Leicester vastassa yli 10 vuoden tauon jälkeen

Pelipäivästä huolimatta aloitetaan muutamalla ajatuksella ja/tai uutisella siirroista. Songin paluuta ei tarvitse enää pelätä, sillä kamerunilainen on palannut Valioliigaan ja Lontooseen West Hamin riveihin. Hyvä näin, sillä jos taso ei riittänyt kaksi vuotta sitten, niin tuskin se olisi riittänyt nyt kahden vuoden penkillä ja katsomossa istumisen jälkeen.

Sen sijaan puolustavan keskikenttämiehen tarve on sama kuin se oli ennen kesää ja jo monen edellisen kauden ajan. Pelaajia olisi edelleen saatavilla, mutta valitettavasti mikään ei viittaa yhdenkään siirron olevan kovin lähellä tai todennäköinen. Toki useat potentiaaliset kohteet ovat ehtineet kesän aikana siirtyä muualle, tehdä jatkosopimuksen tai sitten vain omistajaseurat eivät ainakaan tässä vaiheessa kautta halua enää avauksen pelaajiaan myydä.

Meidän entinen pelaaja Lassana Diarra siirtyi juuri QPR:ään. En sano ranskalaisen olevan mikään sateentekijä, mutta toisaalta katsoen meidän vaihtoehtoja niin väittäisin miehen olevan hyvin lähellä avauksen paikkaa. Toinen vaihtoehto olisi ollut ilmaisella siirrolla Cambiasso, joka juuri saattaa olla vastassa tänään Leicesterin paidassa. Ikää argentiinalaisella on saman verran kuin Artetalla, mutta luontainen pelipaikka on keskikentän alimmaisena ja kokemusta huipulta ja ennen kaikkea voittamisesta miehellä on huimasti. Korostan vielä, että kumpikaan ei olisi ollut oma valintani ja meidän ei pitäisi näihin tyytyä, mutta silti kumpi vain olisi ollut parempi hankinta kuin jatkaa nykyisillä vaihtoehdoilla.

No hankintoja on turha odottaa tänään pelipäivän ollessa kyseessä, joten jälleen kerran ollaan siinä tilanteessa, että mennään siirtoikkunan viimeiseen päivään ja joukkueessa on kolme pelipaikkaa vähintään, joihin tarvittaisiin selkeä vahvistus, kaksi avauksen pelaajaa ja yksi valmis pelaaja rotaatioon.

Viimeksi pelasimme Leicesteriä vastaan jos oikein muistan tappiottomalla kaudella 2003-2004 eli yli 10 vuotta sitten. Paljon on aikaa tuosta kulunut ja nykyään illan kotijoukkue ei pelaa enää Filbert Streetillä, vaan King Power Stadiumilla. Toki saattoi olla, että jo edellisellä kaudellaan Valioliigassa reilu vuosikymmen sitten pelipaikka oli sama kuin tänään. En muista varmasti, enkä ala tähän paikkaan asiaa tarkistamaan.

Joka tapauksessa tavoite otteluun ei voi olla mikään muu kuin kolme pistettä. Vieraskenttä toki hankaloittaa tuota, mutta ei kelpaa syyksi alkuunkaan jos voitto jää saamatta. Jos tasapeli vieraissa on jollakin tapaa hyväksyttävä tai sanontaanko pikemminkin ok tulos Evertonia vastaan, niin sitä se ei todellakaan ole Leicesteriä vastaan oli pelipaikka mikä tahansa.

Meillä on alla viikkopeli Mestareiden liigassa, mutta sekään ei käy selityksestä. Meidän on oltava yksinkertaisesti niin paljon laadukkaampi joukkue, että voittajasta ei saa olla epäselvyyttä. Myös tänään toivoisi järkevää kierrätystä kokoonpanoon, mutta tämä toive on sama kuin puhuisi seinille tietäen Wengerin toimintatavat. Pelikiellosta vapautuva Ramsey takaisin paikalleen ja siinä se kierrätys sitten todennäköisesti onkin.

