa hyväksyä ratkaisu.

Huhupuolella on ollut melko hiljaista tai sanotaan nyt ainakin huhujen olleen sellaisia, että vaikea nähdä niissä olevan kovinkaan paljoa totuuspohjaa. Vahvasti näyttää meillekin alkukesästä ja pitkin kesää jossain määrin yhdistetty ongelmahyökkääjä Balotelli olevan matkalla Liverpoolin punaiselle puolelle. En edelleenkään ole italialaisen kannalla, mutta kiistatta mies parantaisi meidän hyökkäysosastoa selkeästi. Toki siihen ei nyt ihmeellistä hankintaa tarvita, kun Giroud ja Sanogo ovat vaihtoehdot. Jopa joku Remy alkaa näyttää melkoiselta sateentekijältä ja meidän onneksi ranskalainen on edelleen saatavilla..

Meillä Giroud ja Sanogo, Chelsealla Costa, Drogba ja Torres, Manchester Cityllä Aguero, Dzeko, Jovetic ja Negredo, Liverpoolilla Sturridge, Lambert ja mahdollisesti Balotelli, Manulla Van Persie, Rooney ja Hernandez. Listaa voisin jatkaa vielä useimman muunkin Valioliigajoukkueen osalta, mutta kaikki varmaan ymmärsivät mitä ajoin takaa. Valitettavasti vain Wenger ei ymmärrä ja lähtee kolmanteen kauteen Giroud ykköshyökkääjänä ja Sanogosta ei jaksa edes sanoa enää mitään.

Huomenna on vastassa Everton Goodison Parkilla. Viime kevään esitys on valitettavasti monien mielessä ja varmasti ihan syystäkin. Jos lähdemme samalla kokoonpanolla kuin edellisissä otteluissa eli Cazorla laiturina, Wilshere keskikentän keskellä ja Giroud kärjessä, niin tulos tulee luultavasti olemaan jotain samansuuntaista kuin kolmen maalin tappio viime visiitillä. Tämä on valitettavasti se todennäköisin mitä tulee tapahtumaan, sillä todistetusti Wenger ei juuri tapojaan ja tässä tapauksessa ryhmitystä ja/tai taktiikkaa muuta, eikä myöskään järkevän rotaation puolesta kannata kovin paljoa laittaa rahaa likoon. Tämä on todistettu vuosien ajan ja yleensä heikko tulos sitten vain kuitataan ”yksittäisenä vahinkona”.

Mainokset

7 thoughts on “Vielä pari sanaa Fabregasista ja kohta ollaan taas siirtoikkunan loppuhetkien paniikkitilanteessa

  1. Jos katsoo tuota keskikentän rosteria niin olen kyllä samaa mieltä siitä ettei keskikentän keskustan pelaaja ollut hankinta listan kärjessä. Özilin,ramseyn varaan voi luottaa pelin rakentelun. Lisäksi Jack on nyt pysyny terveenä niin voi jopa odottaa parempaa kautta. Lisäksi wenger on sanonut että ox tulee olemaan keskikentän keskustan kaveri. Artetaankin näköjään luotetaan kerran kapteeniksi laitettiin, lisäksi Chambers kuulemma voi pelata keskellä. Onhan tuossa vaihtoehtoja ja ymmärrän täysin että rahaa laitettiin alexiin tuolloin. Varmaan oli fabrenkin kannalta paras että meni uuteen seuraan. Barcassa tuli pokaaleja mutta aika meni penkillä. Nyt voi saada uralle uuden alun. Tai sitten ei.. Tuntuu vähän että hyvät suoritukset burnley vastaan teki myrskyn kahvikuppiin. Ei taideta koskaan saada tietää oliko virhe jättää ostamatta.Minun mielestä oli ihan hyvä että jätettiin ostamatta. Ei ole mulle koskaan ollut niin iso pelaaja. Nää on näitä maku asioita..

  2. Tapa jolla Fabregas lähti, teki jo paluun liki mahdottomaksi. Kitisijöitä ja mammanpoikia ei tämä joukkue lisää tarvitse.

  3. Olisihan se toki kiva jos Wenger tai joku muu valottaisi asiaa. Sitä elämänkertaa odotellessa.

    Nythän kommentit ovat Villen laittaman lisäksi Cescin oma ”it wasn´t meant to be” sekä Mourinhon kommentti siitä, että Fabregas oli helppo houkutella Chelseaan. Sitten huhuasteella ollut juttua erittäin kovasta palkkapyynnöstä sekä siitä, että Wengerin kirjoissa Cesc ei olisi ollut lähtökohtaisesti avauksen mies. Barcaan mennessään Fabregas oli valmis tinkimään palkastaan. Sinänsä ihmetyttää, että nyt sitten liksa pitäisi tuplata. Omasta mielestäni se ei kieli siitä, että sydän olisi tykinmuotoinen.

  4. Onko jo tullut mainituksi, Welhon kaapelissa MTV:n sporttikanavat vapaasti katseltavissa 21.-24.8.

  5. Meidän mahdollisuudet ei kaadu Fabregasiin. Edelleen on mahdollista tehdä ne hankinnat, joilla meidän materiaali saadaan kilpailukykyiselle tasolle. Niitä ei vaan taideta tehdä, valitettavasti, jälleen kerran. Paskaahan se on, että väen vängällä yritetään aivan liian kevyellä porukalla uskotella, että jotain makuja isoihin pyttyihin olisi. Kun katsoon meidän rosteria niin se ei kyllä vaan tule riittämään. Noh, vielä hieman elättelen toiveita siitä, että CL-paikan varmistuttua ne tarvittavat (ainakin) kaksi hankintaa tehdään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s