Indeed DEADline day

Ville onnistui ’valitsemaan’ kiusallisen tärkeän päivän olemaan estynyt päivittämään blogia. Sain lisäksi varsin lyhyellä varoitusajalla pyynnön tuurata, joten syyskuun puolelle vaihdetaan kevyin eväin. Tiedostan piilevät kykyni tuottaa sisältöä vailla varsinaista sisältöä, mutta niiden kykyjen jalostaminen konkretiaksi vaatii sittenkin parempaa orientoitumista, toisin sanoen enemmän aikaa orientoitumiseen.

Huomasitteko? Yritys hyvä kymmenen tämä ensimmäisen kappaleen viimeinen lause.

Nyt, tämän päivän ei tarvitsisi olla niin tärkeä kuin mitä se on. Itse asiassa on syytä täsmentää, päivän ei pitäisi olla niin tärkeä kuin se on. Mutta ennen kuin keskitytään tähän päivään, muutama sana luonnollisesti eilisestä.

On surullista, että eilinen toimii erinomaisena johdantona tai aasinsiltana tähän merkittävään päivään. Leicester, sarjanousija ja joukkue jonka taival Liigacupissa päättyi kuluneella viikolla Shrewsburyn toimesta kotinurmella. Leicester, joukkue minkä manageri haistoi eilen veren tehdessään vaihtoja – ottelu on täysin voitettavissa. Leicester, joukkue jonka vaihtopenkiltä mahdollista voittoa astelee haistelemaan kaveri nimeltä Danny Drinkwater.

Me, 17:ttä kertaa peräjälkeen Mestareiden liigan lohkovaiheessa ja joukkue, jonka viimeisetkin kesän MM-kisojen rasittamat pelaajat maailmanmestarin statuksella olivat kolmatta ottelua käytettävissä tositoimiin. Me, jonka riveistä Abou Diabyn viikkopalkalla Mr. Drinkwater pesisi pelaajiemme hampaat aamuin illoin ja vaihtaisi saamastaan vastuusta innostuneena vielä renkaatkin menopeleihin mitä autotalleista löytyy.

Pahoitteluni, ei pitäisi mennä vyön alle, ei ainakaan henkilökohtaisesti.

Mutta eilinen. Vaikka istuin mukavasti kotisohvalla ottelua seuraten, vieläpä aina Jalo ystävä ’kavereineen’ seurueessa, tunnelma oli jotain muuta kuin puitteet. Kuten jo edellä, saatan tunteiden kuohussa liioitella jossain määrin. En silti voinut välttyä illuusiolta, missä seurasin ottelua valtavan kuution vankina.

Kuution kaikki seinät olivat tottakai paitsi suuria näyttöjä, myös erinomaisen pehmustettuja. Ja vaikka miten yritin sulkea silmäni ja kuunnella sinänsä onnistunutta Sky Sportsin verbaalista ulosantia, kaikki kuulemani oli kuin 45+ minuuttia Tommi Läntisen Via Dolorosaa sekä toiset 45+ minuuttia Joel Hallikaisen Kuurankukkaa. Ja koska paljastin valttini jo jaksoihin, en uskalla edes arvuutella puoliaikamusiikilla.

’We looked powerful going forward, we looked mobile. The negative is that we couldn’t transform our chances into goals. But that’s the easiest thing to improve. We created chances – you cannot do that in training but in training you can work a lot on the finishing and improve that.’

Näin managerimme viime viikon lopulta voittoisan Mestareiden liigan karsintaottelun tauottua. Jaa-a, tiivis on jo edellä mainitsemani pehmustettu kuutio ollut, sillä ainakin BBC:n otteluraportin mukaan meillä oli eilen peräti 24 ’yritystä’, joista tosin vain kuusi suuntautui maalia kohden.

Aiheesta ja Arsenen kommentista innostuneena kävin samaisen BBC:n otteluraportit läpi toistaiseksi tuoreelta kaudelta ja varsin mairittelevia lukuja raporteista on luettavissa mitä maaalintekoyrityksiin tulee. Ja kuten Wenger kaiketi kommentissaan haluaa kertoa, en takerru maalia kohti johtaneisiin tilanteisiin, vaan kokonaisuuteen.

Palataan vuoteen 2011:

’On set-pieces we have been caught and [Kenwyne] Jones didn’t even have to jump to head the ball – that is something to correct. It is the easiest thing to correct in the game, but you still must understand the flight of the ball and want to be first and have some experience. I feel sometimes we are a bit naive.’

