Rimaa hipoen lohkovaiheiseen – ei sentään torstailiigaa, mutta sama oravanpyörä jatkaa kulkuaan

Arsenal – Besiktas 1-0 (1-0)

Olipahan tapahtumia ja lopulta niukkaakin niukempi voitto lopputuloksena. Olisimme voineet voittaa paremmalla viimeistelyllä usealla maalilla, sillä tällä kertaa paikkoja todella oli. Toki yhtä hyvin olimme onnekkaita jopa kahdessa rankkaritilanteessa ensimmäisellä jaksolla. Ensimmäinen Debuchyn taklaus näytti omaan silmääni rankkarilta, sillä uusi oikea puolustajamme ei osunut palloon missään vaiheessa. Wilsheren tilanne näytti epäselvältä, mutta haastattelussa Jack myönsi osuneensa Besiktasin pelaajaan eli rankkari olisi ollut oikea tuomio.

Mukavaa kuitenkin, että edes joskus tuomiot menevät meidän eduksi. Ei se silti oista sitä tosiasiaa, että noissa tilanteissa olimme äärimmäisen onnekkaita ja peli olisi varmasti ollut aivan eri jos Debuchy olisi lähtenyt ulos jo ensimmäisellä jaksolla ja Besiktas olisi mennyt rankkarista vielä johtoon samn tilanteen päätteeksi.

Hyvä joka tapauksessa olla mukana Mestareiden liigassa taas kerran. En henkilökohtaisesti ole kisan kovinkaan suuri fani johtuen siitä yksinkertaisesta syystä, että meillä ei ole rehellisesti sanoen mitään mahdollisuuksia voittaa sitä nykyään. Jos Wenger ei pystynyt siihen vuosien 1998-2006 joukkueilla, niin voittoa ei todellakaan tule nykyisillä Sanogoilla ja kumppaneilla sekä ajastaan selkeästi jääneellä pelikirjalla.

No rahat on turvattu tänäkin vuonna eli seurajohdon ja Wengerin päätavoite on saavutettu siltä osin pelkällä lohkovaiheeseen pääsyllä. Samalla kannattajana täytyy kuitenkin olla tyytyväinen Eurooppa-liigan välttämisestä, sillä se vasta olisikin turha kilpailu. Kisan voittaja on enimmilläänkin Euroopan 17. paras seurajoukkue, kun Mestareiden liigan jatkopeleihin selvinneet kaikki ovat kovempia jo pelkästään parempia joukkueita.

Eilisestä puhtaat paperit saa topparipari ja ainakin Sanchez. Avausmaali chileläiselle oli varmasti tärkeä jatkoa ajatellen. Samalla apina selässä ei päässyt maalien suhteen kasvamaan gorillan mittoihin. Ykköstoppariparimme jatkoi siitä mihin jäi viime kaudella eli perusvarmoja otteita, vaikka ei eilinen mikään erityisen loistava esitys varsinkaan Mertesackerilta ollut. Toki tämän ymmärtää, sillä kyseessä oli vasta kauden toinen peli puolentoista viikon harjoituskauden jälkeen.

Isompaa kuvaa katsoessa eilinen oli taas hyvin masentavaa. Aina sama kaikkien vastustajien tietämä ryhmitys, vaikka pelaajat kentällä vaihtuvat. Sanchez ei koskaan tässä yhden kärjen systeemissä tule pääsemään oikeuksiinsa, mutta siitä huolimatta pelitapa on sama kuin jos piikissä olisi Giroud. Koskaan ei mitään muutoksia sen mukaan ketä pelaajia on käytettävissä tai kuka on vastassa. Tuo on niin surullista ja käsittämätöntä tällä tasolla, että sitä ei voi missään nimessä ymmärtää tai hyväksyä.

