Pari uutista nopeasti

Tänään mennään suhteellisen nopean ja lyhyen kaavan mukaan, sillä aikataulu ei anna periksi normaalille päivitykselle.

Mourinhon johtama Chelsea väijyy jo kulman takana eli sunnuntailla. Odotukset ovat ainakin omissa papereissani täysin nollissa pisteiden saamisen suhteen ja tuskin edes tasapelistä kannattaa haaveilla. Jos hävitään vähemmän kuin viime vuonna, niin pääseepähän Wenger sanomaan kehitystä tapahtuneen. Todella surullista kuinka tähän pisteeseen on ajauduttu ja vielä surullisempaa on, että useat ovat jopa valmiita uskomaan managerin puheet jos edellä mainittu on kommentti ottelun jälkeen.

Loukkaantumispäivitystä saatiin sen verran, että Monreal palaa kokoonpanoon eli toisin sanoen vaihtopenkille. Hyvä näin, sillä perinteisesti hetki jolloin Gibbs taas hajoaa tuskin on kaukana. Ramseyn sairasloma puolestaan on saamassa koko ajan pidennystä. Oli helppo veikata Wengerin kolmen tai neljän viikon arvion menevän kunnolla metsään. Tuplat tuohon on tämän hetken arvio ja paluu mahdollisesti joulukuussa. Meidän ongelmat tietäen tällä osastolla paluu ei välttämättä tapahdu tämän kalenterivuoden puolella. Tai sitten käy, kuten viime vuonna eli paluuta kiirehditään, josta seurauksena on vamman uusiutuminen ja pari kuukautta lisää kuntoutusta.

Galatasaray pelin tapahtumiin palatakseni olemme saamassa UEFA:lta rangaistuksen, koska vierasjoukkueen kannattajat sikailivat tuttuun tyyliin katsomossa heittäen soihtuja ja muita esineitä kentälle. Kuulostaa taas äärimmäisen oikeudenmukaiselta. Samat ongelmat seuraavat turkkilaisia joka paikkaan, mutta vika on aina kotijoukkueessa ja sen turvajärjestelyissä. En sano niidenkään olleen hyviä keskiviikon osalta, mutta pitäisihän ennen kaikkea UEFA:n puuttua Galatasarayn tekemiseen kovalla kädellä, ongelmat ovat viikosta toiseen samat. Luultavasti sakoilla selviämme, mutta periaatteessa rangaistus voisi olla tyhjille katsomoille pelaaminen seuraavassa ottelussa tai ainakin osittainen tyhjä katsomo.

Podolskin siirrosta muualle liikkuu taas huhuja ja eipä ole kumma miksi. Kummempi oikeastaan on miksi saksalainen on vielä joukkueessa, vaikka luottoa ja oikeaa roolia ei Wengeriltä ole löytynyt. No elokuussa ainakin huhujen mukaan siirto muualle oli jo lähellä, mutta ainoastaan Giroudin loukkaantuminen esti kaupan. Vaikea ymmärtää miksi, kun ranskalaishyökkääjän poissaolosta huolimatta Podolskin peliminuutit ovat vielä paljon vähemmässä kuin aiemmilla kausilla. Joka tapauksessa Wengerin alaisuudessa tulevaisuutta ei ole ja siirto muualle on paras ratkaisu molempien kannalta. Harmi sinänsä, sillä oikein käytettynä Podolski olisi vähintäänkin käyttökelpoinen vaihdosta niin sanottuna super-subina.

Huomisen päivityksen kohtalo on avoin ja on mahdollista, että se jää kokonaan välistä. En osaa sanoa vielä varmasti, mutta viimeistään sunnuntaina palataan Chelsea ottelun merkeissä asiaan.

Mainokset

5 thoughts on “Pari uutista nopeasti

  1. Ei siitä edes vaihtopelaajaksi tsi miksikään super subiksi ole.
    Poldi on mielestäni koiran koppinsa ansainnut.
    Kaverin työmoraali ei vain millään hetkellä ole ollut riittävällä tasolla valioliigan laitalinkiksi. Eikä avuja kohde pelaajaksi keskelle.
    Wengerhän ei yhden pelaajan takia ryhmitystään muuta.. Ei edes sinisen cescin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s