Näin Wenger kommentoi tuolloin tuoreeltaan tappiotamme Stoken vieraana. Voitte ja on oikeutenne tuomita allekirjoittanut kyynisyydestä, mutta jos elämä olisi niin helppoa kuin managerimme saa sen sanomisillaan kuulostamaan, en voi olla ainoa, joka mainittuun kyynisyyteen syyllistyy ja alkaa epäillä omia rajoja mitä uskottavuuteen tulee.

Tuskin kukaan meistä voi tai haluaa kiistää rehellisyyden olevan elämänarvojen listalla jos ei korkeimmalla, niin palkintosijoilla. Tiedättehän, terveys, otan sen kunniaksi. Tästä universumista ei takuulla löydy ensimmäistäkään Arsenalin kannattajaa, joka ei osaisi tai kykenisi kaikelta kyynisyydeltään antamaan Arsene Wengerille sitä arvoa mikä miehelle kuuluu, mutta niin sotaan kuin rauhaan tarvitaan yhteisymmärrys puolin ja toisin. Se mikä on meidän rooli tässä, se tekee tilanteesta ongelmallisen. Me olemme kuunteluoppilaita.

Se, että olemme kuunteluoppilaita, johtaa taasen keskinäiseen nokitteluun. Tunnustan kiinostukseni politiikkaan, mutta kuinka peilaavasti juuri sellaiseen politiikkaan mikä tuntuu katoavan tässä hetkessä, missä yhteiskunta elää nimenomaa vain ja ainoastaan hetkessä.

En tältä istumalta kykene muistamaan, milloin Arsene Wenger totesi ensimmäisen kerran vahvistavansa joukkuettaan, mikäli se näin äidinkielellämme kirjoitettuna on mahdollista, sikäli kun käytettävissä olevaa vahvuutta on mahdollista vahvistaa entisestään.

Nyt ja taas, allekirjoittanut elää omaa pientä elämää kaukana pääkallopaikalta, mutta vakuutan tekeväni sen tunteella. Se, että Cesc Fabregas plus Mario Balotelli on yhtä kuin 40 miljoonaa puntaa, se kiusaa. Ei edellä mainitut nuoret miehet ole luonnollisesti mitään pakkomielteitä, mutta oivia esimerkkejä ruokkimaan kyynisyyttäni siinä missä eilisen ottelumme puoliajalla tullut uutinen Chelsean tuoreimmasta hankinnasta.

Millä ikinä mittarilla yritän analysioida alkanutta kautta, en osaa kuvitella menestystä ainakaan siinä mittakaavassa mitä itse toivon. Se mitä mangerimme esimerkiksi Sanogossa näkee, sehän on kovin romanttista, mutta se on kaikkea muuta kuin käytännöllisyyttä. Oli kyse sitten kolmosmaalivahdista tai neloshyökkääjästä, me jatkamme arvuuttelua Theo Walcottin roolilla ongelman mahdollisena ratkaisuna.

Me ei toivottavasti saavuteta sitä pistettä, missä nyt käytettävissä oleva vahvuus alkaa epäillä mahdollisuuksiaan, sillä nyt on millä iskeä. Ja kuin palatakseni pehmustettuun kuutiooni, en ole lainkaan vakuuttunut kahden ehdottomasti maailmanluokan pelaajan hankinnasta vuoden sisään vain siksi, että molemmat ovat papereissani yhtä ymmällään kuin toivottavasti meistä jokainen:

Me tarvitsemme vahvistuksia!

– hente –

Mainokset

102 thoughts on “Indeed DEADline day

 1. Hiljasta on ku Närpiössä! Jokohan mediakin on kyllästynyt keksimään Arsenal-huhuja kun oikein mitään ei ole ilmoilla. Manulla näköjään on ja siellä lienee kova hinku ylittää 250 miljoonan raja yhdelle vuodelle 😉

  Ulospäin tänään saattaa liikahtaa Ryo, Miguel, Coquelin, Campbell ja Podolski. Gnabry lienee epätodennäköinen jos on edelleen sivussa. Noista kolme ensimmäistä olisi jopa ihan hyvä saada kaupaksi. Ainoastaan Coquelin voisi jotain pientä rotaatioroolia saada. Campbellin lähdönkin voisi ymmärtää, koska ”omalle pelipaikalle” on aika paljon tunkua. Campbellin tapauksessa laina lienisi paras vaihtoehto, koska tämä kausi saattaa olla lopullinen läpimurtokausi. Podolskin kohdalla tilanne varmaan sitten enemmän siitä kiinni, että saadaanko ketään tilalle.

