Pelipäivä vuorossa maaotteluiden jälkeen

Tänään palataan liigapelien pariin kahden viikon maaottelutauon jälkeen. Pelaamme klo 17.00 alkaen Hullia vastaan ja kuten saattoi arvata ottelu ei kuulu MTV Totalin ohjelmistoon. Maikkari näyttää Crystal Palace – Chelsea ottelun, joka on olosuhteet huomioiden aivan ymmärrettävää, vaikkakin näin goonerien näkökulmasta valitettavaa. Tietysti edellyttäen, että ylipäätänsä enää tilaa koko kanavapakettia. Otteluvalinta on perusteltavissa, mutta sen sijaan yhden ottelun näyttäminen ainoastaan ei ole, sillä rajoitukset koskevat ainoastaan satelliittijakelua.

Joudumme melkoisen siipirikkoisena otteluun ja nyt jo tässä vaiheessa kautta Wengerin uhkapeli ja suoranainen typeryys jättää ostamatta Vermaelenille korvaaja, päästää Miguel Norwichiin ja jopa lainata Jenkinson West Hamiin näyttävät puraisevan oikein kunnolla omaan nilkkaan.

Puolustuslinja on tänään mitä todennäköisimmin Bellerin, Mertesacker, Monreal ja Gibbs. Monreal topparina ja samaan aikaan vielä Bellerin laitapakkina ei yksinkertaisesti ole missään nimessä hyväksyttävää. Tämän näkivät kaikki muut paitsi Wenger tapahtuvan jos ja kun joukkueeseen ei hankittu topparia. Nyt kärsimme siis siitä, että Monreal vetää topparina ja voitte olla aivan varmoja, että tämä ei suinkaan tule olemaan ainut kerta tällä kaudella.

Nyt kävi tuuri osittain, koska vastassa on kotona Hull, mutta mitä jos tämä tilanne olisi tapahtunut kaksi viikkoa sitten Stamford Bridgellä tai jossain muussa huippuottelussa. No jälki olisi erittäin rumaa, mutta toki emme saa muutenkaan pisteen pistettä vieraspeleistä huippujoukkueita vastaan, joten ei se toisaalta muuttaisi mitään vaikka taululla olisi taas kerran tennislukemat. Nöyryyttäväähän se on, mutta se nyt ei hetkauta muita kuin meitä kannattajia. Jos joku muu seurassa todella välittäisi, niin Wenger ei olisi enää ollut vuosikausiin managerin paikalla.

Laittaisin Haydenin ennen topparin tontille kuin Monrealin, sillä espanjalaisen taso topparina ei vain riitä ja Haydenilla on sentään kokemusta enemmän tuolta paikalta, vaikkakaan ei Valioliigassa. Lisäksi englantilainen voi vielä kehittyä toisin kuin Monreal, joka ei koskaan tule olemaan riittävä toppari meille. Voitte olla kuitenkin varmoja, että Wengerin valinta on Monreal. Näen jo kuinka Hull keskittyy laittamaan painetta miehelle ja erityisesti pääpelissä Monreal ei ole lähellekään topparille vaadittavalla tasolla. Toisekseen nyt ei ole Koscielnya paikkaamassa niitä tilanteita, joissa Mertesackerin hitaus joskus tulee esiin, joten sanoisin Hullin hyökkäyksellä olevan loistava tilaisuus tehdä tänään useampikin maali.

Viime Hull kamppailu oli FA Cupin finaali, joka päättyi lopulta onnellisesti jos puhutaan yksittäisestä ottelusta sekä pokaalista ja unohdetaan siitä seurannut Wengerin tekemä kolmen vuoden jatkosopimus. Emme päässeet helpolla FA Cupin finaalissa ja tuskin tulemme pääsemään tänäänkään. Jos tänään pelattaisiin Hullin kotistadionilla, niin olisin aika varma pistemenetyksestä, mutta kotiottelussa me olemme kaikesta huolimatta ennakkosuosikki.

Vierasjoukkueen viime otteluiden kuumimman pelaajan eli kolme maalia kolmessa liigapelissä tehneen Diamen pelaaminen on epävarmaa, varmuudella sivussa ovat maalivahti McGregor ja kesän laiturihankinta Snodgrass. Diamen, mikäli mies pelaa, lisäksi nostaisin tarkkailun arvoiseksi pelaajaksi Southamptonista lainalla olevan keskikenttäpelaaja Gaston Ramirezin, joka pelipäälle sattuessaan on maalintekovoimainen pelaaja.

