Katsaus eilisiin maaotteluihin punavalkoisesta näkökulmasta

Suurin piirtein puolet maaotteluista on pelattu tällä maaottelutauolla. Itse peleissä ei kai ole loukkaantunut yhtään meidän pelaajaa, mutta kuten tiedämme Özil ja Koscielny palasivat maajoukkueiden matkasta jo ennen pelejä loukkaantuneina takaisin Lontooseen.

Eilen pelaajistamme kentällä olivat ainakin Szczesny, Sanchez, Rosicky ja Podolski. Ykkösmaalivahtimme piti Saksan nollilla, vaikka vartin lopusta peliaikaa saanut Podolski pääsi lähelle maalintekoa täräyttämällä volleysta ylärimaan. Tämän lähemmäksi Saksa ei kuitenkaan päässyt ja Szczesny piti nollan ja miehen esitystä kehuttiin otteluraporteissa.

Chile pelasi taas typeriä harjoitusmaaotteluita ja tietysti Sanchezia täytyi peluuttaa täysi 90 minuuttia selvässä 3-0 voitossa. Varmaan sama taas keskiviikkona toisessa harjoitusmaaottelussa tiedossa, joten voi Sanchezin panos ensi viikonlopun Hull ottelussa olla kaukana parhaasta. Toivottavasti hyökkäyspelimme tärkein palanen ei ainakaan loukkaannu, sillä siihen ei ole varaa tässä loukkaantumissumassa.

Rosicky kirjautti täydet minuutit Tsekin paidassa, joka oli positiivista pelituntuman puolesta. Sen sijaan Campbell ei mahtunut Costa Rican avaukseen, eikä päässyt edes penkiltä kentälle, joten miehen ura näyttää olevan tällä hetkellä melkoisessa laskusuunnassa hyvin sujuneiden MM-kisojen jälkeen. Peliaikaa ei tule seurajoukkueessa, eikä myöskään näemmä maajoukkueessa.

Tällä hetkellä Hull ottelun kokoonpano näyttää melkoisen mielenkiintoiselta tai pikemminkin heikolta. Toki sitä on vielä paha sanoa aivan tarkasti, sillä uusia loukkaantumisia saattaa tulla jäljellä olevissa maaotteluissa, mutta parhaassa tapauksessa myös joku saattaa vesijuoksusta palata kokoonpanoon.

Lähimpänä paluuta loukkaantuneista on todennäköisesti Arteta, jonka pelaaminen ensi viikonloppuna on kai mahdollisuuksien rajoissa. Tämä on tietysti hyvä asia, mutta valitettavasti kapteenin taso ei ole sellainen, että se olennaisesti nostaa joukkueen tasoa. Flamini on toki Chelsea peliä lukuun ottamatta ollut todella heikko, joten ei joukkueen pelin nyt ainakaan heikentyä pitäisi espanjalaisen paluusta. Ainakin vaihtoehtoja saadaan lisää.

Positiivisia uutisia saatiin myös Ramseyn kohdalla. Alun perin arveltiin ja uutisoitiin jopa parin kuukauden loukkaantumisesta, mutta viimeisten tietojen mukaan walesilainen saattaisi olla pelikunnossa parin viikon päästä. Hull ottelu tulee kuitenkin todennäköisesti liian aikaisin. Vaikka Ramsey ei alkukaudesta ole ollutkaan viime kauden tasolla, niin erityisesti Özilin ollessa sivussa pidempään on walesilaisen odotettua nopeampi paluu erittäin hyvä uutinen. Ramsey on kuitenkin niitä harvoja pelaajia joukkueessa, jolta voi odottaa tehoja lähes joka pelissä.

Mainokset

3 thoughts on “Katsaus eilisiin maaotteluihin punavalkoisesta näkökulmasta

  1. Epämääräisiä juttuja on siitä, että Bayern yrittäisi vain käyttää hyväksi Özilin lähtöhaluja. Eli siis Arsenal ei ole kuskin paikalla, vaikka englantilaslehdistö haluaakin leipoa Özilistä floppia.

    Sinänsä ei yllättäisi, jos huhuissa olisi perää. Arsenalissa ei ole pelikavereita jotka olisivat Realin tai Saksan maajoukkueen tasoa ja on kovasti tulkintakysymys, onko Wenger pitänyt lupauksensa ja mahdollisen houkutustäkyn joukkueen vahvistamisesta.

    Özilin myynti ja Draxlerin osto tietysti olisivat loogisia pakkotilanteessa, vaikka Draxler on kaukana Özilin parhaasta tasosta.

    Mutta todennäköisesti joukkuetta myllätään vasta kesällä. Jos pelillinen ilme on koko kauden sama kuin nyt, on totisesti syytäkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s