  Oikeastaan kaksi hankintaa olisi kokolailla minimi, mutta mieluusti kolme. Hieman on kuitenkin vaikea uskoa, että sieltä kolmea pelaajaa tulee sisään, ainakaan jos ei vähintään yksi selkeästi rotaatiossa oleva pelaaja lähde alta pois. Markkinat ovat tietenkin vielä melko arvaamattomat kun siellä saattaa lähteä Falcao sekä Cavani uuteen seuraan, joka aiheuttaisi liikehdintää muuallakin.

 2. Micah Richards on huhuttu menemään esim. sunderlandiin. Hintalappu olisi 4 milj. £ Kelpasi meille

 3. Jos Richardsilla on loukkaantumishuolia jo Cityssä niin mitehnän kävis meidän riveissä? Ja muutenkin, Arsenaliin ei pidä kelpuuttaa pelaajia, jotka eivät ole pelanneet kunnon pelejä herran aikoihin. Mielellään ihan oikeita vahvistuksia, kiitos!

 4. Falcao tai Cavani sisään ,kiitos.Cambelliä ei sais kyl myydä,ehkä laina.tai sit kunnon näytönpaikka.
  Alexis kärkeen Joel vas,ox/theo oik. ja Özil 10paikalle.Ei vain tule tapahtumaan…

 5. Kovasti taas huhutaan Falcao-kisasta, kun jostain syystä Realissa on laitettu hanat kiinni. Mourinho voi ostaa/lainata falcaon ihan vain siksi, että vastustajat eivät vahvistuisi. Ja joka tapauksessa vedätystä on. Onko Arsenal oikeasti skabassa mukana, on sit toinen juttu.

 6. Nastasic alakertaan kuulostaisi edelleen hyvältä jos tuo vain on saatavilla. Olisi lisäksi vielä U21-pelaaja, eli ei vie paikkaa non-HG -kiintiössä.

  Omalla tavallaan ironista, että pitkään manattiin noita ranskan liigan hankintoja, mutta nyt sieltä kelpaisi het vaan kaks ukkoa kärkeen. Vaikea edelleen uskoa, että Wenger laittaisi sen 40-50 miljoonaa hyökkääjään.

  Puolustavan kk:n osaltako nyt sitten jää luu käteen? Carvalhon kanssa ilmeisesti vaikeuksia saada diili läpi ja Khedira jäämässä Realiin.

  • Itse asiassa nyt voidaan puhua jo tiedoita ilman lainausmerkkejä kun kerta sekä SSN että BBC raportoi asiasta. VITTU!

 7. Noiden tietojen mukaan Manu olisi lainaamassa vuodeksi. Kumma linjan muutos kun eikös se agentti eilen kertonut, että menisi vain CL-seuraan. Manussa reagoidaan hieman eri tavalla kun huhut RvP:n leikkausta vaativasta polvivammasta tuli ilmoille.

  Joku oli laittanut kuvan Wengeristä lentokentällä, siitä ei ole tietoa että onko se tosiaan tältä päivältä vai joku vanha. Samassa huhuttiin miehen matkaavaan Roomaan. Sitten odotellaan koska Strootman-huhut lähtevät käyntiin…

   • Itse asiassa Roomassa onkin joku rauhan tapahtuma, jossa Arsene on mukana. Hyvin on buukattu tuommonen reissu muuten tylsälle maanantaille 😀 !!! Siis ihan mahtavaa settiä!

    Suurin osa lähteistä puhuu kokonaishinnaksi noin 20 miljoonaa. Tuo 5-6 lienee se mikä menee Monacolle ja Falcaon palkka vielä päälle.

 8. Falcaon vuoden lainan hinnaksi arvioidan £5-6 miljoonaa. Oltiinko edes skabassa mukana? Jos ei niin todella älytöntä toimintaa.

