Sunnuntaina Swansea – muutoksia tiedossa?

Wenger valitteli väsymystä ja selitteli, sillä osittain tiistain romahtamista. Mikä olisi looginen veto tuon jälkeen seuraavaan otteluun? Varmaankin hieman kierrättää pelaajia ja tuoda tuoreita jalkoja kentällä edes siinä määrin mitä se on mahdollista taas kerran tässä loukkaantumistilanteessa. Mitä luulette toimiiko Wenger näin? Ei varmasti toimi, vaan loukkaantunut Arteta vaihtuu Flaminiin ja eiköhän se ole siinä. Ehkä yksi muu vaihdos, mutta en oikein jaksa uskoa edes tuohon.

On melko pöyristyttävää kuinka Wenger syyttää milloin puolustusta tai jotain muuta osa-aluetta tulosten ollessa heikkoja. Eikö managerimme itse ole hankkinut pelaajat, joita peluutta ja kaiken lisäksi valmentanut heidät sekä laatinut taktiikan ja ryhmityksen, jolla esim. puolustetaan. Ei siis voi olla, että aina kun menee hyvin, niin se on managerimme ansiota, mutta kun menee huonosti niin Wenger ikään kuin poistaa itsensä kuviosta ja syyttää puolustusta tai jonkin muun pelipaikan pelaajia unohtaen täysin itsensä.

Tämä The Guardianin artikkeli käsittelee Anderlecht tasuria ja erityisesti Ramseyn otteita, mutta myös ylipäätään koko joukkueen tilaa. Ihan lukemisen arvoinen jos aikaa sattuu olemaan.

Meidän koko Mestareiden liigaan osallistumista tai vielä suuremmassa kuvassa koko seuran tavoitetta ja nykyistä tilaa kuvaa hyvin seuraava Onlinegoonerin forumilta otettu lainaus:

To be fair, the sooner we are out of this competition, the sooner we can focus on qualifying for this competition.

Eihän tuossa ole mitään järkeä, mutta näin se vain menee kaudesta ja vuodesta toiseen.

Jos tavoite on ainoastaan nelossija, niin varmaa on ettei parempaa ole tulossa. Lisäksi käy, kuten tällä hetkellä ja jo vuosia on ollut nähtävissä, että pysymme parhaimmillaankin paikoillaan ja kokonaisuutena taannumme hitaasti. Tai ehkä emme taannu, mutta emme ainakaan kehity yhtä nopeasti saatikka nopeammin kuin kilpailijat, joten tämä on käytännössä sama asia.

Loppuun vielä kaksi uutista lyhyesti. Diabyn sopimus on katkolla kauden päätteeksi ja ainakaan vielä uutta ei ole Wenger tarjonnut. Daily Mail arvelee vihdoin jopa managerimme kärsivällisyyden loppuneen ranskalaisen kohdalla. Toivottavasti näin, mutta en yllättäisi yhtään jos Diaby pelaa loppukaudesta pari hyvää ottelua ja sen seurauksena Wenger tarjoaa monivuotisen jatkosopimuksen palkankorotuksella.

Loppuun vielä linkki sivustoon, joka käsittelee erotuomaritoimintaa. Olen ennenkin linkittänyt Untold Arsenalin artikkeleita ja uutisia. Jos yhtään kiinnostaa tuomaritoiminta Valioliigassa ja erityisesti meidän otteluissa, niin kyseinen sivusto on erinomainen asiaan. Tämä viimeisin uutinen on Burnley ottelun raportti siitä kuinka ottelun erotuomari Craig Pawson onnistui tehtävässään.

Mainokset

5 thoughts on “Sunnuntaina Swansea – muutoksia tiedossa?

 1. Vittu vuosia katellu näitä ns. 3-4 toppareita. On ollut rosterissa sellaasia suuruuksia kuin.
  -Silvestre
  -Squi…mikälie
  -Senderos
  -Se toinen veitsiläinen.

  Niin oikeasti tää meidän nykyinen vasen pakki näyttää topparin paikalla jalkapalloilijalta näiden edellä mainitujen rinnalla.

  Unohtuko joku muu suuruus 3-4 topparitontilta?

  Toi on kyllä naalinpaskaa väittää, että onpakko hankkia joku nelostoppari.

  Ei ammattimiehet tule istumaan penkille.

 2. Tätä menoa meillä ei pian ole Öziliä eikä Alexis .. Walcott saattaa pysyä, koska kukaan ei halua noin herkästi loukkaantuvaa kaveria.

  • Kyllähän Senderos ja Djourou sentään joskus hoisivat hommansa. Molempia yritettiin mielestäni ajaa hieman liian aikaisin liian isoihin saappaisiin, itseluottamus kärsi ja tulos oli mitä oli. Jäärän rekordi toppareiden kehittäjänä on kyllä surkea, moni lupaava toppari hukattu täysin, esimerkkeinä mm. Hoyte ja Bartley.
   Eri asia sitten nämä Silvestret jne. Huh. Tässähän tulee jo ikävä Luzhnya.
   ”He’s bald, he’s shit,
   he plays when no one’s fit.
   Pascal Cygan, Pascal Cygan! ”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s