Saa nähdä kuka pelaa kärjessä, sillä vaikka Sanogon väitetään Arsenal.comin otteluennakon mukaan olevan loukkaantunut, niin ainakin eilisen harjoituskuvissa ranskalainen näkyi olevan mukana menossa. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan tarkoita postimiehen paluuta hyökkäykseen. Joko Sanchez jatkakoon tai sitten Campbellille tilaisuus. Tätä tuskin kuitenkaan tapahtuu, kun costaricalainen pelasi reservien kanssa viikolla täyden 90 minuuttisen tai ainakin lähelle. Podolski olisi myös yksi vaihtoehto, vaikkakaan ei parhaita yhden kärjen taktiikassa. Silti Podolski paljon mieluummin kuin Sanogo.

En haluisi nähdä Cazorlaa ja Öziliä samaan aikaan avauksessa, sillä se tarkoittaa jommankumman olevan laiturin tontilla. Pahimmassa tapauksessa jopa molempien jos Wilshere jatkaa avauksessa Ramseyn paluusta huolimatta.

Toiveissa olisi kierrätystä muutaman pelaajan verran. Oikeana pakkina voisi tällä kertaa aloittaa Chambers, sillä Debuchya ei voi joka ikisessä pelissä peluuttaa ja tämä hyvä paikka rotaatiolle. Vasempana laiturina haluaisin nähdä joko Podolskin tai Campbellin Oxin jatkaessa oikealla. Näistä korkeintaan Ox oikealla toteutuu jos sekään. Lisäksi tämä on sellainen ottelu, jossa periaatteessa Rosickylle pitäisi löytyä peliaikaa jos tsekkiä halutaan joukkueessa mukana roikuttaa.

Kolme pistettä sarjanousijalta pitäisi olla se ainut tulos, mutta saa nähdä kuinka käy. Jotenkin itselläni on tunne, että tästä tulee erittäin vaikea ottelu. Wenger lähtee otteluun samalla miehistöllä, joka on pelannut kaikki muutkin ottelut tähän mennessä lukuun ottamatta pakollisia vaihtoja johtuen pelikielloista ja loukkaantumisista. Rotaatiota ei luultavimmin tulla näkemään, mutta saa nähdä riittääkö pelkkä Ramseyn paluu avaukseen takaamaan kolme pistettä?

COME ON YOU GUNNERS!!!

Mainokset

37 thoughts on “Leicester vastassa yli 10 vuoden tauon jälkeen

 1. Diarra ja Cambiasso parempia vaihtoehtoja kuin nykyiset. Ja Muurinen olisi varmaankin ylivoimainen nykyiseen verrattuna. Tähän on tultu. Vittu kun Wenger taas laski pennejä niin Miklu ehti siirtyä Saksaan.

 2. #Arsenal team to play Leicester City: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Cazorla, Ozil, Alexis, Sanogo

  Nyt on wonderboyn paikka näyttää, mihin kärjessä pystyy.

 3. Sanogo tuu jo pois kentältä,siäl on peli käynnis.ihan uskomatonta jos wenger meinaa laskea ison taakan ton jätkän harteille,ihan tunari,siis aivan uskomaton tunari.

  • Postimiehen ei ikinä pitäisi edes olla Arsenalin kirjoilla. Jos nyt Poldi ei saa toka jaksolla saumaa niin Wenger ei todellakaan hiihtele täysillä. Huomenna on pakko tulla sentteri sisään. PAKKO. Taas me ollaan tässä tilanteessa…

  • Rutiköyhän miehen NickyB, ja se ei ole paljon. On Kyllä uskomatonta että äijä jonka tekniset ja muut kyvyt ovat keskinkertaista Ranskan kakkosliigatasoa pelaa arsenalin kärjessä. Pelaaja on 22v, mutta koska perustaso on noin heikko en näe edes juurikaan potentiaalia kehittyä parhaimmillakaan keskiverto valioliigahyökkääjäksi. surullista..

 4. Eittei vaan city tai psg ryöväis yayaa ennen ikkunan sulkeutumista. Syöttö ja vakuuttavaa peliä kaikinpuolin.

 5. Puolustus sekavaa, Özil aivan hukassa, Ramsey voisi ajaa jo partansa ja Sanogo mmmmhhhhhh… Cazorla tai Sanchez saisi nyt ratkaista, että edes numeroiden valossa kauden avaus säilyy positiivisena.

  • Podolski ei todellakaan ole lääke tuohon tehottomuuteen. Hakee kk-miesten sylistä, ei osaa vääntää/haastaa, eikä ollut kertaakaan boksissa silloin kun siellä piti olla. Okei, kerran meinasi päästä laukomaan, mutta en ymmärrä tätä Podolski piikkiin -hehkutusta.

