Koscielny täydentämään loukkaantuneiden listaa ja kohta kasassa onkin koko avauskokoonpano

Özilin tapaan Koscielny on lähetetty takaisin maajoukkuereissulta ennen kuin Ranska on ehtinyt pelata peliäkään. Kauden alusta asti on tiedetty Koscielnylla olevan ongelmia akillesjänteessä, mutta tästä huolimatta mies on joutunut pelaaman kaikki mahdolliset ottelut Liigacupia lukuun ottamatta, koska Wenger ei vaivautunut topparia hankkimaan kesällä.

Nyt ongelma topparimme kohdalla on äitynyt sen verran pahaksi, että pelaaminen kummassakaan Ranskan maaottelussa ei tule kysymykseen. Tämä ei haittaa mitään ja on vain parempi, että yhtä avainpelaajaamme ei riskeerata maajoukkuepeleissä, mutta olennaisin kysymys on kuinka kauan tämä nyt pitää miehen sivussa? Tuohon ei ole kai selvyyttä vielä, vaikka pelaamista Hull ottelussa pidetään jopa mahdollisena BBC:n uutisessa.

Lähestytään hyvällä vauhdilla tilannetta, jossa kohta koko optimiavaus on yhtä aikaa sivussa. Tällä hetkellä seitsemän taitaa olla määrä ja enää puuttuvat Szczesny, Gibbs, Mertesacker ja Sanchez. Merten voisi kuvitella selviävän ilman loukkaantumista Colneyn harjoituskeskuksessa, mutta esim. Gibbs pelattuaan eilen täyden 90 minuuttisen Englannin paidassa täysin joutavassa San Marino ottelussa saattaa hyvinkin vielä loukkaantua tämän maaottelutauon aikana.

Gibbsistä päästään jonkinmoisella aasinsillalla Englannin maajoukkueeseen ja siihen, että meillä oli eilen neljä pelaajaa avauksessa ja Ox tuli lisäksi vaihdosta. Periaatteessa han hienoa, mutta voi kysyä paljonko tuossa on Englannin maajoukkueen huonoutta ja meidän pelaajien hyvyyttä? Sanoisin Englannin maajoukkueen olevan tällä hetkellä todella pohjalla ja sen on paljon, sillä viime vuodet ovat muutenkin olleet todella heikkoja sille. Kesän MM-kisat olivat toki vain yksi turnaus, mutta ehdottomasti alleviivasi asiaa.

Viisi edustajaa on hyvä määrä maajoukkueessa, mutta ei se valitettavasti näy paljoa meidän peliesityksissä positiivisesti. Päinvastoin tällä hetkellä, kun Englannin maajoukkueen taso on surkea, niin olisi varmaan parempi, kun kovin moni pelaaja sieltä ei mahtuisi meidän avaukseen jos ylipäätään kokoonpanoon. Joka tapauksessa on tultu kauaksi muun muassa Adamsin ja Seamanin ajoista.

Jotkut näkevät Özilin loukkaantumisen jopa hyvänä asiana joukkueelle, mutta silti useamman kuukauden loukkaantuminen menee mielestäni selkeästi pakkasen puolelle, vaikka ymmärrän idean ajatuksen takana. Özilin kuuluisi pelata ainoastaan keskellä ja jos näin ei ole, niin silloin paikka pitäisi olla vaihdossa, jotta molemmille laidoille saataisiin kunnon laituri. Valitettavasti Wenger ei näe asiaa näin ja tämän vuoksi loukkaantumista voi pitää onnena onnettomuudessa. Silti useamman kuukauden tauko varsinkin tässä loukkaantumistilanteessa on todella paha isku, kun puhutaan kuitenkin loistavasta pelaajasta jos vain managerimme osaisi miestä peluuttaa oikealla paikalla ja silloin tällöin antaa äärimmäisen tärkeää lepoaikaa.

Samalla kun jäädään odottelemaan kuka seuraavana täydentää loukkaantuneiden pelaajiemme kokoelmaa ja jopa avauskokoonpanoa, niin palatte varmaan halusta kuulla faktan kuinka olemme pärjänneet Manua, Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan viimeisessä 15 ottelussa. Saldo on nolla voittoa, seitsemän tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Ei tässä mitään muutosta tarvita ja Wenger on ilmiselvästi ainut manageri maailmassa, joka pystyy Arsenalissa menestymään tai jos puhutaan viimeisestä lähes vuosikymmenestä niin oikeampi muoto on ”menestyä”.

 

Mainokset

5 thoughts on “Koscielny täydentämään loukkaantuneiden listaa ja kohta kasassa onkin koko avauskokoonpano

  1. Tänään on Saa halata -päivä. Halaaminen kohentaa mielialaa, lisää turvallisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta ja vaikuttaa myönteisesti myös fysiologiaan: elimistössä vapautuva oksitosiini lisää turvallisuuden tunnetta ja piristää mieltä, ja verenpainekin laskee. Nyt kaikki blogin lukijan halimaan!

  2. Halaamisesta tuli mieleen Hull. Saako flabasta alennusta, jos matsi vedetään lähes ressuilla…? Varmaan Mertekin ehtii kompastua Colneyn kynnykseen tai jtn.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s