Toisekseen pelaajien peluuttaminen väärillä pelipaikoilla ja laskeminen pelaaja usealle pelipaikalle on samaa kategoriaa. Eilen Özil jälleen kerran taas pelasi laidalla. Käsittämätöntä, mutta ei mitään uutta. Vihdoin seura ostaa yhden maailman parhaista pelaajista omalla paikallaan eli kymppinä, mutta sitten Wenger peluuttaa toistuvasti miestä laiturina. Tämä tai viime viikonloppuinen ei todellakaan ollut yksittäisiä tapauksia, vaan vastaavaa tapahtui tuon tuosta viime kaudellakin. Väittäisin Özilin pelanneen noin puolet peleistään meillä laiturina, joka on sanoinkuvaamattoman typerää toimintaa managerilta. Samalla se syö joukkueen tehoja olennaisesti ja sitä kautta menestystä, kun hyökkäyksen ehkä tärkeimmästä pelaajasta ei saa läheskään kaikkea irti.

Sama oravanpyörä pyörii kaudesta toiseen, vaikka tiukempaa teki tänä vuonna päästä lohkovaiheeseen kuin koskaan aikaisemmin. Olemme mukana kilpailussa, jonka voittamiseen ei ole mitään mahdollisuuksia. Toki sama homma on Valioliigan suhteen jos rehellisiä ollaan. Olimme viime kaudella jo selvästi jäljessä Manchester Cityä ja Chelseaa, jotka ovat molemmat vahvistaneet joukkuetta entisestään niiden osa-alueiden suhteen, jotka olivat heikkoja. Me puolestaan olemme korkeintaan samassa tilanteessa ja viimeistään Giroudin kuukausien tai jopa pitkästi yli puolen kauden loukkaantumisen jälkeen heikommassa tilassa kuin viime vuonna.

Muutenkin viime kausi olisi ollut se paikka ottaa mestaruus vuosikymmenen jälkeen muiden joukkueiden oltua sekavassa tilassa, mutta eipä vaan kelvannut tai sanotaanko todellista yritystä ei edes ollut, joka on vielä pahempaa. Viimeistään tammikuussa tuli kaikille selväksi, että mestaruus ei edes ollut se tavoite, vaan nelossija. Hyökkäyksestä oli ainoa vaihtoehto Giroud peluutettu täysin loppuun ja Ramsey, Walcott sekä Özil olivat sivussa loukkaantuneina, mutta siitä huolimatta ainoa hankinta oli valmiiksi viikkoja sivussa oleva vaajakuntoinen entinen lahjakkuus Källström. Tuon selvemmin ei Wenger enää voinut osoittaa, mitkä ovat todella miehen tavoitteet ja kunnianhimo nykyään ja sama on jatkumassa tälläkin kaudella tämän kesän siirtoikkunan aikana.

Topparihankinta on aivan pakollinen ja hyökkääjä vielä tärkeämpi, koska tiedämme ettei Wenger muuta ryhmitystä tai taktiikkaa, joka voisi mahdollistaa nykyisten vaihtoehtojen riittävän tai olevan ainakin parempia kuin nykyisessä loppuun nähdyssä yhden kärjen systeemissä. Esim. Sanchez ja Podolski voisivat olla hyvä yhdistelmä kärkiparina, mutta tuota emme tule koskaan näkemään, kuten emme mitään muutakaan kombinaatiota. Sen sijaan saamme todennäköisesti nauttia Sanogosta ja muista vaihtoehdoista, jotka vain eivät sopeudu ryhmitykseen ja pelitapaan, mutta siitä huolimatta sama toistetaan kauden joka ikisessä ottelussa vastustajasta huolimatta.

Tämä taktinen heikkous, pelaajien peluuttaminen väärillä pelipaikoilla ja samojen virheiden toistaminen ja niistä oppimattomuus ovat itselleni Wengerin siirtopolitiikan ohella ne asiat, jonka takia en haluaisi miestä nähdä enää hetkeäkään Arsenalin managerina. Yksinkertaisesti toivoa paremmasta ei ole, sen on viimeinen lähes vuosikymmen opettanut karulla tavalla. Sitä ei yksi FA Cupin voitto miksikään muuta.