 9. Eiköhän falcaon Manu-diili ole varma, kun sky sportsinkin sivulla pidetään siirtoa taputeltuna. http://www1.skysports.com/transfer/news/11667/9451368/transfer-news-radamel-falcao-set-for-manchester-united-loan-move
  Ei vain voi olla todellista tämä wengerin pelleily. Yaya Sanogo ykkösvaihtoehto kärkeen vuodenvaihteeseen asti, kyllä nyt professorin viimeinenkin liikkuva osa on tuhoutunut. Ilman kunnollisen kärjen hankintaa, jota alexis ei ole, syksystä voi tulla todella murheellinen. Sanogon toiminta eilenkin oli todella surkeaa katsottavaa, kaveri ei ole edes mestaruussarjatason pelaaja.

 10. Pientä korjausta alexisiin liittyen: ehdottomasti paras vaihtoehto kärkeen tällä hetkellä, mutta pitäisi ehdottomasti pelata laidalla, kuten eilinen todisti. Alexis liikkuu loistavasti kolmen ylemmän keskikenttäroolin välillä, ja saa paljon enemmän paikkoja haastaa puolustajia paremmilta paikoilta kuin kärjessä.

  on Sanogo…
  You have been 21 and you have certainly played football. If you play up front and you don’t score it’s very quickly a problem. I don’t think that problem will last very long and at the moment when you have a chance to play for Arsenal Football Club as a centre forward and you don’t score, it’s a problem for you.

  Wengerin puheet sanogosta ovat aivan älytöntä paskaa, koska ongelma ei ole pelkästään kyvyttömyys tehdä maaleja vaan myös palloton peli, syöttely, 1v1-haastot ja ylipäätään paikoille pääseminen on amatööritasoa.

 11. Ilmeisesti myös Arsenal oli Falcaon kintereillä, mutta jokin meni metsään. Oliko palkat liian kovat vai mitä. Joka tapauksessa epäonnistuminen, mutta tietysti se että olimme edes kiinnostuneita antaa hieman toivoa

 12. Wenger ja Rooma: Jamppa osallistuu johonkin hyväntekeväisyystapahtumaan! Niin sitä pitää. No, on diilejä ennenkin tehty ilman wengerin läsnäoloa. Mutta hei, ei edes vitsinä Defoeta.

 13. David Ornstein ‏@bbcsport_david 10 min

  Arsenal very unlikely to sign anyone before deadline. Barring late surprise & a couple of squad exits, #AFC business is done #bbcdeadlineday

  • Samaa tulin postaamaan. WTF! Nyt kyllä uidaan vaarallisilla vesillä. Nämä toivotaan toivotaan -ratkaisut ei Arsenalilla ole toimineet, kertaakaan. Eikä nyt ole näkyvillä syytä, miksi ne tällä kertaa onnistuisivat. Vai lasketaanko siellä jo todennäköisyyksiä?

   Tässä nyt ilmeisesti varmistui jo se, että Podolski ei ainakaan Saksaan siirry. Bundesligalla on lista, jossa mahdollisten siirtyjien nimet tulee olla, että diili voisi vielä syntyä. Podolskin nimeä ei siellä ole, kuten ei ole Reusinkaan.

 14. Uskomatonta, ettei edes topparia jakseta ostaa, vaikka Wenger toikin esille mahdollisen uhan Chambersin pään pettämisestä ja taantumasta.

  Se on poijaat taas välikausi vuorossa pokaalisateen jälkeen.

 15. He’s scored same number of League goals as Sanogo > RT @mrdanwalker @piersmorgan your boss is in Rome with the Pope. Not a bad signing.
  🙂

 16. On se vittu kumma et muut pystyy tekee hankintoja todella nopealla aikataululla kuten nyt esim manun ton falcaon.
  Saatanan jäärä jos ei edes sitä puolustavaa keskikenttää ja topparia saa hankittua ni sama kun ampuisi itteään jalkaan.

  Ja huomenna saamme kuulla legendaariset lauseet loukkaantuneiden pelaajien paluusta ”like a new signing” , voi hevon vittu.

  Fb-puolella häntä taas varmaan ylistetään neroksi .

 17. Kova on ilmeisesti luotto Shad Forsytheen. Yhtään loukkaantumista ei saa enää tulla ja esimierkiksi Walcottin pysyminen kunnossa on äärimmäisen tärkeää. Bellerin nostetaan sitten varmaan ykkösjengiin ihan oikeaksi kakkosvaihtoehdoksi oikealle. Debuchyn pelityylillä ei meinaa joka peliä pelata.

 18. Veikkaan, ettei kulu kauaa, kun Nacho vetelee liigaa topparina. Ja sitten ihmetellään, kun turpaan tulee. Omiin menee kyllä tällä paremmalla kokoonpanollakin koko ajan maaleja.