 6. Aivan vitun köyhää kaikilla mahdollisilla tavoilla. Pisteeseen voi tosiaan olla tyytyväinen tuon esityksen jälkeen.

 7. Hoh hoijaa. Poldi tuli vartiksi eikä saanut mitään aikaan, joten penkitys jatkuu ja wonder-kid Sanogo murskaa Shittyn.

  Maalitilanteiden luonti on vaikeaa, kun kärjessäkään ei ole mitään liikettä. Ero tuhnuunkin on valtava.

  Ja sekin on selvä, että ei aina voi saada lisäajalla ratkaisevaa maalia.

 8. Alan hiljalleen toivomaan ettei voiteta enää peliäkään wenkulan alaisuudessa. Lähtis ny hiihtään. Oli tää taas ihan järjetöntä paskaa…

 9. Campbell pyytänyt itse siirtoa. Ei ole kyllä mikään ihme kun hyvä kausi lainalla ja loistavasti sujuneet MM-kisatkaan eivät riitä, että Wengeriltä saisi kunnon näytön paikan. Tuskaa varmaan lisää se, että Sanogon kaltainen huuhaa-ukko on nokkimisjärjestyksessä ikuisesti edellä. Syötti kyllä tänään maalin epäonnistuneella laukauksellaan, mutta muuten kyllä täysin pihalla sijoittumisissaan syötöissään ja oikeastaan kaikessa mitä teki. Jalkapallotietokone Walcott on Sanogon rinnalla nero.

 10. Ymmärrän Campbellin mahd siirtopyynnön erittäin hyvin. Hienot MM-kisat takana. Lyö vielä kunnolla läpi, mutta ei Arsenalissa. Poldia ja Poldin asennetta on tänäänkin moitittu siellä sun täällä. Minä en ihmettele: Poldi istuu neliön kokoisessa Wengerin koirankopissa ja vartissa pitäis taikoo paskasta kultaa.

  Kagawa Dortmundiin… Reus ->?

 11. Jopa arsenal.comissa grillataan wengeriä hyökkääjätilanteesta, mutta jäärä ilmeisesti toimii siten, että ei varmasti hanki ketään, kun painostetaan joka suunnasta. Tai siis hankkii, jos painostus tulee oikeasta suunnasta (lue: Kroenkelta).

  Nyt sit ainakin Ox ja Özil jossain määrin loukkaantuneita. Jos lieviä tapauksia, osuu sopivasti maaottelutauolle.

 12. Kyllä se on niin, että kun Arsene sanoo, että Poldi ja Cambell eivät mene minnekkään ja heitä ei peluuteta, tarkoittaa se sitä, että huomenna menevät vaihtoon….

 13. Positiivista oli se, että Monreal pelasi tänään erittäin hyvin. Noh, katsotaan josko City tuo miehen maan kamaralle kahden viikon päästä. Sancez alkaa myös pääsemään jyvälle ja aivan uskomaton työmoraali ja tsemppi jatkuvasti. Mutta tota Sanogoa en ymmärrä. Mitä helvettiä? Onkohan sillä jotain tulenarkaa tietoa Wengeristä, jolla kiristää itselleen peliaikaa.

 14. Vai hyökkääjiä siellä ollaan myymässä. Sepä nokkelaa. Siirtoikkuna on saamassa yhä synkempiä vaiheita. Eikä joku tusinaitaliaano (Cerci) paljon mitään auta.

  Kolmea pelaajaa huominen vaatisi Giron loukkaantumisen myötä. Veikkaan täydellistä vesiperää. Ja sitä ennen kaamea ahdistusta kun näyttäisi olevan tulossa joku Källström mk II.

 15. Sanotaanko jampat totuus taas kerran ihan suoraan: Wenger on se jatkuvasti pohjassa oleva käsijarru, joka estää koko seuraa pääsemästä kunnon lentoon, eikä tämä todellakaan muutu miksikään ennen kuin jäärästä lopullisesti päästään eroon. Itse olen tätä evankeliumia toitottanut kaikille asiaan vihkiintyneille jo vuodesta 2007 alkaen. Uskokaa nyt vaan, että minä ja blogisti olemme oikeassa ja kaikki muuta väittävät väärässä.