Tietysti jos joku uskoo vielä parin päivän muuttavan jotain siirtoikkunan ollessa auki, niin siitä vaan. Itse en todellakaan usko, sillä vaikka saisimme kaikki hankinnat mitä tarvitsemme, niin toinen vähintäänkin yhtä suuri ongelma jäisi eli Wengerin taktinen kyvyttömyys ja ennen kaikkea haluttomuus kokeilla jotain muuta kuin nykyistä ryhmitystä ja pelitapaa.

Loppuun vielä Peetun toissapäiväinen kommentti Arsenal Finlandin puolesta, joka oli tarkoitus olla jo eilisessä päivityksessä, mutta unohdin asian. Seuraavassa joka tapauksessa viesti vielä kokonaisuudessaan ja ohjeet, niille jotka haluavat liittyä virallisesti vastikään perustettuun ry:hyn.

Arsenal Finland ry:n liittymisohjeet täällä: http://www.arsenalfinland.net/arsenalfinland/
Kysymykset sivuilla oleviin mailiosoitteisiin.

T.Peetu

Mainokset

42 thoughts on “Rimaa hipoen lohkovaiheiseen – ei sentään torstailiigaa, mutta sama oravanpyörä jatkaa kulkuaan

 1. Hyvää: Ei Songia, Welbeckiä, Zigiziä. Huonoa: Ei Falcaoa, ei ketään. Wenger on laittanut perinteisesti liinat kiinni.

 2. Edelleenkin olen sitä mieltä, että jos Özil ja Cazorla ovat samaan aikaan kentällä niin paremipi peluuttaa Öziliä laidalla, pystyy juoksuihin jne. Cazorlalla ei laiturina hommat toimi alkuunkaan, mutta eilen oli ihan ok-esitys keskemmällä. Vasen laita oli eilen heikko ylöspäin pelattaessa, mutta esim. edellisessä pelissä Evertonia vastaan Özil loi muutamia hyviä paikkoja laidaltaan. Özilin ja koko vasemman laidan pelaamista heikentää myös se, että vasemmalla tukena on heikko Monreal. Oikealla Debuchyn pelaamisessa oli nähtävissä jo sellaista meininkiä, mitä tänä päivänä laitapuolustajilta tulee ylöspäin pelatessa odottaakin. Oli mielestäni hyvä ja huomattavasti eteenpäinmenoa esim. Cityn penkkiveikko Sagnaan nähden. ulosajo pieni miinus, mutta niitä nyt vaan tulee kun asenteella pelataan.

  Jos sen huippuhyökkääjän nyt jollain ilveellä saisivat hankittua niin sittenhän Sanchez siirtyisi omalle paikalleen vasemmalle laidalle Özil keskelle ja Cazorla supersubiksi. Falcao – Sanchez – Özil – Walcott vaikuttaisi sellaiselta hyökkäysryhmältä, jolla voisi olla kykyjä suorittaa hieman nopeampiakin hyökkäyksiä.

 3. On muuten melko ihmeellistä, että eilisessä pelissä oli aivan korttihullu dumari, mutta Flamini jäi kortitta! 10 tsettiä yhteensä ja Mathieu parka ei saanut niistä yhtään!

  • Mielestäni kentällä oli yksi, joka olisi saanut ulostaa itsensä.
   Ei kovin monessa pelissä anneta toista keltaista keskikentän pienestä takakoukusta.
   ThePussyn eka oli ihan aiheellinen, vaikka periaatteessa suojeli itseään, kun huomasi kovakalloisen vastustajan tulevan vauhdilla pääpalloon. Hetkeä myöhemmin hieman vastaava tilanne. Tällä kertaa ei jättänyt kesken ja heti kallossa kolahti (sivuosuma)!

