Maaottelut ohi, huomenna Hull Grovella ja pari lainausta AGM:stä

Kiitos Chile Sanchezin peluuttamisesta toistamiseen koko pelin täysin merkityksettömässä ja typerässä harjoitusmaaottelussa. Jäähän tuolle Lontooseen paluun jälkeen varmaan noin vuorokausi toipua viikonlopun peliin. No toisaalta eihän Wengeristä edes tiedä peluuttaako managerimme Sanchezia, sillä Liigacupin Southampton peluutus ja sitä seurannut penkitys Tottenhamia vastaan ovat vielä aivan liian tuoreessa muistissa.

Loukkaantumispäivitys saatiin huomista varten maaotteluiden tauottua. Positiiviset uutiset ovat Artetan paluu kokoonpanoon ja todennäköisesti suoraan avaukseen jos vanhat merkit yhtään pitävät paikkansa. Myös Ramseyn kohdalla tilanne näyttää odotettua paremmalta vaikka huominen tuleekin liian aikaisin. Walesilaisen arvellaan olevan mukana jo keskiviikkona Anderkechtia vastaan. Tämä on ehdottomasti paras uutinen loukkaantumisten saralla.

Heikompia uutisia kuultiin sen sijaan muun muassa Koscielnyn kohdalla. Akillesjännevammat ovat pahentuneet ja huominen jää väliin ja jopa leikkaushoitoa saatetaan tarvita vaikka Wenger asian kieltääkin, mutta mitään varmaa tästä sen enempää kuin poissaolon pituudesta ei vielä tiedetä. Lisäksi Rosicky on epävarma maajoukkueen mukana tulleen pohjevamman takia. Sitten oli tietysti uutinen, että Sanogo on vielä loukkaantunut, mutta tuo nyt on yhtä tyhjän kanssa ja aivan sama. Oikeastaan parempi näin, sillä nyt Wenger ei voi uusinta projektiaan tai sanoisinko pakkomiellettä peluuttaa.

Olisin mielellään myös kuullut esim. Ospinan tilanteen ja ihan vitsinä myös Diabyn, mutta näitä ei kuultu. Ospina ei pelannut Kolumbian paidassa kummassakaan pelissä, joten todennäköisesti tuorein maalivahtihankintamme on jo toista kertaa lyhyen ajan sisään loukkaantunut. Diabysta on turha sanoa mitään, mutta onhan se jo melkoinen vitsi, kun miestä ei listata edes enää loukkaantuneiden pelaajien joukkoon Arsenal.comissa. Onko miehelle kenties perustettu jokin ihan oma ryhmä tai kategoria sivustolle?

Eilen oli myös vuotuinen AGM, mutta sen tapahtumiin en kovinkaan tarkasti jaksa mennä, sillä siellä puhutut asiat ovat joko turhia tai tyhjiä lupauksia Wengeriltä sekä johtoportaalta ja niillä ei ole todellisuuden kanssa juuri mitään tekemistä. Tämä managerimme kommentti alleviivaa äsken kirjoittamaani täydellisesti:

I believe we have done remarkably well on the transfer market.

Joo aivan loistavasti kaikki meni tänäkin kesänä, eihän joukkueeseen olisikaan tarvittu kuin vähintään lisäksi toppari, puolustava keskikenttä ja ykköshyökkääjä. No asian voi kääntää toisin päin eli jos managerimme mukaan kesän siirtoikkuna oli loistava, niin miten ihmeessä olemme keränneet 21 mahdollisesta pisteestä vain 10 seitsemän ensimmäisen liigakierroksen aikana? Ehkä vika onkin valmennuksessa, taktiikoissa, valmistautumisessa, harjoittelussa. Näin ainakin luulisi maalaisjärjellä olevan, kun kerran siirtoikkuna ja sitä myöten pelaajisto joukkueessa on loistavassa tilassa.

Puheenjohtajamme Keswickin lausunto sen sijaan ei jätä mitään arvailujen varaan kuka seuraa todellisuudessa johtaa:

I don’t think that my wish or intention to double guess what Arsene Wenger wants to do – as you know, your board backs him 100 per cent. If he has a plan, we back him, if he doesn’t have a plan, we keep quiet.
So don’t let’s be in a muddle about who calls the shots about football at the Arsenal Football Club. It is not the chairman, it is not the fans, it is Mr Arsene Wenger.

Tummennetussa se tulikin pähkinänkuoressa eli kukaan seurassa ei pysty tai halua kyseenalaistaa teki managerimme mitä tahansa tai monessa tapauksessa jätti tekemättä. Eihän tuon tietämiseen toki mitään lausuntoa puheenjohtajaltamme tarvittu, vaan sen on voinut todeta jo vuosien ajan yksinkertaisesti seuraamalla joukkueen ja seuran toimintaa. Silti aikamoista, että tällaista kuullaan kuitenkin suoraan seuran johdon taholta.

One thought on “Maaottelut ohi, huomenna Hull Grovella ja pari lainausta AGM:stä

  1. Toppari ja puolustava kk hankinnasta samoilla linjoilla, mutta en ymmärä itkua, että ei ykköshyökkääjää. Omasta mielestä wellbeck mahtava lisä joukkueeseen. Onneksi väistettiin falcaot yms

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s