FA Cup alkaa viime kauden finaalin uusinnalla

Tänään on joulun ja vuodenvaihteen peliruuhkan viimeinen ottelu kyseessä. Hull saapuu Grovelle FA Cupin alkaessa meidän osalta 3. kierroksen ottelulla. Ennakkoon ajateltuna arpa oli hyvä, sillä saimme kotiottelun ja vältimme kaikki huippujoukkueet, joita emme voita vahingossakaan. Totta kai vieläkin helpomman arvan olisi voinut saada, mutta jos Hull ei kaadu kotona, niin se kertoo kaiken tarvittavan.

Tänään on FA Cupin ottelu kyseessä, mutta Wenger rikkoi taas erään negatiivisen ennätyksen liigassa Southampton tappion myötä. 20 pelin jälkeen pisteitä on kasassa vähemmän kuin kertaakaan 20 vuoteen. Ei kuitenkaan hätää, vaan Wenger hoitaa lainaamalla/myymällä Podolskin joukkueesta, mutta antaa Sanogon samaan aikaan jatkaa. Ei ollenkaan typerää ja samoin muille joukkueille aikaiset hankinnat näyttävät olevan mahdollisia, kun meillä taas ainoastaan myynnit onnistuvat.

Tänään meidän kokoonpanoa on vaikea ennustaa. Loukkaantumistilanne ei tietysti anna edes avaimia täysimittaiseen rotaatioon, mutta tuskinpa managerimme tuota edes käyttäisi vaikka se olisi mahdollista. Ehkä Sanogo avaa tai jotain tällaista, mutta en näe Wengerin lähtevän kovinkaan kakkosmiehistöllä tähän otteluun.

Syy on yksinkertainen. En usko managerimme uskovan voittoon tai edes täysillä panostavan siihen tässä kisassa, koska Mestareiden liigassa arpa oli hyvä ja liigassa nelospaikka on todellisessa vaarassa. Sen sijaan Hullille ei kuitenkaan voi hävitä erityisesti kotona, koska managerimme on muutenkin kovemman paineen ja kritiikin alaisena kuin koskaan ennen.

Tänään voitto suurin piirtein ykkösmiehistöllä, kun Hull saattaa hyvinkin lähteä otteluun aika varamiehisenä otteluruuhkan seurauksena on todennäköisin tulos. Seuraavalla tai seuraavilla kierroksilla sitten heikompi arpa ja vieraissa joku kova vastaan, jolloin selitykset tippumiselle ovat valmiina otteluruuhkassa ja liigaan sekä CL:ään panostamisena.

Maalissa aloittaa Ospina, mutta tuosta on turha yrittää tehdä suurempaa juttua, kuten media yritti heti Southampton tappion jälkeen. Kyseessä ei ole Szczesnyn penkitys, vaan Ospina olisi joka tapauksessa saanut tilaisuutensa FA Cupissa.

Tämän päivän ottelu on juuri sellainen, joka pitää tai on ainakin tähän asti pitänyt Wengerin edelleen managerin paikalla. Vastassa kotiottelussa on tarpeeksi huono joukkue ja jopa vielä osittaisella kakkosmiehistöllä. Nämä me pystymme edelleen voittamaan. Toki samaan hengenvetoon täytyy muistaa, että Hull on hakenut jo tällä kaudella tasapelin Grovelta liigassa.

Heitetään nyt loppuun tarkempana tulosveikkauksena nihkeä 1-0 voitto ja maalintekijä on tietysti Sanchez, vaikka miestä ei pitäisi joutua peluuttamaan missään nimessä tässä ottelussa, kun lepoa ei tullut yhtään aiemmissa otteluissa.

COME ON YOU GUNNERS!!!

Mainokset

23 thoughts on “FA Cup alkaa viime kauden finaalin uusinnalla

 1. Rotaation puute lienee syy menestyksen puutteeseemme tällä kaudella. Näin blogistimmekin on meitä jalkapalloa ymmärtämättömiä tallukoita jaksanut viikosta toiseen muistuttaa.

  Kun eräs laajasti arvostettu mutta joidenkin kannattajien mielestä ajan ohi ajama PL-manageri sanoo että: I cannot rotate too much because we need stability, niin se on silkkaa jääräpäisyyttä ja idiotismia. Sen täytyy olla.

  Vaan kun eräs toinen kärkipään seuraa luotsaava PL-manageri kertoo: We do not rotate cause of the stamina and stability, niin senhän täytyy olla jo silkkaa neroutta. Tietysti se on.

  Hullun ja neron raja on kuulemma kovin ohut ja häilyvä. Tässä tapauksessa ilmeisesti se on tämä sitkeys, joka hullulta puuttuu 🙂

 2. Kuten aiemmassa postauksessani jo totesin, en usko, että uusia pelaajia ilmestyy rinkiin ainakaan ennen siirtoikkunan viimeistä päivää. Itse henkilökohtaisesti en ymmärrä kyllä tätä logiikkaa alkuunkaan. Miksi niitä hankintoja ei voi tehdä heti välittömästi ikkunan auettua, kun kuitenkin tammikuussakin on paljon pelejä, joissa uusia pelaajia voisi käyttää? Aivan samaa pelleilyä kesällä kun on kuukausikaupalla aikaa tehdä hankinnat niin silti viivytellään viime tippaan.