 4. Debuchy on korttiherkkä, kuten Flaminikin yleensä 😉 tosin poikkeus näyttää vahvistavan säännön. Tämä ei liene kauden viimeinen punakortti ranskalaiselle. Mutta kuten todettua, pelityyli nyt vaan on sellainen.

  Kyllä eilinen oli jo parempaa kuin edelliset ottelut. Ei vielä valmista, mutta parempaa. Cazorla ja Wilshere paransivat ihan runsaasti edellisistä peleistä. Koko jengin puolustusasenne oli kovaa luokkaa, Sanchezin workrate oli ihan utopinen, gotta love that guy Alexis! Enkä nyt tiedä voiko eilisen jälkeen sanoa, että Sanchezista ei ole piikkiin? Pelaa eri vahvuuksilla kuin Giroud, mutta eikös nyt vähän ole toivottu sellaista hyökkääjää, joka pystyy luomaan itselleen niitä paikkoja?

  Ei eilinen ryhmitys mitenkään väärältä tuntunut, vaikka Alexis ei ehkä stereotyyppinen keskushyökkääjä olekaan. Eihän se pelkkä muodostelma sinänsä vielä kerro mitään. Hyvinhän sieltä paikkoja rakennettiin vaikka kärjessä ei ollutkaan sitä perinteistä tornia. Silti blogistin tapaan hieman haaveilen siitä, että Wenger kokeilisi kahden kärjen taktiikkaa. Se tarkoittaa, että keskikentän ja/tai laidat joutuu hieman rakentamaan toisella tavalla. Loogista kuitenkin olisi, että pelitapamuutoksia ajetaan sisään maltillisemmin eikä heti rysäyksellä kauden alkuun kun kaikki on muutenkin sekavaa. Katsotaan nyt mitä on luvassa.

 5. Blogisti kritisoi säännöllisesti Sanogoa. Poikanen ei tietysti ole näyttänytkään vielä mitään, eikä hänen pitäisi olla kakkoshyökkääjä vaan kolmos. Kyseessä on kuitenkin selvä keskushyökkääjätyyppi, joista seurassa on pulaa, vaikka ehkä nyt sitten tämä Sanchezin peluutus keskellä tulee onnistumaan? Junnuhakuja kannattaa tehdä, jos halutaan järkevällä panoksella rotaatiojamppoja. Pitkäaikaista ykköskärkeä kukaan tuskin on Sanogossa nähnyt, mutta edellytyksiä paljon parempaan pitemmällä aikavälillä on kuin Bendtnerillä.

  Tämä ei ollut kuitenkaan pointti. Eniten minua närästää näissä pelaajahahmoissa Wengerin tapa roikuttaa Diabyä, Rosickyä ja Poldia mukana, vaikka heidän käyttämisensä on hänelle kovin vastentahtoista. Palkkaa on reilusti varsinkin Poldilla ja Rosickyllä, joten mitä järkeä? Ennen ehkä jossain määrin käyttökelpoisen tsekin viimeinen käyttöpäivä menee vimeistään tänä vuonna umpeen. Diabyn ja Rosickyn rooli on aika kriittinen keskikentän rotaation kannalta, mutta sitä rotaatiota ei voi nyt tulla, kun tällaisia kavereita pidetään miehistössä. Poldi taas on ainoa puhdas vasemman laidan erikoismies, muttei tarpeeksi hyvä. Pitäisi hankkia parempi (Draxler, Reus).

 6. Ensimmäisen kerran pariin vuoteen ei oikeasti pystynyt lukemaan blogia loppuun.

  Joukkue taisteli komean torjuntavoiton ja onnistumisia tuli monelle pelaajalle erityismainintoina alexis, Kos, cazorla jopa jackie Boy pelasi ihan eri tavalla kun ramsay ei ollut kokoonpanossa.

