Rosicky luultavasti loukkaantunut, mutta positiivisella puolella Walcott ja Gnabry tekivät paluun joukkueharjoituksiin

Rosickyn voi mitä ilmeisimmin lisätä loukkaantuneiden listalle, kuten vähän jo ennakoitiin. Keskikenttäpelaajamme ei esiintynyt minuuttiakaan Tsekin paidassa eilen ja tämä tarkoittaa melko varmasti loukkaantumista. Yleensähän Rosicky pelaa aina kunnossa ollessaan täydet minuutit maajoukkueessa ja varsinkin karsintaotteluissa.

12 pelaajaa taitaa olla tällä hetkellä loukkaantuneiden pelaajien määrä. Unohdin Gnabryn eilisessä listauksessa, joten täysi tusina saadaan täyteen ja jopa ylikin riippuen Welbeckin kunnosta. Toki parempiakin uutisia saatiin, kun Walcott ja Gnabry palasivat kuukausien tauon jälkeen joukkueharjoituksiin eilen, mutta molemmat ovat vielä kaukana pelikunnosta oltuaan sivussa yli puoli vuotta.

Pari reserviottelua ja/tai järjestettyä harjoitusmatsia ovat minimi mitä molemmat tarvitsevat ennen kuin paluuta ykkösjoukkueen peleihin kannattaa edes harkita. Valitettavasti vain yleensä Wenger ei pahemmin käytä reservejä hyväksi pelaajien takaisin tuomisessa loukkaantumisten jälkeen tai edes pelituntuman ylläpitämisessä.

Wenger on pahoitellut Mourinhoon käsiksi käymistä jälkikäteen, vaikka alun perin ottelun jälkeen ei pitänytkään sitä tarpeellisena. Oikein toimittu, vaikka portugalilaisluotsi olisikin ansainnut jopa pahemman käsittelyn monen muun kuin Chelsea kannattajien mielestä ja tällä en todellakaan tarkoita pelkästään tilannetta, josta reilun viikon takainen yhteenotto sai alkunsa. Olen melko varma, että tilanteen ollessa toisinpäin tuskin kuulisimme Mourinholta anteeksipyyntöä, mutta toki voin olla väärässäkin.

Positiivista, että edes jossain asiassa managerimme pystyy myöntämään olevansa väärässä. Samaa olisi mukava kuulla jossain merkittävimmässäkin asioissa, mutta ei vanha koira niin paljon uusia temppuja opi. Esim. pari päivää sitten annettu lausunto, jonka mukaan managerimme ei kadu Fabregasin päästämistä Chelseaan kertoo kuinka Wenger on mielestään lähes aina oikeassa ja kaikki muut väärässä, vaikka tulokset ja todisteet osoittaisivat täysin päinvastaista. Tietysti Fabregas aihe on vaikea, mutta tajuaisi edes olla hiljaa jos ja kun mitään järkevää sanottavaa ei ole.

Tässä lukemisen arvoinen artikkeli meidän loukkaantumistilanteesta ja erityisesti Özilin peluuttamisesta ja kuinka saksalaisen loukkaantumiset alkoivat vasta Arsenaliin siirtymisen jälkeen. Realissa peluutus oli järkevämpää, jonka seurauksena mies pysyi kunnossa huomattavasti paremmin.

Harjoituskuvissa virallisilla sivuilla vilahti paluun tehneiden Walcottin ja Gnabryn lisäksi Merte, Flamini ja Monreal, mutta Artetaa ei näkynyt, joten paluu viikonlopun Hull otteluun ei välttämättä tapahdukaan, vaikka näin arveltiin monissa lähteissä ennen maaottelutaukoa.

Maaotteluita on edessä vielä tänään ja huomenna, jonka jälkeen päästään laskemaan lopullinen saldo ja se kuinka kalliiksi typerät höntsäpelit tällä kertaa tulivat punavalkoisesta näkökulmasta.

Mainokset

One thought on “Rosicky luultavasti loukkaantunut, mutta positiivisella puolella Walcott ja Gnabry tekivät paluun joukkueharjoituksiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s