  Nyt ei varmaan sitten haluta ”tappaa” Chambersia, se kun osaa pelata kolmea paikkaa, joten ketään ei tarvita.

  On tämä surkuhupaisaa. Ja joka jätkä kuitenkin valvoo ja toivoo, että jos sittenkin.

 19. Welbeck / Defoe huhuissa meille, Wenkula Roomassa lomilla. Heh! On tämä hupaisaa:) Siis Welbeck / Defoe. Ei ole todellista…

 20. Aika lailla muuten Wenger itse tappaa Sanogon Arsenal-uran, jos ei hyökkääjää osta. Pojan otteet on jo nyt hermostuneita ja raakilemaisia ja hän joutuu syyttään fanien hampaisiin heidän Wengeriin turhautumisen takia. Ei tule kestämään sitä vihamielisyyttä. Toki media lyö kovat löylyt myös.

  Sääli sinänsä, varmaan ihan mukava kaveri, mutta väärässä paikassa väärään aikaan.

 21. BREAKING NEWS: Arsenal are unable to get hold of Arsène Wenger in Rome as he is refusing to pay for data roaming.

 22. BBC on vahvasti sitä mieltä, että Arsenal ei diilaa tänään mtn. Chelski: torres myydään, tilalle Remy (ja onhan siellä drogbakin). Muna: Lasinilkka loukkaantuu, lainataan Falcao. Arsenal: Giroud loukkaantuu, laitetaan kokematon wonder-kid tilalle. Onhan niin, että wenger yllättää kaikki, onhan?

 23. kyllä nykyhyökkääjilläkin jotenkin pärjätään mutta sitä puolustavaa kk ja topparia. Niille pelipaikoille tarvittaisiin kovia tekijöitä.
  Tällä meiningillä Arsene junailee itsensä työttömäksi ennen lokakuuta.

  • Ei kyl junaile: syksyn päätavoite on saavutettu eli pääsy sieniliigaan. Sit keväällä katsellaan, miten käy nelossijapokaalin kanssa. Oikeaa pokaalipainettahan ei nyt ole, kun viime keväänä kuiva kausi päättyi.

 24. Optimistinen teoria: Wenger & cokiusaa suunnitelmallisesti goonereita tappiin asti ja Rooman reissu on järkätty suuren sumutuksen vuoksi. Klo 22.50 (GMT) julkistetaan Cavani & Vidal ja kaikki on taas hyvin😎

 25. Hahhhahh jos ei tule ketään niin repeän kyllä aivan täydellisesti. Kun on katsonut meidän alkukauden pelejä niin ei voi kun sanoa, että tolla jengillä nelossija on aivan maksimi. Liverpool, Chelsea ja City ovat kilometrejä edellä. En enään jaksa edes mainita Wengeristä. Tai sanotaan näin: sama aloituskokoonpano aina, ei oikeata puolustavaa keskikenttää 10 vuoteen, kärki – Sanogo ja pilvilinna yhtä kuin Arsenalin kaunis jalkapallo.

 26. Hyvältä näyttää meidän kannalta. Go Wenger go… onneksi olen mökillä, jossa netti toimii vain ajoittain.

 27. Wenger sainaa pelistään: messin(varavaihtoehtona maradona), pirlon (vara: radja naingolan) ja paolo maldinin. Rauhan miehiä kun ovat niin siirtosumma pannaan suoraan YK:lle

 28. Hahaaa! Welbeck! No, Sanogo on niin paska, että jopa Welbeck on vahvistus eli whoop whoop whoop!

 29. Mä ainakin näen Wellbeckissä aika helkkaristi isomman potentiaalin kun postimiehessä… Vastuuta saadessaan voi jopa lyödä läpi, eli vaikka ei olekkaan top qualityä niin musta ihan kelvollinen vahvistus.

  • Mutta 6 miltsiä(jos oikein ymmärsin,pelkästä lainasta) on aika paljon.onko edes vuoden jälkee mahista ostoon?

   • Joo, on toki. Mutta pakkohan tässä on jotain tehdä joten en siihen kuvaan peilaten Welbeckiä minään surkeana ratkaisuna. Toivottavasti osto-optio löytyy

 30. Chelsea sign #Costa Liverpool sign #Balotelli Man Utd sign #Falcao City have #Aguero #Arsenal sign #Welbeck & we wonder why we come 4th

 31. Tässä melkein, siis melkein, huokaisee helpotuksesta, jos wengerin hätävara on Welbeck eikä esim. Defoe. Jos hoitaa vielä keskikentän pohjalle oikean pelaajan, on ihan ok, mut ei sit Källstömia tai jtn muuta, jolla on takanaan loistava tulevaisuus.