  Özil hakee kymppi paikallaan pelatessaan todella usein palloja vasemmalta ja jakaa syöttöjä sieltä ja lisäksi haastaa pakkeja poikkeuksellisen hyvin.
  Väitän että özilin peluuttaminen laidalla oli erittäin hyvä ratkaisu. Kaveri rakensi parjatun Monrealin kanssa oxille muutamankn paikan mutta kaverille ei maistunut. Jostain syystä tätä lädiä ei muisteta haukkua tai kritisoida esitysten jälkeen.

  Oksettaa tuo jatkuva masentelu milloin mistäkin. Nyt kun oli hyvä tulos kohtuullislla pelillä todella vaikeista lähtökohdista pitää alkaa itkemään siitä kuinka ei voitettu viime kaudella liigaa.
  Kyllä sen kaikki muistaa ja ei pelkoa että pääsisi unohtumaan kun siitä täällä päivittäin mainitaan.

 7. Bayern ilmeisesti lähellä Alonson hankkimista. Toteutuessaan ei tee kyllä Khediran siirtymistä ainakaan todennäköisemmäksi. Jos se nyt muutenkaan on enää pöydällä ollut. Lisäksi huhut Benderistä ja Schneiderlinista ovat kuolleet kokonaan. Oikeastaan jäljellä on ollut lähinnä kaksi huhua keskikentälle, Carvalho sekä Rabiot. Jälkimmäisen pitäisi olla Chambersiakin kovempi talentti jos kuvitellaan miehen olevan paras vaihtoehto puolustavaksi keskikentäksi per heti. Saattaa siis olla, että nyt on kaikki munat ovat korissa, jota pidellään Portugalissa. Loistavaahan se olisi jos tuohon diiliin pystyisi sisällyttämään Coquelinin, Ryon tai Gnabryn lainan.

  Carvalhon perässä ei taida kovinkaan moni isompi seura olla. Onko heitelty muita kuin Pool ja Spurs? Joiden scouttien homma on lähinnä lukea lehdistä kenestä Arsenal on kiinnostunut.

  • No nyt on ollut huhua, että ManU olisi kovastikin hankkimassa Carvalhon jengiinsä. Toki Sporting varmaan tekee kaikkensa, että medialle tihkuu tällaisia tietoja, jotta miehen hinta nousisi lähemmäs sitä soppariin kirjoitettua 45 miljoonan euron purkupykälää.

 8. Kova hinta on Carvalholla, kun näyttöjä on perin vähän. Toisaalta on Rabiotin uusimmaksi hinnaksi mainittu 10m.

 9. Javi Martinez loukkaantui puoleksi vuodeksi=> Bayern ei jättänyt mitään sattuman varaan vaan osti keskikentälle Xabi Alonson ja puolustukseen Benatian. Jämäkkää toimintaa.

 10. Tänään olisi CL-lohkoarvonta edessä.

  Unelmalohko: Basel, Ajax, Malmö
  Kauhein: Juventus, Olympiakos, AS Roma
  Lyhimmat matkat: PSG, Ajax, Anderlecht
  Pisimmät matkat: Shakhtar Donetsk, CSKA Moskova, APOEL

 11. Ajax ja Malmö toiveissa, varmemmin näkys matsit telkkarissa kun vastassa olis suomalaisjengejä! Tällöin toki myös CSKA kävis. Sen verran tarkennusta Mykin worst case skenaarioon, että Juve ja Roma eivät voi samassa lohkossa (onneksi?) olla.

   • Juu, voi noin toki olla, lähinnä nyt vaan pointtina, että kahta saman maan jengiä ei voi tulla vastaan. Kyllä sieltä pahakin lohko voi osua kohdille, mutta toivotaan ettei arpa ole yhtä paha kuin vuosi sitten.