Ainostaan kaksi voittoa ja jo yhdeksän pistettä sarjakärkeä perässä seitsemän ottelun jälkeen on surkea saldo ja toiseksi heikoin alku koskaan Wengerin aikana. Tänään vastustajan ei pitäisi olla ainakaan ylitsepääsemätön, eikä rahaselitys tule kysymykseen ainakaan Wengerin käyttämänä. Kolme pistettä on ainoa hyväksyttävä tulos ja jos Hull ei myöskään enää kaadu edes kotikentällä, niin olemme vielä syvemmissä vesissä kuin osasimme edes kuvitella. Katsotaan miten käy.

COME ON YOU GUNNERS!!!

28 thoughts on “Pelipäivä vuorossa maaotteluiden jälkeen

 1. Kiitos taas hyvästä alustuksesta päivän otteluun. Tänään saa taas jännittää miten Wenger on saanut viritettyä joukkueen iskuun. Hyvänä päivänä Arsenal voi voittaa kenet tahansa, ja taas huonona päivänä hävitä kenelle tahansa. Katsotaan kumpi päivä on tänään vaikka emme sitä tänään miltään tv kanavalta Suomessa näekkään. Tietääköhän kukaan löytyykö netistä mitään kanavaa, ilmaista tai maksullista josta ottelun voisi katsoa? Lähetin Sky Sportille sähköpostia ja kyselin miksi heidän lähetyksiään ei voi katsoa netin kautta Suomessa, mutta en ole saanut vielä vastausta.

 2. Tuo Villen mainitsema satelliittikuvio ei ehkä enää ole voimassa. Se oli noin aluksi, mutta FA on tiukentanut diiliä eli la klo 17 voi oikeasti näyttää vain yhden livenä. Tätä tukee esim. se, että Norjan TV2 näyttää myös vain yhden – toki Arsenal-Hullin. Ja sit jälkilähetyksenä shelskin matsin, mut maikkarin diili ei kait sisällä edes jälkilähetyksiä toisista otteluista.
  Karille: Sky ei halua, vielä, koettaa kepillä jäätä ja tarjota palveluitaan markkinaan, jossa jollain on jo ”yksinoikeus” lähetyksiin.

  No, onneks Emiratesilla matsi näkyy…

 3. Nyt ollaan sitten siinä pisteessä, että monreal avaa valioliigassa topparina ja bellerin oikealla. Onneksi on hull kotona eikä chelski vieraissa, mutta murheellistahan tämä touhu on. Kesällä ei vaan löytynyt topparia, joka voisi aloittaa ennen nachoa.

 4. #Arsenal subs: Martinez, Ajayi, Coquelin, Arteta, Rosicky, Ramsey, Campbell #AFCvHCFC

  Penkki myös mestaruusainesta ja prosentin päässä totaalisesta dominoinnista.

 5. Alexis laittaa pienestä kulmasta sisään. Hull on kyllä ollut ekan vartin aivan surkea, joten eipä tuolla alakerran kokoonpanolla paljon väliä ollut.

 6. Ja sitten tappiolla. Jos näin kävi, tämä pistemenetys menee Wengerin piikkiin. Bellerin ei ole valmis ja Nachon pitäisi pelata Espanjassa, ei Englannissa.

  • Onhan tämä toinen puolisko ollut aikamoista kuraa, mutta Bellerinin piikkiin en kyllä pistäis tätä ollenkaan.

 7. Rupean pahasti kallistumaan blogistin suuntaan. Toki en jaksa kaivella kaikkea negatiivista esille, mutta onhan tää ny ihan perseestä. Ramsey sisään vaikka ei varmastikkaan ollut pelikuntoinen vielä.

  Taktisesti hävittiin vaihteeksi 100-0… pusketaan aivan päättömästi muuriin..

  Pelaajien kierrättäminen jne. tänään näki aivan selvästi, että Campbellia olisi aivan hyvin voinut käyttää enemmän peleissä.

 8. On tässä Arsun toiminnassa kyllä paljon asioita joita en vain pysty käsittämään. Hieno seura ja faneja ympäri maailmaa. Rahaakin pitäisi olla mikä on hienoa tässä taloustilanteessa. Hommaa johtaa vaan arvostettu henkilö joka paras päiväys on jo ikävä kyllä mennyt aikoja sitten. Nyt uutta ja tuoretta ajatusta viemään toimintaa eteenpäin. Tämä on kuin lukisi vanhoja lehtiä uudestaan ja uudestaan. Seura on rakas ja sitä en jätä vaikka verenpainetta testaillaan viikko toisensa jälkeen!

