Vähitellen kohti lauantaita ja hallitsevan mestarin kohtaamista

Maaottelut ovat lähenemässä loppuaan tältä erää, mutta vielä muistaakseni kolme pelaajaamme on tositoimissa illalla ja vieläpä kaksi noista on erittäin tärkeitä pelaajia. Ramsey pelaa todennäköisesti täyden pelin Walesin karsintaottelussa. Onneksi tuo on kuitenkin Walesin ainut ottelu, joten tärkein pelaajamme selviää yhdellä 90 minuuttisella. Toki peli olisi saanut olla aiemmin kuin viimeisenä mahdollisena pelipäivänä tällä pelikierroksella.

Sanchezin edustama Chile pelaa myös tänään ja voi vain toivoa, että huippuhankintamme ei pelaa taas koko peliä. En tiedä onko kyseessä Chilellä harjoitusottelu vai jokin karsinta, mutta joka tapauksessa lepovuoro hyökkäyksemme yhdelle tärkeimmistä pelaajista ennen City ja Dortmund otteluita tulisi tarpeeseen.

Kolmas pelaaja tänään kentällä on todennäköisesti Rosicky. Tsekille toinen peli viikon sisään voi olla perinteisesti liikaa, mutta toivotaan parasta. Toki eipä tuolla suurta väliä ole, sillä ainakin ensimmäisten pelien perusteella Wengerin luotto Rosickyyn on ollut nollatasolla. Tämä on jopa aika ihmeellistä, kun jatkosopimus piti kuitenkin jälleen kerran tehdä.

Suurin puheenaihe maaotteluissa tähän mennessä meidän kannalta on ollut uusimman hankintamme kaksi maalia. Welbeck osui eilen kahdesti Sveitsiä vastaan päästessään pelaamaan loukkaantuneen Sturridgen tilalla kärjessä. Hyvä asia ja ei varmasti tee haittaa itseluottamukselle tulevia pelejä ajatellen. Toisaalta pitää muistaa kuitenkin, että kyseessä oli vain yksi peli, joka ei nyt vielä hirveästi kerro. Varsinkin kun debyytti on Welbeckillä edelleen tekemättä tykkimiespaidassa.

Osittain edelliseen liittyen lauantain hyökkääjävalinta tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen. Sanogo osui Ranskan junnumaaotteluissa kolme kertaa surkeita vastustajia vastaan, joten en yhtään ihmettelisi jos mies jatkaa Leicester ottelun tapaan hyökkääjän paikalla. Tämä myös vahvistaisi entisestään epäilyksiä, joidenka mukaan Welbeck ei ollut Wengerin hankinta ainakaan kokonaisuudessaan. Nimittäin jos Wenger maksaa 16 miljoonaa puntaa pelaajasta, niin voi melko varmasti sanoa, että erityisesti meidän nykyisessä hyökkääjätilanteessa uusi pelaaja menisi lähes poikkeuksetta suoraan avaukseen ja nimenomaan piikkiin, eikä laituriksi. Tässä on reilu viikko kulunut ja edelleenkään Wenger ei ole nähnyt tarpeelliseksi sanoa sanaakaan Welbeckistä. On tämä vähintäänkin outo tilanne tuon suhteen.

Oikeiden uutisten ollessa kortilla täytyy ottaa esiin FIFA:n harkitsema sääntöuudistus, jonka mukaan tulevaisuudessa valmentajat saattavat saada esim. tenniksen tapaan mahdollisuuden haastaa tuomareiden vihellyksiä tai viheltämättä jättämisiä. Ensi alkuun tämä kuulostaa melko mielenkiintoiselta idealta, jolla pahimpia tuomarivirheitä olisi ehkä mahdollista saada korjattua. Käytännön toteutus on toinen asia, mutta silti näkisin tässä ideassa olevan mahdollisuuksia toisin kuin useimmissa lajin kattojärjestön keksinnöissä ja päätöksissä.

Loppuun vielä Peetun viesti Arsenal Finlandiin liittymisestä. Viesti löytyy myös eilisistä kommenteista. Ilmestyi sinne tosin vasta hetki sitten, koska oli kahden linkin takia jäänyt aamulla sivuston roskapostisuodattimeen.

Tervehdys,

Virallisessa Arsenal Finland ry:ssä on jo yli 200 jäsentä. Jos et ole vielä liittynyt niin liittymisohjeet tässä:

Suomen virallisen kannatusyhdistyksen Arsenal Finland ry:n jäseneksi voit hakea täältä:

http://www.arsenalfinland.net/arsenalfinland/

You can apply membership of official Arsenal Finland ry. here:

http://www.arsenalfinland.net/arsenalfinland/

t:Peetu

Mainokset

3 thoughts on “Vähitellen kohti lauantaita ja hallitsevan mestarin kohtaamista

  1. Heti kun Welbeck teki kaksi maalia, eri ”asiantuntijat” rynnivät Englannissa kehumaan miestä vuosisadan alelaarilöydöksi. Naurettavaa.

    Ramsey loukkasi nilkkansa ja on varmaan poissa lauantaina,

  2. Jotenkin Arsenal-tuuria: Ramsey loukkaantui 89. minuutilla perunapeltoa muistuttavalla kentällä Andorrassa. No, saa nähdä, meneekö vesijuoksuksi vai selviääkö mustelmalla.

  3. Oho, babyface-Koscielny täyttää jo 29 tänään. Ja Merte parin viikon päästä 30. Ei puolustus nyt niin nuorekas olekaan, mitä mielikuvissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s