 12. Kyllä tuo Debu näyttäisi olevan juuri sitä mitä Arsenal tarvitsee, kovuutta ja taistelutahtoa. Toinen keltainen näytti tulevan suht herkästi…

 13. Onko muuten kukaan seurannut, onko Sagna saanut Cityssa peliaikaa?
  Vai nosteleeko pelkkää palkkaa.
  Itse kyllä tykkään Debysta enemmän pelaajana.

 14. Mitenkähän tämä Dortmundin kreikkalaistoppari? Onko hyvä? kuulostaa kyllä paremmalta kuin se Olympiakosin maanmies, vaiikei Dortmund olekaan tunnettu lujasta puolustuksestaan.

 15. Parasta eilisessä oli se, että vaikka joukkue tietää, ettei se ole kovin hääppöisessä formissa, Wilsheren ja Sanchezin johdolla näytettiin ammattiylpeyttä ja hyvällä tavalla raivoa, eikä suosuttu häviämään keskinkertaiselle turkkilaisporukalle.

  Seuraavaksi sitten lähiviikkoina hyökkäyskuviot kuntoon ja koneeseen lisää kierroksia. Nykyformilla ei kaudesta tule mitään, mutta onneksi siihen ei jäädä. Toivottavasti vaan muita puolikuntoisia ei heti loukkaannu massiivisiksi ajoiksi kuin Giroud.

  • Juuri näin!
   Jengi näytti väkevää sisua ja sydäntä ja sen päälle on hyvä rakentaa jatkoa.
   Ei todellakaan samaa surffailua kun viime kauden startanneessa villa pelissä ja muissa mahalasku virityksissä

 16. Kohtuullinen arpa kuitenkin. Dortmund ei ole todellakaan enää viime kauden veroinen ja Galatasaraykin on aika pappajengiä. Anderlecht puolestaan heittopussi.

  Voitettavissa oleva lohko, vaikka Dortmund aika paha onkin

 17. Vaikeahko lohko, mutta helpompi kuin viime vuonna. Helppoa ei tule olemaan, mutta koskapa Arsenal saisi asioita ilmaiseksi…

  Toivottavasti kuitenkin Gala-vieraspeli ei osu toiselle pelipäivälle ja näin ollen Arsenalin ei tarvitsisi lähteä turkkiin spurs- ja chelski-pelien välissä.

 18. Pessimismiin keskellä lainaus Bisquitilä:
  Ja sieltä tulevat filosofit kentälle. Kotijoukkueen kapteenin nauhaa kantaa Hegelin asemesta uusi mies Schelling. Hegelhän on pidätettynä tuomarin lahjonnasta, vaikka filosofi vakuuttaa lahjattomuuttaan.
  Myös vastustajan joukkueessa on käynyt kato. Demokratioista ja Sofoklesta epäillään sopupeleistä, ja heidät on korvattu uusilla ajattelijoilla. Lisäksi Kreikan luottofilosofi Sokrates antoi taannoin positiivisen näytteen. Mies tosin vannoo syyttömyyttään ja epäilee nauttineensa epähuomiossa jotain myrkyllistä.
  No niin! Tuskin on pilli ehtinyt viheltää toisen puoliajan alkaneeksi, kun Kant jo kieriskelee kategorisesti nurmella tuskissaan. Hidastuksesta näkee, ettei edes Arkhimedeksen ajatus osunut mieheen, mutta see Kantin irvistystä helpota.
  Nyt siirto täältä sinne studioon, jossa ”Väläys” Heliskoski analysoi kärryiltä nekin, jotka luulivat jo jotain ymmärtäneensä. Ja Bubin ajatustenvaihtopenkillä Rakel Liehu selvittää, mikä on targetfilosofi.

 19. Lähinnä CL-lohko on tylsä: Dortmund on kohdattu ennenkin ja taas Turkkiin. Anderlecht kelpaa kyllä.
  Heh, Shittyllähän kävi kiva tuuri.

