Rahakortti ei todellakaan kelpaa selityksestä ja Sanchezille mahdollisesti pelikieltoa jälkikäteen

Eilisen päivityksessä tuli esiin niin monta asiaa, että tällä päivälle ei ole hirveästi sanottavaa jäljellä, mutta katsotaan miten tämä päivitys lähtee etenemään. Maaottelutauko iskee muutenkin päälle, joten aiheet ovat vähissä ja tässä lähinnä odotellaan palaako yksi, kaksi vai kenties jopa useampi pelaaja reilun viikon kuluttua loukkaantuneena takaisin. No onneksi loukkaantumisia ei olekaan valmiiksi montaa vai miten se menikään.

Tietysti jos hyvin käy Walcott ja Gnabry tulevat joukkueen mukaan pian maaottelutauon jälkeen. Tuo ei tietysti ole mitenkään varmaa ja voihan olla, että paluu siirtyy taas muutamalla viikolla, kuten tapana on. Toivottavasti laiturikaksikko on harjoituksissa mukana parin viikon päästä, mutta silti pelikuntoon pääsemiseen kuukausien poissaolon jälkeen menee useampi viikko ja reservien otteluita pitäisi saada alle muutama, sillä nyt ei ole luvassa edes Liigacupin otteluita enää.

Wengerin toiminta Mourinhoon käsiksi käymisestä lähtien oli ala-arvoista sunnuntaina. Voi vain kuvitella, minkä metelin managerimme olisi asiasta nostanut jos tilanne olisi ollut toisinpäin. Tuolloin ei varmasti olisi asiaa pyyhkäisty maton alle suurin piirtein yhdellä lauseella.

Pahempaa oli kuitenkin selittelyt tappion syistä. Wenger veti esiin jälleen kerran rahakortin, joka ei todellakaan pidä enää paikkansa ja muutenkin tuo alkaa olla säälittävää. Eihän pienempien seurojenkaan managerit joka ikisen tappion jälkeen esim. meitä vastaan vetoa resursseihin.

Faktat ovat myös, että Mourinhon paluun jälkeen kolmen siirtoikkunan aikana nettokulutuksemme on ollut 20 miljoonaa puntaa enemmän kuin Chelsealla. Samoin palkkabudjettimme on jo suurempi, joten pohja on pudonnut managerimme selittelyltä tässäkin asiassa pois. Samoin kentän kaksi kalleinta pelaajaa oli meidän miehiä sunnuntaina. Toisin sanoen muuta vain käyttävät rahansa paremmin ja lisäksi ovat ajan hermolla pelin taktisella puolella.

Tilastomme kärkiviisikkoa vastaan liigapeleissä viimeisen 21 ottelun osalta on murheellista luettavaa. Olemme voittaneet tasan yhden ottelun ja 20 kertaa vastustaja on poistunut kentältä joko voittajana tai vähintään pisteen kanssa. Kertokaa jos jonkun muun huippuseuran vastaava tilasto on edes lähellä tuota. En jaksa uskoa ja ette varmasti löydä ainakaan sellaista seuraa, että tuon saldon ajan ja jälkeenkin sama manageri saisi vielä jatkaa tehtävässään.

Pahimmassa tapauksessa sunnuntain ottelun jälkimainingeista on tulossa vielä sanktioita jälkeenpäin. Tällä en suinkaan tarkoita Wengerin tönäisyä, sillä tuosta FA ei ole antamassa rangaistusta. Eipä tuolla olisikaan mitään negatiivista vaikutusta, sillä se on aivan yhden tekevää missä Wenger istuu ottelun aikana. Oli paikka kotisohva, katsomo tai vaihtopenkki, niin se ei paranna miehen taktista osaamista tai tee vaihdoista järkeviä.

Rangaistusta ja pelikieltoa sen sijaan saattaa olla luvassa Sanchezille. Chileläinen löi Ivanovicia ottelun aikana. Tuo meni varmaan ohi monilta katsojilta itseni mukaan lukien, mutta temppu näkyy selkeästi hidastuksissa. Vielä ei ole kuulunut FA:n suunnalta mitään, mutta todennäköisesti jos ja kun tuomarit eivät ole lyöntiä havainneet, niin videoita voidaan tarkastella. Yleensä näistä heilahtaa meille lähes aina se kolmen ottelun pelikielto jos se vain on mahdollista. Toivottavasti ei, sillä Sanchez on ehkä hyökkäyspelimme tärkein yksittäinen pelaaja tällä hetkellä ja jos miehen pelatessa menee jo näin heikosti, niin en halua edes kuvitella miten menee ilman.

Mainokset

3 thoughts on “Rahakortti ei todellakaan kelpaa selityksestä ja Sanchezille mahdollisesti pelikieltoa jälkikäteen

  1. Miksi Ivanovic ei reagoi tuohon lyöntiin mitenkään? Vai onko meidän Alexis vain niin heikko?

  2. Kuten tuolla internetissä on jo ihmetelty, selostaja-Virkkunen sitten teki Wengeriä pilkkaavan runon Fabregas-lässytyksensä jatkoksi. Hieno mies, not.

  3. Juu ei kyllä jäänyt epäselväksi edes kuurolle eskimolle, missä leirissä maikkarin selostaja istui.
    Kaveri käytti puolet peli ajasta selskin huoltaja mamman kuolaamiseen ja loput puolet arsun mollaamiseen.
    Toki mollattavaa riitti.
    Maaottelutauko tuli kyllä erittäin hyvään paikkaan, toivon totisesti että aw lähtee monacoon lomalle ja bould saisi esimerkiksi erikoistilanne pelaamisen edes välttävälle tasolle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s