 32. Ja welbeck on joutunut voisi kai sanoa useita kausia pelaamaan väärällä pelipaikalla kun mies kai piikkiä haluaisi pelata,joutunut vähän rooneyn/van cuntin varjoon.ehdottomasti parempi kuin esim.remy,defoe,cerci.näin muutamia mainitakseni mitä viime päivinä meihin yhdistetty.toivotaa et wenger ei tee samaa virhettä ku ferguson,moeys ja van gaal ja peluuta miestä laidalla.

 33. Onneksi ei sentään lähetty Welbeckiin. Olisi ollut todella masentavaa kun ManU hommaa Falcaon niin me oltais menty haalimaan niiden jämät. Hyi!

  • Joku tarjoilee Kondogbiaa ja joku De Rossia, mutta kuulostaa siltä, että jengi keksii ihan randomilla paskaa kun mitään ei tapahdu. Tuskin me ketään hommataan.

 34. Jaaha, vai että welbeck ja 6 miljoonaa lainasta. Hohhhohhohohohoijaa… puolet halvempi kuin falcao siis. Täydellinen kaappaus! On se kumma, että taas ollaan jämälaarilla. Miksiköhän mau päästää tällaisen supertähden kilpailijalleen? Vastaus saadaan varmaan jo seuraavalla kierroksella.

 35. Moni facebookis niin väittää et oltas väistetty se luoti.ehkä jopa mieluummin welbeck kuin loukkaantumisriskin omaava ikääntyvä huntelaar mielestäni jota nyt uusimpana ollaan tuomassa

 36. Huntelaar ei voi siirtyä koska ei ollut BuLin siirtolistalla, tuo huhu lienee siis sitä itseään. Kondogbia olisi Arsenalin näköinen haku tähän väliin, mutta näillä tunneilla paskahuhuja on ilmassa paljon. Wenger ilmeisesti kommentoinut, että haluaa signata pelaajan ennen siirtoajan loppua…

 37. Joo-o. On kyllä aikamoista tää deadline day. Aika masentava hankinta noin lähtökohtaisesti, mutta täytyy toivoa, että Welbeck tekee Sturridget. Ja toisaalta vaikkei tekiskään niin onhan se kuitenkin todistettavasti tehnyt maalit niin valjussa kuin tsämppärisäkin, toisin kuin Sanogo. £16 miltsiä! Herran pieksut!

 38. Jopa Remy olis lämmittänyt enemmän kuin tämä koheltaja. Ja toppari tietysti jää ostamatta, vaikka siinä ei edes numerot ole kunnossa.

 39. Rio lainalle ja Miquel myytiin – kuten ennakoitiin. Voiks tulkita, että welbeckin lisäksi hankitaan toinenkin jamppa?

  • Aika taitaa loppua. Ei ole edes mitään muuta diiliä holleilla ainakaan BBC:n tai SSN:n mukaan. Taitaa jäädä tämä homma Welbeckiin. Rahoitetaan samalla hieman Falcaon siirtoa Manuun

 40. Wenger ja Gazidis vahvistaa lädiosastoa, koska muka suojaa kritiikiltä. Ainoa vaan, että tusina-Manu-rejekti kovin äkkiä nouse edes kulttisankaritasolle, kun pelitkään ei suju.

 41. Uskomaton toi velpek diili. Palkka varmaan vielä 100000. Toinen hankinta vois olla santos vahvistamaan takalinjaa. Ai niin ja denilsson.

 42. Taitavasti Wenger lössäyttää aina orastavan optimismin surkeilla hankinnoilla ja hankkimatta jättämisillä. Jos on varaa iskea 16m kasaan paskaa, niin ”ei ole varaa” lakkaa olemasta validi tekosyy.