 16. Onks Sanogo muuten pelannut reserveissä vai mitkä 21-v:t ne nykyään ovatkaan? Vai eikö ressujen koutsi kelpuuta? Tuntuu jatkuvasti uskomattomammalta, että wenger kouluttaa (mahdollista) tulevaisuuden jamppaa peluuttamalla sitä valkkumatseissa. Okei, rambon sisäänajo onnistui, mutta ei ole ihan verrattavissa. Ennen loukkaantumistaan rambo ehti osoittaa merkkejä, mitä on odotettavissa. Sanogon ainoat merkit ovat neljä maalia Benfica-höntsässä.

  Maanantai voi olla ratkaiseva päivä koko kauden kannalta. Jostain syystä uskon, että wengerin pomot, myös gadizis, painostavat hankkimaan vahvistuksia.

 17. Komppaan pgooneria. Sanogon peluutuksessa on pakko olla takana jotain. Eihän tollasta puujalkaa voi arsun tasosessa joukkueessa olla. Vaikka mikä lupaus oisi. Äijä lainalle ja myyntiin.

 18. Kas, huomasin vasta, että Chelski diilasi Remyn. Kun hyökkääjä lähtee, uusi ostetaan. Chelskillä nyt Costa, drogba ja Remy, meil Sanogo.

 19. Huomenna tulee kyllä olemaan jännä päivä. Toinen kriisiseura ManU ostaa varmaan kolmesta viiteen huippupelaaja samalla kun Wenger ilmoittaa, että pitkään etsitty puolustava-kk on löytynyt kun Diaby palaa vahvuuteen. Ei ole ehkä pelituntumaa, mutta sitähän saa vain pelaamalla, paikka avauksessa on varma.

  Ihme juttu, että jotain Remyn tasoisen pelaajan siirtoakaan ei saada millään aikaiseksi. Sama juttu sen ensimmäisen kreikkalaisen pakin kanssa ja Alderweireldin ja tuhannen muun. On vähän erilainen syke esim. Chelsealla ja ManUlla näissä siirtoasioissakin. Ensin kuullaan huhu, ukko on seuraavana päivänä kaupungissa ja iltaan mennessä kauppa on valmis.

  • Toiset myös näkee valon nopeasti. City antaa Negredolle näköjään kenkää. Itse luulen, että Sanogo vetää Arsenalissa vielä 2016, vaikkei kuparinen rikkoutuisikaan.

 20. Theo on se Wengerin hyökkääjähankinta. Jokainen tietää asiaankuuluvan lyhenteen. Eikä siinä mitään, Theo tekeekin maaleja, ongelma on se, ettei kukaan muu hyökkääjä tee. Ja keskikenttä aivan liian heikko. Ja kivasti topparipelin on alkanut murentua.

  Draaman kaari näyttää olevan taas vaikeuksien kautta voittoon. Eli nelokseksi syksyn kyntämisen jälkeen. Veikkaan ettei luupäisimmätkään optimistit horise marraskuussa enää mitään mestaruudesta.

 21. Joo, uskon arsun vahvistuksen/sien olevan maksillaan luokkaa song tai remy, mutta nämähän menikin jo. Ranskan kolmosdivarista saa huokeita sanogoja ym. Vastaavaa. Laatupelaajia ei tule ja vanha jäärä saa jatkaa terrorisointia hienossa seurassa. Säälittävää ja ärsyttävää.

 22. Topparitilanteen ongelmiin voitaisiin napata ManUsta Blackett. Mitä nyt pari peliä olen Manun sekoilua katsonut on tämä veijari vaikuttanut erinomaisen surkealta pelimieheltä. Habitukseltaan ja taidoiltaan sopisi hyvin Sanogon ja Diabyn seuraksi.

  No joo… vitsit sikseen. Uskoisin, että hepun peliaika jää Van Gaalin alaisuudessa melko vähiin, kun uudet miehet maaottelutauon jälkeen tulevat kentälle. Nyt ovat ostaneet jo puolustukseen Rojon, Shawn ja Blindin ja varmaan yksi toppari ainakin vielä tulee. Saapa nähdä miten kauan siihen ns. hitsautumiseen sitten menee. Joka tapauksessa yritystä vahvistaa joukkuetta siellä on ihan eri malliin kuin meillä ja veikkaampa, että tämä Wengerin arpominen tulee tällä kaudella vielä kostautumaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s