Ei muuta kuin maaotteluita ja loukkaantumisia

Muutama maa on pelannut jo molemmat maaottelut tämän kertaisessa ottelurupeamassa. Englanti ja Espanja pelaisivat eilen ja meidän pelaajista neljä esiintyi Englannin paidassa. Cazorla sen sijaan ei saanut minuutteja Espanjan mukana, joka on vain parempi meidän kannalta. Wilshere ja Chambers pelasivat täydet ottelut ja Ox sai puolituntia tultuaan vaihdosta sisään. Huolestuttavin asia oli Welbeckin vaihto 80 minuutin kohdalla.

Kyseessä on ilmeisesti jonkin asteinen nilkkavamma. Hodgsonin puheiden mukaan kyseessä ei olisi mitään vakavaa, mutta tuo on kuultu niin useasti ennenkin maajoukkuevalmentajien suusta ja lopputulos on ollut aivan toinen. Saa nähdä liittyikö Welbeck vesijuoksuporukkaan vai selvitäänkö säikähdyksellä.

Rosickysta luin jostain, että mies saattaisi olla taas kerran loukkaantunut, mutta sehän selviää nopeasti illalla. Tsekki pelaa tuolloin ja jos Rosicky ei ole kentällä, niin kyseessä on suurella varmuudella jokin loukkaantuminen. Eihän Rosicky ole juuri saanut peliaikaa alkukauden aikana, mutta yhtään uutta loukkaantumista ei ole varaa enää tulla ennen kuin edes muutama pelaaja palaa pelikuntoon loukkaantuneiden joukosta.

Onhan tämä nykyinen tilanne ihan järkyttävä. Loukkaantuneina ovat Ospina, Deubuchy, Koscielny, Arteta, Ramsey, Özil, Walcott, Giroud, Sanogo, Diaby tietysti sekä mahdollisesti Welbeck ja Rosicky. Lisäksi Chambers on pelikiellossa viikonloppuna Hullia vastaan, joten puolustuslinjassa voi hyvinkin pelata Bellerin oikealla ja Monreal topparina. Kuulostaa juhlapäivältä Jelavicille ja kumppaneille.

Ykkösjoukkueeseen on listattu tällä hetkellä 28 pelaajaa virallisilla sivuilla ja jos tästä on 10-12 miestä loukkaantunut, niin jo ihan lyhyellä matematiikalla on helppo laskea loukkaantuneiden pelaajien määrän olevan aivan liian suuri.

Toki voi olla, että saamme positiivisia uutisia muutaman pelaajan kohdalla vielä viikon aikana, mutta toisaalta on aivan yhtä todennäköistä ellei jopa todennäköisempää jonkun vielä loukkaantuvan tänään, huomenna tai keskiviikkona pelattavissa viimeisissä maaotteluissa.

Loppuun vielä Tommilta eilisen kommenteissakin oleva viesti:

Arsenal-Newcastle 13.12, 2 lippua ostettavissa AFC Finlandin kiintiöstä! First come, first served.
70e/kpl, Clock end upper. tpeuhkurinen@gmail.com

Päivitys: liput menivät jo kaupaksi

Mainokset

One thought on “Ei muuta kuin maaotteluita ja loukkaantumisia

  1. Theo ja Gnabry palasivat treeneihin. Ja eikun lauantaina ainakin theo avaukseen, täydet minuutit ja… No joo, toiv. kuitenkin penkille ja 15-20 minsaa peliaikaa. Ehtii mukavasti tehdä pari, jos tarvis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s