   • Toki Welbeck on pyhä lädi eli aina saa vähintään sen kymmenen miltsiä takasin kun pistää myyntiin

 43. Jos se welbeck nyt tuli, niin tuskin se piikissä pelaa. Welbeck vasemmalle, sanogo keskelle ja walcott oikealle… saadaan ainakin idioottipaitsioiden maailmanennätys. Synkkää on…

 44. SSN: Arsenal hakenut lisäaikaa Welbeck diilin viimeistelemiseen. Täydellinen farssi, mutta ehkäpä tässä väistetään vielä luoti…

  Ei jaksa enää tätä paskaa. Nyt nukkumaan. Aamulla sitten nähdään onko mitään tapahtunut, mutta nyt jo tietää, että joukkueen tason suhteen vastaus on ei. Kuudella pakilla kohti pokaaleita!

 45. Joo, jos seura on tehnyt viime hetken ilmoituksen, niin nyt on vielä kaksi tuntia aikaa viimeistellä dilit. Toivottavasti Manu ei kuppaa Arsenalia törkeästi tässä tilanteessa, tyhjästä ei paljon kannattaisi maksaa.

  Raskas kausi taas edessä. Peli lukossa, loukkaantumisia tulee joka viikko ja reagointi on Welbeck.

 46. Mutta olkaamme iloisia, nyt Arsenalilla on 7 Englannin maajoukkuemiestä. No tosin Chambers ja Jenkinson ei oikeasti ole lähelläkään maajoukkuepaikkaa, mutta onpahan rekisteröity. Varsinaisesti vain Walcott ja Jack on kovaa kamaa ja se valitettavasti näkyy mm. tuomarien suhtautumisessa. Hieman eri asia mitä ikoniset Gerrard ja Rooney saavat tehdä ja mitä muut.

 47. Manu fanit luultavasti innoissaan, kun pääsivät kahdesta paskimmasta pelaajasta eroon, eli Cleverlysta ja tästä paskasta joka tulee Arsuun. Mies joka ei saa palloa maaliin vaikka olisi……

  Ennemmin postimiehellä.

 48. Ite kans kävin viime viikolla uistelemasa kuhaa. Ei tullut, kuin kauhia rapula.
  Kuvastaa hyvin tätä

  Arsun meinikiä. Yksi helvetin särki jäi koukkuun..

 49. Wenger on täysi vitsi ja ainoa syy siihen, että arsenal ei tänäkään vuonna tule olemaan yhtään lähempänä mestaruutta.

 50. Hoh hoijaa. Wenger Welbeck. Verman tilalle sit hankittiin toppari kuten wenger vakuutti. Ja k-kentän pohjalle sit ei tehty mtn. Näillä mennään.

   • Eikös tuo ole vielä nettoliksa? Monacossa ei tartte veroja maksella kun taas saarilla brutto kasvaa ihan järkyttävän suureksi.

    Topparitilanteeseen täytyy olla pettynyt. Ja yleisestikin tuo alakerta näyttää todella kapealta. Mutta näillä mennään tammikuulle asti, voi vaan toivoa että ukot pysyy ehjänä…

 51. Kausi menee aika pitkälti pelaajien sisäänajossa ja kasvattamisessa. Vastoin huhuja myös Campbell jatkaa Arsenalissa, joten hyökkääjämäärä on varsin hyvä, mutta taso ei ole vielä korkea. Kieltämättä parissa vuodessa kärkiosastosta voi nousta joku tasoltaan dominoimaankin, mutta tällä hetkellä Giro katseli varmaan tyytyväisenä ikkunaa, sillä kävelee avaukseen tammikuussa.

  Alakerrassa tulee vaikeuksia aivan varmasti ja tulee mieleen, ettei ”monikäyttö”-Nacho voi olla ainoa plan B. Eli Bellerin ja Hayden pelaajat jotain minuutteja. Ketään muita edes vähän valmiita siellä ei taida ollakaan? Helppo uskoa, että tammikuussa yritetään taas jotain pelaajaa puolilaiskasti, mutta matkaa kärkeen on todennäköisesti aika paljon.

  Lädirunko on siis Wengerin yksi perintö seuralle. Lädeillä ei edelleenkään kukaan muu kuin Ferguson ole pärjännyt ja pokaaleja nostellut, mutta todennäköiseltähän se näyttää, että Englannissa aletaan ajaa isompaa kotimaista kiintiötä keinolla tai toisella.

  Miquel myytiin ja Miyaichi sai viimeisen lainansa, eikös se sopimus jo lopu.

  • Jossain tiedettiin eilen kertoa, että Ryo oli samalla tehnyt vuoden jatkosopparin ja uusi sopimus päättyisi kesällä 2016. Uutta lainaa siis jälleen ensi kesänä, ei kukaan näytä häntä haluavan ostaakaan.

