The Hawthorns huomenna pelipaikkana

Seuraavaa ottelua ei tarvitse kauaa odottaa, sillä se on vuorossa jo huomenna klo 14.45. The Hawthorns on pelipaikkana West Bromwichin isännöidessä ottelua. Peli on MTV Totalin ohjelmistoon kuuluva ja streamejäkin pitäisi löytyä mukavasti esim. täältä.

Lähtökohdat pitäisi olla huomiseen suhteellisen mukavat tai sanotaanko ainakin paremmat kuin viikko sitten, kun keskiviikkona parantuneella peliesityksellä Dortmund kaatui Grovella parilla maalilla ja jopa nolla pysyi omissa.

Toiseen suuntaan vaakakupissa taas painavat Mestareiden liigan ottelu, vaikka se olikin kotona. Aikainen vierasottelu lauantaina ei ole juuri koskaan viime vuosina kuulunut meille suotuisiin peliaikoihin. En lähde kaivelemaan tilastoja tähän hätään, mutta muistelisin tuloksien olleen todella heikkoja lauantaisin klo 14.45 alkavissa otteluissa. Toki osansa on voinut olla vastustajilla, mutta turha laittaa mitään sen piikkiin ja huomenna vastustaja ei ole mikään liigan kärkijoukkue.

Otteluajankohtaa suurempi ongelma on kuitenkin taas kerran loukkaantumiset. Pitkäaikaisloukkaantuneiden Debuchyn, Özilin, Ospinan, Walcottin ja Diabyn lisäksi Wilsheren nilkka menee leikkaukseen ja tulossa on vähintään kolmen, mutta todennäköisesti vielä useamman kuukauden sairasloma.

Edellä mainittujen lisäksi huomenna kokoonpanosta varmuudella puuttuu Szczesny, Arteta ja Gnabry. En ymmärrä mikä Gnabryn tilanne on? Mistään uudesta loukkaantumisesta ei ole kerrottu. Saksalaisen pitäisi olla jo pelikuntoinen pelattuaan useamman reservien ottelun. Epävarmoja huomiselle ovat Welbeck ja Sanogo. Puolikuntoisia tai täysin vailla pelituntumaa ovat Koscielny ja Giroud, mutta molemmat varmaan pakosta ovat mukana vähintään vaihtopelaajina. Giroud saattaa olla jopa avauksessa, sillä vaikka Welbeck ja Sanogo olisivat molemmat sivussa, niin tuskin Wenger antaa Podolskin sen enempää kuin Campbellinkään näyttää osaamistaan kuin korkeintaan jämäminuutit lopusta.

Kahdeksan varmasti loukkaantunutta, kaksi epävarmaa ja kolme pelaajaa, joiden pelituntuma on heikko on yksinkertaisesti aivan liian suuri määrä. Annamme tasoitusta ottelusta ja kaudesta toiseen aivan liikaa muille joukkueille, mutta ei hätää Wenger on moneen kertaan luvannut selvittää asian. Jostain syystä vain tämäkin on jäänyt puheen asteelle.

Ottelun tuomitsee huomenna Chris Foy. En löytänyt tähän hätään tilastoja miehen viheltämistä meidän peleistä, mutta muistelisin tuon tilaston olevan synkkää luettavaa. Ei nyt mitään Mike Deanin luokkaa, mutta ei silti mikään normaalikaan verrattaessa muihin tuomareihin.

Huomenna on kyseessä aikainen peli ja oma ohjelmani on sellainen, että tälle harrastukselle ei jää ainakaan liikaa aikaa. Yritän joka tapauksessa ehtiä tänään tai huomenna aamulla muutaman sanan saada niin sanotuksi otteluennakoksi.

2 thoughts on “The Hawthorns huomenna pelipaikkana

  1. Wenger aloittaa jo tasoittelun tammikuun siirtoikkunasta: listaa, ketkä kaikki ovat palaamassa ja kehuu Monrealia. Ainakin yksi sit yritetään ostaa. Saas nähdä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s