 20. Mielenkiintoinen lohko. Turkin ja Saksan reissut vaikeita, silti saumat lohkovoittoon. Onhan nuo suurseurat ennakko suosikkeja voittoon, mutta onhan se näin jalkapallon ystävälle mukavaa kun oma seura pelaa noita europelejä. Ja nuo ottelut isoja vastaan on hyviä mittareita siitä missä mennään.
  Blogisti useasti kritisoi wengerin puutteelisesta pelikirjasta, näin lukijana olisi mielenkiintoista,jos voisit raapaista pintaa syvemmälle tuosta taktiikasta/pelikirjasta. Vähän enemmän perusteluja kritiikille. Nyt jää semmoinen kuva että peliä ennen katsottu ryhmitys on se jota kritisoidaan katsomatta peliä. Eli jos özil on vasemmalla puolella ryhmitystä, niin özil on sitten laitalinkki.

  Hienoa että jaksat päivittää lähes päivittäin blogia, mutta välillä tahtoo vähän levy jäädä päälle tuon kritiikin kanssa.

 21. Huomasin nyt vasta, että molemmat milanolaiset puuttuu. Italiasta vain kaksi mukana muutenkin, kun Napoli romahti ulos Bilbaolle. Aika tehokkaasti italialaisten rahavaikeudet alkavat näkyä ja nykyään milanolaiset koluavat samoja alelaareja ja suurseurojen rejektejä, mitä Arsenal muutama vuosi sitten.

 22. Tälleen siis pelataan – laitoin myös CL-pelejä edeltävät ja seuraavat pelit:

  Ensimmäinen:
  13.9 klo 12.45 ManC (k)
  16.9 klo 19.45 BVB (v)
  20.9 klo 15.00 Aston Villa (v)

  Toinen:
  29.9 klo 17.30 spurs (k)
  1.10 klo 19.45 Galatasaray (k)
  5.10 klo 14.05 Chelsea (v)

  Kolmas:
  18.10 klo 15.00 Hull (k)
  22.10 klo 19.45 Anderlecht (v)
  25.10 klo 15.00 Sunderland (v)

  Neljäs:
  1.11 klo 15.00 Burnley (k)
  4.11 klo 19.45 Anderlecht (k)
  9.11 klo 16.00 Swansea (v)

  Viides:
  22.11 klo 17.30 ManU (k)
  26.11 klo 19.45 BVB (k)
  29.11 klo 12.45 WBA (v)

  Kuudes:
  6.12 klo 15.00 Stoke (v)
  9.12 klo 19.45 Galatasaray (v)
  13.12 klo 15.00 Newcastle (k)

  Elikkäs kaikkiaan peräti viiden! CL-pelin jälkeen liiga jatkuu vieraspelillä, joten vaikeaa tulee olemaan monestakin eri syystä johtuen ja voittojen haku noista peleistä tulee olemaan erityisen hankalaa.

  • Tuo toinen rastihan on tosi easy. Perinteisesti täräytetään tottenhotteja käkättimeen, leikitellään kalatasarain kanssa ja kiitellään turhasta vierailusta ja sitten käydään vieraissa örnäsemässä chelsea-neitiä.
   Six and three points in a week.

 23. Pelaako tuolla hjk:n maalilla Al-munija? (värjännyt vaan hiukset tummaksi)Torjuntatyöskentely on kyllä samankaltaista.

 24. Hitto näin vanhana Oulunyöväen palloilioitten jun nuna toivoisin Spusia hjk:N kanssa samaan torstailiikaan. Jos osuvat samaan lohkoon, niin minä ostan hjk:n pelipaidan.

 25. Perse.Näitä kommentteja ei voi korjata.
  Meillä vaan on se, ettei nurmikonleikkuukone toimi ilman ryyppyä.
  Ei edes yritä käyntiin 🙂

 26. Eihän tää tänne kuulu, mut laitan silti: Mitä eroa on Klubilla ja Manulla? Klubi pelaa europelejä, Manu kansallista sarjaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s