Maaottelut ohi tältä vuodelta

Tämän kalenterivuoden puolella ei onneksi nähdä enää maaottelupalloillua, vaan seuraavan kerran maaotteluita muistaakseni pelataan joskus maaliskuussa. Luulin Chilen pelaavan vasta ensi yönä, mutta se pelasikin jo viime yönä. Toki Sanchez pelasi koko pelin täysin merkityksettömässä harjoitusottelussa ja onnistui siinä ohessa maalinteossa kertaalleen.

Muissa otteluissa Skotlanti ja Englanti kohtasivat Glasgowssa. Nimellisesti kyseessä oli harjoituspeli, mutta vaikka pisteitä ei jaettukaan ei ottelua ihan perinteiseksi harjoituspeliksi voi intensiteetiltään kutsua. Meidän pelaajista Wilshere ja Ox pelsivat lähes täyden ottelun ja Jackin esitystä pidettiin kentän parhaana Rooneyn kahdesta maalista huolimatta. Ox onnitui myös maalinteossa juuri Wilsheren syötöstä. Gibbs pelasi myös vajaan puolituntia lopusta.

Ottelun huonoin uutinen oli kuitenkin Welbeckin vaihto reilun tunnin pelin jälkeen takareisivamman takia. Tarkka tietoa vakavuudesta ei ole, mutta olihan tämä ennustettavissa, sillä meille siirtonsa jälkeen on englantilainen tainnut pelata avauksessa kaikissa pelissä niin meidän paidassa kuin maajoukkueessa ja yleensä vielä täyden pelin tai ainakin lähelle.

No osuihan postimies Sanogo kahdesti Ranskan junnujen höntsäpelissä, joten ei muuta kuin mies kärkeen kaatamaan ManU. Tuskin tulos olisi sen huonompi kuin viime vuosina muutenkaan Manua vastaan.

Welbeckin lisäksi muista loukkaantumisista ei ole vielä kuulunut mitään, mutta pitää odotella vielä hetken aikaa. Tässä vaiheessa pelaajat vasta ovat palailemassa kohti Lontoota ja huomenna ja kenties vasta perjantaina kuullaan mikä on lopullinen saldo loukkaantumisten suhteen tämän kertaisesta maaottelurupeamasta.

Jos meillä on heikko tilanne loukkaantumisten suhteen, niin vielä heikommin menee juuri tällä hetkellä lauantain vastustajalla tai ainakin siihen kaikki uutiset ja ennakointi viittaavat. Me menetimme mahdollisesti takareisivamman takia Welbeckin Englannin pelissä, mutta niin menetti Manukin pelaajaan Shawn tullessa vaihtoon samasta syystä. Tämä jo sen jatkoksi, kun Blind ilmeisesti loukkaisi vakavasti polven Hollannin matkassa ja Van Gaalin illan oikein kruunasi tieto Di Marian nilkkavammasta Argentiinan paidassa.

Loppuun vielä paljastan lauantain ottelun erotuomarin. Vaihtoehtoja ei ollut kuin kaksi ja kun ottelua ei tuomitse Phil Dowd, niin tuomari on …? Arvasitte aivan oikein, ottelun tuomitsee Mike Dean kaimansa Mike Rileyn valitsemana. Täällä hyvää pohdintaa aiheesta.

Mainokset

4 thoughts on “Maaottelut ohi tältä vuodelta

  1. Welbeck on kuulemma kunnossa. Sais jätkät pelata tykkimies-paidassa yhtä tyylikkäästi. Varsinkin tuo Wilsheren-poika. Aivan maaginen passi eilen Oxille. Samat äijät loistaa engelsmannien-paidassa samaan aikaa kun räpiköi punavalkeassa-asussa. Saattaapi vastustajan tasokin vaikuttaa, mutta ei seuratasollakkaan sen kummempia vastustajia ole kohdattu (Cityä, Chelsea ja Dortmundia lukuunottamatta). Laittaa kyllä miettimään.

  2. Juttuhan on niin, niinkuin monet täällä ovat aikaisemmin sanoneetkin. Arsenalilla on hyviä pelaajia. Jos (josjosjos) kaikki pelaajat olisi kunnossa, niin materiaalin puolesta joukkue olisi kahden pelaajan (taas ne kaksi pelaajaa) päässä huippujoukkue -statuksesta. Jotain merkillistä on tällähetkellä rikki joukkueen ytimessä ja Wenger on valitettavasti tällähetkellä neuvoton. Kovasti professori varmasti tekee töitä asian eteen, mutta ei putkimies välttämättä sähkövikaa korjaa.

  3. Tuosta Deanista niin, luin FB:n puolelta että viimeiset viisi ottelua mitä tuomaroinut meille, ei ole tullut tappioita ja viisi viimeisintä Manulle niin ne ei ole voittanut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s