Merteltä ja Mersonilta asiaa

Aloitetaan toiseksi ajankohtaisimmalla aiheelle eli loukkaantumisilla. Jos joku haluaa tietää ajankohtaisimman, niin se on ehdottomasti meidän surkeat esitykset, vaikka Anderlecht kaatuikin kahdella loppuhetkien maalilla.

Loukkaantumispäivitystä saatiin Wengerin lehdistötilaisuudessa ja jälleen tuli lunta niin sanotusti tupaan. Koscielny on vähintään sivussa seuraavaan maajoukkuetaukoon asti ja mahdollisesti paljon pidempäänkin. No eihän me miestä olisikaan tarvittu tai lisätoppareita ylipäätään, kun puolustuspeli on täydellisesti kuosissa.

Mertesacker on nostanut kissaa ainakin osittain pöydälle puhuessa meidän pelitavasta, taktiikasta sekä harjoittelusta. Täytyy sanoa, että oli jo aikakin jonkun pelaajan sanoa jotain, eikä vain myötäillä ja alistua Wengerin järjettömyyteen. Toki Wenger kiisti kaiken heti ja kaikki on managerimme mukaan kunnossa, mutta jostain syystä silti tulokset alkukaudella ovat olleet surkeita. Erityisesti tämä kommentti ensimmäisen linkin artikkelissa nauratti:

You are wrong Per, thats the right way to play. Its everyone elses’ fault that it doesn’t work.

Lainaus ei ole siis Wengerin suusta, vaikka kuulostaakin täysin managerimme lausahdukselta.

Merson antoi paljon hyviä kommentteja Anderlecht ottelusta, jotka kuvaavat ainakin omia tuntojani hyvin. Seuraavassa muutama lainaus:

I’ve seen some lucky teams in my time but that is the luckiest I’ve seen for a long, long time.

Eipä tuota oikein voi kieltääkään ja olen ehdottomasti samoilla linjoilla. Juuri koskaan tuollainen nousu ei onnistu ja olimme onnekkaita, että kotijoukkue ei keskiviikkona tehnyt toista maalia paikoistaan, vaikka pallo kävi muun muassa ylärimassa kertaalleen. Peli olisi voinut olla pelattu jo ennen viimeistä viittä minuuttia.

This is Arsenal Football Club – you can’t go to Anderlecht and put in a performance like that. When they get into the later stages of this competition, they’ll just be blown away. Arsenal aren’t going to be good enough for anything this season if that’s supposed to be good enough.

Tämäkin on niin totta ja managerilta ja myös sitä kautta pelaajailta tuntuu nykyään puuttuvan kaikki ylpeys siitä, että saa pelata tykkimiespaidassa. Ainoastaan Sanchezin voi sanoa antaneensa taas ainakin lähes kaikkensa kentällä, kun taas suurin osa muista pelaajista luulee pelkän kentälle ilmestymisen riittävän viikosta toiseen voittoon, vaikka näin ei todellakaan ole. Pelaajat ovat tässä syyllisiä, mutta suurin vastuu lankeaa tässäkin Wengerille joka ei saa motivoitua pelaajia tai on sitten vain menettänyt jo suurimmaksi osaksi pelaajien luottamuksen.

I have feelings for Arsenal and that’s not good enough – nicking 2-1 wins is fair enough, but I’m looking at the all-round picture over the whole season and no way will that be good enough in a million years.

Tummennettu kertoo kaiken oleellisen lyhyesti. Tällä kaudella tähän asti nähdyt otteet ja tulokset eivät ole missään tapauksessa riittäviä. Selityksiä voi keksiä maailman tappiin asti, mutta ongelmat ovat samoja, joita on nähty jo vuosikaudet Wengerin alaisuudessa ja mikään ei viittaa parempaan huomiseen, vaan ihan päinvastoin.

Mainokset

One thought on “Merteltä ja Mersonilta asiaa

  1. Mirrorin John Cross väittää, että Wenger ois perjantain treenien jälkeen muuttanut mielensä ja aikoo ottaa Theon penkille jo Sunderland-matsiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s