  Ok, muutama pelaaja tuli kesällä jo aiemmin, mutta silti joukkueen pitäisi olla ehdottomasti valmis ennenkuin tosipelit alkavat. Ihme kitinää jostain chämppärikarsinnan tärkeydestä tai jostain muusta olemattomasta ja lopputulos on se, että elokuun lopussa ollaan jo 5-7 pinnaa kärkeä perässä. Millä järjellä sen edes voi laskea siten, että jos satutaan karsiutumaan CL-liigasta niin sitten ei tarvita vahvistuksia? Silloinhan niitä juuri kaivataankin, jos ei edes jotain Puolan tai Turkin mestaria pystytä kaatamaan… Eikä satavarmasti ole siitä kiinni, että hankintoja ei pystyttäisi rahallisesti tekemään, jos yhtenä vuonna karsiuduttaisiinkin.

  Tämä kaikki puhe uusista pelaajista on tietysti aivan turhaa pohdiskelua, jos ja kun vastaavan tahon (eli Wengerin) mielestä joukkue on jo tarpeeksi hyvä nykyisellään.

 3. Voi hyvinkin olla, kuten Ville totesi, että rotaatiota ei juuri tapahdu, mutta toisaalta kun fa cup voitettiin viime kaudella ja kun wenger ei pidä fa cupia juuri minään, kentälle saattaa astella hyvinkin erikoinen koostumus. Ja peluuttihan wenger sanchezia myös liigacupissa.

 4. FilmOn – tableteissa ja älypuhelimissa appsi, perinteisissä vempaimissa ko. saitti. Ja kanavaksi BBC One.

 5. Onhan toi Arsenalin kokoonpano perseestä. Jos olisi kaikki pelaajat käytössä,niin eihän tuolta olisi parhaassa avauksessa kuin Merte ,Alex ja varauksin Walcott. Noista kun olisi jättänyt Merten ja Aleksin vaihtopenkille niin se olisi ollut tahallista luovuttamista.

  Voipi olla jokatapauksessa,että voi alkaa katsomaan jo kasilta Loirinnuotiolla.

 6. Mukava oli kattoo tuota Ospinan jalalla pelaamista. Avaukset napsu omillepelaajille. Sesnyn avauksia kun tuossa vuosikaudet kattellu, niin ikinä ei tiedä mihin helvettiin se pallo leijailee.

 7. Ei möhlitty tällä kertaa täysin hallittua peliä. Cocquelin tosin olisi ansainnut joulukortin, mutta tuomari oli löperö.

 8. Coquelinilta pari todella rumaa taklausta tänään. Ensin Quinniä pahannäköisesti nilkan yläpuolelle ja nyt äsken kahden jalan hyppytaklaus, tosin osu onneks palloon. Mielellään ei tollasia kattelis jalkapallossa.

 9. Kukaan ei varmaan nähny Oxin telomista,hyvä että herrat löytää aina hyvät puolet meitin pelistä,kyllä on parempi ku pysytte siellä leirinuotiolla !!

  • Hyvä kun mainitsit Oxiin kohdistuneen taklauksen. Törkeä myös se. Kommenttisi loppuosan jätän omaan arvoonsa.

 10. No onhan se surkuhupaisaa että melko rutiinivoiton jälkeen tulee 3 kommentia jotka ovat kaikki negatiivisia jostain taklauksesta (joita muuten Adams veti aikoinaan ihan perus aamulämmitetelyssä jotta oli sitten pelissä tarpeeksi kovana).
  Jos Arsu olisi tipunut tänään niin täällä olisi taas sivukaupalla viestejä sellaisiltakin jotka ei edes matsia katsoneet.
  Haukutaan vaan kaikki yhdessä niin tuntuu oma elämä taas hieman paremmalta….

  • Mä en ole huomannut, että täällä juurikaan kommentoisivat sellaiset, jotka eivät ole matsia nähneet. Joitain yksittäisiä ehkä, mutta tuskin sivukaupalla. Trollausta sen sijaan näköjään edelleen on.

 11. Olen itse lähinnä huolissani Cocquelinista. Kurittomuudestahan on ollut vuosikaudet puhetta ja ennen se kai oli lähinnä pelillistä. Nyt tätä tekokovuutta. Se on selvä, ettei päätä silitellä, jos ottaa tyhmiä kortteja, varsinkin punaisia. Tapa se on sekin ajautua sivuraiteelle. Rivipelaajalle näitä hölmöilyjä ei niin helposti anneta anteeksi kuin jollekin Suarezille.

  Haluan itse, että Arsenal pelaa kovaa eikä pelkää. Ei kuitenkaan mitään roykeanemaisia kostohyppytaklauksia, ne on vaan noloja ja tyhmiä. Kovuutta puhtain ottein (brittiläiset eikä mannermaiset säännöt) rehdeissä kaksinkamppailuissa ja enemmän kokoa joukkuueeseen, kiitos.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s