Koirankopista

Kuten eilen saitte tietää, Ville on ’loukkaantuneena’ poissa tältä peliareenalta kokonaisen viikon. Allekirjoittaneen roolia voisi puolestaan kuvata Podolskin kohtalolla; minuutteja ei ole luvassa. Käytännössä tämä tarkoittaa hyvin niukkasanaista joulukuun ensimmäistä viikkoa tällä viheriöllä, olkoon, että olen tarjonnut Denilsonille mahdollisuutta liittyä mukaan joukkueen harjoituksiin. Nähtäväksi jää, ottaako Isse kopin ja ratkaisee tilapäisesti puolustavan keskikentän ongelmat.

Lienee paikallaan selventää luunmakuista saksalaista kohtaloani. Niin paljon kuin haluaisinkin tarjota sisältöä teille lukijoille, sormeni tuntuvat kuitenkin halvaantuvan pelkästä ajatuksesta tarjota mitään lukemisen arvoista sisältöä. Herrasmiehenä ja ystävänä Ville ymmärtää tilanteeni, eikä lähtenyt vaatimaan mitään. Itse taas toivon, että viikon tauko antaa Villelle voimia jatkon suhteen. Olkaamme kukin mitä tahansa mieltä Villen näkemyksistä, vakuutan syksyn olleen miehelle raskaan.

Arvostan Villen pyyteetöntä työtä siksikin, ja nyt päästään omaan kohtalooni, että itselleni alkukausi on ollut liian raskas. Kärjistäen tilanteeni on otteluidemme lisäksi Villen blogi ja BBC. Omalla kannattajaurallani vastaavaa mielenkiinnon puutetta mitä tällä hetkellä läpi käyn, ei ole ollut. Minua ei masenna tuhnuinen stream, ei J. Taivaisen taivastelu MTV:llä Arsenalin ottelussa. Mutta se masentaa, kun tiedostan todistavani joukkueemme voittoa The Hawthornsilla kuin muumio vailla suuria tunteita.

Se, että olen laman keskellä asettanut tavoitteen sijoituksesta kolmen joukkoon Valioliigassa ja Mestareiden liigan karsinnan välttämisen, se maistuu puoliksi juodulta ja yön yli väljähtyneeltä lagerilta aamuista oloa helpottamaan. Muotitermiä käyttääkseni, ymmärrän täysin Villen tulokulman isossa kuvassa tilanteen ratkaisemiseksi. Kun tilastot kertovat kehnoimmasta kauden avauksesta 32 vuoteen (pre W.B.A.), on allekirjoittaneen mahdotonta viitata kintaalla kriittisille kirjoituksille.

Kirjoitan edelleen vain ja ainoastaan omasta tulokulmastani, mutta vaikka asettamani tavoite sijoituksesta kolmen joukkoon täyttyisi, on se kiusallisen masentavaa, että tavoite on täytynyt asettaa loka-marraskuun vaihteessa. Jos kaksi kuukautta kesän siirtoikkunan sulkeutumisesta tammikuun siirtoikkuna saa niin merkittävän roolin kuin mitä se nyt on saanut, jossain kohtaa on menty takapuoli edellä puuhun. Kun sitten alimmalle oksalle kiivettyämme tuntuu kuin haluaisimme alkaa sahata sitäkin alta pois, löydän itseni muumiona kotisohvalta.

Joulukin on kalenterissa vielä ennen pääsiäistä, mutta julistan hiljaisen viikon alkaneeksi. Toisaalta Denilson on niin arvaamaton pelaaja, että kannattaa sittenkin pysyä kanavalla.

hente

Mainokset

5 thoughts on “Koirankopista

 1. Itsenäisyyspäivänä peli stokea vastaan, tuntuukohan oudolta vetää puna-valkoinen paita päälle?
  Onneksi tirkistelevät naapurit tietävät kyseessä olevan Arsupaidan…

 2. 3.12-3.1 välisenä aikana muuten 9 ottelua. Saa nähdä miten iso vesijuoksujoukkue on tuon rypistyksen jälkeen..

 3. Tällä hetkellä Arsun loukkaantuneista saisi kasaan jengin, joka vähintäänkin haastaisi pelikuntoisena olevan jämä jengin. Varsinkin jos Sanchezille sattuisi viikonlopun tapainen vähän väsyneempi päivä.
  Soton ottelu tulee kyllä olemaan todellinen vedenjakaja,.

 4. Joo ke on iso peli ja jos siitä tulee voitto, niin peli alkaa löytymään oikeasti.Toi peliruuhka meidät on sammuttanut monenva vuonna, rotaatiota kun ei harrasteta.

 5. Kaksi merkittävää ex-peluriuutista tältä päivältä. Henry lopettaa Bullseissa ja on vapaa kehittämään itseään kohti Arsenalia. Romantikko sanoo, että Henry on joskus Arsenalin pelasta, kyynikko tietysti näkee yhden ison epäonnistumisen.

  Vermaelen on Suomessa Oravan leikattavana. Kannattaisi Arsenalinkin käyttää enemmän suomalaista, niin tulisi tuloksiakin.

  Hente on oikeassa, tunnetaso mädättyy tästä seuran stagnaatiosta hitaan varmasti. Syy ei ole pelkästään Wengerin, kyllä kalapuikkomies kantaa vastuun ja boardin kyyristelee mahonkiovien takana ökyilemässä ja vaikenee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s