Huomenna sarjanousija Burnley Grovella

On täysin selvää, että mikään muu kuin voitto ei kelpaa huomenna. Voiton olisi myös syytä tulla huomattavasti paremmalla peliesityksellä kuin tällä kaudella on pääsääntöisesti nähty. Samat kolme pistettä siitä toki huomenna saa, mutta jatkon kannalta on vaikea nähdä pisteitä tulevan kovinkaan paljoa vastustajien koventuessa jos peliesitykset pysyvät tähän asti nähdyn kaltaisina.

Loukkaantumistilanne on aika sama kuin viime viikonloppuna. Saimme jo eilen kuulla muutaman pelaajan kohdalta uutisia. Näistä merkittävimmät ovat Gibbs ja Wilshere. Wilshere tuskin pelaa jonkin asteisen polvivamman takia ja Gibbsin pelaaminen on epävarmaa viime ottelussa tulleen lonkkavamman takia. Oikea ratkaisu olisi ehdottomasti antaa Gibbsin huilata tämä ja mahdollisesti myös viikon Anderlecht ottelu. Monreal pärjää niin Burnleyta kuin belgialaisia vastaan ja homma ei varmasti siihen kaadu. Sen sijaan nyt ottamalla riskin saattaa lasijalkainen Gibbs olla pidempäänkin sivussa. Wilsheresta puolestaan voi sanoa, että oli vain ajan kysymys milloin sieltä tulee loukkaantumisia, kun alkukauden peluutus on ollut taas kerran melkoisen typerää.

Muiden pelaajien kohdalla kuulimme kuinka Gnabry on vielä parin viikon päässä pelikunnosta. Aika ihmeellistä, sillä saksalainen on pelannut jo kaksi reserviottelua ja viimeisimmässä tuli täydet minuutit. No ei tässä mitään ja hyvä jos huippulupaus tuodaan varovasti takaisin. Samalla vain ihmetyttää kuin Walcott oli penkillä jo Sunderlandia vastaan ja on varmaan kokoonpanossa huomenna, vaikka oli pidempään poissa ja ei ole pelannut kuin 45 minuuttia reserveissä. Toivottavasti tässä ei ole kyse taas siitä, että Wenger ottaa pelaajia penkille, jotka eivät ole pelikuntoisia vain suurin piirtein saadakseen seitsemän 18 pelaajaa kokoonpanoon. Vielä pahempi olisi jos Walcottin paluuta yritetään kiirehtiä ja se johtaa uuteen vammaan.

Sanogo oli kolmas pelaaja, josta saimme loukkaantumispäivityksen. Postimies on pelikuntoinen, mutta kaiken järjen mukaan mitään asiaa ei pitäisi olla edes vaihtopenkille, vaan paikat pitäisi mennä hyökkäyksen osalta muun muassa Campbellille, Podolskille ja jopa ykkösjoukkueeseen juuri nostetulle ja reserveissä maaleja tehneelle Akpomille. Jotenkin on kuitenkin sellainen tunne, että Wengerin uusin projekti löytyy huomenna vaihtopelaajine joukosta.

Diaby sen sijaan on sivussa vielä viikkoja vaihteeksi. Kuka olisi arvannut ja tämä artikkeli liittyen ranskalaiseen ja Wengerin suunnitelmaan tehdä miehestä keskikentän puolustava pelaaja kertoo kuinka huonosti managerimme hoiti asiat kesällä. Eikä tämä suinkaan ole ensimmäinen kesä tai vuosi, sillä sitten Flaminin huippukauden 2007-2008 meillä ei ole joukkueessa ollut kunnollista puolustavaa keskikenttäpelaajaa. Wenger jatkaa siis seitsemättä vuotta puolustavan keskikentän etsimistä. Varmaan se löytyy ihan hetkenä minä hyvänsä ja hankitaan heti tammikuun alussa..

Loppuun otetaan perjantaikevennys, jonka tarjoaa Onlinegoonerin forum. Aihe on Wengerin ääninäytteet eli kuulutukset junissa huomenna Lontoossa kolmella metroasemalla (Arsenal, Holloway Road ja Finsbury Park) ensimmäisen maailmansodan loppumisen muistopäivän kunniaksi. Tähän liittyen Onligoonerin forumilla arvailtiin ovatko kuulutukset kenties seuraavia:

Your train is running late because the driver is a little jaded.

This train has been cancelled due to a technical problem…..the handbrake is stuck on!

Ei muuta kuin hyvää perjantaita Suomigoonerit. Huomenna on melko kiireinen päivä tiedossa, mutta yritän ehtiä pelipäivän ennakon tai ainakin muutaman sanan ennen ottelua kirjoittaa. Aivan varmaksi en tätä kuitenkaan pysty lupaamaan, joten tyhjä päiväkin on mahdollinen.

Mainokset

2 thoughts on “Huomenna sarjanousija Burnley Grovella

  1. Ei hyvää päivää ton diabyn kohdalla , ei enää tiedä itkeäkö vai nauraa……..eivät ees enää ees julkisesti kommentois asiaa seuran puolelta..
    Väittäsin kyllä et moni muu seura ois jo pistäny pihalle mut meillä vaan riiputetaan rosterissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s