 52. Luulen myös, että hyökkääjien kanssa ollaan nyt vähän aikaa tässä, eli koetaan wengeristinen Pool-kopio. Paljon jalkoja kärkeen ja koitetaan päästä nopeammin ylös. Eri asia, pystyykö tämä keskikentän alaosa ja puolustajat pelaamaan pallon tarpeeksi nopeasti. Giro on sitten se erilainen vaihtoehto. Tietysti Sanogo ja Campbell myydään/lähtevät äkisti, jos peliaikaa ja maaleja ei tule, mutta varsinkin Sanogo antaa kieltämättä vaikutelmaa valtavasta managerin luotosta, joten eiköhän pysy seurassa pitkåån.

  Keskikentän pohjaa hierotaan tosissaan ensi kesänä: Arteta, Flamini, Diaby, Cocquelin, Rosicky, kaikilla pahvi menossa umpeen. Vain Artetan kohdalla on puhuttu jotain jatkosta, joka sekin saisi jäädä tekemättä. Ensi kesänä keskikentälle tulee vähintään kaksi pelaajaa.

 53. Fb:n puolella tosiaan ollaan jo innoissaan ja pohditaan paitatilauksia. Ja mikäs siinä, ilon kautta kohti uusia…

 54. No, antaa nyt Welbeckin näyttää kyntensä ennenkuin dumataan. Joskus ne palaset loksahtelee kohdilleen kuten Sturridgella Poolissa. Sinänsä melko ”turvallinen” hankinta, että jälleenmyyntiarvoa löytyy parin vuoden päästä jos se ei seiso. Etenkin jos maju-status säilyy. Silti hieman ristiriitainen veto. Vastuuta lienee luvassa hyvin ja tarjoilukin pelaa, eli kai tuon nyt luulisi jonnin verran maaleja tekevän…

 55. Ei Welbeck taida mikään puhdas maaliruisku olla, mutta osaa ainakin juosta pallon kanssa ja ilman tuhat kertaa OG:ta paremmin. Ja mies tosiaan muistuttaa ominaisuuksiltaan (ihonvärin ja lädistatuksen lisäksi) huomattavasti Sturridgea, jonka nykyformissaan ottaisin (nyky-Arsuun) koska tahansa. Mielestäni ihan kelvollinen hankinta Wengeriltä, joka ei kyllä tule milloinkaan saamaan anteeksi sitä, että jätti hankkimatta sekä topparin että puolustavan keskikentän.

  • Hmm, niin vähänhän tuo viimeisin lause riippuu lopputulemasta. Jos ukot pysyy terveenä ja peli kulkee, niin silloinhan saa paljon helpommin anteeksi. Itsekin tosin epäilen, että noin ei tule käymään jo määrällinen kapeus toppariosastolla sekä laadullinen kapeus keskikentän pohjalla tulee kauden mittaan kostautumaan. Äkkiseltään voisi ajatella, että Arsenal taistelee ensisijaisesti 3. paikasta Poolin kanssa. Samaan taisteluun voi tulla mukaan Manu ja/tai Spurs. Evertoniin en nykyisellä alakerralla kyllä jaksa uskoa.

 56. Welbeck saattoi olla vielä ihan OK haku eikä Welbeckin hankinta tee tästä siirtoikkunasta fiaskoa vaan nimenomaan tuon CB/DM:n hankkimatta jättäminen tekee. On täydellistä idiotismia lähteä kuudella pakilla neljään skabaan meidän loukantumishistorialla.

  • Amen, loka-marraskuun synkkyydessä loukkaantumissuman keskellä kun toppariparina pelaa Hayden-Monreal voidaan wenkun nerous ehkä jopa kyseenalaistaa……..

 57. Arteta ja flamini sai isän kädestä isoja vastaan jo viime vuonna. Miks mikään olis muuttunu.

 58. Topparin ja puolustavan kk:n hankkimatta jättäminen aivan täyttä järjettömyyttä, mutta en ihan köyttä vielä kiinnittelis kattoon welbeckin takia. Pääasia on sanogon putoaminen penkille, koska köyhän miehen Macoumba Kandji on todella väärässä paikassa arsenalin avauksessa. Welbeckistä tuskin tulee 25:n valioliigamaalin hyökkääjää, mut 15 voi hyvinkin onnistua, ja kommenteissa mainittu jälleenmyyntihinta tuskin romahtaa alle kympin puntina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s