 9. Hyvin ollaan elokuussa ajatellusta aikataulusta. Marraskuussa liigakärki on 15 pinnaa tai enemmän edellä ja mestaruudesta ei enää puhu kuin Arsene ”fight till the end” Wenger. Ei Chelsea/City häviä loppukaudesta viittä matsia enemmän kuin Arsenal, ikinä. Tietämättömille tiedoksi, että ero on jo nyt 11 pinnaa sinisiin.

  • Ni… Niin muuten onkin!?!
   Tämähän menee ihan lapaseen, vaikkei vielä edes lumi maassa.
   Mitähän se Issekin touhus siellä pelipaikoilla…

 10. Tasaisen vauhdin taulukolla Welbeck tekee tällä kaudella 15 liigamaalia. Ei minkäänlaista eteenpäinmenoa Giroon. Itse asiassa epäilen kovasti sitä 15 maaliakin.

 11. Ainut ero Welbeckin ja Giroudin välillä on tuo, että uskon Welbeckin pystyvän tekemään maaleja myös kovemmissa peleissä. Aika näyttää..

 12. Onhan se nyt kiva et on pitkästä aikaa nopea hyökkääjä joka pystyy tekee niitä linjan taakse juoksuja,ja welbeck myös usein niitä hakee.kyllä siitä voi vielä tulevaisuudessa olla iloakin ku noin nuori kaveri vasta.kyllä mun papereissa menee giruun edelle heittämällä.

 13. Welbeckiltä puuttuu oveluus ja yllätyksellisyys niin pahasti, että tuskin tuottaa mitään ongelmia laatupuolustajille. Todella kaavamainen pelaaja on kyseessä.

 14. En nähnyt peliä, mutta siitä vaan kiitos mtv totalille. Uskomatonta paskaa taas. Tuli mieleen 5-6 vuotta takanen 1-2 koti tappio hullille. Tämä skeida jatkuu ja jatkuu… Kiitos wengerin. Täysin typerä vanhä jäärä, joka ei jää pois kulumallakaan. Mikä tahansa managerin vaihdos ol i si hyväksi. Sitä vaan ei tule…

 15. Eipä täällä paljon tehdä, cheers! Osittain yleisö oli aika raivoissaan – ei omalle joukkueelleen, vaan dumarille ja Hullin ajanpeluulle. Tai no, Oxin harhasyötöt ja pallonmenetykset saivat aikaan huokailua.

 16. Antaa jätkän nyt jumaliste pelata edes hetki. Eihän se ole ollut tykkimies kun vasta reilun puolitoista kuukautta. Kyllä se häkkikin näyttäis heiluvan ihan kivaan tahtiin. Muistetaan kuitenkin se tosiasia, että Titillä kesti 9 peliä osua ekan kerran tolppien väliin tykkimiehissä ja Bergkampilla 7 peliä, loppu onkin historiaa.
  Kyllä syyt täytyy kaivaa jostain ihan muualta kun kentällä olevista pelaajista.

  Wenger on vaan kertakaikkiaan jäänyt kelkasta ja taitaa toi taktinentaju nykyutiksessa olla aika laiha. Stan Kroenke saisi puolestani painua vaikka v*ttuun, sillä kaverille ei seuran menestys merkkaa yhtikäs mitään niin kauan kun se tuottaa fyrkkaa. Arsenalin kannattaja maksaa lipuista enemmän kun kukaan muu jalkapalloseuraa kannattava

  • Nelossija jää tällä kaudella haaveeksi. Sen verran hampaaton esitys oli. Ei Hullia voi syyttää ajanpeluusta. Me vaan oltiin tänään huonolla jalalla ja flekmaattisella nipulla liikkeellä….. kyllä 15 maalia jää pallopojalta haaveeksi tällä kaudella.

 17. Olen lukenut tätä blogia vuosia. Mielestäni blogisti on oikeassa wengerin suhteen. Täytyisi olla hölmö jos väittäisi muuta. Jos tämä kausi olisi katastrofaalinen ja olisimme sijoilla 7-10, ja häviäisimme purssille, niin eikö se voisi olla lähtö kohti huippua, jos wengwer saisi kenkää(vaikka on 3 vuotinen sopimus)ja ensi vuonna ei mitään metsurien liikaa. Wenger osaa pilata kaikki lupaavat pelaajat. Mm . Arshavin, podolski, gervinho, wilshire ja ox. Ja pitää vanhoja kehäraakkeja ja loukkaantuneita tiimissä. Loukkaantumis asikin on wengerin syytä. Ei muissa seuroissa ole vastaavia loukkaantumisia ollut ikinä. Eikä tule.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s